Registres trobats: 228
Títol | ?Que origina la contaminacion de los productos de pasteleria por mohos y levaduras? |
Autor | CARRASCO ABAD, A. MARTINEZ FERRER, J.B. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 50-55 |
Descriptors | Pastisseria Fongs Llevats Enterobacteris Aerobis Industria alimentaria |
Títol | Actividad antimicrobiana de las bacterias lacticas ( y II ) |
Autor | CINTAS, L.M CASAUS, P. HERNANDEZ, P.E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 109-119 |
Descriptors | Bacteris lactics Activitat antimicrobiana Bacteriocines Higiene Aliments |
Títol | Adherencia bacteriana a materiales de recubrimiento en la industria alimentaria |
Autor | POMBAR, A. GALLARDO, C.S. RODRIGUEZ, L.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 44-49 |
Descriptors | Adherencia bacteriana Industria alimentaria Aliments Contaminacio Bacteris Biofilm Biocapa |
Títol | Aguas envasadas y bebidas alcoholicas. Informe sectorial: a?o 1998 |
Autor | JIMENEZ, J. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 91-97 |
Descriptors | Aigua envasada Estadistiques 1998 Begudes alcoholiques |
Títol | Aguas residuales de matadero. Post-tratamiento del efluente de un digestor anaerobio en un reactor biologico aerobio de fangos activos |
Autor | NUNYEZ, L.A. GONZALEZ, R. CABEZAS, J.L. MARTINEZ, B. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 47-52 |
Descriptors | Escorxador Aigues residuals Reactor biologic aerobi de fangs actius Efluents |
Títol | Alimentos ecologicos. Legislacion y caracteristicas generales |
Autor | ARADILLA, D. ESTRANY CODA, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 60-63 |
Descriptors | Aliments ecologics Legislacio Agricultura ecologica |
Títol | Alimentos y transmision de enfermedades viricas |
Autor | LINARES, M.P. REVERT, C. HARDISSON, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 103-108 |
Descriptors | Transmissio de malalties viriques Malalties viriques Seguretat alimentaria Aliments Virus Infeccions alimentaries Enterovirus Epidemiologia Polivirus Adenovirus Rotavirus Norwalk Calicivirus Hepatitis Hepatovirosi A Hepatovirosi E |
Títol | Alteraciones y defectos de los quesos. |
Autor | TORNADIJO, M.E. MARRA, A.I. CARBALLO, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 67-77 |
Descriptors | Alteracions del formatge Defectes del formatge Formatge |
Títol | Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC |
Autor | ANTOLIN, M. LUGAS, L |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31 |
Descriptors | Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC |
Localització | C 2/31 |
Títol | Analisis de ciclo de vida en alimentos |
Autor | CLEMENTE, G. SANJUAN, N. CARCEL, J.A. BENEDITO, J. BON, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 103-108 |
Descriptors | Analisi Cicle de vida Aliments |
Títol | Analisis de riesgos y control de puntos criticos (A.R.C.P.C.) del proceso de fabricacion de chocolate |
Autor | RUBIO, E. GOMEZ, M. CABALLERO, P.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 137-143 |
Descriptors | Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Fabricacio Xocolata |
Títol | Aplicacion de atmosferas y/o controladas a la conservacion de vegetales |
Autor | SANCHEZ, M.C. CAMARA, M. DIEZ, C. TORIJA, M.E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2001 - V: XX- N: 159, Pg: 51-58 |
Descriptors | Atmosfera modificada Atmosfera controlada Conservacio Vegetals |
Títol | Aplicacion de enzimas en la industria enologica |
Autor | RODRIGUEZ, M. I. ACILU, M. ALDAMIZ, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 61-64 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Enologia Vinificacio Enzims Industria vinicola |
Títol | Aplicacion de la nariz electronica en el control de calidad de vinos |
Autor | MARTI, M.P MESTRES, M BUSTO, O GUASCH, J |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 129-133 |
Descriptors | Nas electronic Control de qualitat Vi Qualitat |
Títol | Aplicacion de la normativa legal sobre prevencion de riesgos laborales en bodegas. Seguridad en el trabajo (y II) |
Autor | SEPULVEDA, F.M SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTES, M.T MONTES.F |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 175-183 |
Descriptors | Cellers Prevencio Riscos laborals Seguretat Treball Normativa |
Títol | Aplicacion de la normativa legal sobre prevencion de riesgos laborales en alzamaras. Seguridad en el trabajo |
Autor | NAVAS, A. SANCHEZ, M.T. MONTES, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 65-73 |
Descriptors | Normativa Riscos laborals Almassera Seguretat |
Títol | Aplicacion de la normativa legal sobre prevencion de riesgos laborales en bodegas. Seguridad en el trabajo ( I ) |
Autor | SEPULVEDA, FM SANCHEZ PINEDA, M? T MONTES, F |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - desembre 2000 - V: - N: 10, Pg: 95-105 |
Descriptors | Normativa Aplicacio Prevencio riscos laborals Riscos laborals Seguretat en el treball Treball |
Títol | Aplicacion de los pulsos electricos de alta tension para la conservacion de alimentos |
Autor | ROSELL, J.R. ARANTEGUI, J. MARTIN, O. BARBOSA, G.V. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 109-114 |
Descriptors | Pols electric d'alta tensio Conservacio Aliments Pasteuritzacio Oli d'oliva |
Títol | Aplicacion de los ultrasonidos en las industrias de productos lacteos y derivados. (I) Ultrasonidos de baja intensidad. |
Autor | CARCEL, J.A. BENEDITO, J. BON, J. FRAU, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 39-44 |
Descriptors | Ultrasons Productes lactics Derivats |
Títol | Aplicacion de los ultrasonidos en las industrias de productos lacteos y derivados |
Autor | CARCEL, J.A. BENEDITO, J. SANJUAN, N. SANCHEZ, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 135-141 |
Descriptors | Ultrasons d'alta intensitat Industria lactica Productes lactics |
Títol | Aplicaciones de control adaptativo predictivo (SCAP) en la industria agroalimentaria |
Autor | SERRANO, A. MARTIN SANCHEZ, J.M. MATA, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - julio/agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 103-107 |
Descriptors | SCAP Control adaptatiu predictiu Industria agroalimentaria Oli d'oliva |
Títol | Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos |
Autor | GIL-CONEJERO, M.A. VIUDA-MARTOS, M. FERNANDEZ-LOPEZ, J. SAYAS-BARBERA, M.E. PEREZ-ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76 |
Descriptors | Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides |
Títol | Aproximacion a las tablas alcoholimetricas internacionales |
Autor | NATTA, J.M. CLADERA, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 55-58 |
Descriptors | Taules alcoholimetriques Grau alcoholic |
Títol | Aspectos basicos de la detergencia en la industria alimentaria |
Autor | COLLADO, M.J. SOBRE, L. GONZALEZ, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 117-122 |
Descriptors | Detergencia Industria alimentaria Higiene Neteja |
Títol | Aspectos enologicos de la bentonita (y II) |
Autor | MOLINA, R. MINGOT, J. MANRIQUE DE LARA, G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 65-68 |
Descriptors | Bentonita Vi |
Títol | Atmosferas modificadas en la conservacion de frutas y hortalizas |
Autor | GUILLEN, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 105-108 |
Descriptors | Conservacio Atmosfera modificada Fruita Hortalisses Envasat |
Títol | Bebidas alcoholicas. Informe 1998 |
