Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Cromatografia de gasos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 192


Títol 1, 1, 6-Trimethyl- 1, 2-Dihidronaphthalene: an important contributor to the botte aged bouquet of wine
Autor ROBERT, F. SIMPSON  
Dades Font Chemistry and Industry ISSN: 0009-3068 VOL 7 - gener 1978 - V: - N: , Pg: 37
Descriptors Vi de taula Vi blanc Buquet Aroma Color Emmagatzematge Envelliment Ampolla Riesling Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 4/24

Títol A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants
Autor HOVART, R. J.   SENTER, S. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295
Descriptors Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria
Localització C 3/127

Títol A Method for detecting volatile amines in grapes and wines
Autor OUGH, C. S.   DAUDT, C. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359
Descriptors Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos
Localització C 3/129

Títol A case of cognac adulteration.
Autor SCHEE, H. A. van der   KENNEDY, W. B.H.   BOUWKNEGT, J. P.   HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15
Descriptors Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos
Localització C 4/84

Títol A gas chromatographic method for the accurate determination of low concentrations of volatile sulphur compounds in alcoholic beverages
Autor RONKAINEN, P.   DENSLOW, J.   LEPP  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - novembre-desembre 1979 - V: - N: , Pg: 350-353
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Analisi Composicio Cervesa Vi Components volatils Compostos sulfurosos Sulfur
Localització C 4/48

Títol Acetate d'ethyle
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 737, Pg: 2 p.
Descriptors Acetat d'etil Vi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Destil.lacio Analisi Cromatografia de gasos
Localització FV 737

Títol Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet)
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p.
Descriptors Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim
Localització FV 632

Títol Algunos compuestos aromaticos en el mosto de moscatel y de otras variedades de la vid
Autor MUNYOZ-ORGANERO, G.   ORTIZ, J. M.   CABELLOS, J. M.   ARROYO, T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional - maig-juny 1998 - V: - N: 56, Pg: 48-55
Descriptors Compostos aromatics Most Moscatell Varietats Vi Cromatografia de gasos Aroma

Títol Analisis de formulaciones de plaguicidas por cromatografia gaseosa en fases mixtas
Autor DOMECQ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1989 - V: - N: 5 (Nutri-Fitos'89), Pg: 137-138
Descriptors Pesticides Analisi Cromatografia de gasos

Títol Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica
Localització FV 880

Títol Analyse du carbonate d?ethyle dans le vin par chromatographie en phase gazeuse
Autor GARSCHAGEN, H  
Dades Font FV - febrer 1967 - V: - N: 231, Pg: 3 p.
Descriptors Carbonat d'etil Cromatografia de gasos Determinacio Vi
Localització FV 231

Títol Analyse du plomb organique dans le vin par chromatographie gazeuse capillaire couplee avec la spectrometrie d'emission atomique a plasma induit par micro-ondes
Autor LOBINSKI, R.   TEISSEDRE, P. L.   CABANIS, J. C.  
Dades Font FV - desembre 1992 - V: - N: 933, Pg: 4 p.
Descriptors Plom Vi Cromatografia de gasos Determinacio Composicio Compostos organics Dosificacio Dosatge
Localització FV 933

Títol Analysis of 2,4,6-trichloroanisole in wines using solid-phase microextraction coupled to gas cromatography-mass spectometry
Autor EVANS, T. J.   BUTZKE, C. E.   EBELER, S. E.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 1997 - V: - N: 786, Pg: 293-298
Descriptors Tricloroanisol Vi Microextraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa
Localització C 11/63

Títol Analysis of pesticide residues in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with electron capture and nitrogen-phosphorus detection
Autor JIMENEZ, J.J.   BERNAL, J.L.   DEL NOZAL, M?.J.   TORIBIO, L.   ARIAS, E.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2001 - V: - N: 919, Pg: 147-156
Descriptors Analisi de residus de pesticides vi pesticides Extraccio en fase solida Cromatografia de gasos Deteccio de nitrogen-fosfor
Localització C 15/138

Títol Analytical Procedure for a General Method for Gas Chromatography on Capillary Columns
Autor
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch ISSN: 0044-3026 - 1982 - V: - N: 174, Pg: 399-400
Descriptors Cromatografia de gasos Proces analitic
Localització C 19/65

Títol Aplicacion de la cromatografia de gases a la caracterizacion de vinos
Autor GASSIOT, M.   COMELLAS, L.   AUGUET, A.C.  
Dades Font Afinidad ISSN: 0001-9704 - Mayo-Junio 1981 - V: - N: , Pg: 189-196
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Caracteritzacio
Localització C 3/64

Títol Aplicacion de una nariz electronica para la medida de aromas emitidos por manzanas cv. fuji conservadas con diferentes tecnologias
Autor CORREA HERNANDO, E.C. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Marzo - Abril 2004 - V: XIX- N: 141, Pg: 5-12
Descriptors Nas electronic Aroma Poma Fuji Cromatografia de gasos Sensor de quarz

Títol Application de la chromatographie en phase gazeuse au controle analytique des vins
Autor WEBB, A. D.  
Dades Font Annales de Technologie Agricole VOL 27 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 411-419
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Analisi Control de qualitat Vinificacio Millora qualitativa Investigacio
Localització C 4/28

Títol Applicazione della gascromatografia-spettrometria di massa all?analisis degli esteri metilici degli acidi fissi del vino
Autor STEFANO, R. Di   BRUNO, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1983 - V: IX- N: , Pg: 43-45
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi
Localització C 20/69

