Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Caracteristiques

Resultat de la cerca

Registres trobats: 126


Títol "Sikitita", nueva variedad para plantaciones de olivar en seto. Programa de mejora
Autor RALLO, L.   [et.al]  
Dades Font Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2010 - V: LXXIX- N: 929, Pg: 362-366
Descriptors Sikitita Noves varietats Olivera Plantacio en bardissa Cordova Cordoba Caracteristiques Productivitat Oli Composicio quimica

Títol Acetic acid bacteria presents in South African red wine fermentations and their characteristics
Autor LAMBRECHTS, M.G.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 165-170
Descriptors Acid acetic Bacteris Sud Africa Vi negre Fermentacio Caracteristiques Africa del sud
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Alimentos funcionales. Actualidad en legislacion alimentaria
Autor BASULTO MARSET, J.  
Dades Font Yogur vivo - Junio 2008 - V: - N: 27, Pg: 4-57
Descriptors Aliments funcionals Legislacio Caracteristiques Definicio Consumidor Europa Reglamentacio comunitaria

Títol Almond production and characteristics in Algarve, Portugal
Autor NETO MARTINS, A.   GOMES, C.   FERREIRA, L.  
Dades Font Nucis Newsletter - December 2000 - V: - N: 9, Pg: 6-9
Descriptors Ametlles Portugal Algarve Caracteristiques Produccio

Títol Analyse sensorielle du raisin pour la prevision des caracteristiques qualitatives des vins de Barbera
Autor CRAVERO, M.C.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Febvrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 418-423
Descriptors Analisi sensorial Vins Barbera Maduracio Analisi fisicoquimica

Títol Aplicacion del analisis discriminante a la diferenciacion de vinos rosados de Navarra.
Autor ECHAVARRI, J.F.   NEGUERUELA, A.I.   ALBAIZAR, T.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 60-62
Descriptors Analisi discriminant Vi rosat Navarra DO Caracteristiques Identificacio Espectrofotometria

Títol Aproximaci?n a las caracteristicas de los vinos de las D.O. Gallegas
Autor VAZQUEZ, I. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 46-51
Descriptors Denominacions d'origen Galicia Caracteristiques Vi Variables enologiques

Títol Bacterias lacteas de origen alimentario:consideraciones taxonomicas y filogeneticas
Autor CINTAS, L.M   CASAUS, M.P   HERNANDEZ, P.E  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 61-70
Descriptors Bacteris lactics Aliments Taxonomia Caracteristiques

Títol Calvi. Un entrelac de cirques de granites
Autor COUDERT, P.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Octobre 2007 - V: - N: 515, Pg: 116-118
Descriptors Terreny Fran?a Regio vitivinicola Caracteristiques

Títol Caracterisation d'un vin naturel (non chaptalise).
Autor SCHNEYDER, J.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 625, Pg: 1 p.
Descriptors Vi Caracteristiques
Localització FV 625

Títol Caracteristicas de la uva y el vino en relacion a la calidad del suelo. Ejemplo en Priorato y Tarragona
Autor NADAL, M.  
Dades Font Los suelos y su trabajo en relacion ocn la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 11-25
Descriptors Vi Raim Caracteristiques Sol Qualtiat Priorat Tarragona Edafologia Qualitat del sol
Localització 631.4:634.8 CUR

Títol Caracteristicas de las variedades de vanguardia del almendro.
Autor
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Abril 2002 - V: IX- N: 146, Pg: 46-50
Descriptors Caracteristiques Ametller Arbres fruiters Ametlles Fruits secs Varietats d'ametlles Blanquerna Antonyeta Marta Felisa Lauranne Guara Marcona

Títol Caracteristicas enologicas de diferentes vinos blancos jovenes elaborados en Montilla-Moriles
Autor PEREZ-JUAN, P. M.   MORALES, J.   TORRE, M. J. de la   LOPEZ, I.   LOPEZ, M. J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 36-45
Descriptors Vi blanc Vi jove Vi novell Montilla-Moriles DO Caracteristiques Vinificacio Produccio Pedro Ximenez Colombar Airen Forcallat Lairen Montepila Elaboracio Raim Varietats Espanya Analisi discriminant Composicio Control de qualitat Most

