Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Polifenols

Resultat de la cerca

Registres trobats: 168


Títol A comparison of the anticarcinogenic properties of four red wine polyphenols
Autor SOLEAS, G.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: The current and future status of wine and health information, Pg: 283-293
Descriptors Propietats anticarcinogeniques Polifenols Vi negre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol A la busqueda del tinto perfecto
Autor LOPEZ MENDIONDO, S.  
Dades Font Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 793-795
Descriptors Vi negre Alta densitat Maceracio Temperatura Enzims pectolitics Tanins Barrica Polifenols

Títol AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27
Descriptors Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat

Títol Alternativa no instrumental para determinar el momento optimo para el descube
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 65-67
Descriptors Maceracio Tanins Polifenols Colorants Antocians Sagnament

Títol Analisi HPLC-DAD e HPLC di polifenoli, oligosaccaridi e polisaccaridi in uve ( cv.sangiovese) e relativi vini
Autor MANCINI, P   ROMANI, A   BALDI, A   MULINACCI, N   VINCIERI, F, F  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - dicembre 1996 - V: - N: XXV, Pg: 591-597
Descriptors Polifenols Ra?m Oligosacarids Polisacarids HPLC
Localització C 15/84

Títol Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50
Descriptors Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols

Títol Analysis of procyanidinols in white wine resulting from sees enhancement studies
Autor RECHT, J.   DUVERNAY, J. M.   WILLIAMS, R. L.  
Dades Font Vigne, raisin, vin et sante. IIIe. Rencontre Internationale - maig 1993 - V: - N: 1700122923, Pg: 38-42
Descriptors Procianidines Vi blanc Polifenols Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització 663.81 Ren

Títol Aplicacion industrial de la hiperoxigenacion con mostos de la variedad bobal
Autor FRANCO, E.   BALLESTEROS, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131/5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 49-59
Descriptors Desfangament Polifenols Most Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Boval Varietats Vinificacio

Títol Application du procede OakScan au bois pour l'oenologie: selectrion et influence de la teneur en polyphenols du chene sur le profil aromatique et structurant du vin
Autor GIORDANENGO, T.   MICHEL, J.   GAUTHIER, P.   CHARPENTIER, J.P.   JOURDES, M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 16-24
Descriptors Polifenols Roure Serradures Elaboracio de vi Tecnologia enologica Fusta Caracteristiques sensorials

Títol Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos
Autor GIL-CONEJERO, M.A.   VIUDA-MARTOS, M.   FERNANDEZ-LOPEZ, J.   SAYAS-BARBERA, M.E.   PEREZ-ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76
Descriptors Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides

Títol Aqueous two-phase extraction of plant enzymes from sources containing large amounts of tannins and anionic mucilages.
Autor VILTER, H.  
Dades Font Bioseparation . - 1990 - V: - N: , Pg: 283-292
Descriptors Polisacarids Polifenols Polietile Enzims Tanins
Localització C 3/29

Títol Association between in vitro antiradical activity and ferric reducing power in aged red wines: a mechanistic approach
Autor MAKRIS, D.P.   KEFALAS, P.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - February 2005 - V: 11- N: 1, Pg: 11-18
Descriptors Vi negre Activitat antioxidant Activitat antiradical Polifenols Proantocianidins

Títol Bayas de uva tinta sometidas a altas temperaturas. Flujo de polifenoles del hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3254, Pg: 390-391
Descriptors Baia Raim negre Alta temperatura Polifenols Pell Tempranillo Raim Color

Títol Biological effects of resveratrol
Autor FREMONT, L.  
Dades Font Life sciences ISSN: 0024-3205 (versi paper) - 2000 - V: 66- N: 8, Pg: 663-673
Descriptors Resveratrol Vi Polifenols Antioxidant Arteriosclerosi Cancer
Localització C 15/91

Títol Campanya 1991 a Cellers Scala Dei SA. Estudi de l'estructura polifenolica dels vins de reserva de Cellers Scala Dei SA
Autor ARNAL, J.  
Dades Font - setembre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinificacio Maduracio Polifenols Scala Dei Escaladei Priorat DO Varietats Vinya Antocians Tanins Estada en practiques
Localització (043) ARNAL BELLA

Títol Capillary electrophoresis separation of wine polyphenols
Autor LAGUNE AMMIRATI, L. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 351-352
Descriptors Electroforesi capil?lar Vi Polifenols
Localització 663.254 IN V

Títol Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur
Autor GARCIA, C. M.   MEDINA, B.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p.
Descriptors Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria
Localització FV 913

Títol Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC
Autor ARTAJONA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72
Descriptors Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols

Títol Characterization of polyphenols of rebo (I.R. 107-3) wines in comparison with other rigotti crosses and related varieties
Autor MATTIVI, F.   MALOSSINI, U.   RONCADOR, I.   NICOLINI, G.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 693-699
Descriptors Vitis vinifera Vi negre Polifenols Proantocianidins Antocianins Color
Localització 634.804 INT

Títol Clarificantes enologicos de origen vegetal
Autor BONI, G. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4489-4494
Descriptors Clarificant enologic Proteines vegetals Gelatina animal Clarificacio Most Vi Polifenols Analisi sensorial

Títol Comparaison de trois methodes de dosage des composes phenoliques totaux dans les spiritueux
Autor VIDAL, J.P.   CANTAGREL, R.   FAURE, A.   BOULESTEIX, J.M.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 904, Pg: 14 p.
Descriptors Polifenols Compostos fenolics Dosificacio Dosatge Begudes alcoholiques Conyac Cognac Brandi Caramel
Localització FV 904

Títol Comportamiento de la levadura VN seleccionada en Casilla La Mancha. Su influencia en la fermentacion malolactica
Autor GARCIA, E. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 34-39
Descriptors Llevats VN Castilla la Manxa Fermentacio malolactica Llevats Color Polifenols