Títol Applied headspace gas chromatography.
Autor WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 241 - 1982 - V: - N: , Pg: 432-433
Descriptors Cromatografia de gasos Metode Rapp-Knipser Analisi Substancies volatils Espai de cap Vi
Localització C 1/28

Títol Aromas varietales en uva. Analisis de las variedades Pedro Ximenez, Baladi, Airen y Montepila
Autor CANYETE, M. L.   MORENO, J. J.   PEREZ, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - juliol-agost 1994 - V: - N: 7-8, Pg: 54-56
Descriptors Raim Varietats Aroma Components volatils Pedro Ximenez Baladi Airen Lairen Forcallat Montepila Cromatografia de gasos Montilla-Moriles DO Monoterpens

Títol Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi
Autor LOPEZ, R.   CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6
Descriptors Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi

Títol Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins
Autor CARON, D.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35
Descriptors Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials

Títol Caracteristiques analitiques del most i vi malvasia de Mallorca
Autor FORCEN, M.   BERNA, A.   MULET, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1990 - V: - N: 18, Pg: 24-28
Descriptors Malvasia Mallorca Vi Most Analisi Cromatografia de gasos Malvasia de Banyalbufar

Títol Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico
Autor SABIO, E.   VIDAL-ARAGON, M.C.   FALLOLA, A.   SANABRIA, C.   CARRASCOSA, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46
Descriptors Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones
Localització C 15/126

Títol Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC
Autor ARTAJONA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72
Descriptors Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols

Títol Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   SCHMID, M.  
Dades Font Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736
Descriptors Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi
Localització C 4/17

Títol Characterization of the flame photometric detector in the sulphur mode
Autor QUINCOCES, C. E.   GONZALEZ, M. G.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 20 - juny 1985 - V: - N: 6, Pg: 371-375
Descriptors Cromatografia de gasos Sulfur Compostos sulfurosos Composicio Determinacio Analisi Gas Fotometria de flama
Localització C 4/52

Títol Classification of whiskies by Principal Component Analysis
Autor HEADLEY, L. M.   HARDY, J. K.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 54 - 1989 - V: - N: 5, Pg: 1351-1358
Descriptors Whisky Cromatografia de gasos Composicio Control de qualitat Programa informatic Automatitzacio Adulteracio Contaminants Analisi
Localització C 4/117

Títol Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49
Descriptors Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc
Localització C 3/48

Títol Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   MAZEROLLES, G  
Dades Font FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p.
Descriptors Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac
Localització FV 869

Títol Comparaison des performance de differentes colonnes de chromatographie en phase gazeuse pour le dosage des alcools superieurs dans les eaux-de-vie
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   MAZEROLLES, G.  
Dades Font FV - maig 1990 - V: - N: 864, Pg: 16 p.
Descriptors Analisi Cromatografia de gasos Vi Cromatografia capil.lar Legislacio Fran?a Reglament Normes Cognac Conyac
Localització FV 864

Títol Comparative composition of brandies from Thompson seedless and three white-wine grape varieties
Autor GUYMON, J. F.   CROWELL, E. A.   ONISHI, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 54-59
Descriptors Analisi Brandi Vi blanc Raim Varietats Esters Destil.lacio Alcohol California Begudes alcoholiques Colombar Composicio Aroma Sultanina Cromatografia de gasos
Localització C 4/18

Títol Comparison of extracting solvents for typical volatile components of eastern wines in model aqueous-alcoholic systems
Autor BURSEY, M. M.   COBB, C. S.  
Dades Font Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 197-199
Descriptors Components volatils Most Cromatografia de gasos Vitis labrusca Concord Identificacio Analisi
Localització C 4/11

Títol Composition and consumption of alcoholic beverages: a review
Autor SUOMALAINEN, H.   NYKANEN, L.   ERIKSSON, K.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187
Descriptors Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum
Localització C 3/25

Títol Conseguenze chimiche e sensoriali dell'aggiunta di etratti di fiori di sambuco nero e di coriandolo a vini moscato
Autor MAZZA, G.   UBIGLI, M.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 25-35
Descriptors Aroma Analisi Most Analisi sensorial Aroma Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa

Títol Contribucion a la tipificacion de los vinos gallegos: Ribeiro, Valdeorras y Albarinyo: Analisis gas-cromatografico de metanol, etanol, propanol, isobutanol, isoalimicos, 2,3-butanodiol, glicerina, acetaldehido, acetato de etilo y lactato de etilo
Autor LAGE, M.A.   SIMAL, S.   SALGADO, G.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - juny 1988 - V: - N: 193, Pg: 99-103
Descriptors Vi Galicia Ribeiro DO Valdeorras DO Albarinyo Cromatografia de gasos Analisi Esters Composicio Espanya Metanol Etanol Alcohol superior Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Lactat d'etil Propanol Isobutanol Butanodiol Albari?o
Localització C 4/40

Títol Control de la crianza biologica con analisis gas-cromatografico
Autor RAPOSO, R.M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3364, Pg: 2070-2077
Descriptors Crian?a biologica controlada Analisi cromatografica Cromatografia de gasos Metode de control

Títol Convenient Group Method for the Gas Chromatographic Determination of Aliphatic Diamines in the Four Official EC Food Simulants, A
Autor DEMERTZIS, P. G.   SIMAL-GANDARA, J.   FRANZ, R.  
Dades Font Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 VOL 91 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 35-38
Descriptors Diamina Cromatografia de gasos Amines
Localització C 7/102