Títol Caracteristicas enologicas de tres variedades tintas de Asturias (Albarin Negro, Carrasquin, Verdejo Tinto)
Autor HERNANDEZ, J.L   LOSADA, A.   RODRIGUEZ, B   RUA, P   RODRIGUEZ, J.M  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0837-1847X - desembre 2000 - V: - N: 2836, Pg: 4550-4554
Descriptors Albarin negro Verdejo tinto Carrasquin Varietats de raim Caracteristiques Raim

Títol Caracteristicas generales de los hongos
Autor CALVO TORRAS, M.A.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 6 pp
Descriptors Caracteristiques Fongs Fongs microscopics
Localització C 24/1

Títol Caracteristiques analytiques de vins alleges elabores experimentalement
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font - gener 1987 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi lleuger Vi desalcoholitzat Analisi
Localització C 1/18

Títol Caracteristiques analitiques del most i vi malvasia de Mallorca
Autor FORCEN, M.   BERNA, A.   MULET, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1990 - V: - N: 18, Pg: 24-28
Descriptors Malvasia Mallorca Vi Most Analisi Cromatografia de gasos Malvasia de Banyalbufar

Títol Caracteristiques analytiques des vins Cabernet Sauvignon produits et commercialises au Bresil
Autor ANTENOR RIZZON, L.   MIELE, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 478-481
Descriptors Caracteristiques analitiques Cabernet sauvignon Brasil
Localització 663.254 IN V

Títol Caracteristiques analytiques des vins produits de raisins Xarel.lo Parellada et Macabeo
Autor SUAREZ, M. A. ...[et al.]  
Dades Font - 1981 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Analisi Parellada Macabeu Xarel.lo Vi varietal Most
Localització C 3/44

Títol Caracteristiques aromatiques et sensorielles des vins eleves avec des copeaux de chene en cuves en acier inoxydable ou en barriques usagees
Autor GOMEZ-PLAZA, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 55-59
Descriptors Caracteristiques aromatiques Vi Caracteristiques sensorials Encenalls de roure Barriques Tanc Acer inoxidable

Títol Caracteristiques chromatiques du vin de Porto.
Autor MARQUES-GOMES, J.V.   MOURA-BASTO, A.M.M  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 718, Pg: 5 p.
Descriptors Color Vi Porto Caracteristiques Espectrofotometria Analisi
Localització FV 718

Títol Caracteristiques chromatiques
Autor GUILLEM, J. V.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 664, Pg: 5 p.
Descriptors Caracteristiques Vi negre Color
Localització FV 664

Títol Caracteristiques chromatiques
Autor NEGUERUELA, A. I.  
Dades Font FV - mar? 1998 - V: - N: 1073, Pg: 1-3
Descriptors Color Vi
Localització FV 1073

Títol Caracteristiques de la capacite de formation de mousse des vins mousseux et des vins de base destines aux champagnes
Autor SMIRNOVA, A.M.   REBINDERE, P.A  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 336, Pg: 3 p.
Descriptors Escuma Vi escumos Vi base Determinacio
Localització FV 336

Títol Caracteristiques des milieux de la vigne par rapport a leur evaluation et a leur amelioration
Autor SHAULIS, N.  
Dades Font Bulletin de L'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 638, Pg: 283-289
Descriptors Meteorologia Edafolagia Elements biotics Qualiat de la vinya Millora
Localització C 18/76

Títol Caracteristiques des prodiuts insecticides et acaricides 1997
Autor
Dades Font Revue Suisse de Viticulture Arboriculture et Horticulture ISSN: 0375-1430 VOL 29 - gener - febrer 1997 - V: - N: 1, Pg: IX
Descriptors Insecticides Acaricida

Títol Caracteristiques des produits fongicides 1997
Autor
Dades Font Revue Suisse de Viticulture Arboriculture et Horticulture ISSN: 0375-1430 VOL 29 - gener - febrer 1997 - V: - N: 1, Pg: VI
Descriptors Fungicides Caracteristiques

Títol Caracteristiques des rejets vinicoles de la region de Cognac - Filieres d?epuration
Autor GALY, B.   MENIER, M.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 315-320
Descriptors Efluents vinicoles Tractament Cognac Conyac
Localització 505.05 Con

Títol Caracteristiques du sucre caramelise
Autor SAPETTI, C.   MAZZA, G.   VALVASSORI, S.  
Dades Font FV - abril 1982 - V: - N: 751, Pg: 7 p.
Descriptors Sucre Caramel.litzacio Additius
Localització FV 751

