Registres trobats: 126
Títol | "Sikitita", nueva variedad para plantaciones de olivar en seto. Programa de mejora |
Autor | RALLO, L. [et.al] |
Dades Font | Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2010 - V: LXXIX- N: 929, Pg: 362-366 |
Descriptors | Sikitita Noves varietats Olivera Plantacio en bardissa Cordova Cordoba Caracteristiques Productivitat Oli Composicio quimica |
Títol | Acetic acid bacteria presents in South African red wine fermentations and their characteristics |
Autor | LAMBRECHTS, M.G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 165-170 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris Sud Africa Vi negre Fermentacio Caracteristiques Africa del sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Alimentos funcionales. Actualidad en legislacion alimentaria |
Autor | BASULTO MARSET, J. |
Dades Font | Yogur vivo - Junio 2008 - V: - N: 27, Pg: 4-57 |
Descriptors | Aliments funcionals Legislacio Caracteristiques Definicio Consumidor Europa Reglamentacio comunitaria |
Títol | Almond production and characteristics in Algarve, Portugal |
Autor | NETO MARTINS, A. GOMES, C. FERREIRA, L. |
Dades Font | Nucis Newsletter - December 2000 - V: - N: 9, Pg: 6-9 |
Descriptors | Ametlles Portugal Algarve Caracteristiques Produccio |
Títol | Analyse sensorielle du raisin pour la prevision des caracteristiques qualitatives des vins de Barbera |
Autor | CRAVERO, M.C. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Febvrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 418-423 |
Descriptors | Analisi sensorial Vins Barbera Maduracio Analisi fisicoquimica |
Títol | Aplicacion del analisis discriminante a la diferenciacion de vinos rosados de Navarra. |
Autor | ECHAVARRI, J.F. NEGUERUELA, A.I. ALBAIZAR, T. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 60-62 |
Descriptors | Analisi discriminant Vi rosat Navarra DO Caracteristiques Identificacio Espectrofotometria |
Títol | Aproximaci?n a las caracteristicas de los vinos de las D.O. Gallegas |
Autor | VAZQUEZ, I. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 46-51 |
Descriptors | Denominacions d'origen Galicia Caracteristiques Vi Variables enologiques |
Títol | Bacterias lacteas de origen alimentario:consideraciones taxonomicas y filogeneticas |
Autor | CINTAS, L.M CASAUS, M.P HERNANDEZ, P.E |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 61-70 |
Descriptors | Bacteris lactics Aliments Taxonomia Caracteristiques |
Títol | Calvi. Un entrelac de cirques de granites |
Autor | COUDERT, P. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Octobre 2007 - V: - N: 515, Pg: 116-118 |
Descriptors | Terreny Fran?a Regio vitivinicola Caracteristiques |
Títol | Caracterisation d'un vin naturel (non chaptalise). |
Autor | SCHNEYDER, J. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 625, Pg: 1 p. |
Descriptors | Vi Caracteristiques |
Localització | FV 625 |
Títol | Caracteristicas de la uva y el vino en relacion a la calidad del suelo. Ejemplo en Priorato y Tarragona |
Autor | NADAL, M. |
Dades Font | Los suelos y su trabajo en relacion ocn la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 11-25 |
Descriptors | Vi Raim Caracteristiques Sol Qualtiat Priorat Tarragona Edafologia Qualitat del sol |
Localització | 631.4:634.8 CUR |
Títol | Caracteristicas de las variedades de vanguardia del almendro. |
Autor | |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Abril 2002 - V: IX- N: 146, Pg: 46-50 |
Descriptors | Caracteristiques Ametller Arbres fruiters Ametlles Fruits secs Varietats d'ametlles Blanquerna Antonyeta Marta Felisa Lauranne Guara Marcona |
Títol | Caracteristicas enologicas de diferentes vinos blancos jovenes elaborados en Montilla-Moriles |
Autor | PEREZ-JUAN, P. M. MORALES, J. TORRE, M. J. de la LOPEZ, I. LOPEZ, M. J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 36-45 |
Descriptors | Vi blanc Vi jove Vi novell Montilla-Moriles DO Caracteristiques Vinificacio Produccio Pedro Ximenez Colombar Airen Forcallat Lairen Montepila Elaboracio Raim Varietats Espanya Analisi discriminant Composicio Control de qualitat Most |
Títol | Caracteristicas enologicas de tres variedades tintas de Asturias (Albarin Negro, Carrasquin, Verdejo Tinto) |
Autor | HERNANDEZ, J.L LOSADA, A. RODRIGUEZ, B RUA, P RODRIGUEZ, J.M |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0837-1847X - desembre 2000 - V: - N: 2836, Pg: 4550-4554 |
Descriptors | Albarin negro Verdejo tinto Carrasquin Varietats de raim Caracteristiques Raim |
