Registres trobats: 63
Títol | A cada uva su terruno |
Autor | CAYUELA, J. |
Dades Font | El Somelier Espanyol - 1997 - V: - N: 38, Pg: 44-45 |
Descriptors | Rapa Raim Components Sol |
Títol | An amproved sample preparation procedure for the analysis of major organic components in grape must and wine by high preformance liquid chromatography |
Autor | TROUSDALE, E. RYU, D. McCOORD, J. D. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 1, Pg: 28-29 |
Descriptors | Most Vi Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos organics Acid organic |
Localització | C 1/59 |
Títol | Analysis of wine bouquet components using headspace solid-phase microextraction-capillary gas chromatography |
Autor | DE LA CALLE, D. REICHENB DANZER, K. HURLBECK, C. BARTZSCH, C. FELLER, K.H. |
Dades Font | Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 21 - 1998 - V: - N: 7, Pg: 373-377 |
Descriptors | Components aromatics Cromatografia capil?lar de gasos Components volatils Vi Aroma Microextraccio en fase solida |
Localització | C 13/12 |
Títol | Aroma Components as Discriminating Parameters in the Chemometric Classification of Venetian White Wines |
Autor | MORET, I. SCARPONI, G. CESCON, P. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1004-1011 |
Descriptors | Compostos aromatics Aroma Compostos Parametres Analisi discriminant Classificacio quimimetrica Venecia Vi blanc |
Localització | C 20/91 |
Títol | Aroma Components in Freon Extracts of Wine |
Autor | AUGUSTYN, O.P.H. MARAIS, J. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 37-39 |
Descriptors | Aroma Components Freo Extracte Vi |
Localització | C 19/56 |
Títol | Aroma Components of Vitis vinifera L. cv. Chenin blanc Grapes and Their Changes During Maturation |
Autor | AUGUSTYN, O.P.H. RAPP, A. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 47-51 |
Descriptors | Compostos volatils Vitis vinifera L. Chenin blanc Raim Maduracio |
Localització | C 19/52 |
Títol | Aroma components of pomaces and wine from the variety muscat de Frontignan |
Autor | ETIEVANT, P. BAYONOVE, C. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 34 - 1983 - V: - N: , Pg: 393-403 |
Descriptors | Components aromatics Moscatell Flavor Biogenesi |
Localització | C 10/58 |
Títol | Change of primary aroma components during grape ripening, processing and winemaking |
Autor | PAPARGIRIOU, E. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 69-74 |
Descriptors | Canvi Components Aroma Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Changes in acidity components in the flesh and skin of shiraz grapes during ripening- the effect of canopy density |
Autor | ILAND, P.G. COOMBE, B.G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 417-422 |
Descriptors | Acidesa Components Maduracio |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. SCHMID, M. |
Dades Font | Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736 |
Descriptors | Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi |
Localització | C 4/17 |
Títol | Characterization of Some Volatile Potato Components |
Autor | BUTTERY, R.G SEIFERT, R.M. LING, L.C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1970 - V: 18- N: 3, Pg: 538-539 |
Descriptors | Compostos volatils Patata Caracteritzacio |
Localització | C 19/18 |
Títol | Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc |
Localització | C 3/48 |
Títol | Comparison of extracting solvents for typical volatile components of eastern wines in model aqueous-alcoholic systems |
Autor | BURSEY, M. M. COBB, C. S. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 197-199 |
Descriptors | Components volatils Most Cromatografia de gasos Vitis labrusca Concord Identificacio Analisi |
Localització | C 4/11 |
Títol | Determination of the principal anionic components in wines and soft drinks, by ion interaction reversed-phase high-performance liquid chromatography |
Autor | GENNARO, M. C. BERTOLO, P. L. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 - 1989 - V: - N: 472, Pg: 433-440 |
Descriptors | Vi Components anionics Cromatografia de liquids HPLC Analisi |
Localització | C 2/35 |
Títol | Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography |
Autor | FRAYNE, R.F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio |
Localització | C 4/137 |
Títol | Diurnal changes in water relations and absisic acid in field grown Vitis vinifera cvs.I. Leaf water potential components and leaf conductance under humid termperature and semiarid conditions |
