Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MARAIS, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol A Reproducible Capillary Gas Chromatographic Technique for the Determination of Specific Terpenes in Grape Juice and Wine
Autor MARAIS, J.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 21-25
Descriptors Cromatografia capil?lar de gasos Determinacio Terpens Most Vi
Localització C 20/10

Títol Aroma Components in Freon Extracts of Wine
Autor AUGUSTYN, O.P.H.   MARAIS, J.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 37-39
Descriptors Aroma Components Freo Extracte Vi
Localització C 19/56

Títol Beverage review. Wine aroma composition.
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Food review - desembre-gener 1990-1991 - V: - N: , Pg: 18-21
Descriptors Vi Aroma Composicio Components volatils Raim Terpens Alcohol superior Most Pirazina Fermentacio No isoprenoide Analisi
Localització C 4/73

Títol Classification des vins en fonction de l'origine et du cepage par le moyen des composants du bouquet volatils.
Autor MARAIS, J.   VAN ROOYEN, P. C.   PLESSIS, C. S. du  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 733, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Buquet Components volatils Aroma Analisi quimica
Localització FV 733

Títol Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49
Descriptors Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc
Localització C 3/48

Títol Determination quantitative du propanol-1 du methyle-2 propanol-1, du N-hexanol et des pentanols totaux dans les vins et les eaux-de-vie.
Autor ROUX, J. le   MARAIS, J.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 612, Pg: 4 p.
Descriptors Determinacio Vi Begudes alcoholiques Licor Pentanol Hexanol Metil Propanol Cromatografia de gasos Vi escumos
Localització FV 612

Títol Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23
Descriptors Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques
Localització C 3/49

Títol Effect of Grape Maturity and Juice Treatments on Terpene Concentrations and Wine Quality of Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling and Bukettraube
Autor MARAIS, J.   WYK, C.J. van  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 26-35
Descriptors Raim Maduresa Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling i Bukettraube
Localització C 20/9

Títol Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines
Autor POOL, H. J.   MARAIS, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164
Descriptors Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial
Localització C 3/122

Títol Evaluation objective de la qualite du vin pinotage
Autor MARAIS, J.   VAN ROOYEN, P. C.   PLESSIS, C. S. du  
Dades Font FV - octubre 1979 - V: - N: 705, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Analisi Cromatografia de gasos Pinot noir Varietats Buquet Regressio lineal multiple
Localització FV 705

Títol Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   HOUTMAN, A. C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre
Localització C 3/149

Títol Research note quantitative gas chromatographic determination of specific esters and higher alcohols in wine using ffeon extraction
Autor MARAIS, J.   HOUTMAN, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 3, Pg: 250-252
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Esters Vi Freon Extraccio
Localització C 18/138

Títol Rol van terpene in druiwe en wyn
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Wynboer - April 1985 - V: - N: , Pg: 15-17
Descriptors Terpens Vi
Localització C 19/99

Títol Terpene concentrations and wine quality of Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer as affected by grape maturity and cellar practices
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: 26- N: , Pg: 231-245
Descriptors Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer Raim Maduresa
Localització C 21/44

Títol Terpenes in grape juice and wine: effect of heat treatment and skin-contact
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 783-798
Descriptors Terpens Ra?m Suc de ra?m
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Terpenes in the Aroma of Grape and Wines: A Review
Autor MARAIS, J.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1983 - V: 4- N: 2, Pg: 49-60
Descriptors Terpens Aroma Raim Vi
Localització C 20/57

Títol The Influence of holding on sugar and acidity of harvested grapes
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Vori leaflet series - 1977 - V: - N: 48, Pg:
Descriptors Raim Emmagatzematge Sucre Acidesa