Registres trobats: 15
Títol | A propos du dosage de l'acide tartrique par precipitation du racemate de calcium.(Complement au FV NQ304). |
Autor | JAULMES, P. BRUN, S. DUBOIS, M.J. |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 399, Pg: 2 p. |
Descriptors | Precipitacio Acid tartric Acid tartaric Racemat de calci Vi Determinacio Metode complexometric |
Localització | FV 399 |
Títol | Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color |
Autor | LLODRA, D. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47 |
Descriptors | Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines |
Títol | Determination de l'acide phosphorique dans les vins par la methode de LORENZ pour les plantes amelioree |
Autor | BRUWER, G. P. VAN DER WESTHUYZEN, J. P |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 267, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid fosforic Vi Determinacio Precipitacio Fosfat Metode Lorenz |
Localització | FV 267 |
Títol | Dosage de l'acide tartrique dans les vins & les mouts |
Autor | BIEBER, H. WAGNER, K |
Dades Font | FV - febrer 1966 - V: - N: 189, Pg: 5 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Vi Sintetic Colorimetria Most Determinacio Precipitacio |
Localització | FV 189 |
Títol | Dosage de l'acide tartrique total par precipitation du racemate de calcium. |
Autor | JAULMES, P. BRUN, S. CABANIS, J.C. |
Dades Font | FV - octubre 1968 - V: - N: 304, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Racemat de calci Vi Precipitacio Acid tartric Acid tartaric |
Localització | FV 304 |
Títol | El frio y la enologia |
Autor | AVILES MI?ANO, A.J. |
Dades Font | V V Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - 1990 - V: 1- N: 1, Pg: 30-43 |
Descriptors | Temperatura Qualitat del vi Perdua d'aroma Acidesa volatil Fermentacio malolactica Most Precipitacio Bitartrat potasic Instal lacio de fred |
Localització | C 12/53 |
Títol | Estudio analitico de los vinos de la DO "Vinos de Madrid" (3a. y ultima parte). III. Estudio del color y evaluacion de la estabilidad fisico-quimica y microbiologica |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VILA, J. CALLEJO, M. J. COLOMO, B. SUAREZ, J. A. BARCENILLA, J. HERNANDEZ, M. T. GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5697 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 56-64 |
Descriptors | Color Estabilitzacio Precipitacio Vi |
Títol | Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires |
Autor | DUBOURDIEU, D. HADJINICOLAU, D. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40 |
Descriptors | Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole |
Localització | C 4/87 |
Títol | Les pluges del ?98 |
Autor | GAZQUEZ, A. |
Dades Font | Catalunya Rural i Agraria ISSN: 1134-2390 - Febrer 1999 - V: - N: 53, Pg: 33-35 |
Descriptors | Pluja Precipitacio Catalunya 1998 |
Títol | Mesurer la stabilite tartrique pour optimiser les traitements |
Autor | FAVAREL, J. L |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 79-81 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio Temperatura Precipitacio |
Títol | Precipitacio del KHT (tartrat acid de potasi) en el vi i el cava |
Autor | RODRIGUEZ CLEMENTE, Rafael |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 3-8 |
Descriptors | Precipitacio KHT Tartrat acid de potassi Vi Cava |
Títol | Precipitacion de la materia colorante. Definicion de la alteracion. Tratamientos |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 31-36 |
Descriptors | Colorants Inestabilitat Estabilitzacio Vi Precipitacio Malalties del vi Defectes del vi Alteracions del vi Col.loide Goma arabiga Color |
Títol | Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines |
Autor | RINALDI, A. GAMBUTI, A. MOIO, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25 |
Descriptors | Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric |
Títol | Preliminary studies with coated-wire electrodes for malate, lactate and tartrate ions in model solutions |
Autor | BOULTON, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 289-291 |
Descriptors | Ions Ionitzacio Vi Fermentacio malolactica Lactat Tartrat Electrode Analisi Precipitacio |
Localització | C 4/30 |
Títol | Procede rapide de dosage de l'acide citrique d'apres la methode de H. Rebelein. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - juny 1970 - V: - N: 365, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid citric Vi Determinacio Metode Rebelein Precipitacio |
Localització | FV 365 |