Títol | Caracteristicas generales de los hongos |
Autor | CALVO TORRAS, M.A. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 6 pp |
Descriptors | Caracteristiques Fongs Fongs microscopics |
Localització | C 24/1 |
Títol | Caracteristiques analytiques de vins alleges elabores experimentalement |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | - gener 1987 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi lleuger Vi desalcoholitzat Analisi |
Localització | C 1/18 |
Títol | Caracteristiques analitiques del most i vi malvasia de Mallorca |
Autor | FORCEN, M. BERNA, A. MULET, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1990 - V: - N: 18, Pg: 24-28 |
Descriptors | Malvasia Mallorca Vi Most Analisi Cromatografia de gasos Malvasia de Banyalbufar |
Títol | Caracteristiques analytiques des vins Cabernet Sauvignon produits et commercialises au Bresil |
Autor | ANTENOR RIZZON, L. MIELE, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 478-481 |
Descriptors | Caracteristiques analitiques Cabernet sauvignon Brasil |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Caracteristiques analytiques des vins produits de raisins Xarel.lo Parellada et Macabeo |
Autor | SUAREZ, M. A. ...[et al.] |
Dades Font | - 1981 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Analisi Parellada Macabeu Xarel.lo Vi varietal Most |
Localització | C 3/44 |
Títol | Caracteristiques aromatiques et sensorielles des vins eleves avec des copeaux de chene en cuves en acier inoxydable ou en barriques usagees |
Autor | GOMEZ-PLAZA, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 55-59 |
Descriptors | Caracteristiques aromatiques Vi Caracteristiques sensorials Encenalls de roure Barriques Tanc Acer inoxidable |
Títol | Caracteristiques chromatiques du vin de Porto. |
Autor | MARQUES-GOMES, J.V. MOURA-BASTO, A.M.M |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 718, Pg: 5 p. |
Descriptors | Color Vi Porto Caracteristiques Espectrofotometria Analisi |
Localització | FV 718 |
Títol | Caracteristiques chromatiques |
Autor | GUILLEM, J. V. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 664, Pg: 5 p. |
Descriptors | Caracteristiques Vi negre Color |
Localització | FV 664 |
Títol | Caracteristiques chromatiques |
Autor | NEGUERUELA, A. I. |
Dades Font | FV - mar? 1998 - V: - N: 1073, Pg: 1-3 |
Descriptors | Color Vi |
Localització | FV 1073 |
Títol | Caracteristiques de la capacite de formation de mousse des vins mousseux et des vins de base destines aux champagnes |
Autor | SMIRNOVA, A.M. REBINDERE, P.A |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 336, Pg: 3 p. |
Descriptors | Escuma Vi escumos Vi base Determinacio |
Localització | FV 336 |
Títol | Caracteristiques des milieux de la vigne par rapport a leur evaluation et a leur amelioration |
Autor | SHAULIS, N. |
Dades Font | Bulletin de L'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 638, Pg: 283-289 |
Descriptors | Meteorologia Edafolagia Elements biotics Qualiat de la vinya Millora |
Localització | C 18/76 |
Títol | Caracteristiques des prodiuts insecticides et acaricides 1997 |
Autor | |
Dades Font | Revue Suisse de Viticulture Arboriculture et Horticulture ISSN: 0375-1430 VOL 29 - gener - febrer 1997 - V: - N: 1, Pg: IX |
Descriptors | Insecticides Acaricida |
Títol | Caracteristiques des produits fongicides 1997 |
Autor | |
Dades Font | Revue Suisse de Viticulture Arboriculture et Horticulture ISSN: 0375-1430 VOL 29 - gener - febrer 1997 - V: - N: 1, Pg: VI |
Descriptors | Fungicides Caracteristiques |
Títol | Caracteristiques des rejets vinicoles de la region de Cognac - Filieres d?epuration |
Autor | GALY, B. MENIER, M. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 315-320 |
Descriptors | Efluents vinicoles Tractament Cognac Conyac |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Caracteristiques du sucre caramelise |
Autor | SAPETTI, C. MAZZA, G. VALVASSORI, S. |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 751, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sucre Caramel.litzacio Additius |
Localització | FV 751 |
Títol | Caracteristiques physiques et agronomiques des principaux terroirs viticoles de l'Anjou (France). Consequences pour la Viticulture. |
Autor | MORLAT, R. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1-8 |
Descriptors | Zones vitivinicoles Caracteristiques fisiques Caracteristiques agronomiques Anjou Fran?a Viticultura |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Caracterizacion de materiales del olivo: Verdiales |