Títol Caracteristiques physiques et agronomiques des principaux terroirs viticoles de l'Anjou (France). Consequences pour la Viticulture.
Autor MORLAT, R. et al.  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1-8
Descriptors Zones vitivinicoles Caracteristiques fisiques Caracteristiques agronomiques Anjou Fran?a Viticultura
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Caracterizacion de materiales del olivo: Verdiales
Autor LOPEZ-CORTES, I.   SALAZAR, D.M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2013 - V: Suplemento Mensual del Sector Olivicola- N: 31, Pg: 195-201
Descriptors Oli d'oliva Verdial Caracteristiques Comportament agronomic Composicio

Títol Caracterizacion de mostos y vinos (I). Lineas de actuacion para enologos
Autor GUILLEM, J.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4446-4453
Descriptors Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica

Títol Caracterizacion de mostos y vinos (II). Lineas de actuacion para enologos
Autor GUILLEM, J.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4454-4465
Descriptors Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica Qualitat Qualificacio

Títol Caratteristiche del mosto e del vino Cabernet prodotto nella zona dei colli bolognesi
Autor ZIRONI, R. et al.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1983 - V: IV- N: 10, Pg: 39-46
Descriptors Most Vi Cabernet Bolonya Caracteristiques
Localització C 20/86

Títol Champagne Gonet-Medeville. Des jeunes gens patients
Autor CASAMAYOR, P.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 547, Pg: 68-70
Descriptors Xampany Vins Fran?a Caracteristiques Produccio

Títol Characteristics of wine produced by native cultivars from istria wine region (Croatia)
Autor STAVER, M.   PERSURIC, D,   CARGNELLO, G.   GLUHIC, D.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Caracteristiques Vi Cultiu autocton Croacia Regio vinicola
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Chateauneuf-du-Pape. Les secrets d'une longevite
Autor PETRONIO, R.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mars 2008 - V: - N: 519, Pg: 32-43
Descriptors Vi Vi frances Elaboracio de vi Chateauneuf-du-Pape DO Regions vitivinicoles Caracteristiques Caracteritzacio vitivinicola

Títol Cientificos italianos descifran secretos del ADN del Pinot Noir. Un equipo del instituto San Michele all'Adige identifica la miriada de polimorfismos de nucleotido simple
Autor HISCHLER, B.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3206, Pg: 140
Descriptors Vi negre Vi Pinot noir OMG Polimorfisme Nucleotids Raim ADN Contagi Resistencia Caracteristiques

Títol Clon de la varietat d?olivera arbequina "IRTA-i.18"
Autor TOUS, J.   ROMERO, A.   PLANA, J.  
Dades Font Catalunya Rural i Agraria ISSN: 1134-2390 - Novembre 1998 - V: - N: 51, Pg: 28-30
Descriptors Clons d'arbequina Caracteristiques IRTA-i.18

Títol Clones originales VCR de Chardonnay, Los. Descripcion y cuadro aromatico de los clones
Autor AGROMILLORA IBERIA  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2009 - V: LXIV- N: 3264, Pg: 1046-1051
Descriptors Caracteristiques Clons Chardonnay Vi Aroma Compostos volatils

Títol Comparacio de les caracteristiques agronomiques de l'alfals. IV,V,VI
Autor CLAVERO, A.   [et al.]  
Dades Font Experimentacio agraria - - V: - N: 46, Pg: 4-31
Descriptors Alfals Varietats Estudi comparatiu Dades estadistiques Catalunya
Localització C 24/211

Títol Comparacion del potencial fenolico de uvas en el momento optimo de vendimia y caracteristicas de sus vinos
Autor REYERO, J.R. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 28-41
Descriptors Potencial fenolic Raim Verema Caracteristiques Vi Vi negre

Títol Complejidad de la planificacion de depositos, La
Autor MIRO, J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 100-104
Descriptors Planificacio Diposit Emmagatzematge Caracteristiques

Títol Composicion y caracteristicas de la grasa en el cerdo iberico e influencia sobre la calidad del jamon
Autor VENTANAS BARROSO, J.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Marzo 1999 - V: - N: Suplemento especial, Pg: 55-59
Descriptors Composicio Caracteristiques Greix Pernil iberic Qualitat
Localització C 15/130

Títol Concepcion del patron ideal para el almendro, La
Autor FELIPE, A. J   SOCIAS I COMPANY, R   GOMEZ APARISI, J  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - enero / febrero 1999 - V: - N: 100, Pg: 5-14
Descriptors Ametller Patrons Caracteristiques
Localització C 15/81