Autor | JIMENEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 63-69 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Produccio 1996 Importacio Exportacio Estadistiques 1995 |
Títol | Biofiltro anaerobio para el tratamiento de las aguas residuales. En fabricas de cerveza e industrias de alimentacion y bebidas |
Autor | VOGEL, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 69-74 |
Descriptors | Biofiltre anaerobi Aigues residuals |
Títol | Calidad en aceite de oliva ( y III ) |
Autor | GARRIDO, A. COBO, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 165-170 |
Descriptors | Qualitat Oli d'oliva Espectroscopia NIRS Analisi |
Títol | Calidad en aceite de oliva (y II). Factores determinantes y automatizacion del analisis |
Autor | GARRIDO VARO, A. SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. COBO GONZALEZ, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2000 - V: - N: 6, Pg: 135-142 |
Descriptors | Oli d'oliva Qualitat Automatitzacio d'analisi Analisi FIA Injeccio en flux |
Títol | Calidad en aceite de oliva. Concepto y parametros analiticos y sensoriales de calidad |
Autor | SANCHEZ PINEDA, M.T. GARRIDO, A COBO, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2000 - V: - N: 5, Pg: 63-69 |
Descriptors | Oli d'oliva Qualitat Parametres analitics Parametres sensorials Analisi sensorial |
Títol | Caracteristicas quimicas de los vinos blancos jovenes de las variedades Airen, Viura y Macabeo |
Autor | PEREZ-COELLO, M.S. GONZALEZ-VINYAS, M.A. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 125-129 |
Descriptors | Caracteristiques quimiques Vi blanc Airen Viura Macabeu Components volatils Aminoacid |
Títol | Caracteristicas quimicas de los vinos tintos. Variedades Cencibel, Tempranillo y Cabernet Sauvignon |
Autor | BRAVO, E. GARCIA, E. PEREZ, M.S. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 51-57 |
Descriptors | Vi negre Caracteristiques quimiques Varietats Cencibel Tempranillo Cabernet sauvignon |
Títol | Caracterizacion de bentonitas enologicas (I) |
Autor | MOLINA, R. MINGOT, J. CABELLO, M. TRANCON, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 59-62 |
Descriptors | Bentonita Enologia Vi |
Títol | Caracterizacion de bentonitas enologicas (y II) |
Autor | MOLINA, R. MINGOT, J. CABELLO, M. TRANCON, R. > |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 165-171 |
Descriptors | Caracteritzacio Bentonita Enologia Vi |
Títol | Caracterizacion quimica de la horchata de chufa natural en las comarcas de l?Alcoia y el Comtat (Alicante) |
Autor | BENEYTO, H. VARO, P. GUILLEM, C. MURILLO, A.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 99-101 |
Descriptors | Caracteritzacio quimica Orxata Alacant Comunitat Valenciana |
Títol | Caracterizacion quimica y sensorial de la pasa moscatel de Malaga |
Autor | CANALEJO, J.E. SANCHEZ, M.T. LOPEZ, M.J. LOPEZ INFANTE, M.I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 143-147 |
Descriptors | Panses Moscatell Malaga Caracteritzacio quimica Caracteritzacio sensorial |
Títol | Caracterizacion y diferenciacion de vinos en Espanya |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. LIZAMA, V. ALVAREZ, I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 73-77 |
Descriptors | Caracteritzacio Vi d'Espanya Diferenciacio |
Títol | Caseinatos. Su importancia tecnologica en la industria |
Autor | DESCALZO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 147-149 |
Descriptors | Caseinats Vinificacio Caseina acida Caseina enzimatica |
Títol | Coadyuvantes en la higienizacion de la industria alimentaria, Los |
Autor | MOLINA, R. MINGOT, J. CABELLO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 16 - juliol-agost 1997 - V: - N: 6, Pg: 97-100 |
Descriptors | Desinfeccio Higiene Industria alimentaria |
Títol | Como se disenya un almacen de alimentacion |
Autor | GARRIDO, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 49-55 |
Descriptors | Magatzem Disseny Alimentacio Projecte |
Títol | Comparacion de la composicion aromatica de seis vinos tintos monovarietales |
Autor | REYERO, J.R. GARIJO, J. DIAZ-PLAZA, E. CUARTERO, H. SALINAS, M.R. PARDO, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 101-110 |
Descriptors | Comparacio Composicio aromatica Vi negre monovarietal |
Títol | Comparacion entre los parametros fisico-quimicos de los vinos sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado y los de vinos olorosos comerciales |
Autor | MONERO, L OLALLA, M GIMENEZ, R VILLALON, M LOPEZ, H LOPEZ, M.C |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 117-125 |
Descriptors | Parametres fisicoquimics Vi Envelliment accelerat Vi oloros |
Títol | Comportamiento in vitro de cepas enologicas de Saccharomyces cerevisiae frente a distintos fungicidas empleados en viticultura |
Autor | UBEDA, J. BRIONES, A. IZQUIERDO, P.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 117-120 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fungicides Viticultura Cep |
Títol | Composicion fenolica en vinos blancos de la variedad "Pardillo". Influencia de la polivinilpirrolidona (PVPP) |
Autor | MOLINA, R. MINGOT, J. CABELLO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 111-114 |
Descriptors | Vi blanc Polivinilpirrolidona Pardillo Compostos fenolics |
Títol | Composicion mineral de postres lacteos tipo cremas |
Autor | GORDILLO-OTERO, M.J. SANCHEZ-SEGARRA, P.J. GARCIA-MARTINEZ, M. AMARO-LOPEZ, M.A. MORENO-ROJAS, R. ZURERA-COSANO, G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1998 - V: - N: 9, Pg: 111-114 |
Descriptors | Reposteria Composicio mineral Crema Postres lactics |
Títol | Composicion nutricional basica de la horchata de chufa natural |
Autor | VARO GALVANY, P. COMPANYY BENITO, R. GUILLEM SEMPERE, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 107-110 |
Descriptors | Orxata Composicio nutricional |
Títol | Congelacion criogenica con nitrogeno liquido como garantia de calidad |
Autor | GOMEZ-PASTRANA, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 65-68 |
Descriptors | Congelacio criogenica Nitrogen liquid Criogenica |
Títol | Conservacion de frutas. Elaboracion de confituras y mermeladas |
Autor | CAMACHO SALAS, E. DIEZ MARQUES, C. CAMARA HURTADO, M.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 51-56 |
Descriptors | Conservacio Fruita Melmelada Elaboracio |
Títol | Contribucion a la mejora del proceso de acetificacion para la produccion industrial de vinagre de vino |
Autor | RUBIO-FERNANDEZ, H. SALVADOR, M.D. FREGAPANE, G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 209-214 |
Descriptors | Vinagre de vi Acetificacio Produccio industrial Millora del proces |
Títol | Control automatico de almazaras |
Autor | ORTEGA,A MATA,J,E PALOMAR,J,M |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnolog?a ISSN: 0212-1689 - abril 2001 - V: XX- N: 157, Pg: 83-91 |
Descriptors | Almassera Oli d'oliva Control automatic |
Títol | Control de calidad y caracterizacion sensorial del aceite de oliva virgen |
Autor | BARCENAS, P. PEREZ-ELORTONDO, F. J. SALMERON J. ALBISU, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 43-50 |
Descriptors | Control de qualitat Oli d'oliva verge Caracteritzacio sensorial Salut |
Títol | Control de microorganismos en sistemas de calentamiento/refrigeracion |
Autor | ALDAMIZ-ECHEBARRIA ZULUETA, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 107-113 |