Títol Composicion fenolica de vinagres obtenidos por acetificacion con cultivo superficial en barricas de diferentes maderas
Autor CEREZO, A.B.   TESFAYE, W.   GARCIA PARRILLA, M.C.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 186-188
Descriptors Vinagre de vi Polifenols Cultiu superficial Acetificacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Contribucion de la frmentacion malolactica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composicion fenolica no antocianica de vinos tintos
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   HERNANDEZ, T.   ESTRELLA, I.   RUIZ LARREA, F.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 67-69
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Bacteris lactics Polifenols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Decrease of heat shock protein levels in hela tumor cells by red wine extracts
Autor ROUSSOU, I. et al.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 381-386
Descriptors Proteines Vi negre Hela Polifenols

Títol Densidad de plantacion en condiciones semiaridas: efectos productivos y cualitativos en la variedad Tempranillo cultivada en vaso en regimen de riego deficitario
Autor YUSTE, J.   ARRANZ, C.   BARAJAS, E.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 5-13
Descriptors Densitat de plantacio Sucre Sucre de raim Polifenols Rendiment Tempranillo Valle del Duero Reg deficitari Produccio de vi Qualitat del vi

Títol Determinacion de los polifenoles totales del aceite de oliva
Autor VAZQUEZ RONCERO, A.   JANER DEL VALLE, C.   JANER DEL VALLE, M.L.  
Dades Font Grasas y aceites - 1973 - V: 24- N: 6, Pg: 350-357
Descriptors Determinacio de polifenols Polifenols Oli d'oliva
Localització C 18/63

Títol Determinacion del secuestro del radical estable DPPH en vinos espa?oles tintos con diferente grado de envejecimiento: jovenes, crianzas y reservas
Autor SANCHEZ-MORENO, C.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 61-66
Descriptors Vi negre Envelliment Radicals estables Polifenols Cromatografia liquida d'alta resolucio

Títol Dosage des ployphenols. Comment fixer la date de recolte?
Autor BELLINI, M-L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Juin 1998 - V: - N: 231, Pg: 40-42
Descriptors Dosatge Dosificacio Polifenols Antocians Tanins

Títol Dosage des polyphenols totaux dans les spiritueux avec le reactif de Folin-Denis en prenant en compte les interferences dues au caramel
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 905, Pg: 3 p.
Descriptors Caramel Polifenols Dosificacio Dosatge Reactiu Folin-Denis
Localització FV 905

Títol Efectes beneficiosos del vi sobre el sistema cardiovascular: nivell d'evidencia cientifica
Autor ESTRUCH, R.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 6-11
Descriptors Vi Salut Sistema cardiovascular Polifenols

Títol Efecto de diferentes clarificantes enologicos sobre el color y la fraccion de polifenoles en vinos Airen y Cencibel
Autor SANCHEZ-PALOMO, E. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 44-49
Descriptors Clarificant enologic Color Polifenols Airen Cencibel Filtracio Clarificacio

Títol Efecto de la adicion de taninos a vinos tintos de Monastrell previa a la clarificacion, sobre los parametros de color y polifenoles
Autor TORAL, G.   ARTES, F.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 96, Pg: 4-8
Descriptors Clarificacio Monastrell Polifenols Tanins Vi negre

Títol Efecto de la adicion prefermentativa de copigmentos en la composicion polifenolica de los vinos de Tempranillo
Autor LIZAMA, V.   ALVAREZ, I.   GARCIA, M.J.   APOLINAR, R.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 223-225
Descriptors Maceracio prefermentativa Tempranillo Polifenols Copigmentacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de la aplicacion de taninos enologicos durante la maceracion en la composicion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos
Autor MARTINEZ GARCIA, j.   LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 53-62
Descriptors Estabilitzacio Extraccio Maceracio Polifenols Tanins

Títol Efecto de la comaceracion de uvas tintas en la composicion fenolica y color de los vinos
Autor LORENZO TENDERO, C. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 39-48
Descriptors Comaceracio Raim negre Color Polifenols Vi negre Composicio fenolica

Títol Efecto de la microoxigenacion despues de la fermentacion malolactica en el aroma y composicion fenolica de un vino cencibel
Autor CEJUDO, M.   GUCHU, E.   HERMOSIN, I.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 414-416
Descriptors Vi negre Polifenols Microoxigenacio Fermentacio malolactica Components volatils Analisi sensorial
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de las condiciones de secado sobre la composicion quimica de la madera de roble
Autor MARTINEZ, J.   OJEDA, S.   RUBIO, P.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 283-285
Descriptors Polifenols Fusta de roure Crian?a en fusta Assecatge
Localització 663.2(063) Con

Títol Efecto de las manoproteinas en la estabilidad del color de vinos tintos de Monastrell
Autor PARDO, F.   GARIJO, J.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 31-35
Descriptors Color Estabilitat Polifenols Mannoproteines Monastrell Vi negre

Títol Efecto de los polifenoles de vino sobre el crecimiento y metabolismo de glucosa y fructosa, acido malico e histidina de lactobacillus hilgardii
Autor ALBERTO, M.R.   FARIAS, M.E.   MARCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 273-275
Descriptors Polifenols Vi Creixement Metabolisme Glucosa Fructosa Acid malic Histidina Lactobacillus hilgardii
Localització 663.2 JOR

Títol Efectos de la clorosis ferrica en la calidad de la uva de vinificacion
Autor MARTIN, P.   GONZALEZ, M.R.   GONZALEZ, R.   BONED, J.   PEREZ, J.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 33-42
Descriptors Color Tempranillo Polifenols Most Clorofil?la

Títol Efectos del deshojado sobre la calidad y el rendimiento de la cosecha
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2006 - V: LXI- N: 3114, Pg: 1126-1129
Descriptors Espampolament Qualitat Rendiment Collita Raim Polifenols

Títol Efectos del tratamiento con altas presiones y de la adicion de glucosa oxidas-catalasa en la estabilidad del color y en la evaluacion sensorial del zumo de uva. Effects of high hydrostatic pressure processing and of glucose oxidase-catalase addition on the color stability and sensorial score of grape juice
Autor CASTELLARI, M.   MATRICARDI, L.   ARFELLI, G.   CARPI, G.   GALASSI, S.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - 2000 - V: - N: 1, Pg: 17-23
Descriptors Suc de raim Most Glucosa oxidasa-catalasa Color Polifenols

