Registres trobats: 128
Títol | Aclareo de racimos en un cultivar de variedades tempranillo. II.- Efecto sobre la calidad de los vinos elaborados |
Autor | MARIN, M. J, et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 459-473 |
Descriptors | Aclarida de raim Extremadura Vi Tempranillo Ull de llebre Qualitat del vi |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Adhesion a la Declaracion Vino, Nutricion y Salud de la Fundacion para la Investigacion del Vino y la Nutricion |
Autor | |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Octubre-Noviembre 2008 - V: - N: 178, Pg: 43 |
Descriptors | Vi Rioja Qualitat del vi Salut Consum moderat Malalties |
Títol | Alguns vins del Montsant i del Priorat, entre els millors del mon |
Autor | |
Dades Font | Aqui - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 13 |
Descriptors | Vi catala Montsant DO Montsant Priorat Priorat DO Valoracio Qualitat del vi Regions vitivinicoles |
Localització | C 24/88 |
Títol | Alimentation minerale et qualite des vins: le cas du magnesium |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 33-34 |
Descriptors | Qualitat del vi Alimentacio mineral Magnesi Qualitat organoleptica |
Títol | Analisis comparativo del cultivo de vi?edo por metodo ecologico y tradicional. Su influencia en la calidad del vino |
Autor | CUADERNO DE CAMPO |
Dades Font | Cuaderno de Campo ISSN: 1137-2095 - Abril 2002 - V: - N: 21, Pg: 29-34 |
Descriptors | Analisi comparativa Cultiu ecologic Cultiu tradicional Qualitat del vi Vi Tractament Control de malalties Control de plagues Desenvolupament vegetatiu Maduracio Aclarida de raim Produccio Verema |
Títol | Application of sensory analysis to champagne wine quality control |
Autor | VANNIER, A. BRUN, O. FEINBERG, M. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 212-215 |
Descriptors | Analisi sensorial Qualitat del vi Control de qualitat |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Approche analytique de la qualite des raisins et des vins |
Autor | BAYONOVE, C. |
Dades Font | Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 - 1987 - V: 104- N: 9, Pg: 219-221 |
Descriptors | Vi Analisi Aroma Qualitat del ra?m Qualitat del vi Vinya |
Localització | C 18/2 |
Títol | Aspectes viticoles i qualitat del vi |
Autor | FRANCO ALADREN, E. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er Semestre 2013 - V: 30- N: 97, Pg: 3-6 |
Descriptors | Qualitat del vi Qualitat sensorial Practiques viticoles |
Títol | Bilan phytosanitaire. Le mildiou en vedette |
Autor | AUBERT, I. LEFEBVRE, D. MILOU, C. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Octobre 2007 - V: - N: 333, Pg: 36-38 |
Descriptors | Fran?a Vi Qualitat Qualitat del vi Malaties |
Títol | Brettanomyces yeast: Occurrence and Effect on Wine Quality |
Autor | HENICK-KLING, T. et al. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 221-242 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats Qualitat del vi |
Títol | Canvi climatic: observacions, pronostics i implicacions en la produccio vinicola |
Autor | JONES, GREGORY V. |
Dades Font | Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 4-16 |
Descriptors | Agricultura Canvi climatic Vinya Escalfament global Vi Qualitat del vi Impacte ambiental Impacte mediambiental Viticultura Cep Temperatura Impacte Alteracions del vi Historia Climatologia Model predictiu Regions viticoles Qualitat del raim |
Títol | Chili. Un nouvel acteur sur le marche des vins premium |
Autor | SI, S. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Octobre 2007 - V: - N: 333, Pg: 48-49 |
Descriptors | Xile Vi Qualitat Qualitat del vi Vinya |
Títol | Clasificacion y valoracion de la uva a la entrada en bodega. Criterios de calidad para diversos tipos de vinos |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Jornadas Tecnicas Enomaq-Tecnovid 2002 - 2002 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Qualitat del raim Qualitat del vi Raim Vi |
Localització | C 19/145 |
Títol | Communication on the sensory quality of wine: questions about sensory training and expertise |
Autor | HAUTEVILLE, F. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 18pp |
Descriptors | Percepcio sensorial Analisi sensorial Tast Marqueting Qualitat del vi |
Localització | C 16/76 |
Títol | Comparativa entre diferentes tecnicas de filtracion clarificarte |
Autor | ALONSO, A. MERINO, F. AMONDARAIN, M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2011 - V: - N: 424, Pg: 111-116 |
Descriptors | Tecniques de filtracio Qualitat del vi Terres de datiatomees Filtracio tangencial Membrana polimerica Membrana ceramica Clarificacio de vi Tecnica Millichilling |
Títol | Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252 |
Descriptors | Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania |
Títol | Concilier qualite et maitrise des couts |
Autor | ROBY, J.F. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2007 - V: - N: 331, Pg: 32-33 |
Descriptors | Vi Qualitat del vi Qualitat Produccio Vinya |