Descriptors | Sistema d'escalfament Sistema de refrigeracio Escalfament Refrigeracio Aliments Begudes |
Títol | Control de plagas en la industria alimentaria (I) |
Autor | RODRIGUEZ GOMEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 99-103 |
Descriptors | Industria alimentaria Control de plagues Plagues Control Aliments Infectants |
Títol | Control de plagas en la industria alimentaria (y II) |
Autor | RODRIGUEZ GOMEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 123-127 |
Descriptors | Industria alimentaria Control de plagues Plagues |
Títol | Control de proceso y producto en la elaboracion de productos de panaderia congelados |
Autor | ALBERDI, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 157-165 |
Descriptors | Panificacio Control de processos Elaboracio Congelats Pa Brioixeria |
Títol | Control practico de bacteriofagos en produccion de queso |
Autor | ELSBORG, K. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 107-109 |
Descriptors | Bacteriofags Produccio de formatge Formatge Control |
Títol | Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos. |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M. V. PUEYO, E. POLO, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127 |
Descriptors | Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Defectos olfativos a "moho" o "a tapon" en vinos embotellados |
Autor | SUAREZ LEPE, J. A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 67-72 |
Descriptors | Olor de tap Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi |
Títol | Depuracion de aguas residuales lacteas en su propio canal de evacuacion |
Autor | CARTA, F. ALVAREZ, P. DURAN M.M. ROMERO, F. PEREDA, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 157-162 |
Descriptors | Depuracio d'aigues lactiques Industria lactica Tractament d'aigues |
Títol | Depuracion de alpechin mediante una secuencia de tratamientos biologico y quimico II |
Autor | BELTRAN DE HEREDIA, J. TORREGOSA, J. GARCIA, J. DOMINGUEZ. J.R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - abril 2001 - V: XX- N: 157, Pg: 6964 |
Descriptors | Depuracio Alpechin Tractament biologic Tractament quimic Aig?es residuals Almassera |
Títol | Desarrollo de metodos de ensayo para la evalucion practica de la facilidad de limpieza de la maquinaria de eleboracion de alimentos |
Autor | HOLAH, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 99-104 |
Descriptors | Elaboracio d'aliments Neteja Maquinaria Salut Higiene |
Títol | Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. (y II) Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su batido |
Autor | HERNANDO, I. PEREZ-MUNUERA, I. LLUCH, M.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 59-63 |
Descriptors | Coagulacio enzimatica Llet Pectina Quall Productes lactics |
Títol | Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. I. Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su trituracion |
Autor | HERNANDO, I. PEREZ-MUNNUERA, I. LLUCH, M.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 59-64 |
Descriptors | Productes lactics Coagulacio enzimatica Llet Caseum Quall Llet presa Pectina Trituracio Quallada |
Títol | Deteccion de Brettanomyces/Dekkera en instalaciones de vendimia mediante PCR |
Autor | ALGUACIL, M. FIDALGO, M. JIMENEZ, J. LOZANO, J.I. NEVA, M.A. PERDIGONES, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 81-85 |
Descriptors | PCR Brettanomyces/Dekkera Llevats Instal.lacions verema |
Títol | Deteccion de cuerpos extra?os en productos alimentarios mediante rayos X. Fundamento y aplicaciones |
Autor | MONSO, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 83-87 |
Descriptors | Rajos X Salut Qualitat Deteccio de cossos estranys Productes alimentaris |
Títol | Deteccion de leche de cabra en oveja. tecnica de PCR en tiempo real |
Autor | LOPEZ CALLEJA, I. GONZALEZ, I. FAJARDO, V. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 38-42 |
Descriptors | Llet Llet de cabra PCR Deteccio ADN |
Títol | Determinacion espectrofotometrica de acidos sorbico y benzoico en bebidas refrescantes |
Autor | HARDISSON, A. GONZALEZ PADRON, A. FRIAS, I. de BONIS, A. REGUERA, J.I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 113-116 |
Descriptors | Determinacio espectrofotometrica Acid sorbic Acid benzoic Begudes refrescants Espectrofotometria |
Títol | Diferenciacion de los vinos de la D.O. Montilla-Moriles sometidos a crianzas biologica y oxidativa |
Autor | MOYANO, L. CORTES, M?.B. MORENO, J. ZEA, I. MEDINA, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 131-137 |
Descriptors | Crian?a biologica Crian?a oxidativa Vi Montilla-Moriles DO Diferenciacio |
Títol | Diversas soluciones para la manutencion automatizada de un almacen |
Autor | DE PAULA ARDOY, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 16 - juliol-agost 1997 - V: - N: 6, Pg: 113-118 |
Descriptors | Maninpulacio d'aliments Manutencio automatitzada |
Títol | Eficencia energetica en el sector industrial de fabricacion de pan (y II) |
Autor | IADE |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 121-135 |
Descriptors | Fabricacio Pa Eficiencia energetica Panificacio Automatitzacio d'equips i processos Equips Maquinaria |
Títol | Eficiencia energetica en el sector industrial de fabricacion de pan |
Autor | MARTIN MANZANARES, L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 83-95 |
Descriptors | Eficiencia energetica Fabricacio Pa |
Títol | Efluentes en industrias lacteas. Caracterizacion y tratamientos. |
Autor | NAVARRO HIDOBRO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 137-141 |
Descriptors | Efluents Industria lactia Tractament Caracteritzacio |
Títol | El almacen automatizado de gran altura |
Autor | LEMBERT, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 129-132 |
Descriptors | Magatzem automatitzat |
Títol | El analisis integro de los vinos. v. la fraccion nitrogenada |
Autor | CACERES, I. POLO, M.C. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo-Abril 1987 - V: - N: , Pg: 123-128 |
Descriptors | Analisi Vi Fraccio nitrogenada |
Localització | C 15/8 |
Títol | El aroma de los vinos espumosos (y II). Factores que influyen en la composicion aromatica de los vinos espumosos |
Autor | POZO-BAYON, M.A. PUEYO, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 167-171 |
Descriptors | Aroma Vi escumos Composicio aromatica |
Títol | El aroma de los vinos espumosos. (I) Compuestos responsables del aroma en vinos espumosos |
Autor | POZO, M.A. PUEYO, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 65-70 |
Descriptors | Aroma Vi escumos Compostos aromatics |
Títol | El etiquetado y la determinacion de aditivos en productos alimentarios |
Autor | ARADILLA ZAPATA, D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 63-66 |
Descriptors | Etiquetatge Additius Aliments Envas Etiqueta |
Títol | El papel potencial de los biosensores en la industria alimentaria |
Autor | ALFARO,B PEREZ-VILLARREAL,B |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnolog?a ISSN: 0212-1689 - octubre 2000 - V: - N: 8, Pg: 89-91 |
Descriptors | Biosensor Industria alimentaria |
Títol | El queso de gruyere: un producto con denominacion de origen |
Autor | ARADILLA ZAPATA, D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 77-80 |
Descriptors | Formatge gruyere Productes Denominacio d'origen Gruyere |
Títol | El sector cerevecero. Informe 1998 |
Autor | ARDOY, F. P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 49-54 |