Títol Efectos positivos de los polifenoles del vino sobre los modelos de patologias vasculares: arteriosclerosis y diabetes
Autor LANDRAULT, N.   AUGER, C.   POUCHERET, P.   CAPORICCIO, B.   BESAN?ON, P.   GASC, F.   LAURENT, C.   CROS, G.   ROUANET, J-M.   TEISSEDRE, P-L.  
Dades Font II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp.
Descriptors Efecte positiu Polifenols Vi Malalties cardiovasculars Salut Diabetes
Localització 663.2:338 For

Títol Effect of Chardonnay white wine enriched in polyphenols on diabetic rats models
Autor TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: The current and future status of wine and health information, Pg: 304-312
Descriptors Chardonnay Vi blanc Polifenols Diabetics
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effect of pectolytic enzymes on the composition of white grape musts and wines
Autor PEREZ-MAGARINYO, S.   GONZALEZ-SAN JOSE, M.L.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XII - 2000 - V: - N: 2, Pg: 153-162
Descriptors Fermentacio Polifenols Most blanc Most

Títol Effect of postfermentative treatments and storage temperature on the evolution of polyphenols of a rewd wine
Autor GIL MU?OZ, R. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 423-426
Descriptors Tractament postfermentatiu Temperatura Polifenols Vi negre
Localització 663.254 IN V

Títol Effet d'une preparation enzymatique sur l'evolution du profil polyphenolique et sensoriel d'un vin rouge de Mourvedre
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 129-134
Descriptors Enzims Polifenols Analisi sensorial Vi negre Mourvedre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges
Autor DUCASSE, M.A.   CHEYNIER, V.   FULCRAND, H.   DOCO, T.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique)
Descriptors Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color

Títol Einfluss oenologischer Verfahren auf die Zusammensetzung der Polyphenole im Rotwein
Autor FISCHER, U.   LOCHNER, M.   CLOS, D.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 701-717
Descriptors Tractament enologic Compostos polifenolics Polifenols Vi negre Enologia
Localització 663.2 SYM

Títol Eje de la dieta mediterranea. El aceite de oliva
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 30-31
Descriptors Oli d'oliva Salut Dieta mediterrania Polifenols Historia

Títol El color durante la conservacion de vinos de la D.O. Jumilla, elaborados por maceracion carbonica
Autor JIMENO, J.   NAVARRO, S.   BARBA, A.   NAVARRO, G.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 47-56
Descriptors Maceracio carbonica Color Conservacio Vi Jumilla DO Envelliment Crian?a Polifenols

Títol El color y la composicion en polifenoles de los vinos tintos varietales de Castilla La Mancha (Espa?a)
Autor CHICON, R.M.   SANCHEZ PALOMO, E.   CABEZUDO, M.D.  
Dades Font Afinidad ISSN: 0001-9704 - Julio-Agosto 2002 - V: LIX- N: 500, Pg: 435-443
Descriptors Color Composicio Polifenols Vi negre varietal Varietats de vi Castilla la Mancha Castella - la Manxa Espanya
Localització C 17/27

Títol El vi: un aliment, una droga o potser un medicament?
Autor ASENSI MIRALLES, M. A.  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 37-39
Descriptors Polifenols Antioxidant Vi Salut Trans-resveratrol

Títol El vino y la influencia de los polifenoles en la prevencion de la enfermedad
Autor VALDERRAMA ROJAS, M.   ALVAREZ-SALA WALTHER, L.A.   AGUDO DE BLAS, P.   TORRES SEGOVIA, F.J.   RODRIGUEZ GOROSTIZA, F.J.   MILLAN NU?EZ-CORTES, J.  
Dades Font Alimentacion nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2001 - V: 8- N: 2, Pg: 50-59
Descriptors Polifenols Propietats Composicio Vi Malalties cardiovasculars Efecte biologic Salut Prevencio

Títol Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35
Descriptors Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols

Títol Empleo de la espectrofotometria de UV-VIS en enologia
Autor GUZMAN, M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 75-77
Descriptors Espectrofotometria UV-VIS Enologia Color Polifenols Antocians

Títol Enzima tanasa de Lactobacillus plantarum CECT 748T. Produccion y propiedades
Autor CURIEL, J.A.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3291, Pg: 3206-3212
Descriptors Tanins Polifenols Enzims Activitat enzimatica Purificacio Produccio

Títol Espressione dei geni biosintetici dei polifenoli nell'acino di vite in relazione alla concentrazione di zuccheri e di aba
Autor RICCOMAGNO, N.   CARRA, A.   SCHUBERT, A.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienza viticole et enologique ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internazionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici i studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 67-77
Descriptors Biosintetic Polifenols Sucre Vinya Raim Estres biotic

Títol Estada en practiques: Estudi de la incidencia dels polifenols en l'amargor dels vins blancs del Penedes.
Autor SOGAS SANCHEZ, Judith  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Cava Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Penedes Caves Chandon Sant Cugat Sesgarrigues Vinya Vinificacio Verema Polifenols Amargor Vi blanc Compostos fenolics
Localització (043) SOGAS SANCHEZ

Títol Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo
Autor TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.   QUINTANA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18
Descriptors Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi

Títol Estudi sobre metodes d'extraccio de polifenols en el raim
Autor GALMES, A.  
Dades Font - Juny 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Raim Polifenols Extraccio Vinificacio Scala Dei Escaladei Vi Priorat DO
Localització (043) GALMES FERRER

Títol Estudi sobre metodes d'extraccio de polifenols en raim: memoria d'estada en practiques a Cellers Scala Dei SA
Autor GALMES, A.  
Dades Font - 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Memoria d'estada en practiques Projecte Cellers Scala Dei SA Priorat DO Estudi economic Elaboracio Vinificacio Polifenols Extraccio Escaladei Escaladei
Localització (043) GALMES FERRER

Títol Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" (2? parte). Caracterizacion quimica y microbilogica de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VILA, J.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 53-65
Descriptors Fermentacio Analisi quimica Llevats Vi Polifenols

