Registres trobats: 168
Títol | A comparison of the anticarcinogenic properties of four red wine polyphenols |
Autor | SOLEAS, G. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: The current and future status of wine and health information, Pg: 283-293 |
Descriptors | Propietats anticarcinogeniques Polifenols Vi negre |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | A la busqueda del tinto perfecto |
Autor | LOPEZ MENDIONDO, S. |
Dades Font | Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 793-795 |
Descriptors | Vi negre Alta densitat Maceracio Temperatura Enzims pectolitics Tanins Barrica Polifenols |
Títol | AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27 |
Descriptors | Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat |
Títol | Alternativa no instrumental para determinar el momento optimo para el descube |
Autor | ESPINOSA, L. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 65-67 |
Descriptors | Maceracio Tanins Polifenols Colorants Antocians Sagnament |
Títol | Analisi HPLC-DAD e HPLC di polifenoli, oligosaccaridi e polisaccaridi in uve ( cv.sangiovese) e relativi vini |
Autor | MANCINI, P ROMANI, A BALDI, A MULINACCI, N VINCIERI, F, F |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - dicembre 1996 - V: - N: XXV, Pg: 591-597 |
Descriptors | Polifenols Ra?m Oligosacarids Polisacarids HPLC |
Localització | C 15/84 |
Títol | Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols |
Títol | Analysis of procyanidinols in white wine resulting from sees enhancement studies |
Autor | RECHT, J. DUVERNAY, J. M. WILLIAMS, R. L. |
Dades Font | Vigne, raisin, vin et sante. IIIe. Rencontre Internationale - maig 1993 - V: - N: 1700122923, Pg: 38-42 |
Descriptors | Procianidines Vi blanc Polifenols Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | 663.81 Ren |
Títol | Aplicacion industrial de la hiperoxigenacion con mostos de la variedad bobal |
Autor | FRANCO, E. BALLESTEROS, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131/5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 49-59 |
Descriptors | Desfangament Polifenols Most Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Boval Varietats Vinificacio |
Títol | Application du procede OakScan au bois pour l'oenologie: selectrion et influence de la teneur en polyphenols du chene sur le profil aromatique et structurant du vin |
Autor | GIORDANENGO, T. MICHEL, J. GAUTHIER, P. CHARPENTIER, J.P. JOURDES, M. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 16-24 |
Descriptors | Polifenols Roure Serradures Elaboracio de vi Tecnologia enologica Fusta Caracteristiques sensorials |
Títol | Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos |
Autor | GIL-CONEJERO, M.A. VIUDA-MARTOS, M. FERNANDEZ-LOPEZ, J. SAYAS-BARBERA, M.E. PEREZ-ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76 |
Descriptors | Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides |
Títol | Aqueous two-phase extraction of plant enzymes from sources containing large amounts of tannins and anionic mucilages. |
Autor | VILTER, H. |
Dades Font | Bioseparation . - 1990 - V: - N: , Pg: 283-292 |
Descriptors | Polisacarids Polifenols Polietile Enzims Tanins |
Localització | C 3/29 |
Títol | Association between in vitro antiradical activity and ferric reducing power in aged red wines: a mechanistic approach |
Autor | MAKRIS, D.P. KEFALAS, P. |
Dades Font | Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - February 2005 - V: 11- N: 1, Pg: 11-18 |
Descriptors | Vi negre Activitat antioxidant Activitat antiradical Polifenols Proantocianidins |
Títol | Bayas de uva tinta sometidas a altas temperaturas. Flujo de polifenoles del hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3254, Pg: 390-391 |
Descriptors | Baia Raim negre Alta temperatura Polifenols Pell Tempranillo Raim Color |
Títol | Biological effects of resveratrol |
Autor | FREMONT, L. |
Dades Font | Life sciences ISSN: 0024-3205 (versi paper) - 2000 - V: 66- N: 8, Pg: 663-673 |
Descriptors | Resveratrol Vi Polifenols Antioxidant Arteriosclerosi Cancer |
Localització | C 15/91 |
Títol | Campanya 1991 a Cellers Scala Dei SA. Estudi de l'estructura polifenolica dels vins de reserva de Cellers Scala Dei SA |
Autor | ARNAL, J. |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinificacio Maduracio Polifenols Scala Dei Escaladei Priorat DO Varietats Vinya Antocians Tanins Estada en practiques |
Localització | (043) ARNAL BELLA |
Títol | Capillary electrophoresis separation of wine polyphenols |
Autor | LAGUNE AMMIRATI, L. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 351-352 |
Descriptors | Electroforesi capil?lar Vi Polifenols |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur |
Autor | GARCIA, C. M. MEDINA, B. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria |
Localització | FV 913 |
Títol | Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72 |
Descriptors | Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols |
Títol | Characterization of polyphenols of rebo (I.R. 107-3) wines in comparison with other rigotti crosses and related varieties |
Autor | MATTIVI, F. MALOSSINI, U. RONCADOR, I. NICOLINI, G. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 693-699 |
Descriptors | Vitis vinifera Vi negre Polifenols Proantocianidins Antocianins Color |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Clarificantes enologicos de origen vegetal |
Autor | BONI, G. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4489-4494 |
Descriptors | Clarificant enologic Proteines vegetals Gelatina animal Clarificacio Most Vi Polifenols Analisi sensorial |
Títol | Comparaison de trois methodes de dosage des composes phenoliques totaux dans les spiritueux |
Autor | VIDAL, J.P. CANTAGREL, R. FAURE, A. BOULESTEIX, J.M. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 904, Pg: 14 p. |
Descriptors | Polifenols Compostos fenolics Dosificacio Dosatge Begudes alcoholiques Conyac Cognac Brandi Caramel |
Localització | FV 904 |
Títol | Comportamiento de la levadura VN seleccionada en Casilla La Mancha. Su influencia en la fermentacion malolactica |
Autor | GARCIA, E. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 34-39 |
Descriptors | Llevats VN Castilla la Manxa Fermentacio malolactica Llevats Color Polifenols |
Títol | Composicion fenolica de vinagres obtenidos por acetificacion con cultivo superficial en barricas de diferentes maderas |