Descriptors | Cervesa 1998 Economia |
Títol | El sector de los helados en 1998 |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 93-96 |
Descriptors | Gelats 1997 Consum Exportacio |
Títol | El sistema ARCPC como medida de aseguramiento de la calidad alimentaria |
Autor | DE GUIA CORDOBA, M. JORDANO, R. CORDOBA,. J.J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 127-139 |
Descriptors | ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics Industria alimentaria Qualitat Control de qualitat |
Títol | El tratamiento de aguas por radiacion ultravioleta en la industria de bebidas |
Autor | NATTA, J.M FRONTERA, F |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 105-107 |
Descriptors | Tractament d'aigues Aigua Radiacio ultraviolada Begudes Higiene Neteja |
Títol | El vinagre y sus efectos sobre la salud |
Autor | COSTABEBER, I. IBANYEZ, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 81-82 |
Descriptors | Vinagre Salut |
Títol | El vino, un componente de la dieta mediterranea |
Autor | SALVADO, M.J. CASCON, E. ROIG, R. BRUNET, M.J. AROLA, L. BLADE, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 181-189 |
Descriptors | Vi Dieta mediterrania Salut |
Títol | Elaboracion de vinos en bodega con levaduras autoctonas seleccionadas. Analisis de los parametros fisico-quimicos generales y volatiles mayoritarios |
Autor | REGODON, J.A. PEREZ, F. RAMIREZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 139-145 |
Descriptors | Vinificacio Celler Llevats autoctons Parametres fisicoquimics Analisi Vi |
Títol | Eliminacion de aguas residuales almazareras por combustion de biomasa |
Autor | PIZARRO CAMACHO, D. SOCA OLAZABAL, N. LINYAN VEGANZONES, M.J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 143-147 |
Descriptors | Eliminacio Aigues residuals Combustio de biomassa Almassera |
Títol | Empleo de lecitina sin aceite en panaderia y bolleria |
Autor | BONEKAMP, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 105-107 |
Descriptors | Lecitina Forn Brioixeria Fleca |
Títol | Empleo de procesos de extrusion en la extraccion de aceites vegetales |
Autor | SINEIRO, J. FRANCO, D. NUNYEZ, M. J. DOMINGUEZ, H. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 55-62 |
Descriptors | Extrusio Extraccio d'oli Oli vegetal Elaboracio d'oli Premsatge Assecatge Neteja Condicionament termic Condicionament mecanic |
Títol | Enfriamiento criogenico |
Autor | GOMEZ-PASTRANA, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 137-142 |
Descriptors | Criogenia Fred Aliments |
Títol | Enterococos en la industria alimentara: ?buenos, feos o malos? III. Enterococos y quesos |
Autor | FERNANDEZ, L. ARROYO, R. RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 40-43 |
Descriptors | Enterococcus Industria alimentaria Aliments Formatge Bacteris Lactics |
Títol | Envasado de alimentos bajo atmosfera protectora. Tecnica E.A.P. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 87-92 |
Descriptors | Envasat Aliments Atmosfera protectora Envasat sota atmosfera protectora |
Títol | Envasado de alimentos. Aspectos tecnicos del envasado al vacio y bajo atmosfera protectora |
Autor | GOBANTES,I GOMEZ,R. CHOUBERT,G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 75-80 |
Descriptors | Envasat Aliments Envasat al buit Envasat sota atmosfera protectora |
Títol | Equipos para acondicionar productos precocidos de panaderia, en atmosferas protectoras |
Autor | COLOME, E.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 97-103 |
Descriptors | Atmosfera protectora Equips Forn Fleca |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (II). Sistemas de autocontrol medioambiental.La propuesta de la Asociacion Espa?ola para la calidad |
Autor | BERGA, A. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2001 - V: XX- N: 159, Pg: 99-106 |
Descriptors | Sector agroalimentari Avocaments Minimitzacio Sistema d'autocontrol mediambiental |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (IV). Aplicacion en mataderos y productos carnicos |
Autor | BERGA, A.M. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 67-72 |
Descriptors | Minimitzacio Vessaments liquids Sector agroalimentari Escorxador Productes carnics |
Títol | Etiquetas y codificacion |
Autor | Departamento Comercial deVicman |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 109-114 |
Descriptors | Reglament Legislacio Etiquetatge Embotellament Codificacio |
Títol | Evaluacion de riesgos laborales en las industrias agroalimentarias |
Autor | NAVAS QUESADA, A. SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. MONTES TUBIO, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 181-185 |
Descriptors | Riscos laborals Industria agroalimentaria |
Títol | Evaporadores en la industria de zumos de frutas |
Autor | GARZA, S. ARANTEGUI, J. IBARZ, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 97-104 |
Descriptors | Evaporador Suc de fruita |
Títol | Evolucion del envasado de caramelos y chicles |
Autor | PALATINIT |
Dades Font | Alimentacion. Equipos Y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 105-107 |
Descriptors | Caramel Xiclet Envasat |
Títol | Extraccion dinamica del espacio de cabeza-extraccion en fase solida |
Autor | GONZALEZ, L. M. GONZALEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 61-63 |
Descriptors | Vi Aroma Analisi Extraccio en fase solida |
Títol | Factores que afectan a los niveles de resveratrol en el vino |
Autor | MARTINEZ, M?.V. GARCIA, M?.C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 113-118 |
Descriptors | Nivell de resveratrol Resveratrol Vi Antioxidant |
Títol | Fenomenos bioquimicos durante la maduracion del queso |
Autor | MENENDEZ, S. GODINEZ, R. RODRIGUEZ-OTERO, J.L. CENTENO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 97-105 |
Descriptors | Maduracio del formatge Formatge Fenomens bioquimics Lactosa Citrat Proteolisi Lipolisi |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas (13QC). Efectos de las cepas de levaduras y la adicion de nutrientes |
Autor | LLAURADO, J. CONSTANTI, M. ROZES, N. MAS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 87-92 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats Nutrients Addicio |
Títol | Formacion de acidos grasos trans en la hidrogenacion de aceites vegetales (y II) Influencia de las condiciones de operacion |
Autor | CLEMENTE, G. BENEDITO, J. CARCEL, J.A. SANJUAN, N. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 147-152 |
Descriptors | Acid gras trans Hidrogenacio d'oli vegetal Oli vegetal |
Títol | Formacion de acidos grasos trans en la hidrogenacion de aceites vegetales. (I). Consideraciones cineticas y nutricionales |
Autor | CLEMENTE, G. BENEDITO, J. CARCEL, J.A. BERNA, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 81-88 |
Descriptors | Acid gras trans Hidrogenacio d'oli vegetal Formacio |
Títol | Garantizar el control de calidad |
Autor | HERZOG, J.P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 83-86 |
Descriptors | Control de qualitat Qualitat Proces industrial Automatitzacio i control de processos |
Títol | Gestion de la higiene en la industria alimentaria |
Autor | GALLEGO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 89-93 |
Descriptors | Higiene alimentaria Gestio Industria alimentaria Proces |
Títol | Gestion de los residuos industriales agroalimentarios |
Autor | NORIEGA DOMINGUEZ, M?J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 141-146 |
