Registres trobats: 10
Títol | Aclareo de racimos en Garnacha Tinta. Control de la produccion. Efecto sobre la fecha de vendimia y calidad del vino |
Autor | FRANCO, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 11315679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 25-30 |
Descriptors | Aclarida Garnatxa Produccio Vi Qualitat Garnacha |
Títol | Aplicacion industrial de la hiperoxigenacion con mostos de la variedad bobal |
Autor | FRANCO, E. BALLESTEROS, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131/5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 49-59 |
Descriptors | Desfangament Polifenols Most Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Boval Varietats Vinificacio |
Títol | Desalcoholizacion parcial de vinos durante la fermentacion alcoholica mediante osmosis inversa |
Autor | FRANCO, E. BALLESTEROS, F. FELIPE, E. HERNANDO, D. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos)- N: 82, Pg: 48-56 |
Descriptors | Desalcoholitzacio Fermentacio alcoholica Osmosi inversa Cinetica fermentativa Concentracio d'alcohol |
Títol | Ensayo de maceracion pelicular e hiperoxigenacion de mostos en Aragon. |
Autor | FRANCO, E. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 4 - novembre-desembre 1993 - V: - N: 11-12, Pg: 36-39 |
Descriptors | Maceracio pel.licular Hiperoxigenacio Most Arago Vins Raim Aragon |
Títol | Equilibrio ionico en mostos y vinos. Factores que intervienen. |
Autor | FRANCO, E. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 38-46 |
Descriptors | Equilibri ionic Most Vi Potassi Acidesa Equilibri acid pH |
Títol | Estudio del efecto de la maceracion con fragmentos de roble americano en vinos tintos de garnacha. Discriminacion analitica de los vinos criados en barrica |
Autor | FRANCO, E. CASTELLS, E. MARTINEZ, J.A. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Noviembre-Diciembre 2008 - V: X- N: 56, Pg: 24-32 |
Descriptors | Vi Envelliment en barrica Barrica Encenalls Roure america Crian?a Vi negre Garnatxa Garnacha Chips Color del vi 2002 2003 2004 |
Títol | Fermentacion malolactica con uvas y vinos de Aragon : introduccion en uvas con Lactobacillus plantarum y en vinos con Leuconostoc oenos |
Autor | FRANCO, E. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-19, Pg: 54-57 |
Descriptors | Vinificacio Fermentacio malolactica Vi Analisi |
Títol | La Hiperoxigenacion de mostos: nueva tecnica para mejorar los vinos de la variedad bobal |
Autor | FRANCO, E. LORENTE, M. BALLESTEROS, F. |
Dades Font | Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 18-20 |
Descriptors | Boval Varietats Qualitat Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Espanya Vinificacio Most Millora qualitativa |
Localització | C 5/16 |
Títol | Vendimia mecanica en Aragon |
Autor | LORENTE, M. FRANCO, E. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 44-47 |
Descriptors | Verema Mecanitzacio Veremadora Rendiment Arago Aragon Espanya Cost Viticultura Control de qualitat Vi Degradacio |
Títol | Vinos macerados con material de roble americano. Discriminacion analitica y organoleptica de los vinos criados en barrica |
Autor | FRANCO, E. ESTELLA, C. HABA, E. [et al.] |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 32-39 |
Descriptors | Vi Roure america Envelliment Envelliment en barrica Caracteristiques organoleptiques Crian?a |