Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CORTES DIEGUEZ, S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Composicion analitica de destilados de orujo y lias
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91
Descriptors Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol

Títol Composicion quimica y caracteristicas sensoriales de vinos tintos monovarietales de Brancellao y Albarello
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   REGO MARTINEZ, F.   DIAZ LOSADA, E.  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 32-36
Descriptors Galicia Vi negre Composicio quimica Caracteristiques sensorials Potencial enologic Varietats de raim Vi monovarietal Clons

Títol Distribucion de los compuestos volatiles mayoritarios durante la destilacion de orujo de uva en equipo industrial de arrastre por vapor
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   GIL, M. L.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 78-83
Descriptors Compostos volatils Cromatografia de gasos Destil?lacio Orujo Galicia Equip industrial Raim Grau alcoholic

Títol Equipo de destilacion de arrastre de vapor y columna de rectificacion de platos. Condiciones operativas y composicion del destilado en funcion de la temperatura de la columna y de los condensadores
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   GIL DE LA PE?A, M. L .   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 51-55
Descriptors Composicio volatil Destil?lacio Orujo Raim Columna de plats Analisi quimica Analisi estadistica Destil?lat Temperatura Grau alcoholic

Títol Evaluacion de la composicion volatil y de los descriptores sensoriales de vino monovarietales de brancellao para su caracterizacion
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   DIAZ LOSADA, E.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2009 - V: XI- N: 61, Pg: 38-41
Descriptors Brancellao Compostos volatils Caracteristiques sensorials Galicia Vi monovarietal Aroma Aroma del vi Caracteritzacio del vi

Títol Evolucion de la maduracion de viniferas de cultivo tradicional en Galicia
Autor DIAZ LOSADA, E.   RIO SEGADE, S.   CORTES DIEGUEZ, S.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 40-45
Descriptors Varietats autoctones Vi Maduracio Compostos fenolics Raim