Autor | CEREZO, A.B. TESFAYE, W. GARCIA PARRILLA, M.C. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 186-188 |
Descriptors | Vinagre de vi Polifenols Cultiu superficial Acetificacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Contribucion de la frmentacion malolactica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composicion fenolica no antocianica de vinos tintos |
Autor | MORENO ARRIBAS, M.V. HERNANDEZ, T. ESTRELLA, I. RUIZ LARREA, F. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 67-69 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vi Bacteris lactics Polifenols |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Decrease of heat shock protein levels in hela tumor cells by red wine extracts |
Autor | ROUSSOU, I. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 381-386 |
Descriptors | Proteines Vi negre Hela Polifenols |
Títol | Densidad de plantacion en condiciones semiaridas: efectos productivos y cualitativos en la variedad Tempranillo cultivada en vaso en regimen de riego deficitario |
Autor | YUSTE, J. ARRANZ, C. BARAJAS, E. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 5-13 |
Descriptors | Densitat de plantacio Sucre Sucre de raim Polifenols Rendiment Tempranillo Valle del Duero Reg deficitari Produccio de vi Qualitat del vi |
Títol | Determinacion de los polifenoles totales del aceite de oliva |
Autor | VAZQUEZ RONCERO, A. JANER DEL VALLE, C. JANER DEL VALLE, M.L. |
Dades Font | Grasas y aceites - 1973 - V: 24- N: 6, Pg: 350-357 |
Descriptors | Determinacio de polifenols Polifenols Oli d'oliva |
Localització | C 18/63 |
Títol | Determinacion del secuestro del radical estable DPPH en vinos espa?oles tintos con diferente grado de envejecimiento: jovenes, crianzas y reservas |
Autor | SANCHEZ-MORENO, C. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 61-66 |
Descriptors | Vi negre Envelliment Radicals estables Polifenols Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Títol | Dosage des ployphenols. Comment fixer la date de recolte? |
Autor | BELLINI, M-L. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Juin 1998 - V: - N: 231, Pg: 40-42 |
Descriptors | Dosatge Dosificacio Polifenols Antocians Tanins |
Títol | Dosage des polyphenols totaux dans les spiritueux avec le reactif de Folin-Denis en prenant en compte les interferences dues au caramel |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 905, Pg: 3 p. |
Descriptors | Caramel Polifenols Dosificacio Dosatge Reactiu Folin-Denis |
Localització | FV 905 |
Títol | Efectes beneficiosos del vi sobre el sistema cardiovascular: nivell d'evidencia cientifica |
Autor | ESTRUCH, R. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 6-11 |
Descriptors | Vi Salut Sistema cardiovascular Polifenols |
Títol | Efecto de diferentes clarificantes enologicos sobre el color y la fraccion de polifenoles en vinos Airen y Cencibel |
Autor | SANCHEZ-PALOMO, E. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 44-49 |
Descriptors | Clarificant enologic Color Polifenols Airen Cencibel Filtracio Clarificacio |
Títol | Efecto de la adicion de taninos a vinos tintos de Monastrell previa a la clarificacion, sobre los parametros de color y polifenoles |
Autor | TORAL, G. ARTES, F. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 96, Pg: 4-8 |
Descriptors | Clarificacio Monastrell Polifenols Tanins Vi negre |
Títol | Efecto de la adicion prefermentativa de copigmentos en la composicion polifenolica de los vinos de Tempranillo |
Autor | LIZAMA, V. ALVAREZ, I. GARCIA, M.J. APOLINAR, R. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 223-225 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa Tempranillo Polifenols Copigmentacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto de la aplicacion de taninos enologicos durante la maceracion en la composicion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos |
Autor | MARTINEZ GARCIA, j. LOPEZ MARTIN, R. SANTAMARIA AQUILUE, P. BARUA GONZALEZ, M. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 53-62 |
Descriptors | Estabilitzacio Extraccio Maceracio Polifenols Tanins |
Títol | Efecto de la comaceracion de uvas tintas en la composicion fenolica y color de los vinos |
Autor | LORENZO TENDERO, C. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 39-48 |
Descriptors | Comaceracio Raim negre Color Polifenols Vi negre Composicio fenolica |
Títol | Efecto de la microoxigenacion despues de la fermentacion malolactica en el aroma y composicion fenolica de un vino cencibel |
Autor | CEJUDO, M. GUCHU, E. HERMOSIN, I. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 414-416 |
Descriptors | Vi negre Polifenols Microoxigenacio Fermentacio malolactica Components volatils Analisi sensorial |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto de las condiciones de secado sobre la composicion quimica de la madera de roble |
Autor | MARTINEZ, J. OJEDA, S. RUBIO, P. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 283-285 |
Descriptors | Polifenols Fusta de roure Crian?a en fusta Assecatge |
Localització | 663.2(063) Con |
Títol | Efecto de las manoproteinas en la estabilidad del color de vinos tintos de Monastrell |
Autor | PARDO, F. GARIJO, J. SALINAS, M.R. |
Dades Font | Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 31-35 |
Descriptors | Color Estabilitat Polifenols Mannoproteines Monastrell Vi negre |
Títol | Efecto de los polifenoles de vino sobre el crecimiento y metabolismo de glucosa y fructosa, acido malico e histidina de lactobacillus hilgardii |
Autor | ALBERTO, M.R. FARIAS, M.E. MARCA DE NADRA, M.C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 273-275 |
Descriptors | Polifenols Vi Creixement Metabolisme Glucosa Fructosa Acid malic Histidina Lactobacillus hilgardii |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Efectos de la clorosis ferrica en la calidad de la uva de vinificacion |
Autor | MARTIN, P. GONZALEZ, M.R. GONZALEZ, R. BONED, J. PEREZ, J. |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 33-42 |
Descriptors | Color Tempranillo Polifenols Most Clorofil?la |
Títol | Efectos del deshojado sobre la calidad y el rendimiento de la cosecha |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2006 - V: LXI- N: 3114, Pg: 1126-1129 |
Descriptors | Espampolament Qualitat Rendiment Collita Raim Polifenols |
Títol | Efectos positivos de los polifenoles del vino sobre los modelos de patologias vasculares: arteriosclerosis y diabetes |