Autor | LOPEZ-CORTES, I. SALAZAR, D.M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2013 - V: Suplemento Mensual del Sector Olivicola- N: 31, Pg: 195-201 |
Descriptors | Oli d'oliva Verdial Caracteristiques Comportament agronomic Composicio |
Títol | Caracterizacion de mostos y vinos (I). Lineas de actuacion para enologos |
Autor | GUILLEM, J.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4446-4453 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica |
Títol | Caracterizacion de mostos y vinos (II). Lineas de actuacion para enologos |
Autor | GUILLEM, J.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4454-4465 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica Qualitat Qualificacio |
Títol | Caratteristiche del mosto e del vino Cabernet prodotto nella zona dei colli bolognesi |
Autor | ZIRONI, R. et al. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1983 - V: IV- N: 10, Pg: 39-46 |
Descriptors | Most Vi Cabernet Bolonya Caracteristiques |
Localització | C 20/86 |
Títol | Champagne Gonet-Medeville. Des jeunes gens patients |
Autor | CASAMAYOR, P. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 547, Pg: 68-70 |
Descriptors | Xampany Vins Fran?a Caracteristiques Produccio |
Títol | Characteristics of wine produced by native cultivars from istria wine region (Croatia) |
Autor | STAVER, M. PERSURIC, D, CARGNELLO, G. GLUHIC, D. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Caracteristiques Vi Cultiu autocton Croacia Regio vinicola |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Chateauneuf-du-Pape. Les secrets d'une longevite |
Autor | PETRONIO, R. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mars 2008 - V: - N: 519, Pg: 32-43 |
Descriptors | Vi Vi frances Elaboracio de vi Chateauneuf-du-Pape DO Regions vitivinicoles Caracteristiques Caracteritzacio vitivinicola |
Títol | Cientificos italianos descifran secretos del ADN del Pinot Noir. Un equipo del instituto San Michele all'Adige identifica la miriada de polimorfismos de nucleotido simple |
Autor | HISCHLER, B. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3206, Pg: 140 |
Descriptors | Vi negre Vi Pinot noir OMG Polimorfisme Nucleotids Raim ADN Contagi Resistencia Caracteristiques |
Títol | Clon de la varietat d?olivera arbequina "IRTA-i.18" |
Autor | TOUS, J. ROMERO, A. PLANA, J. |
Dades Font | Catalunya Rural i Agraria ISSN: 1134-2390 - Novembre 1998 - V: - N: 51, Pg: 28-30 |
Descriptors | Clons d'arbequina Caracteristiques IRTA-i.18 |
Títol | Clones originales VCR de Chardonnay, Los. Descripcion y cuadro aromatico de los clones |
Autor | AGROMILLORA IBERIA |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2009 - V: LXIV- N: 3264, Pg: 1046-1051 |
Descriptors | Caracteristiques Clons Chardonnay Vi Aroma Compostos volatils |
Títol | Comparacio de les caracteristiques agronomiques de l'alfals. IV,V,VI |
Autor | CLAVERO, A. [et al.] |
Dades Font | Experimentacio agraria - - V: - N: 46, Pg: 4-31 |
Descriptors | Alfals Varietats Estudi comparatiu Dades estadistiques Catalunya |
Localització | C 24/211 |
Títol | Comparacion del potencial fenolico de uvas en el momento optimo de vendimia y caracteristicas de sus vinos |
Autor | REYERO, J.R. et al. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 28-41 |
Descriptors | Potencial fenolic Raim Verema Caracteristiques Vi Vi negre |
Títol | Complejidad de la planificacion de depositos, La |
Autor | MIRO, J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 100-104 |
Descriptors | Planificacio Diposit Emmagatzematge Caracteristiques |
Títol | Composicion y caracteristicas de la grasa en el cerdo iberico e influencia sobre la calidad del jamon |
Autor | VENTANAS BARROSO, J. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Marzo 1999 - V: - N: Suplemento especial, Pg: 55-59 |
Descriptors | Composicio Caracteristiques Greix Pernil iberic Qualitat |
Localització | C 15/130 |
Títol | Concepcion del patron ideal para el almendro, La |
Autor | FELIPE, A. J SOCIAS I COMPANY, R GOMEZ APARISI, J |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - enero / febrero 1999 - V: - N: 100, Pg: 5-14 |
Descriptors | Ametller Patrons Caracteristiques |
Localització | C 15/81 |
Títol | Concours et preferences des consommateurs. Partie 2/2: Impact des caracteristiques sensorielles dur la reponse hedonique des consommateurs et des jurys de concours |
Autor | CLEMENT, J.F. PERRIN, J.C. GUYOT, C. DENEULIN, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 56-58 |
