Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Components

Resultat de la cerca

Registres trobats: 63


Títol A cada uva su terruno
Autor CAYUELA, J.  
Dades Font El Somelier Espanyol - 1997 - V: - N: 38, Pg: 44-45
Descriptors Rapa Raim Components Sol

Títol An amproved sample preparation procedure for the analysis of major organic components in grape must and wine by high preformance liquid chromatography
Autor TROUSDALE, E.   RYU, D.   McCOORD, J. D.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 1, Pg: 28-29
Descriptors Most Vi Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos organics Acid organic
Localització C 1/59

Títol Analysis of wine bouquet components using headspace solid-phase microextraction-capillary gas chromatography
Autor DE LA CALLE, D.   REICHENB   DANZER, K.   HURLBECK, C.   BARTZSCH, C.   FELLER, K.H.  
Dades Font Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 21 - 1998 - V: - N: 7, Pg: 373-377
Descriptors Components aromatics Cromatografia capil?lar de gasos Components volatils Vi Aroma Microextraccio en fase solida
Localització C 13/12

Títol Aroma Components as Discriminating Parameters in the Chemometric Classification of Venetian White Wines
Autor MORET, I.   SCARPONI, G.   CESCON, P.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1004-1011
Descriptors Compostos aromatics Aroma Compostos Parametres Analisi discriminant Classificacio quimimetrica Venecia Vi blanc
Localització C 20/91

Títol Aroma Components in Freon Extracts of Wine
Autor AUGUSTYN, O.P.H.   MARAIS, J.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 37-39
Descriptors Aroma Components Freo Extracte Vi
Localització C 19/56

Títol Aroma Components of Vitis vinifera L. cv. Chenin blanc Grapes and Their Changes During Maturation
Autor AUGUSTYN, O.P.H.   RAPP, A.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 47-51
Descriptors Compostos volatils Vitis vinifera L. Chenin blanc Raim Maduracio
Localització C 19/52

Títol Aroma components of pomaces and wine from the variety muscat de Frontignan
Autor ETIEVANT, P.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 34 - 1983 - V: - N: , Pg: 393-403
Descriptors Components aromatics Moscatell Flavor Biogenesi
Localització C 10/58

Títol Change of primary aroma components during grape ripening, processing and winemaking
Autor PAPARGIRIOU, E.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 69-74
Descriptors Canvi Components Aroma Vinificacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Changes in acidity components in the flesh and skin of shiraz grapes during ripening- the effect of canopy density
Autor ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 417-422
Descriptors Acidesa Components Maduracio
Localització 634.814 SIM

Títol Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   SCHMID, M.  
Dades Font Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736
Descriptors Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi
Localització C 4/17

Títol Characterization of Some Volatile Potato Components
Autor BUTTERY, R.G   SEIFERT, R.M.   LING, L.C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1970 - V: 18- N: 3, Pg: 538-539
Descriptors Compostos volatils Patata Caracteritzacio
Localització C 19/18

Títol Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49
Descriptors Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc
Localització C 3/48

Títol Comparison of extracting solvents for typical volatile components of eastern wines in model aqueous-alcoholic systems
Autor BURSEY, M. M.   COBB, C. S.  
Dades Font Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 197-199
Descriptors Components volatils Most Cromatografia de gasos Vitis labrusca Concord Identificacio Analisi
Localització C 4/11

Títol Determination of the principal anionic components in wines and soft drinks, by ion interaction reversed-phase high-performance liquid chromatography
Autor GENNARO, M. C.   BERTOLO, P. L.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 - 1989 - V: - N: 472, Pg: 433-440
Descriptors Vi Components anionics Cromatografia de liquids HPLC Analisi
Localització C 2/35

Títol Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography
Autor FRAYNE, R.F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287
Descriptors Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio
Localització C 4/137