Autor | LANDRAULT, N. AUGER, C. POUCHERET, P. CAPORICCIO, B. BESAN?ON, P. GASC, F. LAURENT, C. CROS, G. ROUANET, J-M. TEISSEDRE, P-L. |
Dades Font | II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp. |
Descriptors | Efecte positiu Polifenols Vi Malalties cardiovasculars Salut Diabetes |
Localització | 663.2:338 For |
Títol | Effect of Chardonnay white wine enriched in polyphenols on diabetic rats models |
Autor | TEISSEDRE, P.L. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: The current and future status of wine and health information, Pg: 304-312 |
Descriptors | Chardonnay Vi blanc Polifenols Diabetics |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effect of pectolytic enzymes on the composition of white grape musts and wines |
Autor | PEREZ-MAGARINYO, S. GONZALEZ-SAN JOSE, M.L. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XII - 2000 - V: - N: 2, Pg: 153-162 |
Descriptors | Fermentacio Polifenols Most blanc Most |
Títol | Effect of postfermentative treatments and storage temperature on the evolution of polyphenols of a rewd wine |
Autor | GIL MU?OZ, R. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 423-426 |
Descriptors | Tractament postfermentatiu Temperatura Polifenols Vi negre |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Effet d'une preparation enzymatique sur l'evolution du profil polyphenolique et sensoriel d'un vin rouge de Mourvedre |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 129-134 |
Descriptors | Enzims Polifenols Analisi sensorial Vi negre Mourvedre |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges |
Autor | DUCASSE, M.A. CHEYNIER, V. FULCRAND, H. DOCO, T. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique) |
Descriptors | Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color |
Títol | Einfluss oenologischer Verfahren auf die Zusammensetzung der Polyphenole im Rotwein |
Autor | FISCHER, U. LOCHNER, M. CLOS, D. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 701-717 |
Descriptors | Tractament enologic Compostos polifenolics Polifenols Vi negre Enologia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Eje de la dieta mediterranea. El aceite de oliva |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 30-31 |
Descriptors | Oli d'oliva Salut Dieta mediterrania Polifenols Historia |
Títol | El color durante la conservacion de vinos de la D.O. Jumilla, elaborados por maceracion carbonica |
Autor | JIMENO, J. NAVARRO, S. BARBA, A. NAVARRO, G. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 47-56 |
Descriptors | Maceracio carbonica Color Conservacio Vi Jumilla DO Envelliment Crian?a Polifenols |
Títol | El color y la composicion en polifenoles de los vinos tintos varietales de Castilla La Mancha (Espa?a) |
Autor | CHICON, R.M. SANCHEZ PALOMO, E. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Afinidad ISSN: 0001-9704 - Julio-Agosto 2002 - V: LIX- N: 500, Pg: 435-443 |
Descriptors | Color Composicio Polifenols Vi negre varietal Varietats de vi Castilla la Mancha Castella - la Manxa Espanya |
Localització | C 17/27 |
Títol | El vi: un aliment, una droga o potser un medicament? |
Autor | ASENSI MIRALLES, M. A. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 37-39 |
Descriptors | Polifenols Antioxidant Vi Salut Trans-resveratrol |
Títol | El vino y la influencia de los polifenoles en la prevencion de la enfermedad |
Autor | VALDERRAMA ROJAS, M. ALVAREZ-SALA WALTHER, L.A. AGUDO DE BLAS, P. TORRES SEGOVIA, F.J. RODRIGUEZ GOROSTIZA, F.J. MILLAN NU?EZ-CORTES, J. |
Dades Font | Alimentacion nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2001 - V: 8- N: 2, Pg: 50-59 |
Descriptors | Polifenols Propietats Composicio Vi Malalties cardiovasculars Efecte biologic Salut Prevencio |
Títol | Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35 |
Descriptors | Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols |
Títol | Empleo de la espectrofotometria de UV-VIS en enologia |
Autor | GUZMAN, M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 75-77 |
Descriptors | Espectrofotometria UV-VIS Enologia Color Polifenols Antocians |
Títol | Enzima tanasa de Lactobacillus plantarum CECT 748T. Produccion y propiedades |
Autor | CURIEL, J.A. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3291, Pg: 3206-3212 |
Descriptors | Tanins Polifenols Enzims Activitat enzimatica Purificacio Produccio |
Títol | Espressione dei geni biosintetici dei polifenoli nell'acino di vite in relazione alla concentrazione di zuccheri e di aba |
Autor | RICCOMAGNO, N. CARRA, A. SCHUBERT, A. |
Dades Font | Quaderni della Scuola di specializzazione in scienza viticole et enologique ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internazionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici i studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 67-77 |
Descriptors | Biosintetic Polifenols Sucre Vinya Raim Estres biotic |
Títol | Estada en practiques: Estudi de la incidencia dels polifenols en l'amargor dels vins blancs del Penedes. |
Autor | SOGAS SANCHEZ, Judith |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Cava Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Penedes Caves Chandon Sant Cugat Sesgarrigues Vinya Vinificacio Verema Polifenols Amargor Vi blanc Compostos fenolics |
Localització | (043) SOGAS SANCHEZ |
Títol | Estudi de la fraccio polifenolica en el curs de la maduracio del raim de la varietat xarel.lo |
Autor | TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. QUINTANA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 11-18 |
Descriptors | Xarel.lo Polifenols Color Vi blanc Cava Llavor Rapa Pell Raim Maduracio Pluja Temperatura Sol Magnesi |
Títol | Estudi sobre metodes d'extraccio de polifenols en el raim |
Autor | GALMES, A. |
Dades Font | - Juny 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Raim Polifenols Extraccio Vinificacio Scala Dei Escaladei Vi Priorat DO |
Localització | (043) GALMES FERRER |
Títol | Estudi sobre metodes d'extraccio de polifenols en raim: memoria d'estada en practiques a Cellers Scala Dei SA |
Autor | GALMES, A. |
Dades Font | - 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Projecte Cellers Scala Dei SA Priorat DO Estudi economic Elaboracio Vinificacio Polifenols Extraccio Escaladei Escaladei |
Localització | (043) GALMES FERRER |
Títol | Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" (2? parte). Caracterizacion quimica y microbilogica de vinos |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VILA, J. CALLEJO, M. J. COLOMO, B. SUAREZ, J. A. BARCENILLA, J. HERNANDEZ, M. T. GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 53-65 |