Títol Concours et preferences des consommateurs. Partie 2/2: Impact des caracteristiques sensorielles dur la reponse hedonique des consommateurs et des jurys de concours
Autor CLEMENT, J.F.   PERRIN, J.C.   GUYOT, C.   DENEULIN, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 56-58
Descriptors Consumidor Caracteristiques sensorials Jurat

Títol Consejo Regulador Denominacion de Origen Lanzarote
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Lanzarote  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 4 pagines
Descriptors Lanzarote DO Canaries Consell regulador Denominacio d'origen Lanzarote Regions vitivinicoles Marques Varietats de vi Caracteristiques
Localització DO 3 Lanzarote 1

Títol Consideraciones practicas sobre la eleccion de las enzimas pectoliticas
Autor GUTIERREZ ALFONSO, V.L.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2001 - V: LVI- N: 2873, Pg: 2994-2995
Descriptors Enzims pectolitics Caracteristiques Enologia PAU FDU Unitats d'activitat pectinica Unitats de despectinitzacio

Títol Contribution a l'expression des caracteristiques chromatiques du vin
Autor DIMOTAKI-KOURAKOU, D   HARVALIA, A.  
Dades Font FV - abril 1966 - V: - N: 206, Pg: 6 p.
Descriptors Color Caracteristiques Vi negre Metode tristimular
Localització FV 206

Títol Cursos de iniciacion a la degustacion de vinos
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Analisi sensorial Caracteristiques
Localització C 2/64

Títol D-L Tartrique (acide) pour oenologie. Acide tartrique racemique CO2H-CHOH-CHOH-CO2H C4H6O6=150,1. Proposition de monographie pour le "Codex Oenologique International".
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - setembre 1979 - V: - N: 697, Pg: 2 p.
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Caracteristiques Analisi
Localització FV 697

Títol D.O. Tarragona. L'origen i la historia. Reglamentacio. Sol i clima. Varietats de raims i caracteristiques dels vins
Autor Tarragona Denominacio d'Origen  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Tarragona DO Historia Origen Reglamentacio Sol Clima
Localització DO 6 Tarragona 1

Títol DO Emporda 4
Autor
Dades Font Ara ISSN: 2014-010X - - V: - N: , Pg:
Descriptors Emporda DO Caracteristiques Vinyes Vi de crian?a Vi jove Comparacio Maridatge
Localització DO Emporda-Costa Brava 1

Títol Denominacion de Origen Campo de Borja, tierra del vino
Autor TECNOLOGIA DEL VINO  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 50-53
Descriptors Campo de Borja DO Historia Denominacio d'origen Infoden Situacio geografica Clima Sol Comercialitzacio Produccio Caracteristiques

Títol Denominacion de origen Costers del Segre
Autor LORENZO SANCHEZ, J.  
Dades Font Anuario 1993: Fundacion Ciudad de Lleida - 1994 - V: - N: , Pg: 275-282
Descriptors Costers del Segre DO Vi Consell regulador Lleida Caracteristiques
Localització 34(460):663.21 Anu

Títol Denominacion de origen. Constitucion de los Consejos Reguladores y del Consejo General del INDO
Autor
Dades Font - Agosto 1979 - V: - N: 202, Pg: 2pp.
Descriptors Denominacion d'origen Consell regulador INDO Constitucio Formacio Caracteristiques
Localització C 12/31

Títol Desenvolupen una <> que identifica les caracteristiques del vi
Autor POMARES, E.  
Dades Font Punt, El - Setembre 2008 - V: - N: , Pg: 23
Descriptors Catalunya Control de qualitat Llengua electronica Caracteristiques del vi Vi Caracteristiques viticoles
Localització C 24/179

Títol Determination par ordinateur des caracteristiques chromatiques des vins par le logiciel "cromatos I.O."
Autor MAMEDE, F.   BARROS, P.   SIMOES, J. T.   PIRES, E.   SANOIS, B. de  
Dades Font FV - febrer 1991 - V: - N: 883, Pg: 5 p.
Descriptors Espectrofotometria Analisi Automatitzacio Programa informatic Color
Localització FV 883