Títol Estudio de diferentes estrategias de riego deficitario (convencional y PRD) en cv. Tempranillo en Extremadura. Efectos en los aspectos productivos y vegetativos y en la composicion de la baya
Autor VALDES SANCHEZ, E. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2006 - V: - N: 106, Pg: 17-26
Descriptors Polifenols PRD Reg convencional Tempranillo

Títol Estudio de la composicion polifenolica durante la crianza biologica de vinos blancos tipo finos en condiciones controladas de laboratorio
Autor LOPEZ TOLEDANO, A.   ORTEGA, A.F.   MAYEN, M.   MERIDA, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2003 - V: - N: 347, Pg: 137-142
Descriptors Composicio polifenolica Crian?a biologica Vi blanc Fino Polifenols Color Llevats

Títol Estudio de la evolucion aromatica y de otros componentes de la uva, Var. Airen, durante la maduracion : influencia de la climatologia
Autor ORTEGA, A. P. [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 36-43
Descriptors Raim Aroma Maduracio Clima Lairen Forcallat Airen Polifenols

Títol Estudio de la maduracion de los cultivares 'Tempranillo' "Cabernet Sauvignon" y 'Shiraz' en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) II. Madurez Fenolica
Autor GUERRA, M. T.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 32-36
Descriptors Raim Polifenols Maduresa Antocians Tanins Canvi climatic 2003 2007 Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia Maduresa fenolica

Títol Estudio de la madurez fenolica en extractos de pieles y semillas de uva: puesta a punto de un metodo de referencia basado en la tecnica de HPLC
Autor MU?OZ, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 183-185
Descriptors Maduresa fenolica Raim Polifenols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio de variedades tintas cultivadas en Valdeorras desde la perspectiva polifenolica
Autor RUIZ, M.   LOSADA, M.M.   PALACIOS, A.   MAZAIRA, J.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 87-104
Descriptors Varietats negres Vi negre Valdeorras Analisi de polifenols Polifenols Collita 1998 Collita 1999 Vinificacio
Localització 634.8:663.2(061.3)GRU

Títol Estudio preliminar de clarificacion de vinos blancos con levaduras en continuo
Autor LOPEZ TOLEDANO, A. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 267-276
Descriptors Vi fino Clarificacio Llevats en continu Polifenols Vi blanc
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de la uva tinta
Autor FRAGOSO, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 364-366
Descriptors Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de uvas tintas
Autor FRAGOSO GARCIA, S.   MESTRES SOLE, M.   BUSTO BUSTO, O.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2009 - V: XI- N: 58, Pg: 38-43
Descriptors Maduresa fenolica Polifenols Antocians Optimitzacio Metode analitic Compostos fenolics Raim Vi negre Extraccio

Títol Etude de l'association des metaux avec les composes majoritaires du vin
Autor ESPARZA, I.   SANTAMARIA, C.   FERNANDEZ, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 56-58
Descriptors Metall Compostos majoritaris Fermentacio Polifenols

Títol Evolucion de la composicion polifenolica de vinos monovarietales de las variedades Tempranillo, Cabernet sauvignon y Merlot de la D.O. Navarra envejecidos en madera de roble espa?ol y frances
Autor CADAHIA, E.   POVEDA, P.   SANZ, M.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 309-311
Descriptors Vi Vi monovarietal Envelliment Polifenols Roure espanyol Roure frances Navarra DO
Localització 663.2 (063) Con

Títol Evolucion de los compuestos fenolicos de vinos tintos obtenidos con diferente tiempo de maceracion
Autor PARDO, F.   NAVARRO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 34, Pg: 51-59
Descriptors Fenols Polifenols Vi negre Maceracio Antocians Envelliment Absorcio

Títol Evolucion de los vinos envejecidos en botella
Autor HABA EJARQUE, M.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 75-83
Descriptors Envelliment en ampolles Evolucio Analisi fisica Polifenols Antocianins Colorimetria
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol Evolucion del metabolismo primario y secundario durante la maduraion de distintas variedades tintas en secano y regadio
Autor FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J.   GUERRA SANCHEZ-SIMON, M.T.   VIDAL.ARAGON DE OLIVES, M.C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2003 - V: XIV- N: 88, Pg: 23-38
Descriptors CIEL*a*b* Maduracio Polifenols Raim negre

Títol Evolucion en botella de vinos tintos Monastrell. Color, composicion fenolica y aromatica
Autor DIAZ PLAZA, E.M. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 395-409
Descriptors Vi negre Color Polifenols Compostos volatils Evolucio en ampolla Monastrell
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Fenoles en uvas y vinos. Compuestos flavonoides y no flavonoides
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4481-4487
Descriptors Caracteritzacio fenotipica Components del vi Comportament fenolic Vi Elaboraciode vi Raim Produccio de raim Flavonoides Caracteristiques fenoliques Polifenols

Títol Fenoles en uvas y vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2007 - V: - N: 3187, Pg: 2982-2988
Descriptors Fenols Polifenols Vi Raim

Títol Flotacion : Clarificacion en continuo del mosto de uva
Autor LOVISETTO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 78-86
Descriptors Flotacio Clarificacio Most Clarificant Coadjuvant Polifenols

Títol Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia
Autor PUENTE, V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629
Descriptors Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines

Títol Grandes Pagos del Olivar. Marques de Gri?on
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 6-68
Descriptors Marques de Gri?on Toledo Castilla la Mancha Castella - la Manxa Oli Oli d'oliva Oliver Olivera Almassera Toscana Vi Tecnologia Oli d'oliva verge extra Polifenols Varietats Varietats italianes

Títol Grano y la calidad de la madera de roble destinada a la fabricacion de barricas, El
Autor ESTERUELAS, E.   SANZ, M.   MU?OZ, A.M?   [et al.]  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 16-23
Descriptors Gra Tamany Fusta Fusta de roure Barriques Roure Compostos volatils Polifenols El.lagitanins Envelliment del vi Envelliment en barrica Oxigenacio Crian?a Crian?a en barrica Roure america Roure frances Toneleria Caracteristiques organoleptiques Permeabilitat Influencia Qualitat

Títol Hyperoxygenation : les mecanismes d'oxydation
Autor CARLIEZ, M.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 33-34
Descriptors Hiperoxigenacio Vinificacio Oxidacio Polifenols Maceracio Most