Descriptors | Fermentacio Analisi quimica Llevats Vi Polifenols |
Títol | Estudio de diferentes estrategias de riego deficitario (convencional y PRD) en cv. Tempranillo en Extremadura. Efectos en los aspectos productivos y vegetativos y en la composicion de la baya |
Autor | VALDES SANCHEZ, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2006 - V: - N: 106, Pg: 17-26 |
Descriptors | Polifenols PRD Reg convencional Tempranillo |
Títol | Estudio de la composicion polifenolica durante la crianza biologica de vinos blancos tipo finos en condiciones controladas de laboratorio |
Autor | LOPEZ TOLEDANO, A. ORTEGA, A.F. MAYEN, M. MERIDA, J. MEDINA, M. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2003 - V: - N: 347, Pg: 137-142 |
Descriptors | Composicio polifenolica Crian?a biologica Vi blanc Fino Polifenols Color Llevats |
Títol | Estudio de la evolucion aromatica y de otros componentes de la uva, Var. Airen, durante la maduracion : influencia de la climatologia |
Autor | ORTEGA, A. P. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 36-43 |
Descriptors | Raim Aroma Maduracio Clima Lairen Forcallat Airen Polifenols |
Títol | Estudio de la maduracion de los cultivares 'Tempranillo' "Cabernet Sauvignon" y 'Shiraz' en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) II. Madurez Fenolica |
Autor | GUERRA, M. T. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 32-36 |
Descriptors | Raim Polifenols Maduresa Antocians Tanins Canvi climatic 2003 2007 Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia Maduresa fenolica |
Títol | Estudio de la madurez fenolica en extractos de pieles y semillas de uva: puesta a punto de un metodo de referencia basado en la tecnica de HPLC |
Autor | MU?OZ, S. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 183-185 |
Descriptors | Maduresa fenolica Raim Polifenols |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio de variedades tintas cultivadas en Valdeorras desde la perspectiva polifenolica |
Autor | RUIZ, M. LOSADA, M.M. PALACIOS, A. MAZAIRA, J. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 87-104 |
Descriptors | Varietats negres Vi negre Valdeorras Analisi de polifenols Polifenols Collita 1998 Collita 1999 Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2(061.3)GRU |
Títol | Estudio preliminar de clarificacion de vinos blancos con levaduras en continuo |
Autor | LOPEZ TOLEDANO, A. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 267-276 |
Descriptors | Vi fino Clarificacio Llevats en continu Polifenols Vi blanc |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de la uva tinta |
Autor | FRAGOSO, S. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 364-366 |
Descriptors | Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de uvas tintas |
Autor | FRAGOSO GARCIA, S. MESTRES SOLE, M. BUSTO BUSTO, O. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2009 - V: XI- N: 58, Pg: 38-43 |
Descriptors | Maduresa fenolica Polifenols Antocians Optimitzacio Metode analitic Compostos fenolics Raim Vi negre Extraccio |
Títol | Etude de l'association des metaux avec les composes majoritaires du vin |
Autor | ESPARZA, I. SANTAMARIA, C. FERNANDEZ, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 56-58 |
Descriptors | Metall Compostos majoritaris Fermentacio Polifenols |
Títol | Evolucion de la composicion polifenolica de vinos monovarietales de las variedades Tempranillo, Cabernet sauvignon y Merlot de la D.O. Navarra envejecidos en madera de roble espa?ol y frances |
Autor | CADAHIA, E. POVEDA, P. SANZ, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 309-311 |
Descriptors | Vi Vi monovarietal Envelliment Polifenols Roure espanyol Roure frances Navarra DO |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Evolucion de los compuestos fenolicos de vinos tintos obtenidos con diferente tiempo de maceracion |
Autor | PARDO, F. NAVARRO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 34, Pg: 51-59 |
Descriptors | Fenols Polifenols Vi negre Maceracio Antocians Envelliment Absorcio |
Títol | Evolucion de los vinos envejecidos en botella |
Autor | HABA EJARQUE, M. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 75-83 |
Descriptors | Envelliment en ampolles Evolucio Analisi fisica Polifenols Antocianins Colorimetria |
Localització | 634.8:663.2(061.3) GRU |
Títol | Evolucion del metabolismo primario y secundario durante la maduraion de distintas variedades tintas en secano y regadio |
Autor | FERNANDEZ-CORTES RODRIGUEZ, J. GUERRA SANCHEZ-SIMON, M.T. VIDAL.ARAGON DE OLIVES, M.C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2003 - V: XIV- N: 88, Pg: 23-38 |
Descriptors | CIEL*a*b* Maduracio Polifenols Raim negre |
Títol | Evolucion en botella de vinos tintos Monastrell. Color, composicion fenolica y aromatica |
Autor | DIAZ PLAZA, E.M. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 395-409 |
Descriptors | Vi negre Color Polifenols Compostos volatils Evolucio en ampolla Monastrell |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Fenoles en uvas y vinos. Compuestos flavonoides y no flavonoides |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4481-4487 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica Components del vi Comportament fenolic Vi Elaboraciode vi Raim Produccio de raim Flavonoides Caracteristiques fenoliques Polifenols |
Títol | Fenoles en uvas y vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2007 - V: - N: 3187, Pg: 2982-2988 |
Descriptors | Fenols Polifenols Vi Raim |
Títol | Flotacion : Clarificacion en continuo del mosto de uva |
Autor | LOVISETTO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 78-86 |
Descriptors | Flotacio Clarificacio Most Clarificant Coadjuvant Polifenols |
Títol | Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia |
Autor | PUENTE, V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629 |
Descriptors | Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines |
Títol | Grandes Pagos del Olivar. Marques de Gri?on |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 6-68 |
Descriptors | Marques de Gri?on Toledo Castilla la Mancha Castella - la Manxa Oli Oli d'oliva Oliver Olivera Almassera Toscana Vi Tecnologia Oli d'oliva verge extra Polifenols Varietats Varietats italianes |
