Registres trobats: 17
Títol | A Reproducible Capillary Gas Chromatographic Technique for the Determination of Specific Terpenes in Grape Juice and Wine |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 21-25 |
Descriptors | Cromatografia capil?lar de gasos Determinacio Terpens Most Vi |
Localització | C 20/10 |
Títol | Aroma Components in Freon Extracts of Wine |
Autor | AUGUSTYN, O.P.H. MARAIS, J. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 37-39 |
Descriptors | Aroma Components Freo Extracte Vi |
Localització | C 19/56 |
Títol | Beverage review. Wine aroma composition. |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Food review - desembre-gener 1990-1991 - V: - N: , Pg: 18-21 |
Descriptors | Vi Aroma Composicio Components volatils Raim Terpens Alcohol superior Most Pirazina Fermentacio No isoprenoide Analisi |
Localització | C 4/73 |
Títol | Classification des vins en fonction de l'origine et du cepage par le moyen des composants du bouquet volatils. |
Autor | MARAIS, J. VAN ROOYEN, P. C. PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 733, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Buquet Components volatils Aroma Analisi quimica |
Localització | FV 733 |
Títol | Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc |
Localització | C 3/48 |
Títol | Determination quantitative du propanol-1 du methyle-2 propanol-1, du N-hexanol et des pentanols totaux dans les vins et les eaux-de-vie. |
Autor | ROUX, J. le MARAIS, J. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 612, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Begudes alcoholiques Licor Pentanol Hexanol Metil Propanol Cromatografia de gasos Vi escumos |
Localització | FV 612 |
Títol | Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23 |
Descriptors | Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques |
Localització | C 3/49 |
Títol | Effect of Grape Maturity and Juice Treatments on Terpene Concentrations and Wine Quality of Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling and Bukettraube |
Autor | MARAIS, J. WYK, C.J. van |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1986 - V: 7- N: 1, Pg: 26-35 |
Descriptors | Raim Maduresa Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Weisser Riesling i Bukettraube |
Localització | C 20/9 |
Títol | Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines |
Autor | POOL, H. J. MARAIS, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164 |
Descriptors | Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial |
Localització | C 3/122 |
Títol | Evaluation objective de la qualite du vin pinotage |
Autor | MARAIS, J. VAN ROOYEN, P. C. PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | FV - octubre 1979 - V: - N: 705, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Analisi Cromatografia de gasos Pinot noir Varietats Buquet Regressio lineal multiple |
Localització | FV 705 |
Títol | Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. HOUTMAN, A. C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre |
Localització | C 3/149 |
Títol | Research note quantitative gas chromatographic determination of specific esters and higher alcohols in wine using ffeon extraction |
Autor | MARAIS, J. HOUTMAN, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 3, Pg: 250-252 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Esters Vi Freon Extraccio |
Localització | C 18/138 |
Títol | Rol van terpene in druiwe en wyn |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Wynboer - April 1985 - V: - N: , Pg: 15-17 |
Descriptors | Terpens Vi |
Localització | C 19/99 |
Títol | Terpene concentrations and wine quality of Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer as affected by grape maturity and cellar practices |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1987 - V: 26- N: , Pg: 231-245 |
Descriptors | Terpens Concentracio Qualitat del vi Vitis vinifera L. cv. Gewurztraminer Raim Maduresa |
Localització | C 21/44 |
Títol | Terpenes in grape juice and wine: effect of heat treatment and skin-contact |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 783-798 |
Descriptors | Terpens Ra?m Suc de ra?m |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Terpenes in the Aroma of Grape and Wines: A Review |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1983 - V: 4- N: 2, Pg: 49-60 |
Descriptors | Terpens Aroma Raim Vi |
Localització | C 20/57 |
Títol | The Influence of holding on sugar and acidity of harvested grapes |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Vori leaflet series - 1977 - V: - N: 48, Pg: |
Descriptors | Raim Emmagatzematge Sucre Acidesa |