Autor | DURING, H. LOVEYS, B. R. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1982 - V: - N: 21, Pg: 223-232 |
Descriptors | Relacio hidrica Vitis vinifera Vinya Acid abscisic |
Localització | C 10/4 |
Títol | Effect of Extended Maceration on Wine Components and Quality |
Autor | SALABA, D. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Fall 2006 - V: 38- N: 3, Pg: 95-97 |
Descriptors | Maceracio Vi Compostos Qualitat |
Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio |
Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Components volatils Aroma Aliments |
Títol | Estudios clinicos de componentes y alimentos funcionales |
Autor | LAFUENTE, A. |
Dades Font | Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Enero-Marzo 2006 - V: 13- N: 1, Pg: 2-8 |
Descriptors | Aliments funcionals Estudi clinic Components Assaig clinic |
Títol | Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes |
Autor | FRANQUET, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi |
Títol | Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte |
Autor | GUADAYOL, J.M. ALERT, J. CAIXACH, J. RIVERA, J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14 |
Descriptors | Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components |
Títol | GC-Separated Brandy components derived from french and american oaks |
Autor | GUYMON, J.F. CROWELL, E.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1972 - V: 23- N: 3, Pg: 114-120 |
Descriptors | Compostos Brandi Roure america Roure frances |
Localització | C 19/21 |
Títol | Investigation of volatile components in wines from Koshu and Zenkoji grapes |
Autor | SHIMIZU, J. I. WATANABE, M. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 46 - 1982 - V: - N: 9, Pg: 2353-2355 |
Descriptors | Components volatils Analisi Vi Varietats Raim Composicio Japo Cromatografia de gasos Zenkoji Koshu |
Localització | C 4/58 |
Títol | Investigations on wine bouquet components by solid-phase microextraction-capillary gas chomatography (SPME-CGC) using different fibers |
Autor | DE LA CALLE, D. REICHENB DANZER, K. HURLBECK, C. BARTZSCH, C. FELLER, K.H. |
Dades Font | Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 20 - 1997 - V: - N: 12, Pg: 665-668 |
Descriptors | Microextraccio en fase solida SPME Buquet Aroma |
Localització | C 13/13 |
Títol | La fibra dietetica en la alimentacion |
Autor | ALESON CARBONELL, I. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J.M. SAYAS BARBERA, M.E. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 83-91 |
Descriptors | Fibra dietetica Alimentacio Components Paret vegetal Polisacarids Additius alimentaris Propietats fisiques Propietas fisiologiques |
Títol | Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization |
Autor | COBB, C. S. RICE, A. C. BURSEY, M. M. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825 |
Descriptors | Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma |
Localització | C 4/23 |
Títol | Modelisation of volatils components distillation in charentaise pot stilltechnique. Application to the potential agricultural contaminant |
Autor | MONCHATY, A. et al |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 395-398 |
Descriptors | Compostos volatils Destil?lacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Multi-layer conducting polymer gas sensor arrays for olfactory sensing |
Autor | SLATER, J.M. PAYNTER, J. WATT, E.J. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 379-383 |
Descriptors | Olor Aroma Components Metanol Etanol Propanol Analisi |
Localització | C 17/56 |
Títol | Odor thresholds and relative intensities of volatile aroma components in an artificial beverage imitating whisky |
Autor | SALO, P. NYKANEN, L. SUOMALAINEN, H. |
Dades Font | Journal of food science ISSN: 0022-1147 - 1972 - V: 37- N: , Pg: 394-398 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Begudes alcoholiques Artificial Whisky |
Localització | C 17/30 |
Títol | Off-odor and flavor components in table wines |
Autor | MARCHESI, R. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - primavera 1991 - V: - N: 1, Pg: 7-8 |
Descriptors | Vi Vi de taula Defectes Elaboracio Vinificacio Aroma Identificacio |
Títol | Potential artefacts from using porons polymers for collecting aroma components |
Autor | WILLIAMS, A. A. LEWIS, M. J. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 1017-1026 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Analisi Polimers Polimeritzacio Hidrocarbons poliaromatics Alcohol Fenols |