Títol Determination par ordinateur des caracteristiques chromatiques du vin de Porto. Comparaison entre la classification spetrophotometrique et l'appreciation visuelle. Resultats preliminaires
Autor BARROS, P.   SIMOES, J. T.   SANOIS, B.   MARTINS, M.  
Dades Font FV - mar? 1991 - V: - N: 886, Pg: 5 p.
Descriptors Color Analisi sensorial Porto Vi Programa informatic Espectrofotometria
Localització FV 886

Títol Diferencias entre las variedades Graciano de Haro y Graciano de Alfaro.
Autor LOPEZ DE HEREDIA MONTOYA, M. J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 34-39
Descriptors Raim Vinya Varietats Graciano Rioja DOQ Caracteristiques Identificacio Ampelografia Produccio

Títol Differenciation des mistelles d'avec les vins liqueur doux
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 642, Pg: 4 p.
Descriptors Mistela Vi licoros Vi dol? Caracteristiques
Localització FV 642

Títol Differenciation des mistelles et des vins de liqueur.
Autor PORTAL, E.   BRUN, S.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 633, Pg: 1 p.
Descriptors Mistela Vi Licor Identificacio Caracteristiques
Localització FV 633

Títol Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs.
Autor VALOUIKO, G.G.   CHOLTZ, E.P.   BEGLITZA, V.M.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p.
Descriptors Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques
Localització FV 797

Títol Efecto del tama?o de particula sobre las propiedades reologicas de las masas panificables y las caracterisitcas del pan
Autor CABALLERO BARRIGON, A.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 100-105
Descriptors Pa Caracteristiques Fabricacio Massa Particules

Títol Effets de differents facteurs sur les profils sensoriels des baies de raisin du cepage Chardonnay
Autor ROUSSEAU, J.   DELTEIL, D.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Raim Analisi sensorial Caracteristiques Chardonnay Baia
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol El champagne y los espumosos. Desde su origen hasta su preparacion para la venta
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3164, Pg: 1014-1016
Descriptors Champagne Vi escumos Caracteristiques Proces d'elaboracio Destilacio Comercialitzacio

Títol Enfermedades del olivo
Autor TRAPERO CASAS, A.   [et al.]  
Dades Font Phytoma Espa?a : la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2009 - V: - N: 209, Pg: 18-28
Descriptors Malalties de l'olivera Micosi Caracteristiques Fongs

Títol Essais sur les caracteristiques chromatiques
Autor FARIA, A.   GRANADO, M.T.   PERDIGAO, M.H.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 861, Pg: 5 p.
Descriptors Vi blanc Vi negre Analisi Color
Localització FV 861

Títol Etiquetas: en el punto de mira
Autor SANCHEZ LECHUGA, B.  
Dades Font Vino y Gastronomia: Vi?a, Vino y Gastronomia ISSN: 0211-8947 - Septiembre 2002 - V: XIX- N: 190, Pg: 8-15
Descriptors Etiqueta Etiquetatge Historia Caracteristiques Vi

Títol Etude comparative de la methode de C.Stella pour la determination des caracteristiques chromatiques des vins rouges par rapport a la methode tristimulate.
Autor TEODORESCU   ALEXIU, A.   LEPADATU, V.  
Dades Font FV - desembre 1974 - V: - N: 524, Pg: 8 p.
Descriptors Color Vi negre Caracteristiques Metode tristimular
Localització FV 524

Títol Etude comparative des caracteristiques de bouchons en liege et en materiaux synthetiques - Premiers resultats
Autor CHATONNET, P.   LABADIE, D.   GUBBIOTTI, M.-C.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 1999 - V: - N: 92, Pg: 9-14
Descriptors Tap de suro Material sintetic Aglomerats

Títol Etude de caracteristiques analytiques et organoleptiques de copeaux de chenes a usage oenologique
Autor DUBERNET, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 8-16
Descriptors Fusta Roure Vi Maceracio Compostos volatils Perfil aromatic Estadistiques Analisi quimica Estadistiques multivariants

Títol Etude des caracteres analytiques des vins moussseux italiens
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin - 1977 - V: 11- N: 4, Pg: 325-337
Descriptors Vi Italia Caracteristiques Analisi
Localització C 19/10

Títol Ficha DO: Utiel-Requena
Autor
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 11
Descriptors Vi Utiel-Requena DO Valencia Espanya Caracteristiques

Títol Fractionnement des leucoanthocyanes. Essais sur des vins de Porto blancs.
Autor LEMOS DE ANDRADE, M. R. de  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 719, Pg: 6 p.
Descriptors Leucoantocians Porto Caracteristiques Tanins Analisi Determinacio Fraccionament
Localització FV 719

