Registres trobats: 8
Títol | Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 1/2 |
Autor | GEOFFREY, O. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 47-50 |
Descriptors | Tap de suro Vi efervescent Suro Composicio quimica Propietats fisiques |
Títol | Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins |
Autor | CARON, D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35 |
Descriptors | Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials |
Títol | El suelo y el abonado de la vid |
Autor | BETRAN ASO, J.A. |
Dades Font | Los suelos y su trabajo en relacion con la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 105-118 |
Descriptors | Sol Adob Vinya Propietats fisiques Propietats quimiques Propietats coloidals Fertilitat |
Localització | 631.4:634.8 CUR |
Títol | Glucananses en oenologie, un point sur les connaisances, Les |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 39-41 |
Descriptors | Vi Enzims Propietats quimiques Propietats fisiques Clarificacio de vi Filtracio Caracteristiques organoleptiques |
Títol | La fibra dietetica en la alimentacion |
Autor | ALESON CARBONELL, I. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J.M. SAYAS BARBERA, M.E. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 83-91 |
Descriptors | Fibra dietetica Alimentacio Components Paret vegetal Polisacarids Additius alimentaris Propietats fisiques Propietas fisiologiques |
Títol | La madera en el aroma y color de los vinos |
Autor | RODRIGUEZ RODRIGUEZ, P. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2012 - V: - N: 3388, Pg: 1910-1917 |
Descriptors | Fusta de roure Aroma del vi Color del vi Propietats quimiques Propietats fisiques |
Títol | Review: Low intensity ultrasonics in food technology |
Autor | MULET, A. BENEDITO, J. BON, J. SANJUAN, N. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 285-297 |
Descriptors | Ultrasons Propietats fisiques Control de qualitat |
Títol | Suelo como componente del agrosistema viticola, El |
Autor | AMOROS, J. A. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2009 - V: LXIV- N: 3270, Pg: 1606-1611 |
Descriptors | Castella - la Manxa Castilla la Mancha Sol Sol viticola Geografia Vinya Propietats fisiques Propietats quimiques Activitat biologica |