Registres trobats: 71
Títol | A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants |
Autor | HOVART, R. J. SENTER, S. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria |
Localització | C 3/127 |
Títol | Analysis and quantification of halogen substitude phenols and anisols by modern analytical methods |
Autor | RUDIGER, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Fenols Anisols Metodes analitics Substitucio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Apparition precoce d?odeurs phenolees dans les vins |
Autor | MIRAMBEAU, V. RAFFESTIN, V. LONDVAUD, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 32-35 |
Descriptors | Vi Fenols Microorganismes Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Bitterness and astringency of phenolic fractions in wine |
Autor | ARNOLS, R. A. NOBLE, A. C. SINGLETON, V. L. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: 3426, Pg: 675-678 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Amargor Astringencia Fenols |
Localització | C 2/98 |
Títol | Brett' Less. Un logiciel pour maitriser les Bretanomyces |
Autor | POISSONNET, R. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 48-50 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Brettanomyces Fenols Fenols volatils |
Títol | Brettanomyces et phenols volatils. Prevenir et limiter les alterations |
Autor | |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d'ITV France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-26 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils Fenols Fermentacio malolactica Punts critics Llevats Alteracions |
Localització | C 24/104 |
Títol | Brettanomyces et phenols volatis |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-7 |
Descriptors | Fenols volatils Fenols Caracteristiques del vi Estrucutra Vi |
Localització | C 24/321 |
Títol | Canopy microclimate and berry composition: the effect of bunch exposure on phenolic composition of Vitis vinifera L cv. Shirah grape berries |
Autor | HASELGROVE, L. BOTTING,R. HEESWIJCK,P.B. DRY, P.R. FORD, C. ILAND, P.G. HOJ,PR |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - - V: - N: 6, Pg: 141-149 |
Descriptors | Llum Temperatura Antocianins Fenols Vitis vinifera L. |
Localització | C 12/43 |
Títol | Changes in grape seed phenols as affected by enzymic and chemical oxidation in vitro |
Autor | OSZMIANSKI, J SAPIS, J-C MACHEIX, J-J |
Dades Font | Journal of Food Science VOL 50 - 1985 - V: - N: , Pg: 1505-1506 |
Descriptors | Fenols Raim Compostos fenolics |
Localització | C 3/93 |
Títol | Colorimetric method for determination of sugars and related substances |
Autor | DUBOIS, M. |
Dades Font | Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356 |
Descriptors | Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio |
Localització | C 4/114 |
Títol | Colorimetry of total phenolics with phosphomolybdic-phosphotungstic acid reagents |
Autor | SINGLETON, V. L. ROSSI, J. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 16 - 1965 - V: - N: , Pg: 144-158 |
Descriptors | Fenols Vi Raim Colorimetria Color |
Localització | C 7/100 |
Títol | Composicion en fenoles derivados del Flavan-3 OL, compuestos de oxidacion y espectros UV-V de vinos comerciales tipo fino, amontillado y oloroso producidos en la D.O. Montilla Moriles |
Autor | ORTEGA, A.F. BONILLA, F. LOPEZ TOLEDANO, A. MAYEN, M. MERIDA, J. MEDINA, J. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 437-448 |
Descriptors | Fenols Flavan-3-ol Compostos d'oxidacio Vi comercial Montilla-Moriles DO |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion |
Autor | ABRIL, I. AROZARENA, I. NAVARRO, M. VERA, M. CASP, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Compostos fenolics Vi Temperatura de fermentacio Fermentacio Fenols |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Crianza de vinos blancos en barricas de roble |
Autor | NAUDIN, R |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 60-68 |
Descriptors | Vi blanc Crian?a Envelliment Botes de roure Borgonya Fenols Compostos fenolics Bourgogne |
Títol | Cuantificacion y caracteristicas de la materia colorante en lias procedentes de vinos tintos de la zona Utiel-Requena |
Autor | ANTON AUSEJO, A. LLUCH RODRIGUEZ, M.A. PEREZ_MUNUERA, I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 60, Pg: 53-61 |
Descriptors | Antocians Color Fenols Lies Vi |
Títol | Degradacion de compuestos fenolicos presentes en vino mediante cepas de Lactobacillus plantarum |
Autor | LANDETE, J.M. RODRIGUEZ, H. RIVAS, B. de las MU?OZ, R. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 49-51 |
Descriptors | Fenols Compostos fenolics Lactobacillus plantarum Acid cinamic |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Determinacion de fenoles volatiles y whisky-lactona. Aplicacion en vions de crianza de la D.O.Ca Rioja envejecidos en barricas de roble de diferentes origenes |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. BARUA GONZALEZ, M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 225-227 |
Descriptors | Fenols Compostos volatils Whisky-lactona Vi Rioja DOQ Envelliment Barrica Botes Roure |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Determination des composes phenoliques totaux par le reactif de Folin-Ciocalteu. |
Autor | BLOUIN, J. LLORCA, L. MONTREAU, F.R. DUFOUR, J.H. MAZOT, L. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 681, Pg: 2 p. |
Descriptors | Compostos fenolics Reactiu Folin-Ciocalteu Determinacio Dosificacio Dosatge Fenols Vi |
Localització | FV 681 |
Títol | Determination of minor and trace volatile compounds in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with mass spectrometric detection |
Autor | LOPEZ, R. AZNAR, M. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 2002 - V: A- N: 966, Pg: 167-177 |
Descriptors | Compostos volatils Extraccio en fase solida Espectrometria de massa Compostos aromatics Vi Terpenol Fenols |
Localització | C 17/41 |
Títol | Determination of phenols in wines by liquid chromatography with photodiode array and fluorescence detection |
Autor | VI?AS, P. LOPEZ ERROZ, C. MARIN HERNANDEZ, J.J. HERNANDEZ CORDOBA, M. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 871, Pg: 85-93 |
Descriptors | Fenols Vi Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 6/115 |
Títol | Determination of resveratrol and other phenolic compounds in experimental wines from grapes subjected to different pesticide treatments |
Autor | DUGO, G. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 305-321 |
Descriptors | Resveratrol Compostos fenolics Vi experimental Pesticides Vi Flavonols Fenols |
Títol | Diez cultivares tintos de vid en Castilla-La Mancha : desarrollo fenologico y su relacion con las integrales termicas |
Autor | JIMENEZ JIMENEZ, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 41-47 |
Descriptors | Castella - la Manxa Castilla la Mancha Estadis fenologics Fenols Integral termica Brotada Floracio Maduracio |
Títol | Dosage des acides-phenols dans les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 723, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Acid Fenols Vi Analisi HPLC Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 723 |
Títol | Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. |
Dades Font | Science des aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 4- N: 8, Pg: 479-488 |
Descriptors | Components volatils Fenols Cromatografia en fase gasosa Analisi quantitativa |
Localització | C 16/108 |
Títol | Duo vino-madera |
Autor | SIMO, A. VALLE, B. LOPEZ DE ARMENTIA, I. ELEJALDE, E. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 25-29 |
Descriptors | Vi Fusta Roure Tanins elagics Fenols Aldehids fenolics |
Títol | Duo vino-madera |
Autor | SIMO, A. VALLE, B. LOPEZ DE ARMENTIA, I. ELEJALDE, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 76-80 |
Descriptors | Vi Fusta Roure Fusta de roure Composicio Enologia Fenols Lactones Tanins elagics |
Títol | Efecto de una filtracion en profundidad por placas : sobre las materias coloidales de un vino |
Autor | BONMATI, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 48-51 |
Descriptors | Col.loide Colorimetria Control de qualitat Pectina Composicio Sals minerals Proteines Fenols Vi Filtracio per plaques |
Títol | Efecto del remontado en las caracteristicas finales de vinos tintos elaborados con cv.Tinto Fino |
Autor | PEREZ-MAGARINYO, S. GONZALEZ-SANJOSE, M.L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 60, Pg: 37-44 |
Descriptors | Color Fenols Vi negre Remuntatge |
Títol | Efectos de la aplicacion de enzimas pectinoliticas sobre la calidad del vino tinto |
Autor | REVILLA, I. GONZALEZ SAN JOSE, M.L. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1579-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 71-78 |
Descriptors | Enzims pectolitics Aplicacio Qualitat Vi negre Fenols Families fenoliques Parametres enologics Paramentres enologics |
Títol | Efectos de la molienda del fruto sobre el rendimiento industrial del proceso y la calidad del aceite |
Autor | BELTRAN, G. [et al.] |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Novembre 2010 - V: 17- N: 318, Pg: 28-31 |
Descriptors | Molta Rendiment Oli Qualitat de l'oli Fenols |
Títol | Efectos del etefon sobre la composicion fenolica de la uva y el color del mosto de la variedad Tempranillo |
Autor | DELGADO, R. RODRIGUEZ,J. GALLEGOS, J.I. MARTIN, P. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 179-190 |
Descriptors | Etefon Composicio fenolica Raim Most Tempranillo Fenols Ull de llebre |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Effects of maceration time and pectolytic enzymes added during maceration on the phenolic composition of must |
Autor | FERNANDEZ-ZURBANO, P. FERREIRA, V. PENYA, C. ESCUDERO, A. CACHO, J. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 319-325 |
Descriptors | Most Macabeu Chardonnay Maceracio Fenols Enzims |
Títol | Effet des techniques de vieillissement accelere dans la composition phenolique des vins rouges |
Autor | DEL ALAMO SANZA, M. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 21-26 |
Descriptors | Vi negre Envelliment de l vi Components del vi Fenols Acceleracio de l'oxidacio quimica Vi de Franca |
Títol | El Aroma del vino |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Aroma Components volatils Alcohol superior Esters Acid Fenols |
Títol | Elevage |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 14-17 |
Descriptors | Elaboracio de vi Crian?a Influencia Temperatura Fenols Brettanomyces Contaminacio Oxigenacio Vi contaminat |
Localització | C 24/321 |
Títol | Estimation of soluble protein concentration of white wines using coomassie brilliant blue G. 250 |
Autor | SPAYD, S. E. POWERS, R. MURPHEY, J. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 189-193 |
Descriptors | Proteines Vi blanc Fenols Clarificacio Color Colorants |
Localització | C 2/79 |
Títol | Estudio sobre la enfermedad de Petri en vi?a. Propuesta de una posible solucion |
Autor | DEL RIO CONESA, J.A. GOMEZ LOPEZ, P. GONZALEZ BAIDEZ, A. ORTU?O TOMAS, A.M. FRIAS LUNA, V. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 2002 - V: - N: 83 Extraordinario Nutri-fitos, Pg: 77-84 |
Descriptors | Brotomax Malaltia de Petri Fenols Phaeomoniella chlamydospora TilosaVinya Malalties de la vinya |
Títol | Etude des phenols volatils de deux vins rouges |
Autor | DUBOIS, P. BRULE, G. ILIC, M. |
Dades Font | Annales de technologie agricole - 1971 - V: - N: 2, Pg: 131-139 |
Descriptors | Components volatils Fenols Vi negre Analisi Aroma |
Localització | C 3/5 |
Títol | Evolucion de los compuestos fenolicos de vinos tintos obtenidos con diferente tiempo de maceracion |
Autor | PARDO, F. NAVARRO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 34, Pg: 51-59 |
Descriptors | Fenols Polifenols Vi negre Maceracio Antocians Envelliment Absorcio |
Títol | Evolution des composes phenoliques au cours de l'elevage des vins rouges en futs neufs |
Autor | NAUDIU, R |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi negre Crian?a Envelliment Botes Fenols Compostos fenolics Oxidacio |
Títol | Fenoles en uvas y vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2007 - V: - N: 3187, Pg: 2982-2988 |
Descriptors | Fenols Polifenols Vi Raim |
Títol | Fractionnement des composes phenoliques presents dans les vins. |
Autor | PERI, C. POMPEI, C. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 726, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fenols Flavonoides Compostos fenolics Tanins Vi Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 726 |
Títol | Implicacion de los compuestos fenolicos de bajo peso molecular en el potencial antioxidante de vinos tintos espa?oles |
Autor | GONZALEZ-SANJOSE, M? L. RIVERO-PEREZ, M? D. MU?IZ, P. |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2008 - V: - N: 391, Pg: 88-91 |
Descriptors | Vi negre Antioxidants Vi espanyol Compostos fenolics Fenols Antioxidant Antioxidant fenolic |
Títol | Incidencia de la maceracion pelicular en la variedad Godello |
Autor | MAZAIRA, J.L. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2006 - V: LXI- N: 3141-42, Pg: 3595-3605 |
Descriptors | Maceracio pel?licular Godello Varietats Esters Acids grassos Alcohol superior Fenols Lactones Terpenol |
Títol | Influencia de aportes controlados de oxigeno sobre la calidad de vinos tintos de crianza |
Autor | PEREZ MAGARI?O, S. GONZALEZ SAN JOSE, ML. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2002 - V: XIII- N: 82, Pg: 49-54 |
Descriptors | Color Crian?a Fenols Oxigenacio Vi negre |
Títol | Isolation and characterization of soluble proteins in grapes, grape juice, and wine |
Autor | JUINN-CHIN H. HEATHERBELL, D. A |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 6-10 |
Descriptors | Proteines Vi Raim Suc de raim Fenols Clarificacio |
Localització | C 2/80 |
Títol | L. plantarum para la obtencion de productos de alto valor a?adido. A partir de compuestos fenolicos presentes en residuos vitivinicolas |
Autor | LANDETE, J.M. RODRIGUEZ, H. RIVAS, B.de las [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3204, Pg: 6-10 |
Descriptors | Residus vinicoles Residus vitivinicoles Fenols Eliminacio de residus L. Plantarum Medi ambient |
Títol | La madera de roble y su utilizacion enologica |
Autor | ALEIXANDRE, J. L GARCIA, M. J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 29-39 |
Descriptors | Roure Enologia Vinicultura Envelliment Vi Botes de roure Fenols Tanins Crian?a |
Títol | Le dosage de quelques composes phenoliques (aldehydes aromatiques et acides phenols) dans le aux-de- vie de cognac vieillies en futs de chene , par chromatographie en phase liquide haute performance (CLHP) |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. BOULESTEIX, J.M. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 906, Pg: 11 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Envelliment Fenols Aldehids Compostos fenolics Analisi Dosificacio Dosatge Botes de roure Components volatils Aroma Cognac Conyac |
Localització | FV 906 |
Títol | Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires |
Autor | DUBOURDIEU, D. HADJINICOLAU, D. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40 |
Descriptors | Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole |
Localització | C 4/87 |
Títol | Les strategies preventives et correctives. Pour l'elimination continue des phenols polychlores dans les sols et les nappes phreatiques des forets |
Autor | SILVA PEREIRA, C. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 61-64 |
Descriptors | Vi Fran?a Fenols Fenols volatils Sols Sol viticola Comportament agronomic Composicio isicoquimica Contaminants |
Títol | Manipulation of volatil phenol concentrations in wine through expressing various phenolic acid decarboxylase genes in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | VAN RENSBURG, P. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 302-312 |
Descriptors | Compostos volatils Fenols |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves |
Autor | CONDAL, M. TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17 |
Descriptors | Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians |
Títol | Metodes de diagnostico para uso en enologia: informacion necesaria para determinar los distintos niveles de prevencion de los riesgos asociados al fenol |
Autor | OGER-DUROY, C. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2011 - V: - N: 424, Pg: 117-119 |
Descriptors | Prevencio de riscos Fenols Brettanomyces bruxellensis Estabilitzacio microbiologica Inoculacio Epifluorescencia |
Títol | Overcoming problems of phenolics and quinones in the isolation of plant enzymes and organelles |
Autor | LOOMIS, W.D. |
Dades Font | Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 31 - 1994 - V: - N: , Pg: 528-545 |
Descriptors | Fenols Fenologia Flavonoides Plantes Enzims Compostos fenolics Cel.lula Citologia Microbiologia |
Localització | C 5/70 |