Títol Garnacha, una joya de uva
Autor SANCHEZ, B.  
Dades Font Vinum Revista Europea del Vino - Septiembre-Octubre 2003 - V: - N: 37, Pg: 29-39
Descriptors Garnatxa Varietats de ra?m Caracteristiques Garnacha

Títol Generosos de Andalucia (5): Gonzalez Byass Matusalem
Autor
Dades Font Vanguardia, La - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 9
Descriptors Vi negre Vi Vi generos Andalusia Andalucia Caracteristiques Caracteristiques del vi Vi oloros Vi dol? Regions vitivinicoles
Localització C 24/81

Títol Identificacio de soques de llevat d'interes ecologic
Autor CARRO, D,   PINYA, B.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 10-14
Descriptors Soques de llevat Llevats Vi Enologia Caracteristiques Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Saccharomyces pastorianus

Títol Importancia de la calidad de los vinos en Castilla-La Mancha
Autor ORTEGA, A.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2007 - V: - N: 381, Pg: 84-85
Descriptors Vi d'Espanya Castella - la Mnaxa Castilla la Mancha Qualitat del vi Caracteristiques DO Consell regualdor

Títol Incidence de cinq techniques de maceration sur les caracteristiques analytiques, aromatiques, et sensorielles des vins rouges
Autor GEFFROY, O.   LOPEZ, R.   SERRANO, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 55-59
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Maceracio Caracteristiques sensorials

Títol Incidence des copeaux de bois sur les caracteristiques finales des vins rouges
Autor GONZALEZ-SANJOSE, M.L.   ANGULO, B.   RIVERO-PEREZ, M.D.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 53-56
Descriptors Estelles de fusta Vi Vi negre Fusta Caracteristiques Color del vi Composicio fenolica Compostos volatils Mencia Castella i Lleo

Títol Indestructibles. Deux siecles de grands vins de Madere, Les
Autor PETRONIO, R.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 133-137
Descriptors Madeira Vi Caracteristiques Degustacio

Títol Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins
Autor PLESSIS, C. S. du  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most
Localització C 2/93

Títol Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques
Localització C 14/66

Títol Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee
Autor POLO, M.C.   MARTIN CORDERO, P.   CABEZUDO, M.D.  
Dades Font Bulletin de l'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 638, Pg: 312-321
Descriptors Caracteristiques varietals del most Most Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 1/46

Títol Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee
Autor POLO, M. C.   MARTIN-CORDERO, P.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321
Descriptors Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques
Localització C 4/85

Títol Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor SOMERS, T.C.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188
Descriptors Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi
Localització C 20/63

Títol Influencia de l'aclarit de raim sobre les caracteristiques quimiques i organoleptiques de la varietat Trepat de la Conca de Barbera
Autor CAMBRA, M.  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Aclarida Trepat Conca de Barbera
Localització (043) CAMBRA GARCIA

Títol Informations sur le caramel
Autor
Dades Font FV - octubre 1979 - V: - N: 704, Pg: 4 p.
Descriptors Caramel Caracteristiques Composicio Analisi
Localització FV 704

Títol L'effet de rendement eleves du vignoble sur les caracteristiques analytiques et sensorielles du vin merlot
Autor MIELE, A.   RIZZON, L.A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Caracteristiques analitiques Caracteristiques sensorials Merlot Vinya
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol La Filoxera sigue caminando: California
Autor HIDALGO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1994 - V: - N: 30, Pg: 17-24
Descriptors California Fil.loxera Insectes Viteus vitifolii Portaempelt Caracteristiques Eixart Vinya Parasits Cicle biologic Empelt

Títol Le Beaujolais revalorise l'ensemble de sa gamme. Le pays du roi Gamay. Charte de qualite : de la vigne jusqu'au lineaire. Aconsommer toute l'annee
Autor GAUDILLERE, T.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1991 - V: - N: 159, Pg: 59-67
Descriptors Fran?a Beaujolais Caracteristiques Produccio Qualitat Vi Consum

Títol Le reste d'extrait, l'un de criteres d'evaluation de la qualite d'un vin.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - mar? 1978 - V: - N: 659, Pg: 6 p.
Descriptors Extracte Qualitat Vi Alemanya Caracteristiques Control de qualitat Denominacio d'origen Constituents Reglament Normes Alemania
Localització FV 659