Títol | Grano y la calidad de la madera de roble destinada a la fabricacion de barricas, El |
Autor | ESTERUELAS, E. SANZ, M. MU?OZ, A.M? [et al.] |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 16-23 |
Descriptors | Gra Tamany Fusta Fusta de roure Barriques Roure Compostos volatils Polifenols El.lagitanins Envelliment del vi Envelliment en barrica Oxigenacio Crian?a Crian?a en barrica Roure america Roure frances Toneleria Caracteristiques organoleptiques Permeabilitat Influencia Qualitat |
Títol | Hyperoxygenation : les mecanismes d'oxydation |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 33-34 |
Descriptors | Hiperoxigenacio Vinificacio Oxidacio Polifenols Maceracio Most |
Títol | I polifenoli delle olive e dell'olio di oliva. Nota IV: Loro evoluzione in dipendenza dei processi ossidativi primari che intervengono nel corso della conservazione dell'olio |
Autor | SOLINAS, M. DI GIOVACCHINO, L. MASCOLO, A. |
Dades Font | Annali dell'Istituto sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-80 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Oliva Oli d'oliva Estabilitzacio Proces oxidatiu primari Oxidacio Conservacio Polifenols |
Localització | C 9/93 |
Títol | Incidencia de diferentes clarificantes enologicos, en los compuestos fenolicos |
Autor | CASTRO, J. J. de ROVIRA, J. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 55-64 |
Descriptors | Vi Color Clarificant Clarificacio Penedes DO Analisi Polifenols Filtracio Antocians Espectrofotometria Catequines |
Títol | Influence de l'azote du sol sur la voie des polyphenols |
Autor | GOUTOULY, J.P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 23-25 |
Descriptors | Sol Sintesi Polifenols Qualitat Nutricio Metabolisme |
Títol | Influence de l'oxygene au cours de la maceration sur la structure polyphenolique et aromatique de vins rouges de qualite |
Autor | SILVA, A. LAMBRI, M. DE FAVERI, D.M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 22-28 |
Descriptors | Oxigen Maceracio Polifenols Estructura polifenolica Aroma Vi negre Qualitat Extraccio Fermentacio |
Títol | Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins |
Autor | PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most |
Localització | C 2/93 |
Títol | Influence du cepage et du milieu sur la composition phenolique de cinq raisins noirs |
Autor | BISSON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Annales de technologie agricole - 1978 - V: 27- N: 4, Pg: 827-835 |
Descriptors | Polifenols Raim Varietats |
Localització | C 19/13 |
Títol | Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions |
Autor | BUJAN, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8 |
Descriptors | Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya |
Títol | Influencia de dos tecnicas de maceracion sobre la composicion fenolica, aromatica y las caracteristicas organolepticas de vinos cv. Merlot |
Autor | CASASSA, F. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 5-20 |
Descriptors | Merlot Vi Tecniques de vinificacio Polifenols Composicio del vi Caracteritzacio organoleptica Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques del vi Aroma |
Títol | Influencia de la adicion de un concentrado polifenolico en el color de los vinos tintos de monastrell |
Autor | BAUTISTA-ORTIN, A.B. INIESTA, J.A. PARDO MINGUEZ, F. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 54-57 |
Descriptors | Vi Vi negre Monastrell Color del vi Color Colorants Polifenols Compostos polifenolics Parametres cromatics Parametres colorimetrics |
Títol | Influencia de la especie del roble de barricas nuevas y usadas en el envejecimiento de un vino tinto de la DO Ribera del Duero |
Autor | DEL ALAMO SANZA,M. BERNAL YAGUE,J.L. GOMEZ-CORDOVES DE LA VEGA,C. |
Dades Font | Food Science and Tecnhology International. Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 0002-9254 - 2000 - V: - N: V. 6; N.6, Pg: 483-493 |
Descriptors | Vi negre Envelliment Crian?a Botes Roure Polifenols |
Títol | Influencia de tratamientos de clarificacion sobre parametros de color en vinos blancos generosos. |
Autor | BARON, R. MAYEN, M. MEDINA, M. MERIDA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 42-47 |
Descriptors | Clarificant Color Polifenols Vi blanc |
Títol | Influencia del desfullat de la vinya i de les tecniques especials de remuntatge sobre el color del vi negre a la regio de Bergerac (Fran?a) |
Autor | TELLA RODRIGUEZ DE HINOJOSA, Paloma |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 10-16 |
Descriptors | Vi negre Bergerac Color Polifenols Vinya Desfullament Remuntatge |
Títol | Influencia del momento de la recoleccion en la calidad del aceite de la variedad Empeltre |
Autor | GRACIA, M.S. MARCO, P. ESPADA, J.L. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2009 - V: XVI- N: 284, Pg: 52-54 |
Descriptors | Oli Arago Aragon Recol?leccio Qualitat de l'oli Oliva Polifenols Acidesa Peroxid |
Títol | Influencia del proceso de maceracion en la extraccion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. LOPEZ MARTIN, R. SANTAMARIA AQUILUE, P. BARUA GONZALEZ, M. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 19-38 |
Descriptors | Maceracio Extraccio Estabilitzacio polifenolica Compostos polifenolics Vi negre Polifenols |
Localització | 634.8:663.2(061.3) GRU |
Títol | Influencia del sistema de poda y de la carga en la composicion fenolica de cuatro variedades de uva tinta (Vitis vinifera L.) |
Autor | ROSILLO, L. REYERO, J.R. ALONSO, G.L. SALINAS, M.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 33-44 |
Descriptors | Poda Polifenols Produccio Raim Composicio fenolica |
Títol | Influencia del tiempo de maceracion sobre el contenido de compuestos fenolicos en la vinificacion en tinto de uvas Monastrell |
Autor | NAVARRO, G. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 51-55 |
Descriptors | Maceracio Compostos fenolics Vinificacio Vi Vi negre Monastrell Jumilla DO Raim Antocians Most Tanins Polifenols |
Títol | Influencia del tipo de barrica en el envejecimiento del vino tinto D.O. Cigales. Compuestos fenolicos y color |
Autor | DEL ALAMO SANZA, M. DE CASTRO TORIO, I.R. CASADO FERNANDEZ, L. DOMINGUEZ, N. CARCEL CARCEL, L.M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2002 - V: XIII- N: 82, Pg: 41-48 |
Descriptors | Barrica Color Envelliment Polifenols Roure Vi negre Cigales DO Denominacio d'origen |
Títol | Influencias de distintas metodologias de elaboracion de vinos blancos obtenidos con uvas de la variedad Verdejo |