Títol I polifenoli delle olive e dell'olio di oliva. Nota IV: Loro evoluzione in dipendenza dei processi ossidativi primari che intervengono nel corso della conservazione dell'olio
Autor SOLINAS, M.   DI GIOVACCHINO, L.   MASCOLO, A.  
Dades Font Annali dell'Istituto sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-80 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Oliva Oli d'oliva Estabilitzacio Proces oxidatiu primari Oxidacio Conservacio Polifenols
Localització C 9/93

Títol Incidencia de diferentes clarificantes enologicos, en los compuestos fenolicos
Autor CASTRO, J. J. de   ROVIRA, J. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 55-64
Descriptors Vi Color Clarificant Clarificacio Penedes DO Analisi Polifenols Filtracio Antocians Espectrofotometria Catequines

Títol Influence de l'azote du sol sur la voie des polyphenols
Autor GOUTOULY, J.P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 23-25
Descriptors Sol Sintesi Polifenols Qualitat Nutricio Metabolisme

Títol Influence de l'oxygene au cours de la maceration sur la structure polyphenolique et aromatique de vins rouges de qualite
Autor SILVA, A.   LAMBRI, M.   DE FAVERI, D.M.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 22-28
Descriptors Oxigen Maceracio Polifenols Estructura polifenolica Aroma Vi negre Qualitat Extraccio Fermentacio

Títol Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins
Autor PLESSIS, C. S. du  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most
Localització C 2/93

Títol Influence du cepage et du milieu sur la composition phenolique de cinq raisins noirs
Autor BISSON, J.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Annales de technologie agricole - 1978 - V: 27- N: 4, Pg: 827-835
Descriptors Polifenols Raim Varietats
Localització C 19/13

Títol Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions
Autor BUJAN, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8
Descriptors Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya

Títol Influencia de dos tecnicas de maceracion sobre la composicion fenolica, aromatica y las caracteristicas organolepticas de vinos cv. Merlot
Autor CASASSA, F. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 5-20
Descriptors Merlot Vi Tecniques de vinificacio Polifenols Composicio del vi Caracteritzacio organoleptica Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques del vi Aroma

Títol Influencia de la adicion de un concentrado polifenolico en el color de los vinos tintos de monastrell
Autor BAUTISTA-ORTIN, A.B.   INIESTA, J.A.   PARDO MINGUEZ, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 54-57
Descriptors Vi Vi negre Monastrell Color del vi Color Colorants Polifenols Compostos polifenolics Parametres cromatics Parametres colorimetrics

Títol Influencia de la especie del roble de barricas nuevas y usadas en el envejecimiento de un vino tinto de la DO Ribera del Duero
Autor DEL ALAMO SANZA,M.   BERNAL YAGUE,J.L.   GOMEZ-CORDOVES DE LA VEGA,C.  
Dades Font Food Science and Tecnhology International. Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 0002-9254 - 2000 - V: - N: V. 6; N.6, Pg: 483-493
Descriptors Vi negre Envelliment Crian?a Botes Roure Polifenols

Títol Influencia de tratamientos de clarificacion sobre parametros de color en vinos blancos generosos.
Autor BARON, R.   MAYEN, M.   MEDINA, M.   MERIDA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 42-47
Descriptors Clarificant Color Polifenols Vi blanc

Títol Influencia del desfullat de la vinya i de les tecniques especials de remuntatge sobre el color del vi negre a la regio de Bergerac (Fran?a)
Autor TELLA RODRIGUEZ DE HINOJOSA, Paloma  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 10-16
Descriptors Vi negre Bergerac Color Polifenols Vinya Desfullament Remuntatge

Títol Influencia del momento de la recoleccion en la calidad del aceite de la variedad Empeltre
Autor GRACIA, M.S.   MARCO, P.   ESPADA, J.L.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2009 - V: XVI- N: 284, Pg: 52-54
Descriptors Oli Arago Aragon Recol?leccio Qualitat de l'oli Oliva Polifenols Acidesa Peroxid

Títol Influencia del proceso de maceracion en la extraccion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 19-38
Descriptors Maceracio Extraccio Estabilitzacio polifenolica Compostos polifenolics Vi negre Polifenols
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol Influencia del sistema de poda y de la carga en la composicion fenolica de cuatro variedades de uva tinta (Vitis vinifera L.)
Autor ROSILLO, L.   REYERO, J.R.   ALONSO, G.L.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 33-44
Descriptors Poda Polifenols Produccio Raim Composicio fenolica

Títol Influencia del tiempo de maceracion sobre el contenido de compuestos fenolicos en la vinificacion en tinto de uvas Monastrell
Autor NAVARRO, G.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 51-55
Descriptors Maceracio Compostos fenolics Vinificacio Vi Vi negre Monastrell Jumilla DO Raim Antocians Most Tanins Polifenols

Títol Influencia del tipo de barrica en el envejecimiento del vino tinto D.O. Cigales. Compuestos fenolicos y color
Autor DEL ALAMO SANZA, M.   DE CASTRO TORIO, I.R.   CASADO FERNANDEZ, L.   DOMINGUEZ, N.   CARCEL CARCEL, L.M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2002 - V: XIII- N: 82, Pg: 41-48
Descriptors Barrica Color Envelliment Polifenols Roure Vi negre Cigales DO Denominacio d'origen

Títol Influencias de distintas metodologias de elaboracion de vinos blancos obtenidos con uvas de la variedad Verdejo
Autor LOSADA ARIAS, M.M.   GARCIA-NOBLEJAS.V   PALACIOS GARCIA, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 43-50
Descriptors Metodologia Vinificacio Vi blanc Varietats de raim Verdejo Polifenols Grau alcoholic Analisi

Títol Interaccio entre polifenols i bacteris lactics
Autor ROZESM N.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 57-63
Descriptors Polifenols Bacteris lactics
Localització 663.2 ENO

Títol Interazione polifenoli- scorze di lievito
Autor UMMARINO, I.   GARCIA MORUNO, E.   DI STEFANO, R.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 37-46
Descriptors Polifenols Llevats Analisi espectrofotometrica HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio

Títol L'extrait des vins suisses.
Autor LIPKA, Z.   SCHOPFER, J. F.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 520, Pg: 13 p.
Descriptors Extracte Vi Suissa Polifenols Glicerol Constituents Cendres Acid
Localització FV 520

Títol La Maceracion en frio para la mejora de los vinos blancos
Autor AMAT, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 48-52
Descriptors Vi blanc Maceracio en fred Vinificacio Refrigeracio Analisi Vi Most Polifenols Aroma

Títol La estructura del hollejo y la oxigenacion y microoxigenacion en la extraccion de polifenoles durante la maceracion
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font Maquinas, materiales y medios tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion. XVI Cursos Rioja '01 - Haro (La Rioja) - 2001 - V: XVI Cursos Rioja - N: , Pg: 31-50
Descriptors Oxigenacio Microoxigenacio Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols
Localització 663.255 Cur

Títol La prevencion de la oxidacion por polifenoles en el vino mediante el uso de Polycar Ultra K-100, nuevo producto a base de polivinilpolipirrolidona (PVPP)
Autor GOPAL, CHANDRA   REHMANJI, MUSTAFA   MARTI, JOAN   MOLA, ANDREW   LONG, DENIS   KONSTA, ALEXIA  
Dades Font Enologos - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 26-30
Descriptors Clarificacio Vi Reduccio Polifenols Color Aroma

Títol Laboratorio submarino de envejecimiento de bebidas
Autor
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 27-29
Descriptors Envelliment del vi Laboratori Polifenols

Títol Le potentiel polyphenolique du Pinot Noir
Autor PEYRON, D.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 42-45
Descriptors Varietats Pinot noir Polifenols Potencial polifenolic

Títol Le procede de flash-detente
Autor MOUTOUNET, M.   ESCUDIER, J.L.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 611-632
Descriptors Flash-release Proces Vi negre Vinificacio Polifenols Color
Localització 663.2 SYM

Títol Levadura riojana seleccionada para acentuar la expresion polifenolica y mejorar la estabilidad de color. Cepa CT007
Autor BUSTAMANTE, M.   GONZALEZ, F.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 16-18
Descriptors Llevat Soca Rioja Polifenols Color del vi Proces de seleccio Vi negre Vinya

Títol Los polifenoles presentes en vino blanco, rosado y tinto con efecto beneficioso para la salud
Autor LAMUELA RAVENTOS, R. M.  
Dades Font Vinifera ISSN: 0328-7157 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 61-67
Descriptors Polifenols Vi Salut

Títol Los polifenoles y el vino: efectos y control
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2003 - V: LVIII- N: 2968, Pg: 2166-2174
Descriptors Polifenols Vi Control Efectes

Títol Los polifenoles, los acidos omega-3, el resveratrol, la quercitina y los osteoblastos
Autor FIVIN. Federaci?n Internacional del Vino  
Dades Font IBERICA: actualidad tecnologica ISSN: 0211-0776 - Enero 2004 - V: 85- N: 470, Pg: 3-6
Descriptors Polifenols Acid omega-3 Resveratrol Quercitina Osteoblasts

Títol Materiaux a base de composes phenoliques: de nouveaux defis
Autor AOUF, C.   NOUAILHAS, H.   ROUMEAS, L.   CAILLOL, S.   BOUTEVIN, B.   FULCRAND, H.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 22-24 (Cahier technique)
Descriptors Compostos fenolics Polifenols Epoxy Resines Biomassa

Títol Mesure de la richesse potentielle des raisins en anthocyanes et polyphenols totaux
Autor BLOUIN, J.   CORDEAU, J.  
Dades Font - Mars 1978 - V: - N: , Pg: 476-488
Descriptors Raim Antocians Polifenols
Localització C 18/127

Títol Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves
Autor CONDAL, M.   TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17
Descriptors Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians

Títol Modificaciones de los compuestos fenolicos en el vino tinto D.O.Cigales durante su envejecimiento con chips de madera de roble y barricas
Autor DEL ALAMO SANZA, M, et. al  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2004 - V: XV- N: 90, Pg: 57-62
Descriptors Barrica Color Envelliment Polifenols Roure Vi negre

Títol Modular la formacion del numero de semillas por baya de uva. Campa?a 2008
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3238, Pg: 2582-2583
Descriptors Vi Raim Polifenols Pell Baia Verema Tempranillo LLavor 2008

Títol Multiple interactions between Polyphenols and a salivary Proline-Rich protein repeat result in complexation and precipitation
Autor BAXTER, N.J.   LILLEY, T.H.   HASLAM, E.   WILLIAMSON, M.P.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 36 - 1997 - V: - N: , Pg: 5566-5577
Descriptors Polifenols Prolina Saliva Proteines Tanins
Localització C 14/27

Títol Natural Polyphenols (Vegetable Tannins) as drugs: possible modes of action
Autor HASLAM, E.  
Dades Font Journal of Natural Products ISSN: 0163-3864 VOL 59 - 1996 - V: - N: , Pg: 205-215
Descriptors Polifenols Tanins Droga
Localització C 14/23

Títol New glycosylated polyphenols from red wines
Autor CATAGNINO, C.   CHEZE, C.   VERCAUTEREN, J.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 114-117
Descriptors Polifenols Vi negre
Localització 663.254 IN V

Títol Nitric oxide-dependent mechanism of vasorelaxant responses induced by red wine polyphenolic compounds
Autor ZENEBE, W.   PECHANOVA, O.   ANDRIANSITOHAINA, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre polifenols Nitric Oxid Compostos polifenolics
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Nouvelle methodo pour levaluation des polyphenols des raisins rouges, Une
Autor CELOTTI, E.   FIORINI, P.   PRATI, G. del   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 23-27
Descriptors Raim negre Polifenols Avaluacio Tecnica

Títol Numero de semillas por baya en cepas de distinta configuracion. Significado en el envero
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3245, Pg: 3254-3255
Descriptors Llavor Baia Tamany Polifenols Tempranillo Cep Raim

Títol Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl
Autor MANTOVANI, L.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69
Descriptors Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio
Localització C 10/14