Descriptors | Gestio Residus industrials Residus agroalimentaris |
Títol | Gestion de residuos en la industria cervecera |
Autor | PEREDA, I. MORAL, M.E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 79-83 |
Descriptors | Gestio Residus Cervesa |
Títol | HACCP (Analisis de Peligros y Control de Puntos Criticos) en un proceso de jamon cocido |
Autor | ESCRICHE, I. DOMENECH, E. BERTO E. SERRA, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 91-96 |
Descriptors | HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Elaboracio Pernil cuit ARCPC |
Títol | HACCP y lubricacion de maquinaria en la industria de elaboracion de alimentos |
Autor | ESPANYA, S |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 95-103 |
Descriptors | Analisi de riscos i control de punts critics HACCP Industria alimentaria Lubricacio Maquinaria |
Títol | Higiene en plantas de helados |
Autor | PUZO CREUS, J.M?. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 81-83 |
Descriptors | Higiene Planta de fabricacio de gelats Gelats Higienitzacio |
Títol | Homogeneizacion de la leche y productos lacteos, La |
Autor | COBOS, A. DIAZ, O. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XV - juliol-agost 1996 - V: - N: 6, Pg: 31-36 |
Descriptors | Homogeneitzacio Llet Productes lactics |
Títol | Homogeneizacion de las caracteristicas del vino |
Autor | AGUIAR, J. A. CABARCOS, M. DOMINGUEZ, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 33-35 |
Descriptors | Homogeneitzacio Vi Homogeneitat |
Títol | Importacion de las bacterias psicrotrofas en la leche y en los productos lacteos |
Autor | JASPE RODRIGUEZ, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XV - juliol-agost 1996 - V: - N: 6, Pg: 39 |
Descriptors | Llet Productes lactics Bacteris |
Títol | Importancia de los compuestos fenolicos en la calidad de los vinos tintos de crianza |
Autor | VALLS, J. LAMPREAVE, M. NADAL, M.- AROLA, L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 119-124 |
Descriptors | Compostos fenolics Qualitat del vi Vi negre de crian?a Vi |
Títol | Inactivacion microbiana por ultrasonidos. Aplicacion en la conservacion de alimentos |
Autor | PAGAN, R VIRTO, R ALVAREZ, I RASO, J |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 77-83 |
Descriptors | Inactivacio microbiana per ultrasons Aliments Industria alimentaria Conservacio |
Títol | Industria de alcoholes, aguardientes y licores. Importancia de las funciones termodin?micas de exceso en las mezclas etanol-agua |
Autor | NATTA, J. GARI, M CAMPINS, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2007 - V: - N: 224, Pg: 46-50 |
Descriptors | Licors Industria Funcions metaboliques Termodinamica |
Títol | Influencia de aditivos e ingredientes menores en las propiedades panarias de la harina de trigo |
Autor | DE LA ROSA, M?.P. PRIEGO, R. HUERTA, R. TOLEDANO, A.M? MEDINA, L.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 137-146 |
Descriptors | Additius Influencia Panificacio Farina de blat |
Títol | Influencia de la adicion de levaduras autoctonas en los parametros fisico-quimicos y compuestos volatiles de un mosto. |
Autor | DEL PINO, M. CARDENAL, E. DIAZ, M. E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 55-58 |
Descriptors | Llevats autoctons Most Components volatils Saccharomyces |
Títol | Influencia de la composicion en acidos grasos de un mosto clarificado en la utilizacion de aminoacidos durante la fermentacion |
Autor | TORREA, D. ANCIN, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 73-78 |
Descriptors | Acids grassos Most clarificat Aminoacid Fermentacio |
Títol | Influencia de la temperatura y el grado alcoholico sobre el velo desarrollado por distintas levaduras de flor |
Autor | MARTIN-ROJAS, V. LOZANO ROMERO, J. I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 95-98 |
Descriptors | Bodegas Osborne Flor Xeres Fino |
Títol | Influencia de los residuos de plaguicidas en la fermentacion alcoholica |
Autor | OLIVA, J. NAVARRO, G. BARBA, A. NAVARRO, S. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 153-156 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Influencia Residus Plaguicides Enologia |
Títol | Influencia del tiempo de conservacion en la calidad microbiologica de la horchata de chufa natural |
Autor | MONERRIS, C. MUNTO, S. CAMARA, M.D. RAMON, J.H. GARCIA ABAD, M.T. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 127-130 |
Descriptors | Influencia Temps de conservacio Qualitat microbiologica Orxata |
Títol | Integracion de sistemas de cogeneracion en la fabricacion de cerveza |
Autor | MARTINEZ, M. P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 49-54 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio de cervesa Cogeneracio |
Títol | La acreditacion en el sector agroalimentario |
Autor | ENAC |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 105-107 |
Descriptors | Acreditacio Sector agroalimentari Industria agroalimentaria ENAC Entidad Nacional de Acreditacion |
Títol | La alternativa natural: el procesado de la lecitina |
Autor | BONEKAMP, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1998 - V: - N: 9, Pg: 107-110 |
Descriptors | Lecitina |
Títol | La autolisis de las levaduras en enologia |
Autor | MARTINEZ-RODRIGUEZ, A. J. POLO, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 37-40 |
Descriptors | Autolisi Llevats Vi Enologia Vinicultura |
Títol | La comercializacion de alimentos transgenicos |
Autor | CORRAL GONZALEZ, I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 157-163 |
Descriptors | Comercialitzacio Aliments transgenics |
Títol | La conservacion de los alimentos por metodos combinados . (I) Aspectos generales y alimentos tradicionales |
Autor | DIAZ, O. COBOS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 141-146 |
Descriptors | Conservacio Aliments Metodes combinats |
Títol | La depuracion de aguas residuales: un beneficio economico? |
Autor | PENYALBA VILADOMS, M MUNTE BORRULL, M |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 89-94 |
Descriptors | Depuracio Aigues residuals |
Títol | La desinfeccion como concepto integral en la industria |
Autor | PLANAS, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 73-79 |
Descriptors | Desinfeccio Higiene Industria alimentaria |
Títol | La desinfeccion de superficies por via aerea en la industria alimentaria |
Autor | COLLADO, M.J. SOBRE, L. GONZALEZ, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 81-83 |
Descriptors | Higiene Desinfeccio Industria alimentaria Desinfeccio via aerea |
Títol | La estabilizacion del vino tinto mediante la tecnica de la electrodialisis |
Autor | OCHOA, J.R. VALLE, B. HILERA, R. BELAUSTEGI, Y. ELEJALDE, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 65-69 |
Descriptors | Estabilitzacio Vi negre Electrodialisi |
Títol | La estabilizacion tartarica de los vinos de Jerez mediante electrodialisis |
Autor | SZEKELY GOROSTIAGA, P. GOMEZ BENITEZ, J. VEAS LOPEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 79-80 |
Descriptors | Estabilitzacio tartarica Vi de Xeres Electrodialisi |
Títol | La esterilizacion en continuo en la industria alimentaria |
Autor | MARTINEZ DE LA CUESTA, P.J. RUS MARTINEZ, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - abril 1996 - V: - N: 3, Pg: 125-131 |
Descriptors | Esterilitzacio continua Industria alimentaria |
Títol | La fisiologia de los microorganismo y su papel en la industria alimentaria |