Descriptors | Consumidor Caracteristiques sensorials Jurat |
Títol | Consejo Regulador Denominacion de Origen Lanzarote |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Lanzarote |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 4 pagines |
Descriptors | Lanzarote DO Canaries Consell regulador Denominacio d'origen Lanzarote Regions vitivinicoles Marques Varietats de vi Caracteristiques |
Localització | DO 3 Lanzarote 1 |
Títol | Consideraciones practicas sobre la eleccion de las enzimas pectoliticas |
Autor | GUTIERREZ ALFONSO, V.L. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2001 - V: LVI- N: 2873, Pg: 2994-2995 |
Descriptors | Enzims pectolitics Caracteristiques Enologia PAU FDU Unitats d'activitat pectinica Unitats de despectinitzacio |
Títol | Contribution a l'expression des caracteristiques chromatiques du vin |
Autor | DIMOTAKI-KOURAKOU, D HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - abril 1966 - V: - N: 206, Pg: 6 p. |
Descriptors | Color Caracteristiques Vi negre Metode tristimular |
Localització | FV 206 |
Títol | Cursos de iniciacion a la degustacion de vinos |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Caracteristiques |
Localització | C 2/64 |
Títol | D-L Tartrique (acide) pour oenologie. Acide tartrique racemique CO2H-CHOH-CHOH-CO2H C4H6O6=150,1. Proposition de monographie pour le "Codex Oenologique International". |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - setembre 1979 - V: - N: 697, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Caracteristiques Analisi |
Localització | FV 697 |
Títol | D.O. Tarragona. L'origen i la historia. Reglamentacio. Sol i clima. Varietats de raims i caracteristiques dels vins |
Autor | Tarragona Denominacio d'Origen |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tarragona DO Historia Origen Reglamentacio Sol Clima |
Localització | DO 6 Tarragona 1 |
Títol | DO Emporda 4 |
Autor | |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Emporda DO Caracteristiques Vinyes Vi de crian?a Vi jove Comparacio Maridatge |
Localització | DO Emporda-Costa Brava 1 |
Títol | Denominacion de Origen Campo de Borja, tierra del vino |
Autor | TECNOLOGIA DEL VINO |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 50-53 |
Descriptors | Campo de Borja DO Historia Denominacio d'origen Infoden Situacio geografica Clima Sol Comercialitzacio Produccio Caracteristiques |
Títol | Denominacion de origen Costers del Segre |
Autor | LORENZO SANCHEZ, J. |
Dades Font | Anuario 1993: Fundacion Ciudad de Lleida - 1994 - V: - N: , Pg: 275-282 |
Descriptors | Costers del Segre DO Vi Consell regulador Lleida Caracteristiques |
Localització | 34(460):663.21 Anu |
Títol | Denominacion de origen. Constitucion de los Consejos Reguladores y del Consejo General del INDO |
Autor | |
Dades Font | - Agosto 1979 - V: - N: 202, Pg: 2pp. |
Descriptors | Denominacion d'origen Consell regulador INDO Constitucio Formacio Caracteristiques |
Localització | C 12/31 |
Títol |
Desenvolupen una < |
Autor | POMARES, E. |
Dades Font | Punt, El - Setembre 2008 - V: - N: , Pg: 23 |
Descriptors | Catalunya Control de qualitat Llengua electronica Caracteristiques del vi Vi Caracteristiques viticoles |
Localització | C 24/179 |
Títol | Determination par ordinateur des caracteristiques chromatiques des vins par le logiciel "cromatos I.O." |
Autor | MAMEDE, F. BARROS, P. SIMOES, J. T. PIRES, E. SANOIS, B. de |
Dades Font | FV - febrer 1991 - V: - N: 883, Pg: 5 p. |
Descriptors | Espectrofotometria Analisi Automatitzacio Programa informatic Color |
Localització | FV 883 |
Títol | Determination par ordinateur des caracteristiques chromatiques du vin de Porto. Comparaison entre la classification spetrophotometrique et l'appreciation visuelle. Resultats preliminaires |
Autor | BARROS, P. SIMOES, J. T. SANOIS, B. MARTINS, M. |
Dades Font | FV - mar? 1991 - V: - N: 886, Pg: 5 p. |
Descriptors | Color Analisi sensorial Porto Vi Programa informatic Espectrofotometria |
Localització | FV 886 |
Títol | Diferencias entre las variedades Graciano de Haro y Graciano de Alfaro. |
Autor | LOPEZ DE HEREDIA MONTOYA, M. J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 34-39 |
Descriptors | Raim Vinya Varietats Graciano Rioja DOQ Caracteristiques Identificacio Ampelografia Produccio |
Títol | Differenciation des mistelles d'avec les vins liqueur doux |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1977 - V: - N: 642, Pg: 4 p. |
Descriptors | Mistela Vi licoros Vi dol? Caracteristiques |