Títol Correlation of objective chemical measurements and subjective sensory evaluations : Wines of vitis vinifera variety "Pinot Noir" from France and the United States
Autor WING-ON KWAN   KOWALSKI, B. R  
Dades Font Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 215-222
Descriptors Analisi sensorial Vi Pinot noir Pinot negre Cromatografia de gasos Compostos organics Aroma Qualitat Fran?a America
Localització C 3/108

Títol Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati
Autor REINER, L.   SCHREIER, P.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470
Descriptors Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio
Localització C 3/170

Títol Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos blancos, tintos y rosados mediante microextraccion en fase solida del espacio de cabeza y cromatografia de gases con detector de captura electronica
Autor RIU, M.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 255-257
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol Vi blanc Vi rosat Vi negre Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos
Localització 663.2 JOR

Títol Determinacion de esteres en vino
Autor GUTIERREZ, A. R.... [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 44-47
Descriptors Esters Vi Analisi Cromatografia de gasos

Títol Determination automatisee des alcools superieurs totaux dans les vins, eaux-de-vie de vin et alcools
Autor ROUX, J. le  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 735, Pg: 4 p.
Descriptors Alcohol superior Vi Begudes alcoholiques Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Composicio
Localització FV 735

Títol Determination de la teneur en diethylene glycol dans le vin.
Autor Laboratoire de la repression des fraudes et du controle de la qualite.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 807, Pg: 4 p.
Descriptors Control de qualitat Vi Analisi Constituents Dietile glicol Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos
Localització FV 807

Títol Determination de la teneur en methanol dans les spiritueux par chromatographie en phase gazeuse.
Autor MEGOS, E.  
Dades Font FV - agost 1970 - V: - N: 373, Pg: 1 p.
Descriptors Determinacio Metanol Begudes alcoholiques Licor Aiguardent Cromatografia de gasos
Localització FV 373

Títol Determination de la teneur en methanol dans les vins et spiritueux
Autor NIKOVA, Z.   GORANOV, N  
Dades Font FV - setembre 1969 - V: - N: 339, Pg: 3 p.
Descriptors Metanol Vi escumos Determinacio Cromatografia de gasos
Localització FV 339

Títol Determination de la vanille par chromatographie en phase gazeuse.
Autor NALIMOVA, A.A.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 677, Pg: 3 p.
Descriptors Vainilla Cromatografia de gasos Vi Begudes alcoholiques Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 677

Títol Determination des acides volatiles aliphatiques (C2-C8) dans les vins
Autor PAVLENKO, N. M.   KOLOBRODOVA, E. M.  
Dades Font FV - octubre 1975 - V: - N: 579, Pg: 2 p.
Descriptors Acid volatil Vi Cromatografia de gasos
Localització FV 579

Títol Determination des residus d'un antimousse constitue de mono et diglycerides utilise dans les vins aux USA
Autor CAPUTI, A.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 912, Pg: 6 p.
Descriptors Estats Units d'America Vi Escuma Residus Determinacio Analisi Ionitzacio Cromatografia de gasos Analisi bromatologica
Localització FV 912

Títol Determination du sorbitol sous forme d'ethers trimethysilyliques par chromatographie en phase gazeuse dans des sirops sucres.
Autor ARTAUD, J.   ESTIENNE, J.   CAS, M.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 517, Pg: 6 p.
Descriptors Sorbitol Eter Cromatografia de gasos Xarop de raim Sacarosa Sucre
Localització FV 517

Títol Determination of 2 -methoxy- 3 -alkylpyrazines in wine by gas chromatography/mass spectrometry.
Autor HARRIS, R.L.N.   LACEY, M.J.   BROWN, W.V.   ALLEN, M.S.  
Dades Font Vitis. Berichte uber Rebenforschung mit Dokumentation der weinbauforschung. ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 201-207
Descriptors Vi Gust Constituents Analisi Australia Cromatografia de gasos Espectrometria de massa
Localització C 3/83

Títol Determination of Major Aroma Impact Compounds in Fermented Cucumbers by solid-phase microextraction- gas chromatography- mass spectrometry - olfactometry detection
Autor MARSILI, R.T.   MILLER, N.  
Dades Font Journal of Chromatographic Science ISSN: 0096-2686 - July 2000 - V: 38- N: , Pg: 307-314
Descriptors Compostos aromatics Aroma Cogombre Fermentacio Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Olfactometria
Localització C 16/16

Títol Determination of Methyl Alcohol in Wine by Gas Chromatography
Autor LEE, C.Y.   ACREE, T.E.   BUTTS, R.M.  
Dades Font Analytical Chemistry - April 1975 - V: 47- N: 4, Pg: 747-748
Descriptors Metil Alcohol Vi Cromatografia de gasos Determinacio
Localització C 18/150

Títol Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection
Autor GASSIOT, M.   FERRER, M.   BARCELO, C.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469
Descriptors Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil
Localització C 4/8

Títol Determination of free and total fatty acids of wine
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 169-177
Descriptors Vi Acid Esters Cromatografia de gasos
Localització C 1/65

Títol Determination of non-volatile organic acids of wine via gas chromatography
Autor SKORBANOVA, E.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 447
Descriptors Acid organic Compostos no volatils Cromatografia de gasos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Determination par chromatographie en phase gazeuse du methanol de l'acetate d'ethyle et des alcools superieurs dans les vins, dans les vins destines a la distillation et dans les eaux-de-vie de vin.
Autor REINHARD, C.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 447, Pg: 6 p.
Descriptors Cromatografia de gasos Alcohol superior Vi Destil.lacio Aiguardent Licor Acetat d'etil Metanol
Localització FV 447