Títol | Control de parametros relacionados con la calidad y seguridad alimentaria en la elaboracion de vinos dulces naturales |
Autor | VALME GARCIA-MORENO, M. del HERNANDEZ, M. JESUS SCHWARZ, M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 268-270 |
Descriptors | Vi dol? Seguretat alimentaria Qualitat del vi Qualitat |
Localització | 663.2(063) Con |
Títol | Correlation between mineral nutrition of grapevine and wine quality |
Autor | KISS, E. SZOKE, L. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 201-202 |
Descriptors | Nutricio mineral Qualitat de la vinya Qualitat del vi Vinya Vi |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Cubiertas vegetales en Rioja: efectos sobre la produccion y la calidad final del vino |
Autor | PEREZ PARMO, R. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 17-21 |
Descriptors | Cobertura vegetal Produccio Qualitat del vi Rioja Gestio del sol Sistema de reg |
Títol | DO Valdepe?as: la apuesta por la calidad |
Autor | PRIETO RUIZ, F. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2010 - V: 79- N: 934, Pg: 810-811 |
Descriptors | Valdepe?as DO Qualitat del vi Caracteristiques de l'apel.lacio Historia Caracteristiques del vi |
Títol | Densidad de plantacion en condiciones semiaridas: efectos productivos y cualitativos en la variedad Tempranillo cultivada en vaso en regimen de riego deficitario |
Autor | YUSTE, J. ARRANZ, C. BARAJAS, E. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 5-13 |
Descriptors | Densitat de plantacio Sucre Sucre de raim Polifenols Rendiment Tempranillo Valle del Duero Reg deficitari Produccio de vi Qualitat del vi |
Títol | ERVI, a new grapevine crossing between Barbera and Croatina |
Autor | ZAMBONI, M. FREGONI, M. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 689-692 |
Descriptors | Vitis vinifera Hibridacio Fenologia Produccio Qualitat del vi Vi |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto |
Autor | ORTEGA-HERAS, M. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment |
Títol | Efecto del riego en la calidad de los vinos tintos y su aptitud para la crianza en barrica. Experiencia en la D.O.Ca. Rioja |
Autor | GARCIA ESCUDER, E. MARTINEZ, H. ZABALLA, O. GONZALEZ, G. VILLAR, M?.T. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59 |
Descriptors | Sistema de reg Vi negre Qualitat del vi Crian?a Barrica Rioja DOQ Reg |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Efecto del roble americano frances en la calidad y el aroma de vinos de crianza |
Autor | DIAZ PLAZA, E.M. et al |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: VI- N: 32, Pg: 40-43 |
Descriptors | Roure america Roure frances Qualitat del vi Aroma Vi de crian?a |
Títol | Efectos productivos y cualitativos basicos del aclareo de racimos |
Autor | ALBURQUERQUE, M.V. [et al.] |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Junio 2010 - V: XVII- N: 310, Pg: 32-37 |
Descriptors | Efecte productiu Qualitat del vi Aclarida de raim Composicio del most Desenvolupament vegetatiu Tempranillo Valle del Duero Valladolid |
Títol | Effect of Cluster Thinning and Vineyard Yields on Grape and Wine Composition and Wine Quality of Cabernet Sauvignon |
Autor | OUGH, C.S. NAGAOKA, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 1, Pg: 30-34 |
Descriptors | Llevats Vinya Raim Compostos Qualitat del vi Cabernet sauvignon |
Localització | C 21/24 |
Títol | Effect of Grape Maturity and Juice Treatments on Terpene Concentrations and Wine Quality of Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling and Bukettraube |
Autor | MARAIS, J. WYK, C.J. van |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 26-35 |
Descriptors | Raim Maduresa Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling i Bukettraube |
Localització | C 20/9 |
Títol | Effect of mineral nutrition and salinity on grape production and wine quality |
Autor | BRAVDO, B. |
Dades Font | Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 23-30 |
Descriptors | Nutricio mineral Salinitat Raim Produccio Qualitat del vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Effet des traitements enzymatiques sur la qualite des vins fortifies et leurs composants aromatiques apres le traitement thermique |
Autor | PAVLENKO, N.M. VINOGRADOV, B.V. POKROVSKAYA, S.S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Tractament enzimatic Qualitat del vi Compostos aromatics Tractament termic Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Eficacia del tratamiento antibotritico con Switch en uvas de la variedad Mencia e influencia sobre la fermentacion alcoholica y la calidad de los vinos obtenidos |
Autor | BLANCO, P. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 43-47 |
Descriptors | Switch Mencia Fermentacio alcoholica Qualitat del vi Malalties de la vinya Fongs Tractament antibotritic |
Títol | Einfluss von Botrytisbefall, Enzym- und Hefepraparaten auf Phenolzusammensetzung un Qualitat von Rotweinen der Sorte Blauer Zweigelt und Trollinger |