Autor | LOSADA ARIAS, M.M. GARCIA-NOBLEJAS.V PALACIOS GARCIA, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 43-50 |
Descriptors | Metodologia Vinificacio Vi blanc Varietats de raim Verdejo Polifenols Grau alcoholic Analisi |
Títol | Interaccio entre polifenols i bacteris lactics |
Autor | ROZESM N. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 57-63 |
Descriptors | Polifenols Bacteris lactics |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Interazione polifenoli- scorze di lievito |
Autor | UMMARINO, I. GARCIA MORUNO, E. DI STEFANO, R. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 37-46 |
Descriptors | Polifenols Llevats Analisi espectrofotometrica HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Títol | L'extrait des vins suisses. |
Autor | LIPKA, Z. SCHOPFER, J. F. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 520, Pg: 13 p. |
Descriptors | Extracte Vi Suissa Polifenols Glicerol Constituents Cendres Acid |
Localització | FV 520 |
Títol | La Maceracion en frio para la mejora de los vinos blancos |
Autor | AMAT, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 48-52 |
Descriptors | Vi blanc Maceracio en fred Vinificacio Refrigeracio Analisi Vi Most Polifenols Aroma |
Títol | La estructura del hollejo y la oxigenacion y microoxigenacion en la extraccion de polifenoles durante la maceracion |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Maquinas, materiales y medios tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion. XVI Cursos Rioja '01 - Haro (La Rioja) - 2001 - V: XVI Cursos Rioja - N: , Pg: 31-50 |
Descriptors | Oxigenacio Microoxigenacio Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols |
Localització | 663.255 Cur |
Títol | La prevencion de la oxidacion por polifenoles en el vino mediante el uso de Polycar Ultra K-100, nuevo producto a base de polivinilpolipirrolidona (PVPP) |
Autor | GOPAL, CHANDRA REHMANJI, MUSTAFA MARTI, JOAN MOLA, ANDREW LONG, DENIS KONSTA, ALEXIA |
Dades Font | Enologos - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 26-30 |
Descriptors | Clarificacio Vi Reduccio Polifenols Color Aroma |
Títol | Laboratorio submarino de envejecimiento de bebidas |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 27-29 |
Descriptors | Envelliment del vi Laboratori Polifenols |
Títol | Le potentiel polyphenolique du Pinot Noir |
Autor | PEYRON, D. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 42-45 |
Descriptors | Varietats Pinot noir Polifenols Potencial polifenolic |
Títol | Le procede de flash-detente |
Autor | MOUTOUNET, M. ESCUDIER, J.L. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 611-632 |
Descriptors | Flash-release Proces Vi negre Vinificacio Polifenols Color |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Levadura riojana seleccionada para acentuar la expresion polifenolica y mejorar la estabilidad de color. Cepa CT007 |
Autor | BUSTAMANTE, M. GONZALEZ, F. NAVASCUES, E. |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 16-18 |
Descriptors | Llevat Soca Rioja Polifenols Color del vi Proces de seleccio Vi negre Vinya |
Títol | Los polifenoles presentes en vino blanco, rosado y tinto con efecto beneficioso para la salud |
Autor | LAMUELA RAVENTOS, R. M. |
Dades Font | Vinifera ISSN: 0328-7157 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 61-67 |
Descriptors | Polifenols Vi Salut |
Títol | Los polifenoles y el vino: efectos y control |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2003 - V: LVIII- N: 2968, Pg: 2166-2174 |
Descriptors | Polifenols Vi Control Efectes |
Títol | Los polifenoles, los acidos omega-3, el resveratrol, la quercitina y los osteoblastos |
Autor | FIVIN. Federaci?n Internacional del Vino |
Dades Font | IBERICA: actualidad tecnologica ISSN: 0211-0776 - Enero 2004 - V: 85- N: 470, Pg: 3-6 |
Descriptors | Polifenols Acid omega-3 Resveratrol Quercitina Osteoblasts |
Títol | Materiaux a base de composes phenoliques: de nouveaux defis |
Autor | AOUF, C. NOUAILHAS, H. ROUMEAS, L. CAILLOL, S. BOUTEVIN, B. FULCRAND, H. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 22-24 (Cahier technique) |
Descriptors | Compostos fenolics Polifenols Epoxy Resines Biomassa |
Títol | Mesure de la richesse potentielle des raisins en anthocyanes et polyphenols totaux |
Autor | BLOUIN, J. CORDEAU, J. |
Dades Font | - Mars 1978 - V: - N: , Pg: 476-488 |
Descriptors | Raim Antocians Polifenols |
Localització | C 18/127 |
Títol | Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves |
Autor | CONDAL, M. TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17 |
Descriptors | Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians |
Títol | Modificaciones de los compuestos fenolicos en el vino tinto D.O.Cigales durante su envejecimiento con chips de madera de roble y barricas |
Autor | DEL ALAMO SANZA, M, et. al |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2004 - V: XV- N: 90, Pg: 57-62 |
Descriptors | Barrica Color Envelliment Polifenols Roure Vi negre |
Títol | Modular la formacion del numero de semillas por baya de uva. Campa?a 2008 |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3238, Pg: 2582-2583 |
Descriptors | Vi Raim Polifenols Pell Baia Verema Tempranillo LLavor 2008 |
Títol | Multiple interactions between Polyphenols and a salivary Proline-Rich protein repeat result in complexation and precipitation |
Autor | BAXTER, N.J. LILLEY, T.H. HASLAM, E. WILLIAMSON, M.P. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 36 - 1997 - V: - N: , Pg: 5566-5577 |
Descriptors | Polifenols Prolina Saliva Proteines Tanins |
Localització | C 14/27 |
Títol | Natural Polyphenols (Vegetable Tannins) as drugs: possible modes of action |
Autor | HASLAM, E. |
Dades Font | Journal of Natural Products ISSN: 0163-3864 VOL 59 - 1996 - V: - N: , Pg: 205-215 |
Descriptors | Polifenols Tanins Droga |
Localització | C 14/23 |
Títol | New glycosylated polyphenols from red wines |
Autor | CATAGNINO, C. CHEZE, C. VERCAUTEREN, J. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 114-117 |
Descriptors | Polifenols Vi negre |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Nitric oxide-dependent mechanism of vasorelaxant responses induced by red wine polyphenolic compounds |
Autor | ZENEBE, W. PECHANOVA, O. ANDRIANSITOHAINA, R. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre polifenols Nitric Oxid Compostos polifenolics |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Nouvelle methodo pour levaluation des polyphenols des raisins rouges, Une |