Localització | C 3/115 |
Títol | Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components |
Autor | |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 231-239 |
Descriptors | Interaccio Vi negre Gelatina Compostos |
Títol | Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79" |
Autor | MARGHERI, G... [et al.] |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282 |
Descriptors | Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino |
Localització | C 3/55 |
Títol | Sauvignon Blanc varietal aroma |
Autor | ALLEN, MALCOLM S. LACEY, MICHAEL J. HARRIS, ROGER L.N. BROWN, W.VANCE |
Dades Font | Australian grapegrower and winemaker - 1998 - V: - N: 292, Pg: 51,53-54,56 |
Descriptors | Sauvignon blanc Aroma Components Clima Influencia Varietats de ra?m |
Localització | C 15/98 |
Títol | Some Volatile Aroma Components of Vitis Vinifera L. cv. Sauvignon blanc |
Autor | AUGUSTYN, O.P.H. RAPP, A. VAN WYK, C.J. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 2, Pg: 53-60 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Vitis vinifera L. Sauvignon blanc |
Localització | C 19/53 |
Títol | Some important aroma components of white wine |
Autor | SIMPSON, R.F. |
Dades Font | Food Technology in Australia - December 1979 - V: - N: 31, Pg: 516-522 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Components aromatics |
Localització | C 15/65 |
Títol | Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine |
Autor | ROSANNE, W. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363 |
Descriptors | Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen |
Localització | C 3/130 |
Títol | Some volatile components of wines of Vitis Vinifera varieties Cabernet Sauvignon and Ruby Cabernet. II. Acidic compounds |
Autor | KEPNER, R.E. WEBB, A.D. MAGGIORA, L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1969 - V: - N: 20, Pg: 25-31 |
Descriptors | Compostos volatils Vitis vinifera Cabernet sauvignon Vi Ruby cabernet |
Localització | C 17/33 |
Títol | Spectral evaluation of total phenolic components in Vitis vinifera : grapes and wines |
Autor | CHRIS, T. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | Science of Food and Agriculture ISSN: 0738-9310 - abril 1985 - V: - N: 36, Pg: 1275-1284 |
Descriptors | Vi Flavonoides Compostos fenolics Raim Esters Analisi espectral |
Localització | C 2/8 |
Títol | Stability of Free and Bound Fractions of Some Aroma Components of Grapes cv. Muscat During the Wine Processing: Preliminary Results |
Autor | GUNATA, Y.Z. et al. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 2, Pg: 112-114 |
Descriptors | Estabilitat Aroma Components Raim Muscat Vinificacio |
Localització | C 20/11 |
Títol | Study of some components of the unsaponifiable fraction in the skin of grapes |
Autor | DAGNA, L. GASPARINI, G. ICARDI, ML. SESIA, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1982 - V: - N: 4, Pg: 201-206 |
Descriptors | Fraccio insaponificable Pell Raim |
Localització | C 12/114 |
Títol | Suelos de pagos viticolas de Andalucia Occidental sobre albarizas. II Clasificacion, componentes y propiedades |
Autor | PANEQUE, G. ESPINO, C. OSTA, P. PANEQUE, P. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 41-56 |
Descriptors | Sol Andalusia Classificacio Components Propietats Andalucia |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Extraccio Components volatils Aliments |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments |
Títol | The Aroma of Grapes. Localisation and Evolution of Free and Bound Fractions of Some Grape Aroma Components c.v. Muscat During first Development and Maturation |
Autor | GUNATA, Y.Z. et al. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1985 - V: - N: 36, Pg: 857-862 |
Descriptors | Raim Aroma Evolucio Muscat Maduracio |
Localització | C 19/73 |
Títol | The Changes in Certain Components of Setubal Wines During Aging |
Autor | SOARES FRANCO, D. SINGLETON, V.L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 3, Pg: 146-150 |
Descriptors | Compostos Setubal Vi Crian?a |
Localització | C 21/19 |
Títol | The Chemestry of Serry maturation II. An investigation of the volatile components present in "Standard" sherry base wine |
Autor | CRIDDLE, W.J. GOSWELL, R.W. WILLIAMS, M.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 2, Pg: 61-71 |