Títol Les bentonites: caracteristiques physico-chimiques et applications oenologiques
Autor MARCHAL, R.   MAUJEAN, R.   GUERIN, H.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 75-83
Descriptors Bentonita Enologia Vinificacio Preparat bentonitic

Títol Les capsules de surbouchage
Autor La Redaction  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 99-101
Descriptors Capsula Caracteristiques Fabricacio

Títol Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques.
Autor BARO, J.   QUIROS CARRASCO, J.A.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267
Descriptors Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques
Localització C 3/168

Títol Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins
Autor CAMPBELL, J.E. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15
Descriptors Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure

Títol Los quesos de Cantabria. Caracteristicas y estado actual de su conocimiento cientifico
Autor URDIALES, R.   FRANCO, I.   PRIETO, B.   FRESNO, J.M.   CARBALLO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - JULIO-AGOSTO 1999 - V: - N: 6, Pg: 85-94
Descriptors Formatge de Cantabria Cantabria Caracteristiques Elaboracio Varietats

Títol Maladies des plantes et economie: Incidences economiques de l'eutypiose dans un vignoble de grand cru de Bordeaux.
Autor DUBOS, B.  
Dades Font Phytoma ISSN: 0048-4091 - desembre 1994 - V: - N: 467, Pg: 16-18
Descriptors Malalties de la vinya Eutipiosi Eutipa Efectes Vi Fongs Eutypa armeniacae Vinya Raim Caracteristiques Plagues Rendiment Economia Gestio agraria Bordeaux Bordeus
Localització C 5/64

Títol Marselan: une aptitude extraordinaire a la production de vins doux naturels, Le
Autor CARBONNEAU, A.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 34
Descriptors Cabernet sauvignon Vi negre Caracteristiques Raim Caracteristiques del vi Cep Vinya

Títol Mentrida. Vinos de Calidad de Toledo
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Mentrida  
Dades Font Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Mentrida - - V: - N: , Pg:
Descriptors DO Regions vitivinicoles Regions viticoles Mentrida DO Raim Caracteristiques Varietats de raim Bodegues Vi d'Espanya
Localització DO 3 Mentrida 1

Títol Moristel. Destilando la esencia del Sotomontado
Autor CHECA, O.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 44-45
Descriptors Vi Vi d'Espa?a Sotomontano DO Caracteristiques Moristel

Títol Normas y directrices internacionales del taponado
Autor Departamento tecnico de EBROCORK  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 34-41
Descriptors Tap Tapar Normes Legislacio Reglament Emmagatzematge Control de qualitat Embotellament Conservacio Ampolla Caracteristiques Vi Maquinaria

Títol Nutrition de la vigne et amelioration des caracteristiques organoleptiques des vins.
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2009 - V: 36- N: 131, Pg: 19-22
Descriptors Nutricio de la vinya Cicle vegetatiu Qualitat organoleptica Vi Varietats de vinya Necessitats Sol viticola Sol Elements minerals Complements Nutricio Nutrients

Títol Observacions sobre el comportament de varietats d'ametller a Tarragona
Autor ROMERO ROMERO, M.A.   VARGAS GARCIA, F.J.  
Dades Font I Convencion Nacional de la Almendra - Maig 1982 - V: - N: 13, Pg: 16pp
Descriptors Ametller Varietats Tarragona Caracteristiques Arbres fruiters
Localització C 16/98

Títol Observations sur les caracteristiques chromatiques.
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - maig 1989 - V: - N: 830, Pg: 9 p.
Descriptors Color Caracteristiques organoleptiques Vi blanc Vi negre
Localització FV 830

Títol Origine France fait mousser l'export, L'
Autor GUELLER, T.  
Dades Font Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Septembre 2008 - V: - N: 3861, Pg: 46-49
Descriptors Fran?a Vi escumos Mercat internacional Marques comercials Innovacio Caracteristiques

Títol Particularities de l'authenticite et typicite du vin feteasca neagra
Autor COTEA, V.V.   COSOFRET, S.   NECHITA, B.   ODAGERIU, GH.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Feteasca neagra Caracteristiques Tipicitat Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Potencial aromatico del Chardonnay. Estudio de la cepa
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4389-4393
Descriptors Vi de Fran?a Chardonnay Raim Cep Criogenia Crioextraccio Potencial aromatic Caracteristiques Tecniques viticoles Tecnologia experimental

