Registres trobats: 6
Títol | Preuve de la presence, par chromatographie en coche mince, de saccharine, cyclamate et dulcine dans le vin. |
Autor | Commission de l'analyse des vins du service federal de la Sante |
Dades Font | FV - mar? 1969 - V: - N: 316, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Sacarina Ciclamat Dulcina Vi Edulcorant |
Localització | FV 316 |
Títol | Recherche d'edulcorants (saccharine, cyclamate et dulcine) dans le vin par chromatographie en couche mince. |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 351, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sacarina Edulcorant Dulcina Ciclamat Vi Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 351 |
Títol | Recherche de la saccharine, de la dulcine et du cyclamate dans le vin par chromatographie en couche mince. |
Autor | Experts d'Allemagne Federale |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 300, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sacarina Cromatografia en capa fina CCF Ciclamat Dulcina Edulcorant Vi Artificial |
Localització | FV 300 |
Títol | Separation et recherche du P-4000 (1-N-PROPOXY-2-AMINO-4NITROBENZENE), de la saccharine, de la dulcine (P- ETHOXYPHENYLUREA) et du Cyclamate dans les vins. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 352, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi P 4000 Ciclamat Sacarina Dulcina Edulcorant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 352 |
Títol | Separation et recherche du succharyl (cyclohexylsulfamates) et de la saccharine dans les vins et autres boissons par chromatographie en couche mince. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1968 - V: - N: 277, Pg: 5 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Vi Sacarina Edulcorant Sucaril Determinacio |
Localització | FV 277 |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos |
Autor | JIMENEZ, T. MADRILLEY, C. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199 |
Descriptors | Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina |