Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Lies

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol Brettanomyces en las lias y maduracion de la uva
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2010 - V: LXV- N: 3310, Pg: 902-903
Descriptors Brettanomyces Lies Maduracio del raim

Títol Comparacion de la crianza sobre lias con otras tecnicas alternativas: modificacion de los parametros que afectan a las caracteristicas sensoriales de un vino de la variedad verdejo
Autor CANO MOZO, E   RODRIGUEZ BENCOMO, J.J.   ORTEGA HERAS, M   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 306-308
Descriptors Crian?a Llevats Vi Lies
Localització 663.2 (063) Con

Títol Composicion analitica de destilados de orujo y lias
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91
Descriptors Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol

Títol Composition des eaux-de-vie de vin, des vins de pressage, de vins alteres, de lies et piquettes.
Autor LAUDACIAS, M.C.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 678, Pg: 3 p.
Descriptors Constituents Vi Begudes alcoholiques Analisi Premsatge Adulteracio
Localització FV 678

Títol Consommation d'oxygene par les lies durant l'elevage des vins: consequences sur l'integrite des lies et sur la production potentielle d'aromes dans les vins
Autor FORNAIRON, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 307-312
Descriptors Aroma Vi Vinificacio Oxigen
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Crianza sobre lias, chips y microoxigenacion, utilizacion conjunta en el envejecimiento de vinos tintos. Ventajas del uso de levaduras seleccionadas
Autor MORATA, A.   et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 52-56
Descriptors Crian?a Lies Microoxigenacio Llevats Envelliment Vi negre Botes Crian?a sobre lies

Títol Cuantificacion y caracteristicas de la materia colorante en lias procedentes de vinos tintos de la zona Utiel-Requena
Autor ANTON AUSEJO, A.   LLUCH RODRIGUEZ, M.A.   PEREZ_MUNUERA, I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 60, Pg: 53-61
Descriptors Antocians Color Fenols Lies Vi

Títol Des vins plus gras et plus complexes
Autor NIONCEL, C.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre-octubre 1997 - V: - N: 223, Pg: 49-51
Descriptors Crian?a Lies Muscadet Vi Polisacarids Reduccio

Títol Dosage enzymatique des acides citrique, lactique et malique, libres et lies dans les vins .
Autor VAN DEN DRIESSCHE, S.   THYS, L.  
Dades Font FV - juny 1982 - V: - N: 755, Pg: 8 p.
Descriptors Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio Acid citric Acid lactic Acid malic Vi blanc Vi negre
Localització FV 755

Títol Efecto de un periodo de contacto con lias de fermentacion sobre el contenido en aromas de los vinos blancos
Autor BUENO GONZALEZ-TEJERO, J.U.   PEINADO AMORES, R.A.   MORENO VIGARA, J.J.   MOYANO CA?ETE, L.   ZEA CALERO, L.   MEDINA CARNICER, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2002 - V: XIII- N: 82, Pg: 55-66
Descriptors Aroma Fermentacio Lies Vi blanc

Títol Elevage des vins blancs secs en barriques sur lies
Autor VINSONNEAU, E.   BARRERE, C.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 25-27
Descriptors Vi blanc sec Crian?a Envelliment Botes de roure Posit Sediment Solatge

Títol Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols
Autor CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35
Descriptors Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols

Títol Elevage en barrique sur lies des vins rouges, L'. Interet des oxydations en conditions de reduction
Autor VIVAS, N.   NONIER, M.F.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 9-15
Descriptors Vi negre Vi Vi frances Crian?a Crian?a en fusta Crian?a en barrica Oxidacio Oxidacio del most Reduccio Condicions de maceracio Condicions enologiques

Títol Grandes vinos blancos de Sauvignon y la madera, Los. Paradoja y perspectivas
Autor LAVIGNE-CRUEGE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2009 - V: LXIV- N: 3280, Pg: 2406-2410
Descriptors Fusta Vi blanc Vi blanc sec Lies Barriques Crian?a en barrica Tanc Acer inoxidable Evolucio aromatica Tiols volatils

Títol Interets des lies de levures industriels et de leurs derives lors de l'elevage des vins. Importance du choix de la souche de levure pour la production de derives de levures partiellement lyses (DLPL) et de leurs procedes de fabrication
Autor VIVAS, N.   NEDJMA, M.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 9-15
Descriptors Llevats Tractament del vi Caracteristiques enologiques Soques de llevat

Títol L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines.
Autor FEUILLAT, M.   FREYSSINET, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176
Descriptors Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne
Localització C 5/44

Títol La stabilite proteique repose... sur les lies
Autor MOINE-LEDOUX, Virginie  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 41-42
Descriptors Vi blanc Solatge Posit Sediment Estabilitat proteica Bentonita Sauvignon

Títol Memoria d'estada en practiques. Vinificacio a "Bodegas Torres". Estudi sobre la influencia de la conservacio sobre lies en la qualitat i composicio d'un vi.
Autor VIDAL, J.  
Dades Font - setembre - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Celler Torres Qualitat Vi Conservacio Vinificacio Penedes Verema Vi blanc Vi negre
Localització (043) VIDAL PARDENILLA

Títol Mise au point de la preparation d'un autolysat de levures a usage oenologique en vue d'accelerer la maturation des vins tranquilles conserves sur lies
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-6
Descriptors Vi tranquil Vi escumos Llevats Posit Autolisi Envelliment Sediment Solatge
Localització C 1/15

Títol Observaciones en torno a las lias esponjosas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1046-1048
Descriptors Lies Decantacio Fermentacio Sedimentacio Microbiologia Brettanomyces Saccharomyces

Títol Odeurs et gouts anormaux des vins lies aux materiaux de stockage
Autor CABANIS, J.C.   BLAISE, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 45-48
Descriptors Aroma Gust Vi Gust de plastic Amargor Gust d'ametlla amargant
Localització C 21/88

Títol Optimisation des mouts champenois de Pinot Noir par traitement decolorant aves des lies levuriennes
Autor VASSEROT, Y.   MAUJEAN, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 59-62
Descriptors Pinot noir Varietats Tractament decolorant Lies Most

Títol Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006
Autor PALACIOS, A.   FRAN?OIS, J.M.   ALEXANDRE, H.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4379-4386
Descriptors Llevats Propietats Cararteristiques Llevats vinics Llevats secs inactius Lies Saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Posit

Títol Seguimiento de la autolisis acelerada de lias de levaduras por pectinasas y (beta)-glucanasas
Autor FERNANDEZ, O.   RODRIGUEZ, R.   RODRIGUEZ, D.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 90-92
Descriptors Autolisi Polisacarids Enzims Lies
Localització 663.2 (063) Con

Títol Test certificates for bottle corcs: What lies behind?
Autor BLECKMANN, R.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 403-408
Descriptors Tap de suro Tap Ampolles de vi

Títol Un fragment d'invertase thermostable responsable de l'amelioration de la stabilite proteique des vins blancs au cors de leur elevage sur lies
Autor MOINE LEDOUX, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 439-442
Descriptors Estabilitat proteica Vi blanc
Localització 663.254 IN V