Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Polisacarids

Resultat de la cerca

Registres trobats: 45


Títol A linear Arabian from a red wine.
Autor BELLEVILLE, M.P.   WILLIAMS, P.   BRILLOUET, J.M.  
Dades Font Phytochemistry ISSN: 0031-9422 VOL 33 - 1993 - V: - N: 1, Pg: 227-229
Descriptors Vi negre Polisacarids Composicio Microfiltracio Membrana Analisi Cromatografia
Localització C 6/6

Títol Alterations in structural polysaccharides during liquefaction of tomato locule tissue
Autor CHENG, G.W.   HUBER, D.J.  
Dades Font Plant physiology ISSN: 0032-0889 - 1996 - V: - N: 111, Pg: 447-457
Descriptors Alteracions Tomaquet Polisacarids Liquefaccio
Localització C 10/74

Títol Analisi HPLC-DAD e HPLC di polifenoli, oligosaccaridi e polisaccaridi in uve ( cv.sangiovese) e relativi vini
Autor MANCINI, P   ROMANI, A   BALDI, A   MULINACCI, N   VINCIERI, F, F  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - dicembre 1996 - V: - N: XXV, Pg: 591-597
Descriptors Polifenols Ra?m Oligosacarids Polisacarids HPLC
Localització C 15/84

Títol Aqueous two-phase extraction of plant enzymes from sources containing large amounts of tannins and anionic mucilages.
Autor VILTER, H.  
Dades Font Bioseparation . - 1990 - V: - N: , Pg: 283-292
Descriptors Polisacarids Polifenols Polietile Enzims Tanins
Localització C 3/29

Títol Bacterial Exopolysaccharides
Autor SUTHERLAND, I.W.  
Dades Font Advances in Microbial Physiology ISSN: 0065-2911 - - V: - N: , Pg: 143-213
Descriptors Polisacarids Exopolisacarid
Localització C 7/26

Títol Cell wall polysaccharides determination: comparison of detergent method and direct monomeric analysis
Autor BARRY, J.L.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 275-282
Descriptors Polisacarids analisi Cel.lulosa Composicio Sucre Metode Van Soest Monomer Carbohidrats
Localització C 4/77

Títol Colloidal behaviour of grape seed tannins in model solution- Effect of wine polysaccharides
Autor RIOU, V.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 255-262
Descriptors Comportament coloidal Tanins Polisacarids
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Colorimetric method for determination of sugars and related substances
Autor DUBOIS, M.  
Dades Font Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356
Descriptors Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio
Localització C 4/114

Títol Comparison of exocellular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria
Autor CERNING, J.   BOUILLANNE, C.   LANDON, M.   DESMAZEAUD, M. J.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 443-451
Descriptors Bacteris acidolactics Polisacarids
Localització C 7/77

Títol Comparison of exolcullular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria
Autor CERNING, J.   BOUILLANNE, C.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 10 - 1990 - V: - N: , Pg: 4443-4451
Descriptors Bacteris acidolactics Polisacarids
Localització C 7/85

Títol Crianza sobre lias en vinos tintos
Autor PALOMERO, F.   BENITO, S.   MORATA, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 92-98
Descriptors Crian?a sobre lies Vi negre Polisacarids

Títol Cuantificacion de polisacaridos en mostos y vinos tintos de variedad Tempranillo
Autor AYESTARAN, B.   LEON, D.   GUADALUPE, Z.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 105-107
Descriptors Polisacarids Most Vi negre Tempranillo Ull de llebre
Localització 663.2 JOR

Títol Des vins plus gras et plus complexes
Autor NIONCEL, C.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre-octubre 1997 - V: - N: 223, Pg: 49-51
Descriptors Crian?a Lies Muscadet Vi Polisacarids Reduccio

Títol Determination of molecular weight of polysaccharides in musts and wines by HPLC
Autor TORRE, M. C. de la   MARTI, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 221-223
Descriptors Polisacarids Most Vi HPLC Pes molecular Macabeu Parellada Xarel.lo Vi escumos Metode xampanyes Metode tradicional Penedes
Localització C 4/103

