Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Ra?m

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Analisi HPLC-DAD e HPLC di polifenoli, oligosaccaridi e polisaccaridi in uve ( cv.sangiovese) e relativi vini
Autor MANCINI, P   ROMANI, A   BALDI, A   MULINACCI, N   VINCIERI, F, F  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - dicembre 1996 - V: - N: XXV, Pg: 591-597
Descriptors Polifenols Ra?m Oligosacarids Polisacarids HPLC
Localització C 15/84

Títol Analysis of anthocyanins in foods by liquid chromatography, liquid chromatography-mass spectrometry and capillary electrophoresis
Autor COSTA, C. T. DA   HORTON, D.   MARGOLIS, S. A.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2000 - V: - N: 881, Pg: 403-410
Descriptors Analisi d'aliments Vi Ra?m Fruita Antocianines
Localització C 15/106

Títol Aplicacion de un nuevo preparado de levaduras "YSEO" para mostos problematicos en su fermentacion
Autor BOHLSCHEID, J.C.   SPECHT, G.   JULIEN, A.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 124-126
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Most Llevats Ra?m Raim negre
Localització 663.2 (063) Con

Títol Aplicacions de l'enginyeria genetica i la genomica en enologia
Autor GONZALEZ, R.   RAMON, D.  
Dades Font ACE.Revista d'enologa ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 4-8
Descriptors Enginyeria genetica Vinya Genomica Enologia Biotecnologia Ra?m Llevats vinics Llevats Vi Genetica

Títol Estudio de la maduracion fenolica zonal en las variedades Garnacha y Cari?ena en la DO Terra Alta
Autor EDO, M.   NADAL, M.   LAMPREAVE, M  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 180-182
Descriptors Maduresa tecnologica Maduresa fenolica Ra?m Garnacha Garnatxa Cari?ena
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de la cepa de bacteria usada para la fermentacion malolactica en la liberacion de compuestos volatiles de un extracto de precursores de uva
Autor HERNANDEZ ORTE, P.   CERSOSIMO, M.;   LOSCOS, N.; CACHO, J.;   FERREIRA, V.;   GARCIA MORUNO, E.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 31-33
Descriptors Oenococcus Lactobacillus Fermentacio maolactica Olor Ra?m
Localització 663.2 (063) Con

Títol Terpenes in grape juice and wine: effect of heat treatment and skin-contact
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 783-798
Descriptors Terpens Ra?m Suc de ra?m
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Une production integree de raisins pour repondre a quelles motivations de la filiere vitivinicole mondiale
Autor DUTRUC-ROSSET, G  
Dades Font Le Progres agricole et viticole - 2001 - V: - N: 6, Pg: 138-142
Descriptors Produccio integrada Ra?m