Títol OakSan: Procede de mesure rapide et non destructif des polyphenols du bois de chene de tonnellerie
Autor GIORDANENGO, T.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2009 - V: - N: 234, Pg: 10-15
Descriptors Polifenols Roure El?lagitanins Boteria NIRS Espectrometria infraroja Fusta

Títol Obtencion de muestras estables en el tiempo para el seguimiento de la madurez fenolica. Estudio del efecto de la congelacion de uvas tintas sobre el color
Autor FRAGOSO, S.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 420-422
Descriptors Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol Optimisation de l'extraction et la stabilisation des polyphenols. Impact de l'utilisation d'une enzyme produite par fermentation semi-solide et d'un tanin active
Autor NEDJMA, M.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 13-17
Descriptors Polifenols Extraccio de polifenols Estabilitzacio polifenolica Enzims Vi negre Antocians Tanins Fermentacio semi solida Merlot negre 2007 Raim Perfil organoleptic Caracteristiques analitiques Analisi sensorial Tast

Títol Optimizacion de la gestion del sulforoso durante el proceso de elaboracion y crianza de vinos tintos de calidad
Autor GONZALEZ, D.   GONZALEZ, S.   GARCIA, J.C.   ANTOLIN, G.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 339-340
Descriptors Sulfuros Polifenols Crian?a Vi negre Qualitat del vi
Localització 663.2 (063) Con

Títol Optimizacion del uso de PVPP en vinos blancos(I)
Autor MACIAS, C.   RODRIGUEZ LAVAL, P.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2002 - V: LVII- N: 2895, Pg: 326-333
Descriptors Polifenols Tractament Vi blanc Fermentacio PVPP Clarificant Clarificant sintetic Polivinilpolipirrolidona

Títol Optimizacion del uso de PVPP en vinos tintos
Autor MACIAS, C.   RASINES, G.   RODRIGUEZ LAVAL, P.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 49-54
Descriptors PVPP Vi negre Optimitzacio Polifenols Vinificacio

Títol Polifenols del vi, proteccio cardiovascular i biodisponibilitat
Autor LEGER, CLAUDE LOUIS  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 12-15
Descriptors Polifenols Vi Salut

Títol Polyphenol-Protein Interactions
Autor HASLAM, E.  
Dades Font Biochemistry Journal ISSN: 0006-2936 VOL 139 - 1974 - V: - N: , Pg: 285-288
Descriptors Proteines Polifenols
Localització C 14/7

Títol Polyphenols : Les etapes de la transformation
Autor HUGOU, L.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1993 - V: - N: 173, Pg: 49-51
Descriptors Polifenols Antocians Vi negre Color Tanins Raim Envelliment Maduracio Vinificacio

Títol Polyphenols and quality of virgin olive oil in retrospect
Autor TSIMIDOU, M.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 10 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 99-116
Descriptors Polifenols Oli d'oliva verge Estabilitat oxidativa

Títol Polyphenols, pigmented polymers and red wine colour: results of the 2001 large scale winemaking trial
Autor KWIATKOWSKI, M.J.   et al.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 150-151
Descriptors Polifenols Color Polimers pigmentats Vi negre
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS

Títol Polyphenols: Chemistry, Dietary Sources, Metabolism, and Nutritional significance.
Autor BRAVO, L.  
Dades Font Nutrition Reviews ISSN: 0029-6643 - November 1998 - V: 56- N: 11, Pg: 317-333
Descriptors Polifenols Quimica polifenolica Metabolisme Nutricio Fenols Flavonoides Tanins
Localització C 12/46

Títol Practiques en celler: "Masia Vallformosa" i treball de millora: valoracio de la qualitat polifenolica dels raims negres per l'elaboracio de vins de qualitat
Autor PUIG PUJOL, ANNA  
Dades Font - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Enologia Llicenciatura d'enologia Estada en practiques Penedes DO Masia Vallformosa Polifenols Qualitat polifenolica Ra?m negre Vi de qualitat Vinificacio
Localització ML - PUIG PUJOL

Títol Propiedades antioxidantes del vino y sus componentes
Autor LEIGHTON, F.   URQUIAGA, I.   DIEZ, M.S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 71 - Mayo-Junio 1998 - V: - N: 807-808, Pg: 462-490
Descriptors Propietats antioxidans Vi Polifenols Compostos fenolics

Títol Propiedades higienicas y sanitarias de los flavonoides I : aspectos generales (1? parte)
Autor ALONSO, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - desembre 1992 - V: - N: 23 (Nutri-Fitos'92), Pg: 76-81
Descriptors Flavonoides Higiene Polifenols

Títol Quali risultati dal diradamento delle uve?
Autor GRIGOLLI, V.  
Dades Font L'Enotecnico - juliol-agost 1989 - V: - N: , Pg: 107-111
Descriptors Elaboracio Polifenols Analisi sensorial Vinificacio Raim Produccio Vi negre Clarificacio Cabernet sauvignon Cultiu Composicio Qualitat
Localització C 4/109

Títol Rapport alcool/extrait des vins Portigais.
Autor TEIXEIRA, A. M.   FONSECA, M. T.   GUEIFAO, M. T.  
Dades Font FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols
Localització FV 649

Títol Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi
Autor KILMARTIN, P.A.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14
Descriptors Potencial redox Vi Oxidacio del vi Reduccio Oxidabilitat del vi Polifenols Electroquimica

Títol Recherche de l'Oenocyanine dans les vins blancs.
Autor MONTEDORO, G.   MINIATI, E.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 563, Pg: 6 p.
Descriptors Vi blanc Enocianina Addicio Colorimetria Vi negre Tanins Color Polifenols
Localització FV 563

Títol Red wine astringency: a review
Autor GAWEL, R.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 1998 - V: - N: 4, Pg: 74-95
Descriptors Vi negre Astringencia Tanins Polifenols
Localització C 14/64