Títol Diurnal changes in water relations and absisic acid in field grown Vitis vinifera cvs.I. Leaf water potential components and leaf conductance under humid termperature and semiarid conditions
Autor DURING, H.   LOVEYS, B. R.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1982 - V: - N: 21, Pg: 223-232
Descriptors Relacio hidrica Vitis vinifera Vinya Acid abscisic
Localització C 10/4

Títol Effect of Extended Maceration on Wine Components and Quality
Autor SALABA, D.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Fall 2006 - V: 38- N: 3, Pg: 95-97
Descriptors Maceracio Vi Compostos Qualitat

Títol Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments
Autor GUADAYOL CUNILL, J.M.  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio

Títol Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments
Autor GUADAYOL CUNILL, J.M.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Components volatils Aroma Aliments

Títol Estudios clinicos de componentes y alimentos funcionales
Autor LAFUENTE, A.  
Dades Font Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2006 - V: 13- N: 1, Pg: 2-8
Descriptors Aliments funcionals Estudi clinic Components Assaig clinic

Títol Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes
Autor FRANQUET, R.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23
Descriptors Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi

Títol Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte
Autor GUADAYOL, J.M.   ALERT, J.   CAIXACH, J.   RIVERA, J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14
Descriptors Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components

Títol GC-Separated Brandy components derived from french and american oaks
Autor GUYMON, J.F.   CROWELL, E.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1972 - V: 23- N: 3, Pg: 114-120
Descriptors Compostos Brandi Roure america Roure frances
Localització C 19/21

Títol Investigation of volatile components in wines from Koshu and Zenkoji grapes
Autor SHIMIZU, J. I.   WATANABE, M.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 46 - 1982 - V: - N: 9, Pg: 2353-2355
Descriptors Components volatils Analisi Vi Varietats Raim Composicio Japo Cromatografia de gasos Zenkoji Koshu
Localització C 4/58

Títol Investigations on wine bouquet components by solid-phase microextraction-capillary gas chomatography (SPME-CGC) using different fibers
Autor DE LA CALLE, D.   REICHENB   DANZER, K.   HURLBECK, C.   BARTZSCH, C.   FELLER, K.H.  
Dades Font Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 20 - 1997 - V: - N: 12, Pg: 665-668
Descriptors Microextraccio en fase solida SPME Buquet Aroma
Localització C 13/13

Títol La fibra dietetica en la alimentacion
Autor ALESON CARBONELL, I.   FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.M.   SAYAS BARBERA, M.E.   PEREZ ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 83-91
Descriptors Fibra dietetica Alimentacio Components Paret vegetal Polisacarids Additius alimentaris Propietats fisiques Propietas fisiologiques

Títol Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization
Autor COBB, C. S.   RICE, A. C.   BURSEY, M. M.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825
Descriptors Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma
Localització C 4/23

Títol Modelisation of volatils components distillation in charentaise pot stilltechnique. Application to the potential agricultural contaminant
Autor MONCHATY, A. et al  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 395-398
Descriptors Compostos volatils Destil?lacio
Localització 663.254 IN V

Títol Multi-layer conducting polymer gas sensor arrays for olfactory sensing
Autor SLATER, J.M.   PAYNTER, J.   WATT, E.J.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 379-383
Descriptors Olor Aroma Components Metanol Etanol Propanol Analisi
Localització C 17/56

Títol Odor thresholds and relative intensities of volatile aroma components in an artificial beverage imitating whisky
Autor SALO, P.   NYKANEN, L.   SUOMALAINEN, H.  
Dades Font Journal of food science ISSN: 0022-1147 - 1972 - V: 37- N: , Pg: 394-398
Descriptors Compostos volatils Aroma Begudes alcoholiques Artificial Whisky
Localització C 17/30

Títol Off-odor and flavor components in table wines
Autor MARCHESI, R.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - primavera 1991 - V: - N: 1, Pg: 7-8
Descriptors Vi Vi de taula Defectes Elaboracio Vinificacio Aroma Identificacio