Localització | FV 642 |
Títol | Differenciation des mistelles et des vins de liqueur. |
Autor | PORTAL, E. BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 633, Pg: 1 p. |
Descriptors | Mistela Vi Licor Identificacio Caracteristiques |
Localització | FV 633 |
Títol | Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs. |
Autor | VALOUIKO, G.G. CHOLTZ, E.P. BEGLITZA, V.M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p. |
Descriptors | Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques |
Localització | FV 797 |
Títol | Efecto del tama?o de particula sobre las propiedades reologicas de las masas panificables y las caracterisitcas del pan |
Autor | CABALLERO BARRIGON, A. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 100-105 |
Descriptors | Pa Caracteristiques Fabricacio Massa Particules |
Títol | Effets de differents facteurs sur les profils sensoriels des baies de raisin du cepage Chardonnay |
Autor | ROUSSEAU, J. DELTEIL, D. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Raim Analisi sensorial Caracteristiques Chardonnay Baia |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | El champagne y los espumosos. Desde su origen hasta su preparacion para la venta |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3164, Pg: 1014-1016 |
Descriptors | Champagne Vi escumos Caracteristiques Proces d'elaboracio Destilacio Comercialitzacio |
Títol | Enfermedades del olivo |
Autor | TRAPERO CASAS, A. [et al.] |
Dades Font | Phytoma Espa?a : la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2009 - V: - N: 209, Pg: 18-28 |
Descriptors | Malalties de l'olivera Micosi Caracteristiques Fongs |
Títol | Essais sur les caracteristiques chromatiques |
Autor | FARIA, A. GRANADO, M.T. PERDIGAO, M.H. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 861, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Analisi Color |
Localització | FV 861 |
Títol | Etiquetas: en el punto de mira |
Autor | SANCHEZ LECHUGA, B. |
Dades Font | Vino y Gastronomia: Vi?a, Vino y Gastronomia ISSN: 0211-8947 - Septiembre 2002 - V: XIX- N: 190, Pg: 8-15 |
Descriptors | Etiqueta Etiquetatge Historia Caracteristiques Vi |
Títol | Etude comparative de la methode de C.Stella pour la determination des caracteristiques chromatiques des vins rouges par rapport a la methode tristimulate. |
Autor | TEODORESCU ALEXIU, A. LEPADATU, V. |
Dades Font | FV - desembre 1974 - V: - N: 524, Pg: 8 p. |
Descriptors | Color Vi negre Caracteristiques Metode tristimular |
Localització | FV 524 |
Títol | Etude comparative des caracteristiques de bouchons en liege et en materiaux synthetiques - Premiers resultats |
Autor | CHATONNET, P. LABADIE, D. GUBBIOTTI, M.-C. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 1999 - V: - N: 92, Pg: 9-14 |
Descriptors | Tap de suro Material sintetic Aglomerats |
Títol | Etude de caracteristiques analytiques et organoleptiques de copeaux de chenes a usage oenologique |
Autor | DUBERNET, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 8-16 |
Descriptors | Fusta Roure Vi Maceracio Compostos volatils Perfil aromatic Estadistiques Analisi quimica Estadistiques multivariants |
Títol | Etude des caracteres analytiques des vins moussseux italiens |
Autor | COLAGRANDE, O. MAZZOLENI, V. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin - 1977 - V: 11- N: 4, Pg: 325-337 |
Descriptors | Vi Italia Caracteristiques Analisi |
Localització | C 19/10 |
Títol | Ficha DO: Utiel-Requena |
Autor | |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 11 |
Descriptors | Vi Utiel-Requena DO Valencia Espanya Caracteristiques |
Títol | Fractionnement des leucoanthocyanes. Essais sur des vins de Porto blancs. |
Autor | LEMOS DE ANDRADE, M. R. de |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 719, Pg: 6 p. |
Descriptors | Leucoantocians Porto Caracteristiques Tanins Analisi Determinacio Fraccionament |
Localització | FV 719 |
Títol | Garnacha, una joya de uva |
Autor | SANCHEZ, B. |
Dades Font | Vinum Revista Europea del Vino - Septiembre-Octubre 2003 - V: - N: 37, Pg: 29-39 |
Descriptors | Garnatxa Varietats de ra?m Caracteristiques Garnacha |
Títol | Generosos de Andalucia (5): Gonzalez Byass Matusalem |
Autor | |
Dades Font | Vanguardia, La - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Vi negre Vi Vi generos Andalusia Andalucia Caracteristiques Caracteristiques del vi Vi oloros Vi dol? Regions vitivinicoles |
Localització | C 24/81 |
Títol | Identificacio de soques de llevat d'interes ecologic |