Títol Red wine polyphenols decrease blood pressure and enhance nitric oxidesynthase activity in no-deficient hypertension
Autor PECHANOVA, O.   BERNATOVA, I.   BABAL, P.   STVRTINA, S.   ZENEBE, W.   ANDRIANTSITOHAINA, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Polifenols Pressio de la sang Hipertensio Salut
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Relantionship between the composition of different table grape (Vitis vinifera L.) extracts and three methods of measuring their free radical scavenging properties
Autor LO SCALZO, R.   IANNOCCARI, T.   SUMMA, C.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 329-341
Descriptors Raim Vitis vinifera L. Radicals lliures Polifenols DPPH

Títol Respuesta productiva y cualitativa de la variedad Tempranillo cultivada en vaso en condiciones semiaridas a la variacion del nivel de riego acorde con la densidad de plantacion
Autor YUSTE, J.   RUBIO, J.A.   YUSTE, R.   [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 5-13
Descriptors Regim hidric Tempranillo Valle del Duero Rendiment Desenvolupament vegetatiu Sucre de raim pH Antocianins Polifenols 2002-2004

Títol Riego y su relacion con la calidad del aceite de oliva virgen extra, El. Resultados mas relevantes de los ensayos de influencia del riego sobre la composicion y calidad del aceite
Autor HIDALGO, J.   VEGA, V.   HIDALGO, J.C.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 30-34
Descriptors Oli d'oliva Caracteristiques organoleptiques Reg Composicio Qualitat de l'oli Extraccio Acidesa Polifenols Acid gras

Títol Sarmientos de la vid: material de partida para la preparacion de carbon activo con aplicaciones en la industria enologica
Autor VALDES, E.   MARA, M.   CARMEN, G.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 423-425
Descriptors Enologia Vinya Polifenols OTA Carbo activat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Seleccion clonal de tempranillo (1998-2006). Objetivo: aumentar la calidad mediante la seleccion de lcones de menor peso de racimo y baya
Autor PROVEDO EGUIA, J.I. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 35-41
Descriptors Clons Antocianines Antocianins Antocians Polifenols Variabilitat Variabilitat qualitativa Tempranillo

Títol Sistema de secado de madera de roble para toneleria
Autor NIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50
Descriptors Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols

Títol Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 1. Evolucion de elagitaninos y polifenoles de bajo peso molecular en madera de robles americanos y europeos de distintas procedencias
Autor ESTERUELAS, E. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 34-42
Descriptors Fusta Polifenols Roure Tanins

Títol Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 2. Evolucion de compuestos volatiles de robles americanos y europeos de distintas procedencias. Influencia en la respuesta frente al tostado
Autor ESTERUELAS, E. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2006 - V: - N: 105, Pg: 31-38
Descriptors Fusta Polifenols Roure Tanins Compostos volatils

Títol Sustancias polifenolicas y color del vino tinto
Autor SANTOS BUELGA, C.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 20001 - V: - N: , Pg: 29-38
Descriptors Polifenols Color Vi negre
Localització 663.2 ENO

Títol Synergy between ethanol and grape polyphenols, quercetin, and resveratrol, in the inhibition of the inducible nitric oxide synthase pathway
Autor MAN-YING CHAN, M.   MATTIACCI, J.A.   HWANG, H.S.   SHAH, A.   FONG, D.  
Dades Font Biochemical pharmacology ISSN: 0006-2592 - 2000 - V: 60- N: , Pg: 1539-1548
Descriptors Etanol Resveratrol Raim Polifenols
Localització C 15/89

Títol Tecnicas de evaluacion de la calidad de la vendimia
Autor BARCELO, J.-M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Gener 1999 - V: - N: 2735, Pg: 86-88
Descriptors Verema Avaluacio Qualitat Antocians Polifenols
Localització C 10/54

Títol Tecnicas enologicas para favorecer la extraccion de los polifenoles durante la maceracion
Autor MARTINEZ, J.   LOPEZ, R.   SANTAMARIA, P.   GUTIERREZ, A.R.  
Dades Font Cuaderno de Campo ISSN: 1137-2095 - - V: - N: , Pg: 35-39
Descriptors Tecniques enologiques Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols Vinificacio Vi

Títol The Browning Capacity of Grapes. 1. Changes in Polyphenol Oxidase Activities during Development and Maturation of the Fruit
Autor SAPIS, J.C.   MACHEIX, J.J.   CORDONNIER, R.E.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1983 - V: 31- N: , Pg: 342-345
Descriptors Raim Polifenols Oxidases Maduracio
Localització C 20/83

Títol The relationship between metals, polyphenols, nitogenous substances and treatment of red and white wines
Autor GORINSTEIN, S.   GOLDBLUM, A.   KITOV, S.   DEUTSCH, J.   LOINGER, C.   COHEN, S   TABAKMAN, H.   STILLER, A.   ZYKERMAN, A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1984 - V: - N: 1, Pg: 9-15
Descriptors Metall Polifenols Substancies nitrogenades Vi blanc Vi negre Vinificacio
Localització C 10/20

Títol Uses of winery and distillery effluents in agriculture: characterisation of nutrient and hazardous components
Autor BUSTAMANTE, M.A. et al.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 285-292
Descriptors Materia organica Nutrients Polifenols Celler Efluents vitivinicoles Us Agricultura Residus Aigues residuals Efluents vitivinicoles
Localització 504.05 GES

Títol Utilizacion de reguladores de crecimiento: una opcion en la viticultura de calidad
Autor FERNANDEZ, P.   RODRIGUEZ, S.   LAGUNAS, L.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 484-486
Descriptors Vitivinicultura Polifenols Aclarida Reguladors del creixement
Localització 663.2 (063) Con

Títol Validazione di un nuovo metodo per la misura del potenziale polifenolico delle uve rosse e discussione del suo campo di applicazione in enologia
Autor MATTIVI, F.   PRAST, A.; NICOLINI, G.; VALENTI, L.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - Ottobre 2003 - V: 55- N: 2-3, Pg: 55-74
Descriptors Potencial polifenolic Metode Ra?m negre Polifenols

Títol Valoracion del potencial polifenolico en uvas Monastrell. Prediccion del contenido polifenolico de los vinos obtenidos
Autor PARDO, F.   GARIJO, J.   ALONSO, G.L.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 1999 - V: - N: 61, Pg: 57-66
Descriptors Monastrell Polifenols Potencial fenolic