Títol Efecto de polisacaridos y enzimas de maceracion en el color de vinos tintos de tempranillo
Autor AYESTARAN, B.   GUADALUPE, Z.   LEON, D.   PALACIOS, A.   ECHAVARRI, F.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 80-82
Descriptors Polisacarids Enzims Maceracio Color Vi negre Tempranillo Ull de llebre
Localització 663.2 JOR

Títol Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35
Descriptors Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols

Títol Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire
Autor OLLIVIER, C.   LLAUBERES, R. M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123
Descriptors HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge
Localització C 4/86

Títol Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs
Autor MINGUEZ, S.   GONZALO, A.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14
Descriptors Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC

Títol Estudio Analitico de las burbas generadas en el desfangado de mostos blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 1999 - V: - N: 62, Pg: 46-52
Descriptors Acids grassos Desfangament Nitrogen Most Polisacarids

Títol Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine
Autor DUBOURDIEU, D.   LLAUBERES, R. M.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge
Localització C 4/101

Títol FT-IR spectroscopy and multivariate analysis of wine polysaccharides - calibration curves for mannose.
Autor COIMBRA, M.A.   BARROS, A.   COLHO, E.   GON?ALVES, F.   DIAS CARDOSO, A.   ROCHA, S.   DELGADILLO, I.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Espectroscopia FTIR Analisi multivarietal Polisacarids
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Fermentation-Derived Polysaccharides for Use in Foods
Autor MORRIS, V.J  
Dades Font Food Biotechnolgy: New Developments in Fermentation - - V: - N: , Pg: 199-201
Descriptors Fermentacio Aliments Polisacarids
Localització C 1/76

Títol Improved size-exclusion high-performance liquid chromatographic method for the simple analysis of grape juice and wine polysaccharides
Autor LOPEZ BARAJAS, M.   LOPEZ TAMANES, E.   BUXADERAS, S.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: A- N: 823, Pg: 339-347
Descriptors Suc de raim Vi Polisacarids Cromatografia de liquids Analisi
Localització C 16/24

Títol Influence of skin contact and enzyme clarification on the polysaccharide composition of two monovarietal Bairrada white wines
Autor COIMBRA, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 229-236
Descriptors Clarificacio Enzims Polisacarids Vi blanc Monovarietals
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava
Autor BOSCH, M. P.   COMELLES, F.   CASTRO, J. J. de  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14
Descriptors Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius

Títol Isolation and characterization of exocellular polysaccharide produced by Lactobacillus bulgaricus.
Autor CERNING, J.   BOUILLANNE, C.   DESMAZEAUD, M. J.   LANDON, M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 8 - 1986 - V: - N: 9, Pg: 625-628
Descriptors Lactobacillus bulgaricus Bacteris Polisacarids
Localització C 1/83

Títol Jus de Raisin: comment extraire le maximunm du potentiel de la baie de raisin
Autor MIKOLAJZACK, M.$   VEYRET, M.   DOCO, T.   ESCUDIER, J.L.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 2-10 (cahier technique)
Descriptors Vinificacio Termotractament Baia Raim Polisacarids Oligosacarids Maceracio

Títol L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines.
Autor FEUILLAT, M.   FREYSSINET, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176
Descriptors Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne
Localització C 5/44

Títol La crianza del vino tinto sobre lias; una nueva tendencia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 24-28
Descriptors Vi negre Crian?a Posit Consum d'oxigen Color del vi Concentracio de polisacarids i manoproteines Polisacarids Mannoproteines

Títol La fibra dietetica en la alimentacion
Autor ALESON CARBONELL, I.   FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.M.   SAYAS BARBERA, M.E.   PEREZ ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 83-91
Descriptors Fibra dietetica Alimentacio Components Paret vegetal Polisacarids Additius alimentaris Propietats fisiques Propietas fisiologiques

Títol Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires
Autor DUBOURDIEU, D.   HADJINICOLAU, D.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40
Descriptors Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole
Localització C 4/87

