Registres trobats: 26
Títol | Brettanomyces en las lias y maduracion de la uva |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2010 - V: LXV- N: 3310, Pg: 902-903 |
Descriptors | Brettanomyces Lies Maduracio del raim |
Títol | Comparacion de la crianza sobre lias con otras tecnicas alternativas: modificacion de los parametros que afectan a las caracteristicas sensoriales de un vino de la variedad verdejo |
Autor | CANO MOZO, E RODRIGUEZ BENCOMO, J.J. ORTEGA HERAS, M [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 306-308 |
Descriptors | Crian?a Llevats Vi Lies |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Composicion analitica de destilados de orujo y lias |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. CASTRO GONZALEZ, M. FERNANDEZ GOMEZ, E. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91 |
Descriptors | Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol |
Títol | Composition des eaux-de-vie de vin, des vins de pressage, de vins alteres, de lies et piquettes. |
Autor | LAUDACIAS, M.C. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 678, Pg: 3 p. |
Descriptors | Constituents Vi Begudes alcoholiques Analisi Premsatge Adulteracio |
Localització | FV 678 |
Títol | Consommation d'oxygene par les lies durant l'elevage des vins: consequences sur l'integrite des lies et sur la production potentielle d'aromes dans les vins |
Autor | FORNAIRON, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 307-312 |
Descriptors | Aroma Vi Vinificacio Oxigen |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Crianza sobre lias, chips y microoxigenacion, utilizacion conjunta en el envejecimiento de vinos tintos. Ventajas del uso de levaduras seleccionadas |
Autor | MORATA, A. et al. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 52-56 |
Descriptors | Crian?a Lies Microoxigenacio Llevats Envelliment Vi negre Botes Crian?a sobre lies |
Títol | Cuantificacion y caracteristicas de la materia colorante en lias procedentes de vinos tintos de la zona Utiel-Requena |
Autor | ANTON AUSEJO, A. LLUCH RODRIGUEZ, M.A. PEREZ_MUNUERA, I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 60, Pg: 53-61 |
Descriptors | Antocians Color Fenols Lies Vi |
Títol | Des vins plus gras et plus complexes |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre-octubre 1997 - V: - N: 223, Pg: 49-51 |
Descriptors | Crian?a Lies Muscadet Vi Polisacarids Reduccio |
Títol | Dosage enzymatique des acides citrique, lactique et malique, libres et lies dans les vins . |
Autor | VAN DEN DRIESSCHE, S. THYS, L. |
Dades Font | FV - juny 1982 - V: - N: 755, Pg: 8 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio Acid citric Acid lactic Acid malic Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 755 |
Títol | Efecto de un periodo de contacto con lias de fermentacion sobre el contenido en aromas de los vinos blancos |
Autor | BUENO GONZALEZ-TEJERO, J.U. PEINADO AMORES, R.A. MORENO VIGARA, J.J. MOYANO CA?ETE, L. ZEA CALERO, L. MEDINA CARNICER, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2002 - V: XIII- N: 82, Pg: 55-66 |
Descriptors | Aroma Fermentacio Lies Vi blanc |
Títol | Elevage des vins blancs secs en barriques sur lies |
Autor | VINSONNEAU, E. BARRERE, C. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 25-27 |
Descriptors | Vi blanc sec Crian?a Envelliment Botes de roure Posit Sediment Solatge |
Títol | Elevage des vins rouges sur lies. Incidence de l'addition d'une B-glucanase sur la composition en polysaccharides et leurs interactions avec les polyphenols |
Autor | CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 31-35 |
Descriptors | Crian?a Vi negre Polisacarids Tanins Glicoproteines Borgonya Bourgogne 2001 2004 Polifenols |
Títol | Elevage en barrique sur lies des vins rouges, L'. Interet des oxydations en conditions de reduction |
Autor | VIVAS, N. NONIER, M.F. VIVAS DE GAULEJAC, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 9-15 |