Títol Relations entre la composition cationique des feuilles et les caracteristiques acido-basiques des mouts et des vins de Gamay
Autor CHAMPAGNOL, F.   CARSOULLE, J.   BERGER, J.L.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium internatinal de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 401-406
Descriptors Composicio cationica Most Vi Gamay
Localització 634.814 SIM

Títol Remarques sur l'expression des caracteristiques chromatiques
Autor HARVALIA, A  
Dades Font FV - juny 1967 - V: - N: 232, Pg: 5 p.
Descriptors Color Caracteristiques Vi negre Metode tristimular
Localització FV 232

Títol Saccharose. Saccharum Album .Sucre blanc - Sucre de canne - Sucre de betterave -C12 H22 O11=342,3 (projet de monographie).
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - abril 1981 - V: - N: 703, Pg: 4 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Analisi Caracteristiques Dosificacio Dosatge
Localització FV 703

Títol Saccharose. Saccharum album. Sucre blanc. Sucre de canne-sucre de betterave.
Autor
Dades Font FV - juliol 1981 - V: - N: 741, Pg: 3 p.
Descriptors Sucre Sacarosa Identificacio Caracteristiques Analisi
Localització FV 741

Títol Seleccion de catadores mediante el metodo de "clasificacion por intensidad"
Autor GUTIERREZ, F.  
Dades Font Grasas y aceites ISSN: 0017-3495 VOL 35 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 310-314
Descriptors Analisi sensorial Tastador -a Degustador -a Caracteristiques Oli d'oliva
Localització C 1/47

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava
Autor POLO, M. C.   PUEYO, E.   MORENO-ARRIBAS, M. V.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Escuma Composicio Caracteristiques Cava
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Silicas and Silicates. Inert processing aids have vital functional properties.
Autor LABELL, F.  
Dades Font Food processing ISSN: 0015-6523 VOL 47 - 1986 - V: - N: 5, Pg: 80-83
Descriptors Silicat Silici Silice Aliments Composicio Additius Industria alimentaria Caracteristiques
Localització C 6/23

Títol Sur les caracteristiques des elecrodes de platine destinees a la mesure du potentiel oxydoreducteur des jus de raisin et et des vins
Autor DEIBNER, L.   MOURGUES, J  
Dades Font FV - 1966 - V: - N: 208, Pg: 2 p.
Descriptors Electrode Most Vi Electrometria Plati Reduccio Oxidacio Potencial
Localització FV 208

Títol Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos
Autor JIMENEZ, T.   MADRILLEY, C.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199
Descriptors Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina

Títol Tama?o de la uva, peso de la baya y numero de semillas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2006 - V: LXVI- N: 3149, Pg: 4198-4199
Descriptors Raim Tamany Baia Pinyol Maduracio Pes Caracteristiques

Títol Tendencias de chocolate
Autor SUEIRO, E.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 223, Pg: 44-52
Descriptors Historia Xocolata Cacao Caracteristiques Caracteristiques sensorials

Títol The Foaming properties of beer.
Autor BAMFORTH, C. W.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383
Descriptors Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius
Localització C 6/35

Títol The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192
Descriptors Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/57

Títol Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder)
Autor RAPP, A.   SUCKRAU, I.   VERSINI, G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254
Descriptors Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling
Localització C 4/92

Títol Varietats tradicionals, obtencio de cultivars amb caracteristiques organoleptiques superiors i agricultura en espais periurbans catalans
Autor CASA?AS ARTIGAS, F.  
Dades Font Quaderns Agraris ISSN: 0213-0319 - Desembre 2006 - V: - N: 30, Pg: 117-127
Descriptors Propietats organoleptiques Agricultura Varietats tradicionals Explotacio agraria Catalunya Productes agraris Millora genetica

Títol Vino e Israel, El
Autor SALVI, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3206, Pg: 156-160
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Vi Israel Vi jueu Historia del vi Historia Vi israeli Caracteristiques Caracteristiques viticoles Caracteritzacio del vi

Títol Vins suisses. Ils se hissent au sommet!
Autor POUSSIER, O.   MARTRAY, C.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Fevrier 2008 - V: - N: 518, Pg: 62-73
Descriptors Regions vitivinicoles Suissa Caracteristiques Mapa Caracteritzacio del vi Caracteristiques varietals Vi negre Vi blanc Vi rosat Cata