Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Propietats fisiques

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 1/2
Autor GEOFFREY, O.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 47-50
Descriptors Tap de suro Vi efervescent Suro Composicio quimica Propietats fisiques

Títol Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins
Autor CARON, D.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35
Descriptors Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials

Títol El suelo y el abonado de la vid
Autor BETRAN ASO, J.A.  
Dades Font Los suelos y su trabajo en relacion con la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 105-118
Descriptors Sol Adob Vinya Propietats fisiques Propietats quimiques Propietats coloidals Fertilitat
Localització 631.4:634.8 CUR

Títol Glucananses en oenologie, un point sur les connaisances, Les
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 39-41
Descriptors Vi Enzims Propietats quimiques Propietats fisiques Clarificacio de vi Filtracio Caracteristiques organoleptiques

Títol La fibra dietetica en la alimentacion
Autor ALESON CARBONELL, I.   FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.M.   SAYAS BARBERA, M.E.   PEREZ ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 83-91
Descriptors Fibra dietetica Alimentacio Components Paret vegetal Polisacarids Additius alimentaris Propietats fisiques Propietas fisiologiques

Títol La madera en el aroma y color de los vinos
Autor RODRIGUEZ RODRIGUEZ, P.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2012 - V: - N: 3388, Pg: 1910-1917
Descriptors Fusta de roure Aroma del vi Color del vi Propietats quimiques Propietats fisiques

Títol Review: Low intensity ultrasonics in food technology
Autor MULET, A.   BENEDITO, J.   BON, J.   SANJUAN, N.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 285-297
Descriptors Ultrasons Propietats fisiques Control de qualitat

Títol Suelo como componente del agrosistema viticola, El
Autor AMOROS, J. A.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2009 - V: LXIV- N: 3270, Pg: 1606-1611
Descriptors Castella - la Manxa Castilla la Mancha Sol Sol viticola Geografia Vinya Propietats fisiques Propietats quimiques Activitat biologica