Títol Potential artefacts from using porons polymers for collecting aroma components
Autor WILLIAMS, A. A.   LEWIS, M. J.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 1017-1026
Descriptors Aroma Components volatils Vi Analisi Polimers Polimeritzacio Hidrocarbons poliaromatics Alcohol Fenols
Localització C 3/115

Títol Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components
Autor
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 231-239
Descriptors Interaccio Vi negre Gelatina Compostos

Títol Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79"
Autor MARGHERI, G... [et al.]  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282
Descriptors Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino
Localització C 3/55

Títol Sauvignon Blanc varietal aroma
Autor ALLEN, MALCOLM S.   LACEY, MICHAEL J.   HARRIS, ROGER L.N.   BROWN, W.VANCE  
Dades Font Australian grapegrower and winemaker - 1998 - V: - N: 292, Pg: 51,53-54,56
Descriptors Sauvignon blanc Aroma Components Clima Influencia Varietats de ra?m
Localització C 15/98

Títol Some Volatile Aroma Components of Vitis Vinifera L. cv. Sauvignon blanc
Autor AUGUSTYN, O.P.H.   RAPP, A.   VAN WYK, C.J.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 53-60
Descriptors Compostos volatils Aroma Vitis vinifera L. Sauvignon blanc
Localització C 19/53

Títol Some important aroma components of white wine
Autor SIMPSON, R.F.  
Dades Font Food Technology in Australia - December 1979 - V: - N: 31, Pg: 516-522
Descriptors Aroma Vi blanc Components aromatics
Localització C 15/65

Títol Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine
Autor ROSANNE, W. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363
Descriptors Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen
Localització C 3/130

Títol Some volatile components of wines of Vitis Vinifera varieties Cabernet Sauvignon and Ruby Cabernet. II. Acidic compounds
Autor KEPNER, R.E.   WEBB, A.D.   MAGGIORA, L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1969 - V: - N: 20, Pg: 25-31
Descriptors Compostos volatils Vitis vinifera Cabernet sauvignon Vi Ruby cabernet
Localització C 17/33

Títol Spectral evaluation of total phenolic components in Vitis vinifera : grapes and wines
Autor CHRIS, T.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font Science of Food and Agriculture ISSN: 0738-9310 - abril 1985 - V: - N: 36, Pg: 1275-1284
Descriptors Vi Flavonoides Compostos fenolics Raim Esters Analisi espectral
Localització C 2/8

Títol Stability of Free and Bound Fractions of Some Aroma Components of Grapes cv. Muscat During the Wine Processing: Preliminary Results
Autor GUNATA, Y.Z. et al.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 112-114
Descriptors Estabilitat Aroma Components Raim Muscat Vinificacio
Localització C 20/11

Títol Study of some components of the unsaponifiable fraction in the skin of grapes
Autor DAGNA, L.   GASPARINI, G.   ICARDI, ML.   SESIA, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 4, Pg: 201-206
Descriptors Fraccio insaponificable Pell Raim
Localització C 12/114

Títol Suelos de pagos viticolas de Andalucia Occidental sobre albarizas. II Clasificacion, componentes y propiedades
Autor PANEQUE, G.   ESPINO, C.   OSTA, P.   PANEQUE, P.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 41-56
Descriptors Sol Andalusia Classificacio Components Propietats Andalucia
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Extraccio Components volatils Aliments

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments

Títol The Aroma of Grapes. Localisation and Evolution of Free and Bound Fractions of Some Grape Aroma Components c.v. Muscat During first Development and Maturation
Autor GUNATA, Y.Z. et al.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1985 - V: - N: 36, Pg: 857-862
Descriptors Raim Aroma Evolucio Muscat Maduracio
Localització C 19/73

Títol The Changes in Certain Components of Setubal Wines During Aging
Autor SOARES FRANCO, D.   SINGLETON, V.L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 3, Pg: 146-150
Descriptors Compostos Setubal Vi Crian?a
Localització C 21/19