Descriptors | Vi negre Vi Vi frances Crian?a Crian?a en fusta Crian?a en barrica Oxidacio Oxidacio del most Reduccio Condicions de maceracio Condicions enologiques |
Títol | Grandes vinos blancos de Sauvignon y la madera, Los. Paradoja y perspectivas |
Autor | LAVIGNE-CRUEGE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2009 - V: LXIV- N: 3280, Pg: 2406-2410 |
Descriptors | Fusta Vi blanc Vi blanc sec Lies Barriques Crian?a en barrica Tanc Acer inoxidable Evolucio aromatica Tiols volatils |
Títol | Interets des lies de levures industriels et de leurs derives lors de l'elevage des vins. Importance du choix de la souche de levure pour la production de derives de levures partiellement lyses (DLPL) et de leurs procedes de fabrication |
Autor | VIVAS, N. NEDJMA, M. VIVAS DE GAULEJAC, N. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 9-15 |
Descriptors | Llevats Tractament del vi Caracteristiques enologiques Soques de llevat |
Títol | L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines. |
Autor | FEUILLAT, M. FREYSSINET, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176 |
Descriptors | Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne |
Localització | C 5/44 |
Títol | La stabilite proteique repose... sur les lies |
Autor | MOINE-LEDOUX, Virginie |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 41-42 |
Descriptors | Vi blanc Solatge Posit Sediment Estabilitat proteica Bentonita Sauvignon |
Títol | Memoria d'estada en practiques. Vinificacio a "Bodegas Torres". Estudi sobre la influencia de la conservacio sobre lies en la qualitat i composicio d'un vi. |
Autor | VIDAL, J. |
Dades Font | - setembre - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Celler Torres Qualitat Vi Conservacio Vinificacio Penedes Verema Vi blanc Vi negre |
Localització | (043) VIDAL PARDENILLA |
Títol | Mise au point de la preparation d'un autolysat de levures a usage oenologique en vue d'accelerer la maturation des vins tranquilles conserves sur lies |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Vi tranquil Vi escumos Llevats Posit Autolisi Envelliment Sediment Solatge |
Localització | C 1/15 |
Títol | Observaciones en torno a las lias esponjosas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1046-1048 |
Descriptors | Lies Decantacio Fermentacio Sedimentacio Microbiologia Brettanomyces Saccharomyces |
Títol | Odeurs et gouts anormaux des vins lies aux materiaux de stockage |
Autor | CABANIS, J.C. BLAISE, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 45-48 |
Descriptors | Aroma Gust Vi Gust de plastic Amargor Gust d'ametlla amargant |
Localització | C 21/88 |
Títol | Optimisation des mouts champenois de Pinot Noir par traitement decolorant aves des lies levuriennes |
Autor | VASSEROT, Y. MAUJEAN, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 59-62 |
Descriptors | Pinot noir Varietats Tractament decolorant Lies Most |
Títol | Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006 |
Autor | PALACIOS, A. FRAN?OIS, J.M. ALEXANDRE, H. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4379-4386 |
Descriptors | Llevats Propietats Cararteristiques Llevats vinics Llevats secs inactius Lies Saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Posit |
Títol | Seguimiento de la autolisis acelerada de lias de levaduras por pectinasas y (beta)-glucanasas |
Autor | FERNANDEZ, O. RODRIGUEZ, R. RODRIGUEZ, D. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 90-92 |
Descriptors | Autolisi Polisacarids Enzims Lies |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Test certificates for bottle corcs: What lies behind? |
Autor | BLECKMANN, R. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 403-408 |
Descriptors | Tap de suro Tap Ampolles de vi |
Títol | Un fragment d'invertase thermostable responsable de l'amelioration de la stabilite proteique des vins blancs au cors de leur elevage sur lies |
Autor | MOINE LEDOUX, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 439-442 |
Descriptors | Estabilitat proteica Vi blanc |
Localització | 663.254 IN V |