Autor | EDER, R. OSWALD, B. BRANDES, W. SCHMID, H. WENDELIN, S. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 675-697 |
Descriptors | Botrytis Malalties de la vinya Llevats Enzims Compostos fenolics Qualitat del vi Vi Vi negre Blauer zweigelt Trollinger |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | El Baix Penedes reivindica la qualitat dels seus vins i caves |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 22 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 21 |
Descriptors | Baix Penedes Qualitat del vi Cava Lloren? del Penedes Premi |
Localització | C 25/100 |
Títol | El dendrometro como indicador directo de la irrigacion optima de las vides entre envero y vendimia |
Autor | GUROVICH ROSENBERG, L. A. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2006 - V: - N: 105, Pg: 13-22 |
Descriptors | Qualitat del vi Irrigacio Estres Vinya |
Títol | El frio y la enologia |
Autor | AVILES MI?ANO, A.J. |
Dades Font | V V Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - 1990 - V: 1- N: 1, Pg: 30-43 |
Descriptors | Temperatura Qualitat del vi Perdua d'aroma Acidesa volatil Fermentacio malolactica Most Precipitacio Bitartrat potasic Instal lacio de fred |
Localització | C 12/53 |
Títol | El guru mundial del vino encumbra la DO Terrra Alta. Cuatro vinos negros de la comarca son catalogados de excelentes por Robert Parker |
Autor | CARALT, A. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 23 |
Descriptors | Vi negre Terra Alta DO Qualitat del vi 1999 2000 |
Localització | C 24/44 |
Títol | El vino, la calidad y seguridad alimentaria, su relacion con los consumidores |
Autor | MUGICA FLORES, JOSE MARIA |
Dades Font | II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp. |
Descriptors | Qualitat del vi Vi Analisi comporativa Degustacio Consumidor Seguretat Sulfuros Recomanacions |
Localització | 178.1 For |
Títol | Els privilegis d'uns vins de qualitat nascuts a la Cooperativa Agricola de Bot |
Autor | |
Dades Font | El Punt - 15 setembre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi de qualitat Qualitat del vi Cooperativa agricola de Bot Premsa Bot |
Localització | C 18/88 |
Títol | Els vins mes propers guanyen personalitat |
Autor | SANS, S. |
Dades Font | La Vanguardia - Maig 2010 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Tarragona DO Fires Valoracio Varietats tradicionals Premi vitivinicola Qualitat del vi |
Localització | DO 6 Tarragona 1 |
Títol | Engrais foliaires specifiques pour ameliorer la qualite des vins |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 39-42 |
Descriptors | Adobament foliar Qualitat del vi |
Títol | Enherbement des vignobles d'Europe meridionale |
Autor | NIGGLI, C. SCHMIDT, H.P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 13-15 |
Descriptors | Cobertura vegetal Biodiversitat Europa Estres hidric Qualitat del vi |
Títol | Enzimas, levaduras y taninos: herramientas para mejorar la calidad y estabilidad del color de los vinos tintos |
Autor | BAUTISTA ORTIN, A.B. LOPEZ ROCA, J.M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 29-33 |
Descriptors | Enzims Llevats Tanins Qualitat del vi Color Vi negre Estabilitzacio |
Títol | Essais d'emploi de nouveaux indices bioclimatiques pour la zonage et la qualite des vins |
Autor | GAY EYNARD, G. MARCHISIO, C. MINETTI, G. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1 |
Descriptors | Index bioclimatic Qualitat del vi Zonificacio Vi |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Estudio de calidad y tipificacion de los vinos de la Denominacion de Origen Vinos Madrid |
Autor | CABELLO, M. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 213-234 |
Descriptors | Qualitat del vi Tipificacio Madrid DO Campanya 1998 Campanya 1999 Most Vi Flora fermentativa Analisi microbiologica Llevats |
Localització | 634.8:663.2(061.3)GRU |
Títol | Estudio de compuestos de calidad en vinos de la variedad Malvar, elaborados con cepas autoctonas de Saccharomyces en la denominacion de origen Vinos de Madrid |
Autor | CABELLOS, J.M. GIL, M. ARROYO, T. MADRIGAL, S. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 209-222 |
Descriptors | Compostos Qualitat del vi Vinya autoctona Saccharomyces Vinos de Madrid DO |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estudio de la incidencia sobre la calidad de los vinos de la aplicacion de tecnicas para reducir el alcohol de los vinos cuando su contenido en azucar supere 15 (v/v) de alcohol en potencia |
Autor | FRANCO ALADREN, E. [et. al] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2010 - V: XII- N: 64, Pg: 52-57 |
Descriptors | Sucre Most Desalcoholitzacio Vi Qualitat del vi Grau alcoholic Compostos volatils Alcohol Fermentacio |
Títol | Estudio preliminar de la presencia de 4-etilfenol en vinos tintos de crianza espa?oles |
Autor | GARDE, T. ZALACAIN, A. LORENZO, C. ALONSO, G.L. CLIMENT, M.D. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 198-200 |
Descriptors | Qualitat del vi DO Envelliment en barrica |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Etude de l'aptitude du raisin Cabernet Sauvignon a l'obtention de vins rouges bresiliens de qualite |
Autor | CRIVELLARO GUERRA, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 27-32 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Vi negre Brasil Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evaluation du comportement de la mousse par vision assistee par ordinateur. Application: Effet de la filtration des vins sur la qualite de la mousse |
Autor | VIAUX, L. BRUNET, S. ROBILLARD, B. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 286-289 |
Descriptors | Filtracio Vi Qualitat del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Evaluation oenologique et selection de souches de levures issues de l'ile de Santorin en vue d'ameliorer la qualite des vins produits |
Autor | LANARIDIS, P. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 43-52 |
Descriptors | Avaluacio enologica Llevats Seleccio Qualitat del vi Millora Illa de Santorin |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evolution de la qualite des vins blancs et rouges en relation avec plusieurs souches de levures en etat de charge-manque et azote/elevage sur lie |
Autor | BERGER, S. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 181-186 |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Evolucio Qualitat del vi Llevats |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Evolution of grapevine variety range in France for quality wine |
Autor | DOAZAN, J.P. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 655-658 |
Descriptors | Raim Varietats Qualitat del vi Fran?a Vi |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Factores que influyen en la calidad aromatica de los vinos |
Autor | SALINAS FERNANDEZ, M.R. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 32-40 |
Descriptors | Qualitat aromatica Qualitat del vi Aroma |
Títol | Factores que influyen en la calidad del vino envejecido en barricas. Modificaciones de aroma, color y estabilidad |
Autor | GARDE-CERDAN, T. ARIAS-GIL, M. ANCIN-AZPILICUETA, C. |
Dades Font | SEMANA VITIVINICOLA, LA ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3201, Pg: 4166-4177 |
Descriptors | Barrica Bot Envelliment del vi Envelliment Qualitat del vi Crian?a Crian?a en barrica Crian?a en fusta |
Títol | Factores que influyen en la calidad del vino envejecido en barricas. Modificaciones de aroma, color y estabilidad |
Autor | GARDE-CERDAN, T. ARIAS-GIL, M. ANCIN-AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4511-4521 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Envelliment Envelliment del vi Envelliment en barrica Barrica Qualitat Qualitat del vi Barrica de roure Etilfenol Compostos volatils |
Títol | Fertilisation de la vigne. Consequences sur la qualite des vins |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 43-49 |
Descriptors | Fertilitzacio Vinya Qualitat del vi |
Títol | Garcia Carrion pone en guardia al cava catalan. El grupo planea producir 50 millones de espumoso en La Mancha |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | Vanguardia, La - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 76 |
Descriptors | Produccio de vi Lambrusco Metode Sekt Competitivitat Qualitat del vi Vi escumos |
Localització | C 24/85 |
Títol | Grapevine regional mivroflora dynamism/influence of Saccharomyces cerevisiae yeast on wine quality |
Autor | BERGER, S. GAISMAYER, I. STIERSCHNEIDER, I. FARDOSSI, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Microflora Dinamisme Influencia Saccharomyces cerevisiae Llevats Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Impact of grape processing on wine quality |
Autor | CHRISTMANN, M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 59-64 |
Descriptors | Vinificacio Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Importancia de la calidad de los vinos en Castilla-La Mancha |
Autor | ORTEGA, A. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2007 - V: - N: 381, Pg: 84-85 |
Descriptors | Vi d'Espanya Castella - la Mnaxa Castilla la Mancha Qualitat del vi Caracteristiques DO Consell regualdor |
Títol | Importancia de los compuestos fenolicos en la calidad de los vinos tintos de crianza |
Autor | VALLS, J. LAMPREAVE, M. NADAL, M.- AROLA, L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 119-124 |
Descriptors | Compostos fenolics Qualitat del vi Vi negre de crian?a Vi |
Títol | Incidence de differentes techniques d'utilisation des levains malolactiques sur la qualite des vins rouges |
Autor | RENOUF, V. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 2-7 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Coinoculacio Vi Qualitat Qualitat del vi Brettanomyces Vinificacio Llevats malolactics |
Títol | Incidence des pratiques viticoles sur l'oenologie et la qualite des vins |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 42-44 |
Descriptors | Practiques viticoles Enologia Qualitat del vi Influencia |
Títol | Incidencia de las cubiertas vegetales en la calidad del mosto y del vino |
Autor | IBA?EZ, S. [et. al] |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2010 - V: XVII- N: 305, Pg: 46-51 |
Descriptors | Cobertura vegetal Qualitat del vi Qualitat del most Rioja Sol viticola Logro?o Logronyo 2006 2007 2009 |
Títol | Influence d?une elevation de temperature sur la qualite des vins |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - 1984 - V: 95- N: 24, Pg: 29-37 |
Descriptors | Temperatura Qualitat del vi |
Localització | C 21/18 |
Títol | Influence de divers apports d'eau sur des vignes en pots, sur la maturation des sarments, le developpement des baies et la qualite du vin |
Autor | BECKER, N. ZIMMERMANN, H. |
Dades Font | Bulletin de L'OIV - 1984 - V: - N: 641-642, Pg: 584-596 |
Descriptors | Aigua Sistema de reg Maduracio de la vinya Qualitat del vi Baia Vi |
Localització | C 1/98 |
Títol | Influence of different canopy management techniques on production and quality of grape and wine |
Autor | PERSURIC, D. GLUHIC, D. CARGNELLO, G. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Sistema de distribucio Canopia Produccio Qualitat del raim Qualitat del vi Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Influence of hedging and leaf removal on canopy microclimate, grape composition, and wine quality under california conditions |
Autor | KLIEWER, M. BLEDSOE, A. |
Dades Font | Symposium on Grapevine Canopy and Vigor Management - August 1986 - V: - N: , Pg: 157-168 |
Descriptors | Poda Microclima Compostos del raim Qualitat del vi California |
Localització | 634.81 INT |
Títol | Influencia de la carga de poda sobre la produccion, calidad de la uva y vino en diferentes variedades y zonas de navarra |
Autor | AGUIRREZABAL, F. CIBRIAIN, F. SAGUES, A. SUBERVIOLA, J. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 135-163 |
Descriptors | Tempranillo Garnatxa Cabernet sauvignon Poda Espatllera cordon royat Espatllera Guyot Navarra Produccio Qualitat del raim Qualitat del vi Vi Raim Garnacha |
Localització | 634.8:663.2(061.3)GRU |
Títol | Influencia del envejecimiento en madera sobre la calidad el vino |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitinivicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2006 - V: LXI- N: 3111, Pg: 886-891 |
Descriptors | Envelliment Vi Fusta Qualitat del vi |
Títol | Interactions conduite x terroir : facteurs ecophysiologiques expliquant la matureite du raisin et la qualite du vin |
Autor | CARBONNEAU, A. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 429-432 |
Descriptors | Terrer Factors ecofisiologics Maduresa del raim Qualitat del vi Vi |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Investigation of nutrient supply and vitality of yeasts leading to quality improvement of wines and sparkling wines |
Autor | RAUHAUT, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 101-106 |
Descriptors | Nutrients Llevats Vitalitat Millora Qualitat del vi Vi escumos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | La administracion y el fomento de la calidad de los vinos: las denominaciones de los vinos de calidad reconocida producidos en pagos viticolas determinados de Castilla-La Mancha |
Autor | SANCHEZ RODRIGUEZ, F. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 489-495 |
Descriptors | Vi de Pago Castella - la Manxa Castilla la Mancha Marques de Gri?on Manuel Manzaneque Qualitat del vi |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | La cooperativa amplia el celler per millorar la qualitat del vi i embotellar-ne mes |
Autor | PRADES, J. |
Dades Font | El Punt - 13 Octubre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Gandesa Societat Cooperativa Agricola Celler Ampliacio Qualitat del vi Millora Premsa |
Localització | C 18/113 |
Títol | La fermentacion malolactica y su repercusion en la calidad del vino |
Autor | MORENO ARRIBAS, M.V. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 17, Pg: 52-57 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Qualitat del vi Vi Qualitat |
Títol | La flash-pasteurisation au service de la qualite des vins |
Autor | VANSTON, J. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 56-60 |
Descriptors | Flash-pasteuritzacio Qualitat del vi Factors de risc |
Títol | La nueva generacion del vino |
Autor | SANS, R. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Maig 2010 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Tarragona DO Premi vitivinicola Qualitat del vi |
Localització | DO 6 Tarragona 1 |
Títol | La qualite intrinseque des vins en rapport avec les facteurs qui conditionnent le terroir |
Autor | VEDEL, A. |
Dades Font | Bulletin de l'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 643-644, Pg: 787-796 |
Descriptors | Vi Sol Qualitat del vi Terrer Factors |
Localització | C 18/61 |
Títol | La redefinicio del vi del Penedes |
Autor | POMARES, E. |
Dades Font | Punt, El - Febrer 2004 - V: - N: , Pg: 36 |
Descriptors | Vi negre Penedes DO Vi catala Qualitat del vi |
Localització | C 24/39 |
Títol | La temperature pilote la qualite |
Autor | TIERS, N. |
Dades Font | Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 6-7 |
Descriptors | Temperatura Llevats Fermentacio Qualitat del vi |
Títol | Las menciones tradicionales complementarias en los vions de calidad producidos en regiones determinadas (vcprd) y su proteccion juridica comunitaria: examen del Reglamento 881/98 |
Autor | MARTIN RODRIGUEZ, M.A. VIDAL GIMENEZ, F. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 425-434 |
Descriptors | Comunitat economica europea Qualitat del vi Legislacio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Le controle de la qualite des vins concernant leur securite alimentaire |
Autor | CURVELO GARCIA, A.S. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology:the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: ensuring consumers health and safety, Pg: 192-197 |
Descriptors | Qualitat del vi Seguretat alimentaria |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Le manganese dans les vins, origine et teneurs |
Autor | KALANQUIN, D. COSTE, M. PARICAUD, T. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 33-35 |
Descriptors | Sol viticola Qualitat del sol Vinya Metabolisme Oligoelements Elaboracio de vi Qualitat del vi Tecniques enologiques Manganes Toxicitat |
Títol | Le porte-greffe: un facteur efficace pour maitriser la vigueur de la vigne et la qualite du vin |
Autor | POUGUET, R. |
Dades Font | Bulletin de l'OIV - 1987 - V: - N: 681-682, Pg: 919-928 |
Descriptors | Portaempelt Vinya Qualitat del vi Vi |
Localització | C 18/15 |
Títol | Les techniques d'analyse fine |
Autor | LE NOTRE, D. KLEBANOWSKI, H. BRETHENOUX, P.E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 66-68 |
Descriptors | Elaboracio de vi Caracteristiques sensorials Qualitat aromatica Qualitat del vi Tecniques de vinificacio Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Los polisacaridos, contribucion a la calidad del vino |
Autor | FUSTER, ANDRE DULAU, LAURENT NAVASCUES, EVA PALACIOS, ANTONIO |
Dades Font | Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 46-51 |
Descriptors | Qualitat del vi Polisacarids Vi |
Títol | Lysozyme and Wine Quality: Last Developments |
Autor | GERLAND, C. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 591-604 |
Descriptors | Qualitat del vi Vi Lisozim |
Títol | Mejora de la calidad de los vinos aplicando la concentracion parcial de mostos |
Autor | ORTEGA-HERAS, M. IZCARRA, E. GONZALEZ-SANJOSE, M.L. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-61-53 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 55-60 |
Descriptors | Qualitat del vi Concentracio parcial Maduracio Raim Most Vi |
Títol | Mejora de la calidad y de la produccion en funcion de la superficie foliar expuesta . Relaciones entre sistema de conducta y calidad del vino |
Autor | CARBONNEAU, A. |
Dades Font | FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 21-30 |
Descriptors | Millora Qualitat Produccio Superficie foliar Qualitat del vi |
Localització | C 13/102 |
Títol | Mencia elaborado con uvas cultivadas en valle o monta?a. Perfil aromatico del vino |
Autor | FALQUE, E. CALLEJA, A. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2008 - V: - N: 3244, Pg: 3174-3182 |
Descriptors | Mencia Elaboracio Raim Cultiu Mostreig Vi Analisi Compostos volatils Estadistiques Aroma Qualitat del vi 2000 2001 Al?ada de plantacio |
Títol | Metabolisme de substrats del most i del vi per bacteris lactics i les seves implicacions en la qualitat del vi |
Autor | PARDO, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 5-11 |
Descriptors | Metabolisme Most Vi Bacteris lactics Qualitat del vi |
Títol | Mise en bouteilles: evaluation de la qualite |
Autor | BRUETSCHY, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 381-388 |
Descriptors | Embotellament Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Modalites d'elevage et qualite des vins rouges de Loire |
Autor | BRUETSCHY, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 389-396 |
Descriptors | Qualitat del vi Vi negre Loire |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Nitrogen- friend or foe of good wine quality? |
Autor | KELLER, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 251-261 |
Descriptors | Nitrogen Vi Qualitat del vi Influencia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Nueva tecnologia para la reduccion de compuestos volatiles en tapones. Procedimiento Innocork |
Autor | MESQUITA, A. MACKU, C. WOLTER, D. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 982-988 |
Descriptors | Suro Tap de suro Industria surera Extraccio Innocork Control de qualitat TCA Components volatils Qualitat del vi Gust de suro |
Títol | Objective measures of grape and wine quality |
Autor | GISHEN, M. ILAND, P.G. DAMBERGS, R.G. ESLER, M.B. FRANCIS, I.L. KAMBOURIS, A. JOHNSTONE, R.S. HOJ, P.B. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 188-194 |
Descriptors | Qualitat del vi Qualitat Vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Objetivos de produccion viticola y fertirrigacion |
Autor | YA?EZ BARRAU, F. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2010 - V: 79- N: 934, Pg: 812-818 |
Descriptors | Produccio viticola Fertirrigacio Qualitat del vi Fenologia Rendiment Reg Maduracio de la vinya Caracteristiques enologiques |
Títol | Observaciones y tendencias en la calidad de vinos |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2003 - V: LVIII- N: 2978, Pg: 3078-3079 |
Descriptors | Qualitat del vi Regions Vi |
Títol | Optimizacion de la gestion del sulforoso durante el proceso de elaboracion y crianza de vinos tintos de calidad |
Autor | GONZALEZ, D. GONZALEZ, S. GARCIA, J.C. ANTOLIN, G. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 339-340 |
Descriptors | Sulfuros Polifenols Crian?a Vi negre Qualitat del vi |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Potentiel aromatique. Un nouveau critere d'appreciation de la qualite |
Autor | SI, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2011 - V: - N: 369, Pg: 32-34 |
Descriptors | Qualitat del vi Potencial aromatic |
Títol | Prediction of wine quality and geographic origin from chemical measurements by partial least-squares regression modeling |
Autor | FRANK, I.E. KOWALSKI, B.R. |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 - 1984 - V: 162- N: , Pg: 241-251 |
Descriptors | Qualitat del vi Geografia Mesures quimiques |
Localització | C 21/21 |
Títol | Primeras conclusiones sobre los efectos del deshojado y el aclareo de racimos en la calidad de los vinos |
Autor | VELADO, D. NART, E. LOPEZ, C. TEKERINA, M. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2013 - V: A?o XX- N: 364, Pg: 59-62 |
Descriptors | Tecniques viticoles Desfullament Desfoliacio Aclarida de raim Qualitat del raim Qualitat del vi Montsant DO Garnatxa |
Títol | Produccion de uva de calidad |
Autor | AMOROS, J.A. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2010 - V: LXV- N: 3314, Pg: 1254-1259 |
Descriptors | Produccio de raim Raim de qualitat Qualitat Qualitat del vi Qualitat del raim Clima Sol viticola Material vegetal Fotosintesi Carrega Practiques viticoles |
Títol | Quelques traitements du mout pour la vinification des vins de qualite |
Autor | PALLOTTA, U. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1984 - V: 641-642- N: , Pg: 619-634 |
Descriptors | Most Tractament Vinificacio Qualitat del vi |
Localització | C 21/16 |
Títol | Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne |
Autor | BERNARD, N. ZEBIC, O. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20 |
Descriptors | Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi |
Títol | Recent developments in grapevine canopy management |
Autor | CARBONNEAU, A. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine physiology. Acta Horticulturae Number 526 ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 49-62 |
Descriptors | Economia Mecanitzacio Densitat de plantacio Tractament Qualitat del vi Vi |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Relationship between seed composition and grape and wine quality |
Autor | RISTIC, R. FRANCIS, I.L. GAWEL, R. ILAND, P.G. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 145-149 |
Descriptors | Syrah Llavor Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | Renouveau viticole en Turquie |
Autor | DOMENACH, A. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Janvier 2013 - V: - N: 385, Pg: 16-17 |
Descriptors | Vi Turquia Historia Qualitat del vi |
Títol | Results of breeding for resistance to winter frosts and different pathogens using vitis amurensis |
Autor | KORBULY, J. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 551-557 |
Descriptors | Vitis amurensis Resistencia a les malalties Resistencia al fred Qualitat del vi Vi |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Sampling for wine grape quality parameters in the vineyard: variability and post-harvest issues |
Autor | KRSTIC, M.P. LEAMON, K. DEGARIS, K. WITHING, J. MCCARTHY, M. CLINGELEFFER, P. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 87-90 |
Descriptors | Qualitat del vi Vi Qualitat Parametres |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | Should the physiological and genetic study of the grapevine proceed in reciprocal function to that of yeast in order to optimize the aroma of quality wines? |
Autor | DELFINI, C. BARDI, L. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 527-530 |
Descriptors | Estudi fisiologic Estudi genetic Llevats Raim Optimitzacio de l'aroma Qualitat del vi |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Suelos para la vi?a, sostenibilidad del vi?edo y calidad del vino. Estudio de suelos para una plantacion y su mantenimiento sostenible |
Autor | PORTA CASANELLAS, J. ARAN MAYORAL, M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2004 - V: IV Especial viticultura- N: 20, Pg: 9-17 |