Títol Determination quantitative des esters individuels, de l'hexanol et du B-phenylethanol dans le vin et les spiritueux.
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   ROUX, J. le  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 613, Pg: 6 p.
Descriptors Determinacio Esters Hexanol Feniletanol Vi Begudes alcoholiques Vi escumos Cromatografia de gasos Licor
Localització FV 613

Títol Determination quantitative des ethers ethyliques des acides aliphatiques superieurs et du B-phenylethylacetate dans les vins et les alcools de vin par chromatographie en phase gazeuse.
Autor NALIMOVA, A.A.   MASSALOVA, A.P.  
Dades Font FV - setembre 1977 - V: - N: 644, Pg: 3 p.
Descriptors Determinacio Acid alifatic Alifatic Eter etilic B-feniletilacetal Alcohol Begudes alcoholiques Vi Cromatografia de gasos
Localització FV 644

Títol Determination quantitative du propanol-1 du methyle-2 propanol-1, du N-hexanol et des pentanols totaux dans les vins et les eaux-de-vie.
Autor ROUX, J. le   MARAIS, J.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 612, Pg: 4 p.
Descriptors Determinacio Vi Begudes alcoholiques Licor Pentanol Hexanol Metil Propanol Cromatografia de gasos Vi escumos
Localització FV 612

Títol Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23
Descriptors Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques
Localització C 3/49

Títol Differentiation des vins. Etude de l'evolution des acides amines en fonction de la duree de la maceration.
Autor BERTRAND, M. A.   CHEVALLIER, J. P.   MEDINA, B.  
Dades Font FV - setembre 1982 - V: - N: 757, Pg: 8 p.
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Identificacio Acid aminat
Localització FV 757

Títol Distribucion de los compuestos volatiles mayoritarios durante la destilacion de orujo de uva en equipo industrial de arrastre por vapor
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   GIL, M. L.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 78-83
Descriptors Compostos volatils Cromatografia de gasos Destil?lacio Orujo Galicia Equip industrial Raim Grau alcoholic

Títol Dosage de l'acide salycilique dans les vins par chromatographie en phase gazeuse.
Autor BERTRAND, M. A.   SARRE, C.  
Dades Font FV - febrer 1978 - V: - N: 655, Pg: 4 p.
Descriptors Acid salicilic Vi Cromatografia de gasos Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 655

Títol Dosage de l'acide sorbique dans les vins par chromatographie en phase gazeuse.
Autor BERTRAND, M. A.   SARRE, C.  
Dades Font FV - febrer 1978 - V: - N: 654, Pg: 4 p.
Descriptors Acid sorbic Dosificacio Dosatge Determinacio Vi Cromatografia de gasos
Localització FV 654

Títol Dosage de l'ocratoxine A dans le vin par chromatographie liquide a haute performance- detection a reseau de photodiodes (CLHP-DRP) et chromatographie en phase gazeuse- discriminateur de masse (CG-DM)
Autor SOLEAS, G.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 203-214
Descriptors Ocratoxina A Cromatografia liquida Cromatografia de gasos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Dosage de methanol dans les spiritueux par chromatographie en phase gazeuse.
Autor
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 451, Pg: 2 p.
Descriptors Metanol Begudes alcoholiques Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 451

Títol Dosage des acides organiques fixes dans les mouts et les vins par chromatographie en phase gazeuse.
Autor TRIQUET-PISSARD, R.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - setembre 1980 - V: - N: 727, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Analisi Cromatografia de gasos Acid organic Composicio Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Most
Localització FV 727

Títol Dosage des alcools superieurs dans les alcools de vin par chromatographie en phase gazeuse.
Autor NALIMOVA, A.A.   MASSALOVA, A.P.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 608, Pg: 2 p.
Descriptors Alcohol superior Vi Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 608

Títol Dosage des sucres residuels dans les vins secs par chromatographie en phase gazeuse.
Autor BERTRAND, M. A.   DUBERNET, M. O.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - febrer 1975 - V: - N: 526, Pg: 4 p.
Descriptors Sucre Residus Vi sec Cromatografia de gasos
Localització FV 526

Títol Dosage du carbamate d'ethyle dans le vin par chromatographie en phase gazeuse, "selected ion monitoring" et spectrometrie de masse apres extraction continue a l'ether diethylique
Autor FAUHL, C.   WITTKOWSKI, R.  
Dades Font FV - febrer 1993 - V: - N: 940, Pg: 10 p.
Descriptors Vi blanc Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Analisi Dosificacio Dosatge Carbamat d'etil Composicio Determinacio
Localització FV 940

Títol Dosage du carbamate d'ethyle dans les boissons alcoolisees par chromatographie en phase gazeuse et spectrometrie de masse.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - agost 1987 - V: - N: 819, Pg: 4 p.
Descriptors Carbamat d'etil Begudes alcoholiques Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 819

Títol Dosage du carbonate diethylique dans le vin.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 376, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Carbonat dietilic Determinacio Cromatografia de gasos Sulfur Carboni
Localització FV 376

Títol Dosage du carbonate diethylique
Autor REINHARD, C.  
Dades Font FV - juliol 1969 - V: - N: 324, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Determinacio Sulfur Esters
Localització FV 324

Títol Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression .
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio
Localització FV 722

Títol Dosage du glycerol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse.
Autor BERTRAND, M. A.   DUBERNET, M. O.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - febrer 1975 - V: - N: 527, Pg: 3 p.
Descriptors Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos
Localització FV 527

Títol Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase gazeuse.
Autor CANTAGREL, R.   SYMONDS, P.   CARLES, J.  
Dades Font FV - - V: - N: 680, Pg: 4 p.
Descriptors Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Inoculacio directa Addicio
Localització FV 680

Títol Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide
Autor GOIFFRON, J. P.   PORTAL, E.  
Dades Font FV - novembre 1979 - V: - N: 708, Pg: 4 p.
Descriptors Vi HPLC Analisi Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Identificacio
Localització FV 708

Títol Dosage du glycerol et du butanediol par chromatographie en phase gazeuse.
Autor VIALATTE  
Dades Font FV - gener 1976 - V: - N: 588, Pg: 3 p.
Descriptors Glicerol Vi Butanodiol Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 588

Títol Dosage du methanol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse.
Autor LEE, C.Y.   ACREE, T.E.   BUTTS, R.M.  
Dades Font FV - febrer 1978 - V: - N: 657, Pg: 2 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Metanol Vi Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 657

Títol Dosage du methanol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse.
Autor BERTRAND, M. A.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - abril 1972 - V: - N: 408, Pg: 2 p.
Descriptors Metanol Determinacio Cromatografia de gasos Vi
Localització FV 408

Títol Dosage du methanol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse.
Autor NIKOVA, Z.   GORANOV, N.  
Dades Font FV - novembre 1972 - V: - N: 432, Pg: 1 p.
Descriptors Metanol Cromatografia de gasos Vi Determinacio
Localització FV 432

Títol Dosage du sorbitol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse.
Autor OLSCHIMKE, D.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 595, Pg: 3 p.
Descriptors Sorbitol Vi Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 595

Títol Dosage du sorbitol par CPG
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 895, Pg: 4 p.
Descriptors Sorbitol Dosificacio Dosatge Determinacio Analisi Identificacio Cromatografia de gasos
Localització FV 895

Títol Dosage du sorbitol par chrmatographie en phase gazeuse dans les vins.
Autor BERTRAND, M. A.   PISSARD, R.  
Dades Font FV - desembre 1975 - V: - N: 585, Pg: 2 p.
Descriptors Sorbitol Cromatografia de gasos Vi Determinacio
Localització FV 585

Títol Dosage du styrene dans les vins.
Autor Station Oenologique de Montpellier.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 443 (bis), Pg: 2 p.
Descriptors Estire Vi Determinacio Cromatografia de gasos
Localització FV 443 (bis)

Títol Dosage simultane des acides sorbiques dans les vins par chromatographie en phase gazeuse
Autor URETA, F  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597x VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 287-291
Descriptors Cromatografia de gasos Cromatografia Acid benzoic Acid sorbic Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Dosificacio Dosatge
Localització C 3/23

Títol Dosage simultane, dans le vin, par chromatographie en phase gazeuse, de l'acetate d'ethyle, du methanol, du methyl-2 propanol 1, du propanol-1, du butanol-2, du butanol-1 et du melange methyl-2 butanol-1 et methyl-3 butanol-1.
Autor BERTRAND, M. A.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - abril 1972 - V: - N: 409 Bis. Annule et remplace le precedent FV 409., Pg: 2 p.
Descriptors Vi Determinacio Cromatografia de gasos Acetat d'etil Metanol Butanol Propanol Metil
Localització FV 409

Títol Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 8- N: , Pg: 479-488
Descriptors Fenols volatils Compostos volatils Vi Cromatografia de gasos
Localització C 16/29

Títol Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines
Autor POOL, H. J.   MARAIS, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164
Descriptors Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial
Localització C 3/122

Títol Effects of crop level on chemical composition and headspace volatiles of Lodi Zinfandel grapes and wines
Autor CORDNER, C. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 247-253
Descriptors Vi Analisi discriminant Raim Verema Components volatils Estadistiques Espai de cap Cromatografia de gasos Most Collita Zinfandel Varietats California
Localització C 4/10

Títol Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories
Autor PIGGOTT, J.R. et al.  
Dades Font International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318
Descriptors Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos
Localització C 17/52

Títol El analisis integro de los vinos. III. La cromatrografia de gases en enologia
Autor GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 1985 - V: - N: , Pg: 65-72
Descriptors Analisi Vi Cromatografia de gasos Enologia
Localització C 19/88

Títol El vinagre de vino: compuestos volatiles
Autor MORALES, M.L.   TRONCOSO, A.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 73-78
Descriptors Vinagre de vi Compostos volatils Cromatografia de gasos

Títol Ensayos de determinacion de volatiles mayoritarios y olioles del vino por cromatografia de gases en columna capilar e inyeccion directa
Autor MU?OZ, D.   PEINADO, R.A.   MORENO, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 369-380
Descriptors Volatils majoritaris Oliols Cromatografia de gasos Columna capil?lar Injeccio directa Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Espacio cabeza dinamico de sistemas modelo formados por aromas de humo y componentes mayoritarios de alimentos
Autor GUILLEN, M.D.   MANZANOS, M.J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - 2005 - V: - N: 367, Pg: 36-45
Descriptors Sistema model Aroma de fum Components majoritaris de aliments Espai de cap dinamic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa

Títol Estimate of gas chromatographic blanks. Application to detection limits evaluation as recommended by IUPAC
Autor GONZALEZ, A.   CUADROS, L.   ALONSO, E.   VILCHEZ, J. L.  
Dades Font Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1996 - V: - N: 726, Pg: 133-139
Descriptors Metode de calibratge Acid lauric Cromatografia de gasos
Localització C 8/18