Autor | CELOTTI, E. FIORINI, P. PRATI, G. del [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 23-27 |
Descriptors | Raim negre Polifenols Avaluacio Tecnica |
Títol | Numero de semillas por baya en cepas de distinta configuracion. Significado en el envero |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3245, Pg: 3254-3255 |
Descriptors | Llavor Baia Tamany Polifenols Tempranillo Cep Raim |
Títol | Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl |
Autor | MANTOVANI, L. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69 |
Descriptors | Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio |
Localització | C 10/14 |
Títol | OakSan: Procede de mesure rapide et non destructif des polyphenols du bois de chene de tonnellerie |
Autor | GIORDANENGO, T. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2009 - V: - N: 234, Pg: 10-15 |
Descriptors | Polifenols Roure El?lagitanins Boteria NIRS Espectrometria infraroja Fusta |
Títol | Obtencion de muestras estables en el tiempo para el seguimiento de la madurez fenolica. Estudio del efecto de la congelacion de uvas tintas sobre el color |
Autor | FRAGOSO, S. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 420-422 |
Descriptors | Raim negre Maduresa fenolica Polifenols Antocians |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Optimizacion de la gestion del sulforoso durante el proceso de elaboracion y crianza de vinos tintos de calidad |
Autor | GONZALEZ, D. GONZALEZ, S. GARCIA, J.C. ANTOLIN, G. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 339-340 |
Descriptors | Sulfuros Polifenols Crian?a Vi negre Qualitat del vi |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Optimizacion del uso de PVPP en vinos blancos(I) |
Autor | MACIAS, C. RODRIGUEZ LAVAL, P. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2002 - V: LVII- N: 2895, Pg: 326-333 |
Descriptors | Polifenols Tractament Vi blanc Fermentacio PVPP Clarificant Clarificant sintetic Polivinilpolipirrolidona |
Títol | Optimizacion del uso de PVPP en vinos tintos |
Autor | MACIAS, C. RASINES, G. RODRIGUEZ LAVAL, P. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 49-54 |
Descriptors | PVPP Vi negre Optimitzacio Polifenols Vinificacio |
Títol | Polifenols del vi, proteccio cardiovascular i biodisponibilitat |
Autor | LEGER, CLAUDE LOUIS |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 12-15 |
Descriptors | Polifenols Vi Salut |
Títol | Polyphenol-Protein Interactions |
Autor | HASLAM, E. |
Dades Font | Biochemistry Journal ISSN: 0006-2936 VOL 139 - 1974 - V: - N: , Pg: 285-288 |
Descriptors | Proteines Polifenols |
Localització | C 14/7 |
Títol | Polyphenols : Les etapes de la transformation |
Autor | HUGOU, L. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1993 - V: - N: 173, Pg: 49-51 |
Descriptors | Polifenols Antocians Vi negre Color Tanins Raim Envelliment Maduracio Vinificacio |
Títol | Polyphenols and quality of virgin olive oil in retrospect |
Autor | TSIMIDOU, M. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 10 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 99-116 |
Descriptors | Polifenols Oli d'oliva verge Estabilitat oxidativa |
Títol | Polyphenols, pigmented polymers and red wine colour: results of the 2001 large scale winemaking trial |
Autor | KWIATKOWSKI, M.J. et al. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 150-151 |
Descriptors | Polifenols Color Polimers pigmentats Vi negre |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | Polyphenols: Chemistry, Dietary Sources, Metabolism, and Nutritional significance. |
Autor | BRAVO, L. |
Dades Font | Nutrition Reviews ISSN: 0029-6643 - November 1998 - V: 56- N: 11, Pg: 317-333 |
Descriptors | Polifenols Quimica polifenolica Metabolisme Nutricio Fenols Flavonoides Tanins |
Localització | C 12/46 |
Títol | Practiques en celler: "Masia Vallformosa" i treball de millora: valoracio de la qualitat polifenolica dels raims negres per l'elaboracio de vins de qualitat |
Autor | PUIG PUJOL, ANNA |
Dades Font | - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Enologia Llicenciatura d'enologia Estada en practiques Penedes DO Masia Vallformosa Polifenols Qualitat polifenolica Ra?m negre Vi de qualitat Vinificacio |
Localització | ML - PUIG PUJOL |
Títol | Propiedades antioxidantes del vino y sus componentes |
Autor | LEIGHTON, F. URQUIAGA, I. DIEZ, M.S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 71 - Mayo-Junio 1998 - V: - N: 807-808, Pg: 462-490 |
Descriptors | Propietats antioxidans Vi Polifenols Compostos fenolics |
Títol | Propiedades higienicas y sanitarias de los flavonoides I : aspectos generales (1? parte) |
Autor | ALONSO, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - desembre 1992 - V: - N: 23 (Nutri-Fitos'92), Pg: 76-81 |
Descriptors | Flavonoides Higiene Polifenols |
Títol | Quali risultati dal diradamento delle uve? |
Autor | GRIGOLLI, V. |
Dades Font | L'Enotecnico - juliol-agost 1989 - V: - N: , Pg: 107-111 |
Descriptors | Elaboracio Polifenols Analisi sensorial Vinificacio Raim Produccio Vi negre Clarificacio Cabernet sauvignon Cultiu Composicio Qualitat |
Localització | C 4/109 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins Portigais. |
Autor | TEIXEIRA, A. M. FONSECA, M. T. GUEIFAO, M. T. |
Dades Font | FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols |
Localització | FV 649 |
Títol | Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi |
Autor | KILMARTIN, P.A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14 |
Descriptors | Potencial redox Vi Oxidacio del vi Reduccio Oxidabilitat del vi Polifenols Electroquimica |
Títol | Recherche de l'Oenocyanine dans les vins blancs. |
Autor | MONTEDORO, G. MINIATI, E. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 563, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi blanc Enocianina Addicio Colorimetria Vi negre Tanins Color Polifenols |
Localització | FV 563 |
Títol | Red wine astringency: a review |
Autor | GAWEL, R. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 1998 - V: - N: 4, Pg: 74-95 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Tanins Polifenols |
Localització | C 14/64 |
Títol | Red wine polyphenols decrease blood pressure and enhance nitric oxidesynthase activity in no-deficient hypertension |