Autor | MARTINEZ DE LA CUESTA, P.J. RUS MARTINEZ, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 153-156 |
Descriptors | Fisiologia Microorganismes Industria alimentaria |
Títol | La harina y el laboratorio |
Autor | ALONSO ORTIZ, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 167-172 |
Descriptors | Farina Laboratori Varietats Composicio |
Títol | La higiene en la industria carnica |
Autor | DOMINGUEZ, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 85-88 |
Descriptors | Higiene Industria carnica |
Títol | La higiene en la industria enologica |
Autor | BARRIO FERNANDEZ, M?.C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 147-151 |
Descriptors | Higiene Industria enologica Enologia |
Títol | La higiene en las industrias lacteas |
Autor | ANDUEZA, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 87-93 |
Descriptors | Higiene Industria lactica Salut Desinfeccio |
Títol | La instalacion de llenado de PET en linea. Modelo y practica |
Autor | ACHHAMMER, K.-H. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 89-93 |
Descriptors | Embotellament Maquinaria Etiquetatge Ampolla PET Envas PET |
Títol | La necesidad de conservar los alimentos |
Autor | CINTAS IZARRA, L.M. CASAUS LARA, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 89-95 |
Descriptors | Tecniques de conservacio d'aliments Conservacio d'aliments Aliments Bioconservacio |
Títol | La oxidacion de la grasa en la carne y los productos carnicos |
Autor | ZUMALACARREGUI, J.M?. DOMINGUEZ, C. MATEO, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 67-71 |
Descriptors | Carn Oxidacio del greix Greix |
Títol | La pasa moscatel en la comarca de la Axarquia |
Autor | CANALEJO RAYA, J.E. SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. LOPEZ SANFELIU, M?.J. LOPEZ INFANTE, M?.I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 95-100 |
Descriptors | Panses Panses moscatell Malaga Pasa Moscatel |
Títol | La presencia de aminas biogenas en los alimentos. Su significado toxicologico |
Autor | LUIS, G. RUBIO, C. GUTIERREZ, A. HARDISSON, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2007 - V: - N: 224, Pg: 58-62 |
Descriptors | Amines biogenes Alimentacio Toxicitat |
Títol | La reglamentacion tecnico-sanitaria de helados |
Autor | JIMENEZ AYCIDE, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 87-90 |
Descriptors | Gelats Reglamentacio tecnicosanitaria Normativa |
Títol | La replicacion de los acidos desoxirribonucleicos y su importancia en la sintesis de proteinas |
Autor | MARTINEZ DE LA CUESTA, P.J. RUS MARTINEZ, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 125-128 |
Descriptors | Replicacio Acid desoxirribonucleic Sintesi de proteines |
Títol | La trigeneracion aplicada a la fabricacion de gelatina |
Autor | CRUZATE, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 155-159 |
Descriptors | Gelatina Fabricacio Elaboracio Trigeneracio |
Títol | Lactobacilos en queseria |
Autor | MENENDEZ, S. RODRIGUEZ-OTERO, J.L. CENTENO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 45-50 |
Descriptors | Lactobacil Formatgeria Activitat enzimatica Formatge |
Títol | Las aguas residuales en la industria agroalimentaria (I) |
Autor | PIZARRO CAMACHO, D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 149-155 |
Descriptors | Aigues residuals Industria agroalimentaria Tractament d'aigues |
Títol | Las aportaciones de la detergencia al desarrollo sostenible en la industria lactea. Tecnologias de pase unico. |
Autor | ANDUEZA, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 01212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 57-59 |
Descriptors | Llet Detergencia Higiene Efluents Residus |
Títol | Las membranas liquidas de emulsion como alternativa en la recuperacion de productos alimentarios. Aplicacion a la extraccion de acido citrico obtenido en procesos fermentativos |
Autor | BODALO, A. GOMEZ, E. LEON, G. GUZMAN M.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 157-163 |
Descriptors | Membrana liquida Emulsio Productes alimentaris Extraccio Acid citric Fermentacio |
Títol | Las practicas enologicas en el sector vitivinicola. Puntos de coincidencia y desacuerdo |
Autor | MINGUEZ, S. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 53-58 |
Descriptors | Enologia Practiques enologiques Reglament |
Títol | Latas de bebidas. Perspectivas de un sector en crecimiento |
Autor | ABALLE, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 85-88 |
Descriptors | Llaunes de begudes Begudes Envas Consum |
Títol | Legislacion de etiquetado de alimentos. Requisitos y modo de satisfacerlos |
Autor | CONESA, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 101-103 |
Descriptors | Reglament Legislacio Etiquetatge Aliments |
Títol | Levaduras y enzimas en enologia |
Autor | FERNANDEZ, M. ESPINOSA, J.C. UBEDA, J.F. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 81-85 |
Descriptors | Llevats Enzims Enologia |
Títol | Listeri monocytogenes y carne de pollo |
Autor | CAPITA, R. ALONSO-CALLEJA, C. GARCIA-LINARES, M?.C. MORENO, B. GARCIA-FERNANDEZ, M?.C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 73-80 |
Descriptors | Listeria monocytogenes Carn de pollastre Pollastre |
Títol | Listeria monocytogenes en alimentos. Implantacion de un plan de control en una industria de helados |
Autor | GARRIDO MARTIN, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 75-78 |
Descriptors | Listeria monocytogenes Microorganismes Aliments Gelats |
Títol | Los coadyuvantes en la higienizacion de la industria alimentaria |
Autor | MOLINA, R. MINGOT, J. CABELLO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 81-85 |
Descriptors | Coadjuvant Higienitzacio Indutria alimentaria Higiene |
Títol | Los colorantes |
Autor | BUENO, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 101-111 |
Descriptors | Colorants naturals Colorants artificials |
Títol | Los espesantes en la alimentacion |
Autor | MENCION, G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 85-87 |
Descriptors | Espessidors Alimentacio |
Títol | Los metodos modernos como alternativa a los clasicos para el analisis microbiologico de los alimentos |
Autor | ROSA, M. P. de la MEDINA, L. M. JORDANO, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 107-113 |
Descriptors | Analisi microbiologica Aliments Metodologia |
Títol | Los quesos de Cantabria. Caracteristicas y estado actual de su conocimiento cientifico |
Autor | URDIALES, R. FRANCO, I. PRIETO, B. FRESNO, J.M. CARBALLO, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - JULIO-AGOSTO 1999 - V: - N: 6, Pg: 85-94 |
Descriptors | Formatge de Cantabria Cantabria Caracteristiques Elaboracio Varietats |
Títol | Magnesio: un elemento clave para la salud |
Autor | STEINMETZ, T. FORTMANN-MOLLING, B. WENISCH, S. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 119-121 |
Descriptors | Magnesi Salut |
Títol | Maquinaria de envase y embalaje para 1994 |
Autor | JIMENEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 73-78 |
Descriptors | Maquinaria Envasatge Embalatge Embalall |
Títol | Maquinaria de envase y embalaje. Informe 1998 |
Autor | JIMEMEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 79-86 |
Descriptors | Importacio Exportacio Maquinaria Envas Embalatge |
Títol | Maquinaria de envase y embalaje |
Autor | JIMENEZ, J. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 121-127 |
Descriptors | Maquinaria Instal.lacions Envasatge Embalatge Exportacio Importacio Qualitat |
