Registres trobats: 45
Títol | A linear Arabian from a red wine. |
Autor | BELLEVILLE, M.P. WILLIAMS, P. BRILLOUET, J.M. |
Dades Font | Phytochemistry ISSN: 0031-9422 VOL 33 - 1993 - V: - N: 1, Pg: 227-229 |
Descriptors | Vi negre Polisacarids Composicio Microfiltracio Membrana Analisi Cromatografia |
Localització | C 6/6 |
Títol | Alterations in structural polysaccharides during liquefaction of tomato locule tissue |
Autor | CHENG, G.W. HUBER, D.J. |
Dades Font | Plant physiology ISSN: 0032-0889 - 1996 - V: - N: 111, Pg: 447-457 |
Descriptors | Alteracions Tomaquet Polisacarids Liquefaccio |
Localització | C 10/74 |
Títol | Analisi HPLC-DAD e HPLC di polifenoli, oligosaccaridi e polisaccaridi in uve ( cv.sangiovese) e relativi vini |
Autor | MANCINI, P ROMANI, A BALDI, A MULINACCI, N VINCIERI, F, F |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - dicembre 1996 - V: - N: XXV, Pg: 591-597 |
Descriptors | Polifenols Ra?m Oligosacarids Polisacarids HPLC |
Localització | C 15/84 |
Títol | Aqueous two-phase extraction of plant enzymes from sources containing large amounts of tannins and anionic mucilages. |
Autor | VILTER, H. |
Dades Font | Bioseparation . - 1990 - V: - N: , Pg: 283-292 |
Descriptors | Polisacarids Polifenols Polietile Enzims Tanins |
Localització | C 3/29 |
Títol | Bacterial Exopolysaccharides |
Autor | SUTHERLAND, I.W. |
Dades Font | Advances in Microbial Physiology ISSN: 0065-2911 - - V: - N: , Pg: 143-213 |
Descriptors | Polisacarids Exopolisacarid |
Localització | C 7/26 |
Títol | Cell wall polysaccharides determination: comparison of detergent method and direct monomeric analysis |
Autor | BARRY, J.L. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 275-282 |
Descriptors | Polisacarids analisi Cel.lulosa Composicio Sucre Metode Van Soest Monomer Carbohidrats |
Localització | C 4/77 |
Títol | Colloidal behaviour of grape seed tannins in model solution- Effect of wine polysaccharides |
Autor | RIOU, V. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 255-262 |
Descriptors | Comportament coloidal Tanins Polisacarids |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Colorimetric method for determination of sugars and related substances |
Autor | DUBOIS, M. |
Dades Font | Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356 |
Descriptors | Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio |
Localització | C 4/114 |
Títol | Comparison of exocellular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. LANDON, M. DESMAZEAUD, M. J. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 443-451 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Polisacarids |
Localització | C 7/77 |
Títol | Comparison of exolcullular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 10 - 1990 - V: - N: , Pg: 4443-4451 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Polisacarids |
Localització | C 7/85 |
Títol | Crianza sobre lias en vinos tintos |
Autor | PALOMERO, F. BENITO, S. MORATA, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 92-98 |
Descriptors | Crian?a sobre lies Vi negre Polisacarids |
Títol | Cuantificacion de polisacaridos en mostos y vinos tintos de variedad Tempranillo |
Autor | AYESTARAN, B. LEON, D. GUADALUPE, Z. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 105-107 |
Descriptors | Polisacarids Most Vi negre Tempranillo Ull de llebre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Des vins plus gras et plus complexes |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre-octubre 1997 - V: - N: 223, Pg: 49-51 |
Descriptors | Crian?a Lies Muscadet Vi Polisacarids Reduccio |
Títol | Determination of molecular weight of polysaccharides in musts and wines by HPLC |
Autor | TORRE, M. C. de la MARTI, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 221-223 |
Descriptors | Polisacarids Most Vi HPLC Pes molecular Macabeu Parellada Xarel.lo Vi escumos Metode xampanyes Metode tradicional Penedes |
Localització | C 4/103 |
Títol | Efecto de polisacaridos y enzimas de maceracion en el color de vinos tintos de tempranillo |
Autor | AYESTARAN, B. GUADALUPE, Z. LEON, D. PALACIOS, A. ECHAVARRI, F. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 80-82 |
Descriptors | Polisacarids Enzims Maceracio Color Vi negre Tempranillo Ull de llebre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35 |