Títol Les polysaccharides du vin
Autor DOCO, TH.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 33-41
Descriptors Polisacarids Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Levaduras No-Saccharomyces de adicion exogena para crianza sobre lias
Autor PALOMERO, F.   BENITO, S.   MORATA, A.   CALDERON, F.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 41-43
Descriptors Llevats Saccharomyces Schizosaccharomyces Polisacarids HPLC
Localització 663.2 (063) Con

Títol Los polisacaridos, contribucion a la calidad del vino
Autor FUSTER, ANDRE   DULAU, LAURENT   NAVASCUES, EVA   PALACIOS, ANTONIO  
Dades Font Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 46-51
Descriptors Qualitat del vi Polisacarids Vi

Títol Methodes de determination et d'identification des polysaccharides du grain de raisin, du mout et du vin.
Autor DATOUNACHVILI, E.N.   LEJOV, V.N.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 457, Pg: 5 p.
Descriptors Determinacio Identificacio Polisacarids Raim Most Vi Pinyol
Localització FV 457

Títol Methodes de determination et d'identification des polysaccharides du grain de raisin, du mout et du vin. Etude de quelques donnees experimentales.
Autor DATOUNACHVILI, E.N.   YEJOV, V.N.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 503, Pg: 4 p.
Descriptors Acid galacturonic Most Raim Varietats Sucre Electroforesi Polisacarids Moscatell Sacarid
Localització FV 503

Títol Nota. Composicion en monosacaridos neutros de los polisacaridos de mostos, vinos y cavas.
Autor PUEYO, E.   OLANO, A.   POLO, M. C.  
Dades Font Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos. ISSN: 1131-799X VOL 35 - abril 1995 - V: - N: 2, Pg: 191-201
Descriptors Most Vi Cava Polisacarids Monosacarids neutres

Títol Polysaccharide effects on cross-flow microfiltration of two red wines with a microporons alumina membrane
Autor BELLEVILLE, M. P.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1598-1602
Descriptors Vi negre Microfiltracio Polisacarids Membrana Clarificacio Estabilitzacio continua
Localització C 2/10

Títol Problemes de stabilisation des vins destines a etre mis en bouteilles
Autor VIDAL-BARRAQUER, J. M.  
Dades Font Bulletin de l' O.I.V. - 1979 - V: - N: 578, Pg: 280-308
Descriptors Estabilitzacio Vinificacio Embotellament Precipitacio tartarica Col.loide Polisacarids Precipitacio metal.lica Estabilitzacio microbiologica
Localització C 10/12

Títol Seguimiento de la autolisis acelerada de lias de levaduras por pectinasas y (beta)-glucanasas
Autor FERNANDEZ, O.   RODRIGUEZ, R.   RODRIGUEZ, D.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 90-92
Descriptors Autolisi Polisacarids Enzims Lies
Localització 663.2 (063) Con

Títol The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis
Autor QUAIN, D. E.   THURSTON, P. A.   TUBB, R. S.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen
Localització C 4/112

Títol The role of polysaccharides in winemaking products
Autor BUXADERAS, S.   LOPEZ-BARAJAS, M.   RIU-AUMATELL, M.   LOPEZ TAMAMES, E.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 753-764
Descriptors Polisacarids Vinificacio Enologia Vi
Localització 663.2 SYM

Títol Une alteration bacterienne des vins: la <>. A bacterial disease causing ropiness of wines
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-49
Descriptors Alteracions Vi Bacteris lactics Polisacarids
Localització C 8/42

Títol Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines
Autor WILL, Frank   DIETRICH, Helmt  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128
Descriptors Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos
Localització C 3/15

Títol Vinos ahilados: produccion de polisacaridos extracelulares. Alteraciones en el vino
Autor MONTERSINO, S.   PRIETO, A.   MU?OZ, R.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3236, Pg: 2439-2444
Descriptors Vi Bacteris Polisacarids Leuconostoc mesenteroides Most PCR Vinificacio Bacteris lactics Alteracions del vi