Autor | PECHANOVA, O. BERNATOVA, I. BABAL, P. STVRTINA, S. ZENEBE, W. ANDRIANTSITOHAINA, R. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Polifenols Pressio de la sang Hipertensio Salut |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Relantionship between the composition of different table grape (Vitis vinifera L.) extracts and three methods of measuring their free radical scavenging properties |
Autor | LO SCALZO, R. IANNOCCARI, T. SUMMA, C. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 329-341 |
Descriptors | Raim Vitis vinifera L. Radicals lliures Polifenols DPPH |
Títol | Respuesta productiva y cualitativa de la variedad Tempranillo cultivada en vaso en condiciones semiaridas a la variacion del nivel de riego acorde con la densidad de plantacion |
Autor | YUSTE, J. RUBIO, J.A. YUSTE, R. [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 5-13 |
Descriptors | Regim hidric Tempranillo Valle del Duero Rendiment Desenvolupament vegetatiu Sucre de raim pH Antocianins Polifenols 2002-2004 |
Títol | Riego y su relacion con la calidad del aceite de oliva virgen extra, El. Resultados mas relevantes de los ensayos de influencia del riego sobre la composicion y calidad del aceite |
Autor | HIDALGO, J. VEGA, V. HIDALGO, J.C. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 30-34 |
Descriptors | Oli d'oliva Caracteristiques organoleptiques Reg Composicio Qualitat de l'oli Extraccio Acidesa Polifenols Acid gras |
Títol | Sarmientos de la vid: material de partida para la preparacion de carbon activo con aplicaciones en la industria enologica |
Autor | VALDES, E. MARA, M. CARMEN, G. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 423-425 |
Descriptors | Enologia Vinya Polifenols OTA Carbo activat |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Seleccion clonal de tempranillo (1998-2006). Objetivo: aumentar la calidad mediante la seleccion de lcones de menor peso de racimo y baya |
Autor | PROVEDO EGUIA, J.I. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 35-41 |
Descriptors | Clons Antocianines Antocianins Antocians Polifenols Variabilitat Variabilitat qualitativa Tempranillo |
Títol | Sistema de secado de madera de roble para toneleria |
Autor | NIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50 |
Descriptors | Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols |
Títol | Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 1. Evolucion de elagitaninos y polifenoles de bajo peso molecular en madera de robles americanos y europeos de distintas procedencias |
Autor | ESTERUELAS, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 34-42 |
Descriptors | Fusta Polifenols Roure Tanins |
Títol | Sobre el curado de roble en toneleria. Parte 2. Evolucion de compuestos volatiles de robles americanos y europeos de distintas procedencias. Influencia en la respuesta frente al tostado |
Autor | ESTERUELAS, E. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2006 - V: - N: 105, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fusta Polifenols Roure Tanins Compostos volatils |
Títol | Sustancias polifenolicas y color del vino tinto |
Autor | SANTOS BUELGA, C. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 20001 - V: - N: , Pg: 29-38 |
Descriptors | Polifenols Color Vi negre |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Synergy between ethanol and grape polyphenols, quercetin, and resveratrol, in the inhibition of the inducible nitric oxide synthase pathway |
Autor | MAN-YING CHAN, M. MATTIACCI, J.A. HWANG, H.S. SHAH, A. FONG, D. |
Dades Font | Biochemical pharmacology ISSN: 0006-2592 - 2000 - V: 60- N: , Pg: 1539-1548 |
Descriptors | Etanol Resveratrol Raim Polifenols |
Localització | C 15/89 |
Títol | Tecnicas de evaluacion de la calidad de la vendimia |
Autor | BARCELO, J.-M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Gener 1999 - V: - N: 2735, Pg: 86-88 |
Descriptors | Verema Avaluacio Qualitat Antocians Polifenols |
Localització | C 10/54 |
Títol | Tecnicas enologicas para favorecer la extraccion de los polifenoles durante la maceracion |
Autor | MARTINEZ, J. LOPEZ, R. SANTAMARIA, P. GUTIERREZ, A.R. |
Dades Font | Cuaderno de Campo ISSN: 1137-2095 - - V: - N: , Pg: 35-39 |
Descriptors | Tecniques enologiques Extraccio de polifenols Maceracio Polifenols Vinificacio Vi |
Títol | The Browning Capacity of Grapes. 1. Changes in Polyphenol Oxidase Activities during Development and Maturation of the Fruit |
Autor | SAPIS, J.C. MACHEIX, J.J. CORDONNIER, R.E. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1983 - V: 31- N: , Pg: 342-345 |
Descriptors | Raim Polifenols Oxidases Maduracio |
Localització | C 20/83 |
Títol | The relationship between metals, polyphenols, nitogenous substances and treatment of red and white wines |
Autor | GORINSTEIN, S. GOLDBLUM, A. KITOV, S. DEUTSCH, J. LOINGER, C. COHEN, S TABAKMAN, H. STILLER, A. ZYKERMAN, A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1984 - V: - N: 1, Pg: 9-15 |
Descriptors | Metall Polifenols Substancies nitrogenades Vi blanc Vi negre Vinificacio |
Localització | C 10/20 |
Títol | Uses of winery and distillery effluents in agriculture: characterisation of nutrient and hazardous components |
Autor | BUSTAMANTE, M.A. et al. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 285-292 |
Descriptors | Materia organica Nutrients Polifenols Celler Efluents vitivinicoles Us Agricultura Residus Aigues residuals Efluents vitivinicoles |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Utilizacion de reguladores de crecimiento: una opcion en la viticultura de calidad |
Autor | FERNANDEZ, P. RODRIGUEZ, S. LAGUNAS, L. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 484-486 |
Descriptors | Vitivinicultura Polifenols Aclarida Reguladors del creixement |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Validazione di un nuovo metodo per la misura del potenziale polifenolico delle uve rosse e discussione del suo campo di applicazione in enologia |
Autor | MATTIVI, F. PRAST, A.; NICOLINI, G.; VALENTI, L. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - Ottobre 2003 - V: 55- N: 2-3, Pg: 55-74 |
Descriptors | Potencial polifenolic Metode Ra?m negre Polifenols |
Títol | Valoracion del potencial polifenolico en uvas Monastrell. Prediccion del contenido polifenolico de los vinos obtenidos |
Autor | PARDO, F. GARIJO, J. ALONSO, G.L. SALINAS, M.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 1999 - V: - N: 61, Pg: 57-66 |
Descriptors | Monastrell Polifenols Potencial fenolic |