Títol The Chemestry of Serry maturation II. An investigation of the volatile components present in "Standard" sherry base wine
Autor CRIDDLE, W.J.   GOSWELL, R.W.   WILLIAMS, M.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 2, Pg: 61-71
Descriptors Sherry Jerez Xeres Components volatils Aroma Analisi Composicio Cromatografia de gasos
Localització C 5/41

Títol The Collection and concentration of aroma components of soft fruit using porapak Q
Autor WILLIAMS, A. A.   TUCKNOTT, O. G.   ISMAIL, H. H.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 262-266
Descriptors Aroma Components volatils Polimers Polimeritzacio Cromatografia de gasos Analisi Vi Raim
Localització C 2/100

Títol The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines
Autor WILLIAMS, A.A.   LEWIS, M.J.   MAY, H.V.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319
Descriptors Components volatils Sabor Gust Vi
Localització C 20/64

Títol The aroma of grapes. I. Extraction and determination of free and glycosidically bound fractions of some grape aroma components
Autor GUNATA, Y.Z.   BAYONOVE, C.L.   BAUMES, R.L.   CORDONNIER, R.E.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1985 - V: - N: 331, Pg: 83-90
Descriptors Components aromatics Aroma Raim Extraccio
Localització C 15/11

Títol The effect of juice clarity and several condictions promoting yeast growth on fermentation rate, the production of aroma components and wine quality
Autor HOUTMAN, A.C.   DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture VOL 2 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 71-81
Descriptors Vi Aroma Fermentacio
Localització C 9/18

Títol The volatile components of Scotch Whisky
Autor WILLIAMS, A.A.   TUCKNOTT, O.G.  
Dades Font - 1972 - V: - N: 23, Pg: 1-7
Descriptors Components volatils Whisky escoces
Localització C 17/28

Títol Traitements des vins moisis, bouchonnes: le point sur la question
Autor MIRABEL, M. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 31-33
Descriptors Vi Components Cloroanisols Bromoanisols Analisi sensorial Compostos volatils

Títol Uses of winery and distillery effluents in agriculture: characterisation of nutrient and hazardous components
Autor BUSTAMANTE, M.A. et al.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 285-292
Descriptors Materia organica Nutrients Polifenols Celler Efluents vitivinicoles Us Agricultura Residus Aigues residuals Efluents vitivinicoles
Localització 504.05 GES

Títol Valor nutricional i components protectors dels vins negres
Autor TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 3-11
Descriptors Vi negre Nutricio Salut Consum Components protectors

Títol Volatile Aroma Components of Wines and Other Fermented Beverages
Autor DINSMOOR WEBB, A.   MULLER, C.J.  
Dades Font Advanced Applied Microbiology - 1972 - V: 14- N: , Pg: 75-146
Descriptors Compostos volatils Aroma Vi Fermentacio Begudes alcoholiques
Localització C 19/22

Títol Volatile aroma components of Australian port wines
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222
Descriptors Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust
Localització C 6/12

Títol Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction
Autor CAPELLA, P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218
Descriptors Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/135

Títol Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds
Autor BOREA, I. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226
Descriptors Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones
Localització C 6/5

Títol Volatile components of albana wine. IV. Hydroxy compounds
Autor BOREA CARNACINI, A.   CAPELLA, P.   AMATI, A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1980 - V: 31- N: 4, Pg: 313-315
Descriptors Compostos volatils
Localització C 20/71

Títol Whiskey Composition: Identification of additional components by gas chromatography-mass spectrometry
Autor KAHN, J.H.   SHIPLEY, P.A.   LaROE, E.G.   CONNER, H.A.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 - 1969 - V: 34- N: , Pg: 587-591
Descriptors Whisky Composicio Components adicionals Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 17/4

Títol Wine Phenolics-Analysis of Low Molecular Weight Components by High Performance Liquid Chromatography
Autor SALAGOITY-AUGUSTE, M.H.   BERTRAND, A.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1241-1247
Descriptors Vi Analisi fenolica Compostos Baix pes molecular Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 20/93