Registres trobats: 15
Títol | Aplicacion industrial de la hiperoxigenacion con mostos de la variedad bobal |
Autor | FRANCO, E. BALLESTEROS, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131/5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 49-59 |
Descriptors | Desfangament Polifenols Most Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Boval Varietats Vinificacio |
Títol | Calidad sensorial y caracteristicas fisico-quimicas en vinos tintos |
Autor | HABA, M. PEREZ, A. CHIRIVELLA, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 63-68 |
Descriptors | Vi negre Boval Analisi sensorial Analisi |
Títol | Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo |
Autor | PARDO, M. T. CLIMENT, M. D. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8 |
Descriptors | Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim |
Títol | Efecto de la clarificacion sobre las caracteristicas quimicas y sensoriales de los vinos rosados de Bobal |
Autor | ALEXANDRE, J.L. SALANUEVA, C. CORTELL, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 44-52 |
Descriptors | Boval Qualitat organoleptica Clarificant Vi rosat |
Títol | El patrimoni vegetal: les varietats viniferes |
Autor | PIQUERAS HABA, J. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 29-31 |
Descriptors | Varietats de ra?m Varietats negres Varietats blanques Boval Monastrell Garnatxa Ull de llebre Macabeu Malvasia Moscatell Parellada Garnacha |
Títol | Estudio financiero de las variedades Bobal, Tempranillo y Macabeo segun dos tipos de formacion diferente (en vaso y en doble cordon) |
Autor | HABA, M. NAVARRO, F. HERRERO, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 39-45 |
Descriptors | Vinya Conduccio Boval Macabeu Ull de llebre Tempranillo Poda Cost Poda en vas Emparratge |
Títol | Evolucion de los acidos organicos durante el periodo de maduracion de la uva |
Autor | CHIRIVELLA, C. HABA, M. PEREZ, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1992 - V: - N: 7-8, Pg: 52-55 |
Descriptors | Raim Maduracio Acid tartric Acid tartaric Acid L-malic Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Macabeu |
Títol | Influencia de la temperatura en las alteraciones fisiologicas de la variedad "bobal" |
Autor | HABA, M. PEREZ, A. PEREZ, J. CHIRIVELLA, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1995 - V: - N: 40, Pg: 33-41 |
Descriptors | Alteracions fisiologiques Boval Estadis fenologics Temperatura |
Títol | Influencia variedad-portainjertos en los da?os producidos por fuertes vientos en el cultivo de la vid |
Autor | HABA, M...[et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 25-28 |
Descriptors | Ull de llebre Tempranillo Boval Garnatxa Garnacha Macabeu Merseguera Albillo Clairette Planta nova Proteccio dels vegetals Resistencia Vinya Varietats Valencia Vent Meteorologia Clima Portaempelt Malalties de la vinya |
Títol | La Hiperoxigenacion de mostos: nueva tecnica para mejorar los vinos de la variedad bobal |
Autor | FRANCO, E. LORENTE, M. BALLESTEROS, F. |
Dades Font | Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 18-20 |
Descriptors | Boval Varietats Qualitat Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Espanya Vinificacio Most Millora qualitativa |
Localització | C 5/16 |
Títol | La Maduracion de la vid segun el tipo de poda de formacion |
Autor | HABA, M...[et al] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 33-39 |
Descriptors | Raim Maduracio Conduccio Vinya Poda Boval Macabeu Ull de llebre Tempranillo Produccio Qualitat |
Títol | La Vinifera Bobal y su seleccion clonal sanitaria en la comarca de Utiel-Requena |
Autor | SALAZAR, D. GARCIA, S. GARCIA, M. E. MIRO, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 39-47 |
Descriptors | Boval Seleccio clonal Varietats |
Títol | Seleccion de levaduras para elaboracion de espumosos con bajo contenido en alcohol |
Autor | NOVELLA, M. A. ORTIZ, R. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 60-63 |
Descriptors | Vi escumos Elaboracio Llevats Grau alcoholic Graduacio Boval |
Títol | Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo |
Autor | CLIMENT, M. D. PARDO, M. T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48 |
Descriptors | Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha |
Títol | Variedades autoctonas: la bobal. Nuevas lineas de trabajo |
Autor | GUILLEM, J. V. |
Dades Font | I Jornadas vitivinicolas de la denominacion de origen Utiel-Requena - - V: - N: , Pg: 2-43 |
Descriptors | Denominacio d'origen Utiel-Requena DO Exportacio Produccio Varietats Boval Estadistiques Vinificacio |
Localització | 634-8:663.2(061) Jor |