Títol Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama
Autor TIMON, M.L.   CAVA, R.   VENTANAS, J.   GARCIA, C.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140
Descriptors Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama
Localització C 15/131

Títol Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica
Autor MARECA, I.   MAYNAR, J. I.   MESIAS, J. L.  
Dades Font Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246
Descriptors Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio
Localització C 3/134

Títol Estudio olfatimetrico del aroma del vinagre
Autor ACE?A, L.   MARTI, M.P.   MESTRES, M.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 375-377
Descriptors Vinagre Aroma Cromatografia de gasos Analisi de l'aroma Cromatografia de microextraccio capil?lar en fase solida
Localització 663.2 (063) Con

Títol Etude par chromatographie en phase gazeuse de substances volatiles issues du bois de chene
Autor SARRE, C.   MARSAL, F.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 21 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 71-80
Descriptors Components volatils Botes de roure Cromatografia de gasos Maceracio Analisi Fusta
Localització C 2/14

Títol Etude sur la composition des eaux-de-vie de vin grecques.
Autor HARVALIA, A.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 558, Pg: 4 p.
Descriptors Licor Begudes alcoholiques Vi Grecia Alcohol superior Cromatografia de gasos
Localització FV 558

Títol Evaluation objective de la qualite du vin pinotage
Autor MARAIS, J.   VAN ROOYEN, P. C.   PLESSIS, C. S. du  
Dades Font FV - octubre 1979 - V: - N: 705, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Analisi Cromatografia de gasos Pinot noir Varietats Buquet Regressio lineal multiple
Localització FV 705

Títol Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes
Autor FRANQUET, R.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23
Descriptors Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi

Títol Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine
Autor DUBOURDIEU, D.   LLAUBERES, R. M.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge
Localització C 4/101

Títol Extraccion de pesticidas utilizando fases solidas.
Autor GALBAN, J.   ROMERO, E.   SAENZ, C.   SANZ, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1995 - V: - N: 41 (Nutri-Fitos'95), Pg: 28-32
Descriptors Cromatografia de gasos Pesticides Extraccio en fase solida

Títol Extraction of information on the chemical structure of monofunctional compounds from retention data in gas-liquid chromatography by pattern recognition methods
Autor HUBER, J. F. K.   REICH, G.  
Dades Font Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 139-149
Descriptors Analisi multidimensional HPLC Cromatografia de gasos Identificacio Components volatils Informatica Automatitzacio Composicio Reconeixement de models Nombre atomic
Localització C 3/137

Títol Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   HOUTMAN, A. C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre
Localització C 3/149

Títol Gas Chromatographic Analysis of Volatile Esters in Wines
Autor SHINOHARA, T.   WATANABE, M.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry - 1981 - V: 45- N: 12, Pg: 2903-2905
Descriptors Cromatografia de gasos Analisi Compostos volatils Esters Vi
Localització C 19/40

Títol Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines
Autor MARTIN, G.E. et al.  
Dades Font American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149
Descriptors Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi
Localització C 19/2

Títol Gas Chromatography Mass Spectrometry in Pesticide Monitoring Programme
Autor BLOMKVIST, G.  
Dades Font Var Foda ISSN: 0042-2657 - 1986 - V: - N: , Pg: 125-131
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Pesticides
Localització C 19/126

Títol Gas chromatographic determinations of amino acid differences in cabernet sauvignon grapes and wines as affected by rootstocks
Autor OUGH, C.S.   TABACMAN, H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 4, Pg: 306-311
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Aminoacid Cabernet sauvignon Raim Vi Portaempelt
Localització C 18/140

Títol Gas chromatographic spectrophotometric and electrochemical behaviour of subsititude s-triazines
Autor PACAKOVA, V.   NEMEC, I.  
Dades Font Journal of Chromatograpy - 1978 - V: - N: 148, Pg: 273-281
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria Comportament electroquimic s-triazina
Localització C 19/15

Títol Gas chromatographic-mass spectrometric determination of ethyl carbamate in alcoholic beverages
Autor LAU, B.P.Y.   WEBER, D.   PAGE, B.D.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 402, Pg: 233-241
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Carbamat d'etil Begudes alcoholiques Determinacio
Localització C 21/43

Títol Gas chromatography-olfactometry of the flavour compounds in a cognac spirit
Autor MAIGNIAL, L.   ESTREGUIL, S.   CANTAGREL, R.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 276-281
Descriptors Cromatografia de gasos Olfactometria Compostos del gust Conyac Cognac
Localització 663.254 IN V

Títol Gaschromatographisch-massenspektrometrische Untersuchung fluchtiger Inhaltsstoffe des Weines
Autor SCHREIR, P.   DRAWERT, F.   JUNKER, A.  
Dades Font Zeitschrift f?r Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 279-284
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi
Localització C 19/27

Títol Gaschromatographische Bestimmung von Urethan in Branntweinen und Brennereirohstoffen
Autor WASSERFALLEN, K.   GEORGES, P.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1987 - V: - N: 184, Pg: 392-395
Descriptors Cromatografia de gasos
Localització C 21/41

Títol Gaschromatographische Untersuchungen uber die Aromastoffe von Weinbeeren
Autor RAPP, A.   HASTRICH, H.   ENGEL, L  
Dades Font VITIS ISSN: 0042-7500 - 1976 - V: - N: 15, Pg: 29-36
Descriptors Aroma Separacio Concentracio Baia Cromatografia de gasos
Localització C 8/80

