Registres trobats: 12
Títol | Directiva 95/2/CE del Parlamento Europeo y del Consejo de 20 de febrero de 1995 relativa a los aditivos alimentarios distintos de los colorantes y edulcorantes |
Autor | Diario Oficial |
Dades Font | - mar? 1995 - V: - N: nQ L 061, Pg: 1-40 |
Descriptors | Colorants Edulcorant Additius alimentaris Legislacio |
Localització | Legislacio 1 |
Títol | Dosage des edulcorants intenses dans les vins blancs et les jus de raisins. |
Autor | CAZABEIL, J. M. SALAGOITY, M. H. TRICARD, C. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 836, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi blanc Most Edulcorant Sucre Dosificacio Dosatge Addicio |
Localització | FV 836 |
Títol | Edulcorants als vins |
Autor | MENDES, M.T. PERDIGAO, M.H. TAVARES, M.J. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1995 - V: - N: 33, Pg: 3-11 |
Descriptors | Vi Edulcorant |
Títol | Ingredientes: en busca de alternativas mas naturales y eficaces para satisfacer las necesidades de los consumidores |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 32-62 |
Descriptors | Ingredients alimentaris Alternatives mes naturals Necessitats dels consumidors Additius alimentaris Edulcorant Texturitzant Colorants Aroma |
Títol | La cata de mieles |
Autor | BENTABOL, A. |
Dades Font | Orgen: la revista de sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33 |
Descriptors | Mel Cata Edulcorant natural Edulcorant Control de qualitat Analisi sensorial Olor Aroma |
Títol | Preuve de la presence, par chromatographie en coche mince, de saccharine, cyclamate et dulcine dans le vin. |
Autor | Commission de l'analyse des vins du service federal de la Sante |
Dades Font | FV - mar? 1969 - V: - N: 316, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Sacarina Ciclamat Dulcina Vi Edulcorant |
Localització | FV 316 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins edulcores (Q) du Portugal. |
Autor | MANSO-LEFEVRE, P. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 554, Pg: 1 p. |
Descriptors | Alcohol Vi Edulcorant Portugal Sucre |
Localització | FV 554 |
Títol | Recherche d'edulcorants (saccharine, cyclamate et dulcine) dans le vin par chromatographie en couche mince. |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 351, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sacarina Edulcorant Dulcina Ciclamat Vi Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 351 |
Títol | Recherche de la saccharine, de la dulcine et du cyclamate dans le vin par chromatographie en couche mince. |
Autor | Experts d'Allemagne Federale |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 300, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sacarina Cromatografia en capa fina CCF Ciclamat Dulcina Edulcorant Vi Artificial |
Localització | FV 300 |
Títol | Separation et recherche du P-4000 (1-N-PROPOXY-2-AMINO-4NITROBENZENE), de la saccharine, de la dulcine (P- ETHOXYPHENYLUREA) et du Cyclamate dans les vins. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 352, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi P 4000 Ciclamat Sacarina Dulcina Edulcorant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 352 |
Títol | Separation et recherche du succharyl (cyclohexylsulfamates) et de la saccharine dans les vins et autres boissons par chromatographie en couche mince. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1968 - V: - N: 277, Pg: 5 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Vi Sacarina Edulcorant Sucaril Determinacio |
Localització | FV 277 |
Títol | Utilizacion de edulcorantes intensivos en alimentacion |
Autor | GOMEZ, M. CABALLERO, P.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 149-154 |
Descriptors | Edulcorant Alimentacio |