Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Boval

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol Aplicacion industrial de la hiperoxigenacion con mostos de la variedad bobal
Autor FRANCO, E.   BALLESTEROS, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131/5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 49-59
Descriptors Desfangament Polifenols Most Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Boval Varietats Vinificacio

Títol Calidad sensorial y caracteristicas fisico-quimicas en vinos tintos
Autor HABA, M.   PEREZ, A.   CHIRIVELLA, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 63-68
Descriptors Vi negre Boval Analisi sensorial Analisi

Títol Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo
Autor PARDO, M. T.   CLIMENT, M. D.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8
Descriptors Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim

Títol Efecto de la clarificacion sobre las caracteristicas quimicas y sensoriales de los vinos rosados de Bobal
Autor ALEXANDRE, J.L.   SALANUEVA, C.   CORTELL, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 44-52
Descriptors Boval Qualitat organoleptica Clarificant Vi rosat

Títol El patrimoni vegetal: les varietats viniferes
Autor PIQUERAS HABA, J.  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 29-31
Descriptors Varietats de ra?m Varietats negres Varietats blanques Boval Monastrell Garnatxa Ull de llebre Macabeu Malvasia Moscatell Parellada Garnacha

Títol Estudio financiero de las variedades Bobal, Tempranillo y Macabeo segun dos tipos de formacion diferente (en vaso y en doble cordon)
Autor HABA, M.   NAVARRO, F.   HERRERO, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 39-45
Descriptors Vinya Conduccio Boval Macabeu Ull de llebre Tempranillo Poda Cost Poda en vas Emparratge

Títol Evolucion de los acidos organicos durante el periodo de maduracion de la uva
Autor CHIRIVELLA, C.   HABA, M.   PEREZ, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1992 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55
Descriptors Raim Maduracio Acid tartric Acid tartaric Acid L-malic Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Macabeu

Títol Influencia de la temperatura en las alteraciones fisiologicas de la variedad "bobal"
Autor HABA, M.   PEREZ, A.   PEREZ, J.   CHIRIVELLA, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 33-41
Descriptors Alteracions fisiologiques Boval Estadis fenologics Temperatura

Títol Influencia variedad-portainjertos en los da?os producidos por fuertes vientos en el cultivo de la vid
Autor HABA, M...[et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 25-28
Descriptors Ull de llebre Tempranillo Boval Garnatxa Garnacha Macabeu Merseguera Albillo Clairette Planta nova Proteccio dels vegetals Resistencia Vinya Varietats Valencia Vent Meteorologia Clima Portaempelt Malalties de la vinya

Títol La Hiperoxigenacion de mostos: nueva tecnica para mejorar los vinos de la variedad bobal
Autor FRANCO, E.   LORENTE, M.   BALLESTEROS, F.  
Dades Font Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 18-20
Descriptors Boval Varietats Qualitat Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Espanya Vinificacio Most Millora qualitativa
Localització C 5/16

Títol La Maduracion de la vid segun el tipo de poda de formacion
Autor HABA, M...[et al]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 33-39
Descriptors Raim Maduracio Conduccio Vinya Poda Boval Macabeu Ull de llebre Tempranillo Produccio Qualitat

Títol La Vinifera Bobal y su seleccion clonal sanitaria en la comarca de Utiel-Requena
Autor SALAZAR, D.   GARCIA, S.   GARCIA, M. E.   MIRO, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 39-47
Descriptors Boval Seleccio clonal Varietats

Títol Seleccion de levaduras para elaboracion de espumosos con bajo contenido en alcohol
Autor NOVELLA, M. A.   ORTIZ, R. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 60-63
Descriptors Vi escumos Elaboracio Llevats Grau alcoholic Graduacio Boval

Títol Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo
Autor CLIMENT, M. D.   PARDO, M. T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48
Descriptors Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha

Títol Variedades autoctonas: la bobal. Nuevas lineas de trabajo
Autor GUILLEM, J. V.  
Dades Font I Jornadas vitivinicolas de la denominacion de origen Utiel-Requena - - V: - N: , Pg: 2-43
Descriptors Denominacio d'origen Utiel-Requena DO Exportacio Produccio Varietats Boval Estadistiques Vinificacio
Localització 634-8:663.2(061) Jor