Títol Gaschromatographische untersuchungen uber die aromastoffe von weinbeeren. III. Die bedeutung des standortes fur die aromastoffzusammensetzung der rebsorte Riesling
Autor RAPP, A.   HASTRICH, H.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 17 - 1978 - V: - N: , Pg: 288-298
Descriptors Cromatografia de gasos Aroma Varietats Raim Composicio Riesling Analisi discriminant Morio muscat Components volatils
Localització C 4/10

Títol Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione
Autor DI STEFANO, R.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48
Descriptors Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre
Localització C 3/133

Títol Headspace Gas Chromatography of Carbon Disulphide in the Determination of Dithiocarbamate Fungicide Residues
Autor MCGHIE, T.K.   HOLLAND, P.T.  
Dades Font Analyst - July 1987 - V: 112- N: , Pg: 1075-1076
Descriptors Cromatografia de gasos Disulfida Ditiocarbamat Fungicides Residus
Localització C 21/55

Títol Headspace gas chromatographic determination of distribution coefficients of selected organosulphur compounds and their dependence on some parameters
Autor PRZYJAZNY, A. et al.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1983 - V: 280- N: , Pg: 249-260
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Compostos organosulfurics Parametres
Localització C 20/78

Títol High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera
Autor NAGEL, C. W.   WULF, L. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49
Descriptors Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi
Localització C 4/14

Títol Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines
Autor VERETTE, E.   NOBLE, A. C.   SOMERS, T. C.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272
Descriptors Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust
Localització C 2/91

Títol Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   ABRAHAM, K. O.  
Dades Font Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321
Descriptors Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne
Localització C 3/121

Títol Identification and significance of several sulfur-containing compounds in wine
Autor RAPP, A.   GUNTERT, M.   ALMY, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 219-221
Descriptors Vi Qualitat Components volatils Aroma Sulfur Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/7

Títol Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir
Autor FREDRIC, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75
Descriptors Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters
Localització C 3/124

Títol Influence du bois sur certaines substances olorantes des vins
Autor PONS, M.   CHATONNET, P.   BOIDRON, J. N.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Vi Conservacio Botes de roure Fusta Aroma Components volatils Compostos fenolics Analisi Cromatografia de gasos Crian?a
Localització C 2/15

Títol Influenza dell'anidride solforosa sui composti volatili ceduti dai lieviti
Autor STEFANO, R. D.   DELFINI, C.   CIOLFI, G.  
Dades Font Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 519-527
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Components volatils Llevats Fermentacio Cromatografia Cromatografia de gasos Most
Localització C 3/9

Títol Investigation of volatile components in wines from Koshu and Zenkoji grapes
Autor SHIMIZU, J. I.   WATANABE, M.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 46 - 1982 - V: - N: 9, Pg: 2353-2355
Descriptors Components volatils Analisi Vi Varietats Raim Composicio Japo Cromatografia de gasos Zenkoji Koshu
Localització C 4/58

Títol Ionizacion para determinacion de compuestos volatiles minoritarios
Autor PEREZ, S.J.   CONDE, J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2011 - V: - N: 3344, Pg: 390-395
Descriptors Ionitzacio Compostos volatils minoritaris Cromatografia de gasos Analisi cromatografica

Títol Isolation and identification of volatiles from catwba wine
Autor NELSON, R. R.   ACREE, T. E.   BUTTS, R. M.  
Dades Font Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 5, Pg: 1188-1190
Descriptors Vi Nova York Concord Vitis labrusca Raim Vinificacio Fermentacio Components volatils Analisi instrumental Analisi sensorial Cromatografia de gasos Espectrometria Aroma
Localització C 4/12

Títol L?accoppiamento gascromatografia-spettrometria di massa nello studio dei coomposti volatili delle uve e dei vini
Autor STEFANO, R. DI  
Dades Font Vini d?Italia - 1982 - V: XXIV- N: 521, Pg: 1-21
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria Compostos volatils Raim Vi
Localització C 19/48

Títol La cromatografia de gases aplicada a los vinos .
Autor CASAJUS, J. J.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x VOL 42 - 1987 - V: - N: 2138, Pg: 3285-3292
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Analisi Aroma Composicio Components volatils
Localització C 4/75

Títol Lipid and fatty acid compositions of different grape types
Autor GALLANDER, J. F.   PENG, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27
Descriptors Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca
Localització C 3/132

Títol Los whiskies escoceses. Estudio analitico de sus componentes volatiles por cromatografia de gases
Autor RODRIGUEZ, I   DE LA SERNA, P  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 139-146
Descriptors Whisky escoces Cromatografia Cromatografia de gasos Components volatils

Títol Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization
Autor COBB, C. S.   RICE, A. C.   BURSEY, M. M.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825
Descriptors Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma
Localització C 4/23

Títol Manoproteinas en vino por cromatografia de gases. Saccharomyces cerevisiae
Autor MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J.   NU?EZ, Y.   CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3249, Pg: 70-72
Descriptors Mannoproteines Vi Llevats Quantificacio Cromatografia de gasos Extraccio Metode d'analisi

Títol Measurement of volatile sulfur compounds in beer using gas chromatography with a sulfur chemiluminescence detector
Autor BURMEISTER, M.S.   DRUMMOND, C.J.   PFISTERER, E.A.   HYSERT, D.W.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: 50, Pg: 53-58
Descriptors Cromatografia de gasos Sulfur Cervesa
Localització C 8/135