Títol | Perception du defaut phenole: le probleme du consensus |
Autor | TEMPRERE, S. SICARD, G. CUZANGE, E. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2013 - V: - N: 261, Pg: 13-16 |
Descriptors | Estudi viticola Marcadors Fenols Percepcio sensorial |
Títol | Phenols HPLC analysis by direct injection of sherry wine vinegar |
Autor | GARCIA PARRILLA, C. HEREDIA, F.J. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies ISSN: 1082-6076 - 1996 - V: 19- N: 2, Pg: 247-258 |
Descriptors | Fenols HPLC Analisi Vinagre de vi |
Localització | C 17/15 |
Títol | Polyphenols: Chemistry, Dietary Sources, Metabolism, and Nutritional significance. |
Autor | BRAVO, L. |
Dades Font | Nutrition Reviews ISSN: 0029-6643 - November 1998 - V: 56- N: 11, Pg: 317-333 |
Descriptors | Polifenols Quimica polifenolica Metabolisme Nutricio Fenols Flavonoides Tanins |
Localització | C 12/46 |
Títol | Potential artefacts from using porons polymers for collecting aroma components |
Autor | WILLIAMS, A. A. LEWIS, M. J. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 1017-1026 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Analisi Polimers Polimeritzacio Hidrocarbons poliaromatics Alcohol Fenols |
Localització | C 3/115 |
Títol | Presencia de fenoles totales y otros componentes en el roble de barriles usados en cuba para el a?ejamiento del ron. Algunos aspectos de su extraccion. |
Autor | GONZALEZ DELGADO, J. C. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 133-139 |
Descriptors | Roure Barril Rom Fenols Extraccio Cuba |
Títol | Quantification of glycosidase activities in selected yeasts and lactic acid bacteria |
Autor | MCMAHON, H. ZOECKLEIN, B.W. FUGELSANG, K. JASINSKI, Y. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 23- N: , Pg: 198-203 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Brettanomyces Acid bacterolactic Glicosidasa Fenols Vi |
Localització | C 1/86 |
Títol | Quelques resultats recents concernant les constituants volatils des vins |
Autor | DUBOIS, P. |
Dades Font | IIe. Symposium International de l'Analyse Sensorielle des Vins - novembre 1983 - V: - N: , Pg: 59-63 |
Descriptors | Vi Constituents volatils Aroma Fenols |
Localització | C 2/5 |
Títol | Resultados de la microoxigenacion durante el procesamiento de un vino monovalente de Vitis Vinifera CV. Tempranillo |
Autor | PINO, C. BARTOLOME, B. SUPERVIOLA, J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 327-329 |
Descriptors | Vi Microoxigenacio Barrixa Fenols Vitis vinifera Vi monovarietal |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Sistema de secado de madera de roble para toneleria |
Autor | NIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50 |
Descriptors | Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols |
Títol | The Phenolic cinnamates of white grapes and wine |
Autor | SINGLETON, V. L. TIMBERLAKE, C. F. LEA, A. G. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia |
Localització | C 4/20 |
Títol | The influence of addition of wood chips to peach wine on quantity and type of phenols |
Autor | JOSHI, V.K. SHAH, P.K. NATH, A.K. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Mayo 2000 - V: - N: 312, Pg: 23-26 |
Descriptors | Vi de pressec Quercus Bombax Maduracio Fenols |
Títol | Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo |
Autor | CLIMENT, M. D. PARDO, M. T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48 |
Descriptors | Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha |
Títol | Vinificaciones de mosto de uva CV. Malvar : color y compuestos fenolicos |
Autor | GOMEZ, M. S. PEREZ, F. J. BRAVO, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 60-68 |
Descriptors | Vinificacio Color Fenols Malvar Fermentacio Most Compostos fenolics Postfermentacio |
Títol | Volatile phenol determination in wine |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 65-67 |
Descriptors | Fenols Vi Compostos fenolics Vi negre Cromatografia de gasos Analisi espectral Fusta Identificacio Aroma |
Localització | C 3/26 |
Títol | White Wine Phenolics: Varietal and Processing Differences as Shown by HPLC |
Autor | SINGLETON, V.L. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 1, Pg: 27-34 |
Descriptors | Vi blanc Fenols HPLC |
Localització | C 20/59 |