Autor | CARRO, D, PINYA, B. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 10-14 |
Descriptors | Soques de llevat Llevats Vi Enologia Caracteristiques Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Saccharomyces pastorianus |
Títol | Importancia de la calidad de los vinos en Castilla-La Mancha |
Autor | ORTEGA, A. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2007 - V: - N: 381, Pg: 84-85 |
Descriptors | Vi d'Espanya Castella - la Mnaxa Castilla la Mancha Qualitat del vi Caracteristiques DO Consell regualdor |
Títol | Incidence de cinq techniques de maceration sur les caracteristiques analytiques, aromatiques, et sensorielles des vins rouges |
Autor | GEFFROY, O. LOPEZ, R. SERRANO, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Maceracio Caracteristiques sensorials |
Títol | Incidence des copeaux de bois sur les caracteristiques finales des vins rouges |
Autor | GONZALEZ-SANJOSE, M.L. ANGULO, B. RIVERO-PEREZ, M.D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 53-56 |
Descriptors | Estelles de fusta Vi Vi negre Fusta Caracteristiques Color del vi Composicio fenolica Compostos volatils Mencia Castella i Lleo |
Títol | Indestructibles. Deux siecles de grands vins de Madere, Les |
Autor | PETRONIO, R. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 133-137 |
Descriptors | Madeira Vi Caracteristiques Degustacio |
Títol | Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins |
Autor | PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most |
Localització | C 2/93 |
Títol | Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 14/66 |
Títol | Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee |
Autor | POLO, M.C. MARTIN CORDERO, P. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Bulletin de l'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 638, Pg: 312-321 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Most Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 1/46 |
Títol | Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee |
Autor | POLO, M. C. MARTIN-CORDERO, P. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321 |
Descriptors | Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques |
Localització | C 4/85 |
Títol | Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | SOMERS, T.C. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188 |
Descriptors | Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi |
Localització | C 20/63 |
Títol | Influencia de l'aclarit de raim sobre les caracteristiques quimiques i organoleptiques de la varietat Trepat de la Conca de Barbera |
Autor | CAMBRA, M. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Aclarida Trepat Conca de Barbera |
Localització | (043) CAMBRA GARCIA |
Títol | Informations sur le caramel |
Autor | |
Dades Font | FV - octubre 1979 - V: - N: 704, Pg: 4 p. |
Descriptors | Caramel Caracteristiques Composicio Analisi |
Localització | FV 704 |
Títol | L'effet de rendement eleves du vignoble sur les caracteristiques analytiques et sensorielles du vin merlot |
Autor | MIELE, A. RIZZON, L.A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Caracteristiques analitiques Caracteristiques sensorials Merlot Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | La Filoxera sigue caminando: California |
Autor | HIDALGO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1994 - V: - N: 30, Pg: 17-24 |
Descriptors | California Fil.loxera Insectes Viteus vitifolii Portaempelt Caracteristiques Eixart Vinya Parasits Cicle biologic Empelt |
Títol | Le Beaujolais revalorise l'ensemble de sa gamme. Le pays du roi Gamay. Charte de qualite : de la vigne jusqu'au lineaire. Aconsommer toute l'annee |
Autor | GAUDILLERE, T. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1991 - V: - N: 159, Pg: 59-67 |
Descriptors | Fran?a Beaujolais Caracteristiques Produccio Qualitat Vi Consum |
Títol | Le reste d'extrait, l'un de criteres d'evaluation de la qualite d'un vin. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - mar? 1978 - V: - N: 659, Pg: 6 p. |
Descriptors | Extracte Qualitat Vi Alemanya Caracteristiques Control de qualitat Denominacio d'origen Constituents Reglament Normes Alemania |
Localització | FV 659 |
Títol | Les bentonites: caracteristiques physico-chimiques et applications oenologiques |
Autor | MARCHAL, R. MAUJEAN, R. GUERIN, H. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 75-83 |
Descriptors | Bentonita Enologia Vinificacio Preparat bentonitic |
Títol | Les capsules de surbouchage |
