Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Edulcorant

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Directiva 95/2/CE del Parlamento Europeo y del Consejo de 20 de febrero de 1995 relativa a los aditivos alimentarios distintos de los colorantes y edulcorantes
Autor Diario Oficial  
Dades Font - mar? 1995 - V: - N: nQ L 061, Pg: 1-40
Descriptors Colorants Edulcorant Additius alimentaris Legislacio
Localització Legislacio 1

Títol Dosage des edulcorants intenses dans les vins blancs et les jus de raisins.
Autor CAZABEIL, J. M.   SALAGOITY, M. H.   TRICARD, C.  
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 836, Pg: 6 p.
Descriptors Vi blanc Most Edulcorant Sucre Dosificacio Dosatge Addicio
Localització FV 836

Títol Edulcorants als vins
Autor MENDES, M.T.   PERDIGAO, M.H.   TAVARES, M.J.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1995 - V: - N: 33, Pg: 3-11
Descriptors Vi Edulcorant

Títol Ingredientes: en busca de alternativas mas naturales y eficaces para satisfacer las necesidades de los consumidores
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 32-62
Descriptors Ingredients alimentaris Alternatives mes naturals Necessitats dels consumidors Additius alimentaris Edulcorant Texturitzant Colorants Aroma

Títol La cata de mieles
Autor BENTABOL, A.  
Dades Font Orgen: la revista de sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33
Descriptors Mel Cata Edulcorant natural Edulcorant Control de qualitat Analisi sensorial Olor Aroma

Títol Preuve de la presence, par chromatographie en coche mince, de saccharine, cyclamate et dulcine dans le vin.
Autor Commission de l'analyse des vins du service federal de la Sante  
Dades Font FV - mar? 1969 - V: - N: 316, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Sacarina Ciclamat Dulcina Vi Edulcorant
Localització FV 316

Títol Rapport alcool/extrait des vins edulcores (Q) du Portugal.
Autor MANSO-LEFEVRE, P.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 554, Pg: 1 p.
Descriptors Alcohol Vi Edulcorant Portugal Sucre
Localització FV 554

Títol Recherche d'edulcorants (saccharine, cyclamate et dulcine) dans le vin par chromatographie en couche mince.
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - mar? 1970 - V: - N: 351, Pg: 3 p.
Descriptors Sacarina Edulcorant Dulcina Ciclamat Vi Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 351

Títol Recherche de la saccharine, de la dulcine et du cyclamate dans le vin par chromatographie en couche mince.
Autor Experts d'Allemagne Federale  
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 300, Pg: 3 p.
Descriptors Sacarina Cromatografia en capa fina CCF Ciclamat Dulcina Edulcorant Vi Artificial
Localització FV 300

Títol Separation et recherche du P-4000 (1-N-PROPOXY-2-AMINO-4NITROBENZENE), de la saccharine, de la dulcine (P- ETHOXYPHENYLUREA) et du Cyclamate dans les vins.
Autor TERCERO, C.  
Dades Font FV - mar? 1970 - V: - N: 352, Pg: 6 p.
Descriptors Vi P 4000 Ciclamat Sacarina Dulcina Edulcorant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 352

Títol Separation et recherche du succharyl (cyclohexylsulfamates) et de la saccharine dans les vins et autres boissons par chromatographie en couche mince.
Autor TERCERO, C.  
Dades Font FV - mar? 1968 - V: - N: 277, Pg: 5 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Vi Sacarina Edulcorant Sucaril Determinacio
Localització FV 277

Títol Utilizacion de edulcorantes intensivos en alimentacion
Autor GOMEZ, M.   CABALLERO, P.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 149-154
Descriptors Edulcorant Alimentacio