Descriptors | Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols |
Títol | Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire |
Autor | OLLIVIER, C. LLAUBERES, R. M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123 |
Descriptors | HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge |
Localització | C 4/86 |
Títol | Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs |
Autor | MINGUEZ, S. GONZALO, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14 |
Descriptors | Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC |
Títol | Estudio Analitico de las burbas generadas en el desfangado de mostos blancos |
Autor | VARELA, F. CALDERON, F. GONZALEZ, M.C. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 1999 - V: - N: 62, Pg: 46-52 |
Descriptors | Acids grassos Desfangament Nitrogen Most Polisacarids |
Títol | Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine |
Autor | DUBOURDIEU, D. LLAUBERES, R. M. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge |
Localització | C 4/101 |
Títol | FT-IR spectroscopy and multivariate analysis of wine polysaccharides - calibration curves for mannose. |
Autor | COIMBRA, M.A. BARROS, A. COLHO, E. GON?ALVES, F. DIAS CARDOSO, A. ROCHA, S. DELGADILLO, I. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Espectroscopia FTIR Analisi multivarietal Polisacarids |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Fermentation-Derived Polysaccharides for Use in Foods |
Autor | MORRIS, V.J |
Dades Font | Food Biotechnolgy: New Developments in Fermentation - - V: - N: , Pg: 199-201 |
Descriptors | Fermentacio Aliments Polisacarids |
Localització | C 1/76 |
Títol | Improved size-exclusion high-performance liquid chromatographic method for the simple analysis of grape juice and wine polysaccharides |
Autor | LOPEZ BARAJAS, M. LOPEZ TAMANES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: A- N: 823, Pg: 339-347 |
Descriptors | Suc de raim Vi Polisacarids Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 16/24 |
Títol | Influence of skin contact and enzyme clarification on the polysaccharide composition of two monovarietal Bairrada white wines |
Autor | COIMBRA, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 229-236 |
Descriptors | Clarificacio Enzims Polisacarids Vi blanc Monovarietals |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia de les propietats superficials dels tensioactius d'origen natural a l'elaboracio d'un vi de cava |
Autor | BOSCH, M. P. COMELLES, F. CASTRO, J. J. de |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1989 - V: - N: 16, Pg: 10-14 |
Descriptors | Tensioactius Escuma Cava Elaboracio Etanol Glicerol Acid tartric Acid tartaric Aminoacid Glucoproteina Lipoproteines Polisacarids Biotensioactius |
Títol | Isolation and characterization of exocellular polysaccharide produced by Lactobacillus bulgaricus. |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. DESMAZEAUD, M. J. LANDON, M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 8 - 1986 - V: - N: 9, Pg: 625-628 |
Descriptors | Lactobacillus bulgaricus Bacteris Polisacarids |
Localització | C 1/83 |
Títol | Jus de Raisin: comment extraire le maximunm du potentiel de la baie de raisin |
Autor | MIKOLAJZACK, M.$ VEYRET, M. DOCO, T. ESCUDIER, J.L. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 2-10 (cahier technique) |
Descriptors | Vinificacio Termotractament Baia Raim Polisacarids Oligosacarids Maceracio |
Títol | L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines. |
Autor | FEUILLAT, M. FREYSSINET, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176 |
Descriptors | Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne |
Localització | C 5/44 |
Títol | La crianza del vino tinto sobre lias; una nueva tendencia |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 24-28 |
Descriptors | Vi negre Crian?a Posit Consum d'oxigen Color del vi Concentracio de polisacarids i manoproteines Polisacarids Mannoproteines |
Títol | La fibra dietetica en la alimentacion |
Autor | ALESON CARBONELL, I. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J.M. SAYAS BARBERA, M.E. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 83-91 |
Descriptors | Fibra dietetica Alimentacio Components Paret vegetal Polisacarids Additius alimentaris Propietats fisiques Propietas fisiologiques |
Títol | Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires |
Autor | DUBOURDIEU, D. HADJINICOLAU, D. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40 |
Descriptors | Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole |
Localització | C 4/87 |
Títol | Les polysaccharides du vin |
Autor | DOCO, TH. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 33-41 |
Descriptors | Polisacarids Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Levaduras No-Saccharomyces de adicion exogena para crianza sobre lias |
Autor | PALOMERO, F. BENITO, S. MORATA, A. CALDERON, F. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 41-43 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces Schizosaccharomyces Polisacarids HPLC |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Los polisacaridos, contribucion a la calidad del vino |
Autor | FUSTER, ANDRE DULAU, LAURENT NAVASCUES, EVA PALACIOS, ANTONIO |
Dades Font | Viticultura. Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2001 - V: XII- N: 75, Pg: 46-51 |
Descriptors | Qualitat del vi Polisacarids Vi |
Títol | Methodes de determination et d'identification des polysaccharides du grain de raisin, du mout et du vin. |
Autor | DATOUNACHVILI, E.N. LEJOV, V.N. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 457, Pg: 5 p. |
Descriptors | Determinacio Identificacio Polisacarids Raim Most Vi Pinyol |
Localització | FV 457 |
Títol | Methodes de determination et d'identification des polysaccharides du grain de raisin, du mout et du vin. Etude de quelques donnees experimentales. |
Autor | DATOUNACHVILI, E.N. YEJOV, V.N. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 503, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid galacturonic Most Raim Varietats Sucre Electroforesi Polisacarids Moscatell Sacarid |
Localització | FV 503 |
Títol | Nota. Composicion en monosacaridos neutros de los polisacaridos de mostos, vinos y cavas. |
Autor | PUEYO, E. OLANO, A. POLO, M. C. |
Dades Font | Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos. ISSN: 1131-799X VOL 35 - abril 1995 - V: - N: 2, Pg: 191-201 |
Descriptors | Most Vi Cava Polisacarids Monosacarids neutres |
Títol | Polysaccharide effects on cross-flow microfiltration of two red wines with a microporons alumina membrane |
Autor | BELLEVILLE, M. P. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1598-1602 |
Descriptors | Vi negre Microfiltracio Polisacarids Membrana Clarificacio Estabilitzacio continua |
Localització | C 2/10 |
Títol | Problemes de stabilisation des vins destines a etre mis en bouteilles |
Autor | VIDAL-BARRAQUER, J. M. |
Dades Font | Bulletin de l' O.I.V. - 1979 - V: - N: 578, Pg: 280-308 |
Descriptors | Estabilitzacio Vinificacio Embotellament Precipitacio tartarica Col.loide Polisacarids Precipitacio metal.lica Estabilitzacio microbiologica |
Localització | C 10/12 |
Títol | Seguimiento de la autolisis acelerada de lias de levaduras por pectinasas y (beta)-glucanasas |
Autor | FERNANDEZ, O. RODRIGUEZ, R. RODRIGUEZ, D. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 90-92 |
Descriptors | Autolisi Polisacarids Enzims Lies |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis |
Autor | QUAIN, D. E. THURSTON, P. A. TUBB, R. S. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen |
Localització | C 4/112 |
Títol | The role of polysaccharides in winemaking products |
Autor | BUXADERAS, S. LOPEZ-BARAJAS, M. RIU-AUMATELL, M. LOPEZ TAMAMES, E. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 753-764 |
Descriptors | Polisacarids Vinificacio Enologia Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol |
Une alteration bacterienne des vins: la < |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. JOYEUX, A. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-49 |
Descriptors | Alteracions Vi Bacteris lactics Polisacarids |
Localització | C 8/42 |
Títol | Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines |
Autor | WILL, Frank DIETRICH, Helmt |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128 |
Descriptors | Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/15 |
Títol | Vinos ahilados: produccion de polisacaridos extracelulares. Alteraciones en el vino |
Autor | MONTERSINO, S. PRIETO, A. MU?OZ, R. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3236, Pg: 2439-2444 |
Descriptors | Vi Bacteris Polisacarids Leuconostoc mesenteroides Most PCR Vinificacio Bacteris lactics Alteracions del vi |