Autor | La Redaction |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 99-101 |
Descriptors | Capsula Caracteristiques Fabricacio |
Títol | Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques. |
Autor | BARO, J. QUIROS CARRASCO, J.A. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267 |
Descriptors | Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 3/168 |
Títol | Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins |
Autor | CAMPBELL, J.E. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure |
Títol | Los quesos de Cantabria. Caracteristicas y estado actual de su conocimiento cientifico |
Autor | URDIALES, R. FRANCO, I. PRIETO, B. FRESNO, J.M. CARBALLO, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - JULIO-AGOSTO 1999 - V: - N: 6, Pg: 85-94 |
Descriptors | Formatge de Cantabria Cantabria Caracteristiques Elaboracio Varietats |
Títol | Maladies des plantes et economie: Incidences economiques de l'eutypiose dans un vignoble de grand cru de Bordeaux. |
Autor | DUBOS, B. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 0048-4091 - desembre 1994 - V: - N: 467, Pg: 16-18 |
Descriptors | Malalties de la vinya Eutipiosi Eutipa Efectes Vi Fongs Eutypa armeniacae Vinya Raim Caracteristiques Plagues Rendiment Economia Gestio agraria Bordeaux Bordeus |
Localització | C 5/64 |
Títol | Marselan: une aptitude extraordinaire a la production de vins doux naturels, Le |
Autor | CARBONNEAU, A. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 34 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Vi negre Caracteristiques Raim Caracteristiques del vi Cep Vinya |
Títol | Mentrida. Vinos de Calidad de Toledo |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Mentrida |
Dades Font | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Mentrida - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | DO Regions vitivinicoles Regions viticoles Mentrida DO Raim Caracteristiques Varietats de raim Bodegues Vi d'Espanya |
Localització | DO 3 Mentrida 1 |
Títol | Moristel. Destilando la esencia del Sotomontado |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 44-45 |
Descriptors | Vi Vi d'Espa?a Sotomontano DO Caracteristiques Moristel |
Títol | Normas y directrices internacionales del taponado |
Autor | Departamento tecnico de EBROCORK |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 34-41 |
Descriptors | Tap Tapar Normes Legislacio Reglament Emmagatzematge Control de qualitat Embotellament Conservacio Ampolla Caracteristiques Vi Maquinaria |
Títol | Nutrition de la vigne et amelioration des caracteristiques organoleptiques des vins. |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2009 - V: 36- N: 131, Pg: 19-22 |
Descriptors | Nutricio de la vinya Cicle vegetatiu Qualitat organoleptica Vi Varietats de vinya Necessitats Sol viticola Sol Elements minerals Complements Nutricio Nutrients |
Títol | Observacions sobre el comportament de varietats d'ametller a Tarragona |
Autor | ROMERO ROMERO, M.A. VARGAS GARCIA, F.J. |
Dades Font | I Convencion Nacional de la Almendra - Maig 1982 - V: - N: 13, Pg: 16pp |
Descriptors | Ametller Varietats Tarragona Caracteristiques Arbres fruiters |
Localització | C 16/98 |
Títol | Observations sur les caracteristiques chromatiques. |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - maig 1989 - V: - N: 830, Pg: 9 p. |
Descriptors | Color Caracteristiques organoleptiques Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 830 |
Títol | Origine France fait mousser l'export, L' |
Autor | GUELLER, T. |
Dades Font | Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Septembre 2008 - V: - N: 3861, Pg: 46-49 |
Descriptors | Fran?a Vi escumos Mercat internacional Marques comercials Innovacio Caracteristiques |
Títol | Particularities de l'authenticite et typicite du vin feteasca neagra |
Autor | COTEA, V.V. COSOFRET, S. NECHITA, B. ODAGERIU, GH. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Feteasca neagra Caracteristiques Tipicitat Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Potencial aromatico del Chardonnay. Estudio de la cepa |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4389-4393 |
Descriptors | Vi de Fran?a Chardonnay Raim Cep Criogenia Crioextraccio Potencial aromatic Caracteristiques Tecniques viticoles Tecnologia experimental |
Títol | Relations entre la composition cationique des feuilles et les caracteristiques acido-basiques des mouts et des vins de Gamay |