Títol | Maquinaria destinada a las industrias alimentarias en 1992 |
Autor | JIMENEZ AYCIDE, J. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 87-97 |
Descriptors | Maquinaria Industria alimentaria |
Títol | Maquinaria destinada a las industrias alimentarias. Informe 1997 |
Autor | ARDOY, F. de P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - novembre 1997 - V: - N: 9, Pg: 41-49 |
Descriptors | Maquinaria Tecnologia Industria alimentaria Estadistiques Comercialitzacio |
Títol | Mercado Comun del vino. Resumen de su normativa |
Autor | MILLO CASAS, Lorenzo |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 101-108 |
Descriptors | Vi Legislacio Mercat Comu del Vi Unio Europea |
Títol | Metales pesados en el vino |
Autor | SANCHEZ-PINEDA, M.T. MARTIN, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 43-47 |
Descriptors | Metall pesant Vi Metall |
Títol | Metales pesados en el vino |
Autor | SANCHEZ-PINEDA, M. T. MARTIN, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 16 - abril 1997 - V: - N: 3, Pg: 111-115 |
Descriptors | Metall pesant Vi |
Títol | Metodo de transferencia de calor en la refrigeracion y congelacion de alimentos |
Autor | VIRSEDA, P. PINAZO, J. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 161-167 |
Descriptors | Transferencia de calor Tractament d'aliments Refrigeracio Congelacio |
Títol | Metodos de eliminacion de colesterol en la grasa lactea |
Autor | ALONSO, L. PARDO, I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 69-75 |
Descriptors | Metodes d'eliminacio Colesterol Materia grassa lactia Llet |
Títol | Mineralizacion de la materia organica de un vertido lacteo. Influencia del pH: Evolucion del amonio y fosfato. |
Autor | GUILLEN JIMENEZ, E. ALVAREZ MATEOS, P. ROMERO GUZMAN, F. PEREDA MARIN, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 47-54 |
Descriptors | Mineralitzacio Materia organica Amoni Fosfat Influencia del pH Lactics |
Títol | Minimizacion de vertidos en un matadero |
Autor | MATEOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia. ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 63-65 |
Descriptors | Minimitzacio Reduccio Consum Aigua Escorxador Carn Productes carnics Efluents |
Títol | Modelizacion y control de la fermentacion industrial de la cerveza. Estudio experimental |
Autor | de ANDRES Y TORO, B. GIRON SIERRA, J.M. TORIJA ISASA, M.E. CAMARA HURTADO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 93-106 |
Descriptors | Control Fermentacio industrial Cervesa Modelitzacio |
Títol | Modificadores del color de los vinos tintos |
Autor | GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80 |
Descriptors | Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell |
Títol | Monitorizacion de la limpieza y desinfeccion en industrias alimentarias |
Autor | ORIHUEL, E. BERTO, R. CANET, J.J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 91-95 |
Descriptors | Neteja Higiene Industria alimentaria Monitoritzacio Desinfeccio |
Títol | N.nitrosaminas en los alimentos y riesgo para la salud |
Autor | MARTINEZ, A. HAZA, A.I. MORALES, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 153-158 |
Descriptors | Aliments Riscos Salut N-nitrosaminas Control de qualitat Industria alimentaria |
Títol | N2, CO2 y O2: soluciones para el sector carnico |
Autor | PRAXAIR ESPA?A S.L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 73-77 |
Descriptors | Gasos Sector carnic Mixer-cutter Armaris criogenics Tunel criogenic Nitrogen Dioxid de carboni Oxigen Neu carbonica Productes carnics |
Títol | Necesidades de iluminacion en almazaras |
Autor | CELMA, A.R. ROMERA, E.G. LLERENA, J.L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 75-80 |
Descriptors | Almassera Il.luminacio |
Títol | Normalizacion en seguridad alimentaria |
Autor | BERGA MONGE, A. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 67-73 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Normalitzacio Normes ISO ISO |
Títol | Normativa de envases de hojalata, papel y carton en la industria alimentaria |
Autor | MILLO AINIA, Lorenzo |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1996 - V: - N: 10, Pg: 37-41 |
Descriptors | Industria alimentaria Normativa Envas Paper Cartro Normalitzacio |
Títol | Normativa sobre prevencion de riesgos laborales en almazaras. Higiene industrial. |
Autor | NAVAS, A. SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. MONTES TUBIO, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 65-73 |
Descriptors | Almassera Normativa Prevencio riscos laborals Higiene industrial |
Títol | Nuevas formulaciones desinfectantes para la industria alimentaria |
Autor | NONZIOLI, A. GIRAUDO, M. FOMICZ, S. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 54-58 |
Descriptors | Industria alimentaria Desinfectants Biodegradable Cloramina T Tricloromelamina (TCM) |
Títol | Nuevas tecnologias de calentamiento de liquidos y secadero en la industria agroalimentaria |
Autor | POCURULL, R. GRACIA, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1998 - V: - N: 9, Pg: 151-154 |
Descriptors | Escalfament de liquids Industria agroalimentaria |
Títol | Nuevos desarrollos en la cadena del frio alimentaria a escala mundial |
Autor | BILLIARD, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 123-133 |
Descriptors | Cadena del fred Industria alimentaria Fred |
Títol | Nuevos mercados para el poliester dentro del sector agroalimentario |
Autor | ALVAREZ, M. AINIA |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 69-74 |
Descriptors | Poliester PET Polietile-tereftalat Ensavatge |
Títol | Operacion y puesta a punto de un acetificador semi-industrial de maximo rendimiento |
Autor | ORY, I. de ROMERO, L. E. CANTERO, D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 175-178 |
Descriptors | Aliments Balan? de costos Acetificador |
Títol | Optimizacion de la fabricacion de aceite de oliva mediante analisis de orujos en tiempo real |
Autor | GARCIA MESA, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 59-62 |
Descriptors | Oli de sansa d'oliva Oli d'oliva Elaboracio Analisi Subproductes Extraccio |
Títol | Optimizacion de los procesos de limpieza y desinfeccion en la industria alimentaria |
Autor | PLANES, J. SERRA, M.M. LATORRE, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 205-210 |
Descriptors | Neteja Higiene Industria alimentaria |
Títol | Oxidacion del vino. Factores que condicionan la vida de los vinos blancos jovenes |
Autor | CACHO, J. F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 81-93 |
Descriptors | Oxidacio Vi Vinificacio Vi novell Vi blanc Vi most Most Oxigen Qualitat Analisi sensorial Modificacio del color |
Títol | Patogenos emergentes productores de toxiinfecciones alimentarias: factores de emergencia y caracteristicas generales |
Autor | RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 97-101 |
Descriptors | Patogens emergents Toxiinfeccions alimentaries Salut |
Títol | Posibles soluciones para la depuracion de los efluentes vinicolas |
Autor | FERNANDEZ-GARCIA, T. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 107-110 |
Descriptors | Ecologia Vi Elaboracio de vi Efluents viticoles |
Títol | Principales problemas que plantea la esterilizacion de la leche |
Autor | LOPEZ FERNANDEZ, M. BERNARDO, A. MARTIN SARMIENTO, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 65-72 |
Descriptors | Esterilitzacio Llet UHT |