Descriptors | Sherry Jerez Xeres Components volatils Aroma Analisi Composicio Cromatografia de gasos |
Localització | C 5/41 |
Títol | The Collection and concentration of aroma components of soft fruit using porapak Q |
Autor | WILLIAMS, A. A. TUCKNOTT, O. G. ISMAIL, H. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 262-266 |
Descriptors | Aroma Components volatils Polimers Polimeritzacio Cromatografia de gasos Analisi Vi Raim |
Localització | C 2/100 |
Títol | The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines |
Autor | WILLIAMS, A.A. LEWIS, M.J. MAY, H.V. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319 |
Descriptors | Components volatils Sabor Gust Vi |
Localització | C 20/64 |
Títol | The aroma of grapes. I. Extraction and determination of free and glycosidically bound fractions of some grape aroma components |
Autor | GUNATA, Y.Z. BAYONOVE, C.L. BAUMES, R.L. CORDONNIER, R.E. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1985 - V: - N: 331, Pg: 83-90 |
Descriptors | Components aromatics Aroma Raim Extraccio |
Localització | C 15/11 |
Títol | The effect of juice clarity and several condictions promoting yeast growth on fermentation rate, the production of aroma components and wine quality |
Autor | HOUTMAN, A.C. DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture VOL 2 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 71-81 |
Descriptors | Vi Aroma Fermentacio |
Localització | C 9/18 |
Títol | The volatile components of Scotch Whisky |
Autor | WILLIAMS, A.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | - 1972 - V: - N: 23, Pg: 1-7 |
Descriptors | Components volatils Whisky escoces |
Localització | C 17/28 |
Títol | Traitements des vins moisis, bouchonnes: le point sur la question |
Autor | MIRABEL, M. et al. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2006 - V: 33- N: 119, Pg: 31-33 |
Descriptors | Vi Components Cloroanisols Bromoanisols Analisi sensorial Compostos volatils |
Títol | Uses of winery and distillery effluents in agriculture: characterisation of nutrient and hazardous components |
Autor | BUSTAMANTE, M.A. et al. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 285-292 |
Descriptors | Materia organica Nutrients Polifenols Celler Efluents vitivinicoles Us Agricultura Residus Aigues residuals Efluents vitivinicoles |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Valor nutricional i components protectors dels vins negres |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 3-11 |
Descriptors | Vi negre Nutricio Salut Consum Components protectors |
Títol | Volatile Aroma Components of Wines and Other Fermented Beverages |
Autor | DINSMOOR WEBB, A. MULLER, C.J. |
Dades Font | Advanced Applied Microbiology - 1972 - V: 14- N: , Pg: 75-146 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Vi Fermentacio Begudes alcoholiques |
Localització | C 19/22 |
Títol | Volatile aroma components of Australian port wines |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust |
Localització | C 6/12 |
Títol | Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction |
Autor | CAPELLA, P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218 |
Descriptors | Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 3/135 |
Títol | Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds |
Autor | BOREA, I. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226 |
Descriptors | Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones |
Localització | C 6/5 |
Títol | Volatile components of albana wine. IV. Hydroxy compounds |
Autor | BOREA CARNACINI, A. CAPELLA, P. AMATI, A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1980 - V: 31- N: 4, Pg: 313-315 |
Descriptors | Compostos volatils |
Localització | C 20/71 |
Títol | Whiskey Composition: Identification of additional components by gas chromatography-mass spectrometry |
Autor | KAHN, J.H. SHIPLEY, P.A. LaROE, E.G. CONNER, H.A. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 - 1969 - V: 34- N: , Pg: 587-591 |
Descriptors | Whisky Composicio Components adicionals Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 17/4 |
Títol | Wine Phenolics-Analysis of Low Molecular Weight Components by High Performance Liquid Chromatography |
Autor | SALAGOITY-AUGUSTE, M.H. BERTRAND, A. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1241-1247 |
Descriptors | Vi Analisi fenolica Compostos Baix pes molecular Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 20/93 |