Autor | CHAMPAGNOL, F. CARSOULLE, J. BERGER, J.L. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium internatinal de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 401-406 |
Descriptors | Composicio cationica Most Vi Gamay |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Remarques sur l'expression des caracteristiques chromatiques |
Autor | HARVALIA, A |
Dades Font | FV - juny 1967 - V: - N: 232, Pg: 5 p. |
Descriptors | Color Caracteristiques Vi negre Metode tristimular |
Localització | FV 232 |
Títol | Saccharose. Saccharum Album .Sucre blanc - Sucre de canne - Sucre de betterave -C12 H22 O11=342,3 (projet de monographie). |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - abril 1981 - V: - N: 703, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Analisi Caracteristiques Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 703 |
Títol | Saccharose. Saccharum album. Sucre blanc. Sucre de canne-sucre de betterave. |
Autor | |
Dades Font | FV - juliol 1981 - V: - N: 741, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sucre Sacarosa Identificacio Caracteristiques Analisi |
Localització | FV 741 |
Títol | Seleccion de catadores mediante el metodo de "clasificacion por intensidad" |
Autor | GUTIERREZ, F. |
Dades Font | Grasas y aceites ISSN: 0017-3495 VOL 35 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 310-314 |
Descriptors | Analisi sensorial Tastador -a Degustador -a Caracteristiques Oli d'oliva |
Localització | C 1/47 |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava |
Autor | POLO, M. C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, M. V. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Escuma Composicio Caracteristiques Cava |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Silicas and Silicates. Inert processing aids have vital functional properties. |
Autor | LABELL, F. |
Dades Font | Food processing ISSN: 0015-6523 VOL 47 - 1986 - V: - N: 5, Pg: 80-83 |
Descriptors | Silicat Silici Silice Aliments Composicio Additius Industria alimentaria Caracteristiques |
Localització | C 6/23 |
Títol | Sur les caracteristiques des elecrodes de platine destinees a la mesure du potentiel oxydoreducteur des jus de raisin et et des vins |
Autor | DEIBNER, L. MOURGUES, J |
Dades Font | FV - 1966 - V: - N: 208, Pg: 2 p. |
Descriptors | Electrode Most Vi Electrometria Plati Reduccio Oxidacio Potencial |
Localització | FV 208 |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos |
Autor | JIMENEZ, T. MADRILLEY, C. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199 |
Descriptors | Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina |
Títol | Tama?o de la uva, peso de la baya y numero de semillas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2006 - V: LXVI- N: 3149, Pg: 4198-4199 |
Descriptors | Raim Tamany Baia Pinyol Maduracio Pes Caracteristiques |
Títol | Tendencias de chocolate |
Autor | SUEIRO, E. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 223, Pg: 44-52 |
Descriptors | Historia Xocolata Cacao Caracteristiques Caracteristiques sensorials |
Títol | The Foaming properties of beer. |
Autor | BAMFORTH, C. W. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius |
Localització | C 6/35 |
Títol | The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/57 |
Títol | Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder) |
Autor | RAPP, A. SUCKRAU, I. VERSINI, G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254 |
Descriptors | Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling |
Localització | C 4/92 |
Títol | Varietats tradicionals, obtencio de cultivars amb caracteristiques organoleptiques superiors i agricultura en espais periurbans catalans |
Autor | CASA?AS ARTIGAS, F. |
Dades Font | Quaderns Agraris ISSN: 0213-0319 - Desembre 2006 - V: - N: 30, Pg: 117-127 |
Descriptors | Propietats organoleptiques Agricultura Varietats tradicionals Explotacio agraria Catalunya Productes agraris Millora genetica |
Títol | Vino e Israel, El |
Autor | SALVI, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3206, Pg: 156-160 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Vi Israel Vi jueu Historia del vi Historia Vi israeli Caracteristiques Caracteristiques viticoles Caracteritzacio del vi |
Títol | Vins suisses. Ils se hissent au sommet! |
Autor | POUSSIER, O. MARTRAY, C. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Fevrier 2008 - V: - N: 518, Pg: 62-73 |
Descriptors | Regions vitivinicoles Suissa Caracteristiques Mapa Caracteritzacio del vi Caracteristiques varietals Vi negre Vi blanc Vi rosat Cata |