Títol | Procedimientos de higiene en bodega considerando la proteccion medioambiental |
Autor | CERDAN, G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 99-105 |
Descriptors | Higiene Embotellament Medi ambient Ecologia Proteccio mediambiental |
Títol | Procesos de degradacion de pesticidas en aguas de la cadena alimentaria |
Autor | BARANDA, A. MARTINEZ DE MARA?ON, I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2007 - V: - N: 224, Pg: 70-73 |
Descriptors | Pesticides Eliminacio Aigua |
Títol | Propiedades funcionales de la goma de garrofin y sus aplicaciones en la industria de alimentos |
Autor | CAMACHO, M.M. MARTINEZ-NAVARRETE, N. CHIRALT, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 103-110 |
Descriptors | Goma de garrofi Industria alimentaria Propietats |
Títol | Propiedades termodinamicas y termofisicas de algunas sustancias agroalimentarias para su aplicacion en los procesos de optimizacion energetica. (I) Galletas y bizcochos |
Autor | LOMAS ESTEBAN, M.C. LOPEZ GONZALEZ, L.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 59-65 |
Descriptors | Propietats termodinamiques Propietats termofisiques Substancies agroalimentaries Proces d'optimitzacio energetica Galeta |
Títol | Proteinas procedentes de subproductos de industrias alimentarias: metodos de extraccion y propiedades funcionales |
Autor | DIAZ, M. RENDUELES, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 111-118 |
Descriptors | Proteines Subproductes Industria alimentaria Metodes d'extraccio |
Títol | Recuperacion de aromas de zumos de fruta por pervaporacion. Parametros que determinan sus posibilidades de aplicacion |
Autor | BODALO, A. GOMEZ, E. LEON, G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 119-126 |
Descriptors | Aroma Recuperacio Suc de fruita Pervaporacio Separacio per membranes |
Títol | Requeson y otras formas de aprovechar el suero de los quesos |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 48-52 |
Descriptors | Formatge Mato Serum Residus alimentaris Lactics |
Títol | SA El aguila |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 39-43 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio de cervesa El Aguila |
Títol | Salas blancas en la industria de la alimentacion |
Autor | COLOME, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 65-69 |
Descriptors | Industria alimentaria Higiene |
Títol | Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos |
Autor | POBLET, M. ROZES, N. RUIZ, A. REGUANT, C. BELTRAN, G. TORIJA, M?.J. GUILLAMON, J.M. BORDONS, A. MAS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100 |
Descriptors | Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi |
Títol | Sensores inteligantes. Aplicaciones industriales de sensores olfativos |
Autor | GUTIERREZ, F.J. HORRILLO, M.C. SAYAGO, I. ARES, L. FERNANDEZ, M.J. GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 175-178 |
Descriptors | Sensor intel.ligent Sensor olfactiu Nas electronic |
Títol | Separacion en columnas por cromatografia de intercambio ionico en la industria alimentaria. Equilibrio, cinetica y bases de disenyo |
Autor | DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 125-132 |
Descriptors | Separacio en columna Industria alimentaria Cromatografia d'intercanvi ionic |
Títol | Sistemas de gestion y envasado con control informatico |
Autor | CATALAN, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - novembre 1997 - V: - N: 9, Pg: 51-54 |
Descriptors | Sistema de gestio Envasatge Coopertives Informatica Hortofructicultura |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol |
Autor | MADRILLEY, C. JIMENEZ, T. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97 |
Descriptors | Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos |
Autor | JIMENEZ, T. MADRILLEY, C. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199 |
Descriptors | Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina |
Títol | Tecnica de filtracion tangencial y su aplicacion en la ingenieria enologica |
Autor | SANCHEZ-PINEDA, M. T. ALCAIN, F. J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1996 - V: - N: 10, Pg: 105-109 |
Descriptors | Filtracio tangencial Enginyeria enologica |
Títol | Tecnologia de envasado en atmosfera modificada |
Autor | COLOME, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 95-99 |
Descriptors | Tecnologia Envasat Atmosfera modificada Envasat atmosfera modificada Aliments |
Títol | Tecnologia de separacion por cormatografia de intercambio ionico aplicada a la industria alimentaria. (II) Equipo y operacion |
Autor | RENDUELES, M. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 125-131 |
Descriptors | Cromatografia d'intercanvi ionic Industria alimentaria |
Títol | Tecnologia del envasado de alimentos perecederos en atmosferas modificadas |
Autor | COLOME, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 109-113 |
Descriptors | Envasat Aliments Atmosfera modificada |
Títol | Tipos de cerveza |
Autor | CASTANYE SITJAS, F.X. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 87-91 |
Descriptors | Cervesa Tipus Varietats |
Títol | Tratamiento estadistico de datos sensoriales. Algunas aplicaciones en el estudio de distintas variedades de queso |
Autor | BARCENAS, P. PEREZ, F.J. SALMERON, J. ALBISU, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2000 - V: - N: 6, Pg: 59-65 |
Descriptors | Estadistiques Formatge Tecniques estadistiques Analisi sensorial |
Títol | Uso de colorantes en el campo de la alimentacion |
Autor | CALVO, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 1999 - V: - N: 3, Pg: 79-88 |
Descriptors | Colorants Alimentacio Classificacio |
Títol | Utilizacion de agentes de carga en alimentacion |
Autor | GOMEZ PALLARES, M. CABALLERO CALVO, P.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 81-87 |
Descriptors | Agents de carrega Alimentacio Poliol Sorbitol Mannitol Xilitol Maltitol Eritritol Isomaltosa |
Títol | Utilizacion de edulcorantes intensivos en alimentacion |
Autor | GOMEZ, M. CABALLERO, P.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 149-154 |
Descriptors | Edulcorant Alimentacio |
Títol | Utilizacion de lipidos como sustitutos de grasa en la industria alimentaria |
Autor | MENDOZA, E. GARCIA, M.L. CASAS, C. FERNANDEZ, M.F. SELGAS, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 117-122 |
Descriptors | Lipids Substitut del greix Industria alimentaria Greix |
Títol | Utilizacion de tecnicas rapidas para el control de patogenos en un laboratorio de referencia |
Autor | ZAMORANO, M. LUNA, R de GARCIA, M?.A. REX, M?.J |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 133-139 |
Descriptors | Aliments Industria alimentaria Patogens Control Laboratori de referencia Analisi Control de qualitat |
Títol | Valorizacion de efluentes de bodegas |
Autor | URKIAGA, A. FUENTES, DE LA, L. ACILU, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2000 - V: - N: 5, Pg: 171-177 |
Descriptors | Efluents vinicoles Celler Aprofitament Subproductes Efluents vitivinicoles |
Títol | Ventajas de la congelacion de alimentos por nitrogeno liquido |
Autor | GOMEZ, J. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 169-172 |
Descriptors | Congelacio Aliments Nitrogen liquid |
Títol | Vinos de Madrid |
Autor | Consejo Regulador D.O. Vinos de Madrid |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 71-78 |
Descriptors | Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen Consell regulador Madrid Mercat Viticultura Infoden |