Descriptors | Vinya Sol Qualitat del vi Vi |
Títol | Techinques de vinification du Pinot Noir en zones septentrionales. Incidences des modes d'application des macerations prefermentaires a chaud ou a froid du Pinot Noir sur la composition et la qualite des vins |
Autor | CUENAT, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 53-58 |
Descriptors | Pinot noir Varietats Tecniques de vinificacio Fran?a Qualitat del vi Maceracio prefermentativa |
Títol | Terpene concentrations and wine quality of Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer as affected by grape maturity and cellar practices |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: 26- N: , Pg: 231-245 |
Descriptors | Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer Raim Maduresa |
Localització | C 21/44 |
Títol | The impact of potassium nutrition on the fertility and quality of the white sovignon grapes sort in young planted grapes |
Autor | MARKOVIC, N. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Potassi Nutricio Fertilitat Qualitat del vi Vi blanc |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | The influence of fermentation technique and microorganism on spirits quality |
Autor | NOWAK, J. CZARNECKI, Z. KAMINSKI, E. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 431-434 |
Descriptors | Fermentacio Microorganismes Vi espirituos Qualitat del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The influence of some yeast strains isolated from the viticultural region Panciu (Romania) upon the quality of the wines obtained from the indigenous cultivar Feteasca Regala |
Autor | CAMPEANU, G. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 516-523 |
Descriptors | Llevats Romania Viticultura Qualitat del vi Feteasca regala |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The intrinsic dimensions of wine quality: an exploratory investigation |
Autor | CHARTERS, S. PETTIGREW, S. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 21pp |
Descriptors | Qualitat del vi Vi |
Localització | C 16/68 |
Títol | The use of alternative plastic stoppers for wine-physical behaviour and closure quality |
Autor | JUNG, R. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 147-154 |
Descriptors | Tap de plastic Qualitat del vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Tratamiento especifico para la recuperacion de barricas en bodegas |
Autor | |
Dades Font | Fruticultura profesional. Nutri-fitos ISSN: 1131-5660 - 2007 - V: - N: Extraordinario 171, Pg: 116-118 |
Descriptors | Deteriorament Barriques Tractament Barrica de roure Bota Cicle de vida Qualitat del vi Oxidacio Estabilitzacio del color Roure Bacteris Ozo Vi |
Títol | Usefulness of rootstocks for controlling vine vigour and improving wine quality |
Autor | POUGET, R |
Dades Font | Symposium on Grapevine Canopy and Vigor Management - August 1986 - V: - N: , Pg: 109-156 |
Descriptors | Arrelament Millora Qualitat del vi Portaempelt |
Localització | 634.81 INT |
Títol | Variedades de la vid para la produccion de vinos de calidad |
Autor | YA?EZ BARRAU, F. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - 2004 - V: IV Especial Viticultura- N: 20, Pg: 29-38 |
Descriptors | Varietats de la vinya Produccio Qualitat del vi Vi de qualitat |
Títol | Vineyard nitrogen supply and shiraz grape and wine quality |
Autor | TREEBY, M.T. HOLZAPFEL, B.P. PICKERING, G.J. FRIEDRICH, C.J. |
Dades Font | Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 77-92 |
Descriptors | Vitis Qualitat del raim Nitrogen Avaluacio sensorial Qualitat del vi Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Vineyard protection with vegetable oil and quality of resulting wines |
Autor | BARTRA, E. BALDI, R.J. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 45-48 |
Descriptors | Proteccio de la vinya Oli vegetal Qualitat del vi Vinya Vi |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Vins de marque ont carte blanche, Les |
Autor | HULOT, M. |
Dades Font | Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Avril 2008 - V: - N: 3857, Pg: 48-54 |
Descriptors | Vi Qualitat del vi Organitzacio comuna de mercat OCM Indicacio geografica protegida IGP Denominacio d'origen protegida DOP Vi de qualitat Estrategies de marqueting |
Títol | Wine Quality: Correlations with Colour Density and Anthocyanin Equilibria in a Group of Young Red Wines |
Autor | SOMERS, T.C. EVANS, M.E. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture - 1974 - V: - N: 25, Pg: 1369-1379 |
Descriptors | Qualitat del vi Color Densitat Antocians Equilibri Vi negre jove |
Localització | C 19/25 |
Títol | Wine quality of new fungus disease resistant grapevine varieties |
Autor | GAL, L. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 559-562 |
Descriptors | Qualitat del vi Vinya Hibrids interespecifics Fongs Resistencia a les malalties Malalties de la vinya Varietats de ra?m |
Localització | 634.804 INT |