Títol Mejora del aroma del vino mediante beta glucosidasas de levaduras vinicas
Autor AREVALO VILLENA, M?   UBEDA IRANZO, J.   BRIONES PEREZ, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 64-68
Descriptors Aroma Vi Vinificacio Beta glucosidasa Llevats vinics Analisi sensorial Cromatografia de gasos Compostos volatils

Títol Methode de triage pour la differenciation des mistelles d'avec les vins de liqueur
Autor HARVALIA, A.  
Dades Font FV - desembre 1980 - V: - N: 728, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Licor Mistela Composicio Cromatografia de gasos Analisi Identificacio Fermentacio
Localització FV 728

Títol Methode pour la determination de la conformite de la partie aromatique des boissons spiritueuses
Autor BRUNERIE, M. P.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 911, Pg: 18 p.
Descriptors Components volatils Aroma Composicio Begudes alcoholiques Extraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dissolvent
Localització FV 911

Títol Methode pour le dosage des residus de la procymidone dans le vin de Porto par chromatographie en phase gazeuse avec detection par capture electronique
Autor TEIXEIRA, A.   MADEIROS, M. A.   PEREIRA, R. M.   MARCELO-CURTO, M. J.   BARROS, P.  
Dades Font FV - febrer 1991 - V: - N: 885, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Porto Cromatografia de gasos Analisi Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Procimidona Composicio
Localització FV 885

Títol Methode propose pour la determination par chromatographie en phase gazeuse du sorbitol et du saccharose dans les mouts et les vins.
Autor LERCKER, G.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 556, Pg: 8 p.
Descriptors Sacarosa Most Vi Sorbitol Cromatografia de gasos Sucre
Localització FV 556

Títol Methods and Techniques of Gas Chromatography with Glass Capillary Columns
Autor SCHOMBURG, G.   HUSMANN, H.  
Dades Font Chromatographia - September 1975 - V: 8- N: 9, Pg: 517-530
Descriptors Cromatografia de gasos
Localització C 18/148

Títol Micro method for the identification of proanthocyanidin using thiolysis monitored by high-performance liquid chromatography.
Autor PEREZ-ILZARBE, J.   RICARDO, J. M.   RIGAUD, J.   CHEYNIER, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 540 - 1991 - V: - N: , Pg: 401-405
Descriptors Cromatografia de gasos HPLC Analisi Identificacio Proantocianidina Hidrolisi Acid carboxilic Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 6/47

Títol Mise au point sur les methodes nQ 1 a 13 de recherche de residus de pesticides dans le vin et le jus de raisin
Autor MESTRES, R  
Dades Font FV - abril 1967 - V: - N: 14, Pg: 8 p.
Descriptors Pesticides Productes fitosanitaris Residus Determinacio Vi Most Insecticides Cromatografia de gasos Organoclorat
Localització FV 14

Títol Mise en evidence d'acide sorbique dans le vin. (Augmentation de la sensibilite de la detection.)
Autor BANDION, F.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 683, Pg: 5 p.
Descriptors Acid sorbic Vi Determinacio Dosificacio Dosatge Determinacio Cromatografia de gasos
Localització FV 683

Títol Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products
Autor CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 61-67
Descriptors Fermentacio acetica Fermentacio alcoholica Cromatografia de gasos Programa informatic Informatica Components volatils Begudes alcoholiques Vi Cervesa Whisky Brandi Composicio Analisi
Localització C 4/2

Títol Multiple Headspace Extraction -A procedure for Eliminating the influence of the Sample Matrix in Quantitative Headspace Gas Chromatography
Autor KOLB, B  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 15 - setembre 1982 - V: - N: 9, Pg: 587-594
Descriptors Cromatografia de gasos Hidrocarburs volatils Percloroetile Tetracloroetile
Localització C 3/86

Títol Observations on the use of porons polymers for collecting volatiles from synthetic mixtures reminiscent of fermented ciclers
Autor WILLIAMS, A.A  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 1041-1054
Descriptors Components volatils Polimers porosos Sidra Cromatografia de gasos Aroma Begudes alcoholiques
Localització C 3/144

Títol Pattern recognition and Blinds assay techniques applied to forensic separation of Whiskies
Autor SAXBERG, E. H... [et al.]  
Dades Font Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 103 - 1978 - V: - N: , Pg: 201-212
Descriptors Whisky Begudes alcoholiques Reconeixement de models Analisi Control de qualitat Reglament Legislacio Normes Cromatografia de gasos Composicio
Localització C 4/16

Títol Perfiles de seis vinos tintos de alta expresion conseguidos por cromatografia de gases olfatometria completado con el analisis cuantitativo
Autor CULLERE, L.   LAPE?A, A.C.   ASTRAIN, J.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 240-242
Descriptors Vi negre Cromatografia de gasos Olfactometria Analisi quantitativa
Localització 663.2 JOR

Títol Por que analizar TCA extraible frente a TCA total en tapones?Control de calidad
Autor PALACIOS, A.T.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2010 - V: LXV- N: 3313, Pg: 1190-1193
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol TCA Tap de suro Cromatografia de gasos TCA extraible Riscos Defectes organoleptics Defectes del vi

Títol Pot l'aroma del vi explicar-se amb una equacio quimica?
Autor FERREIRA, V.  
Dades Font ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842-X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 5-9
Descriptors Vi Aroma Equacio quimica Cromatografia de gasos Olfactometria

Títol Problems with the determination of environmental sulphur compounds by gas chromatography
Autor WANDENCKI, W.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 VOL 793 - 1998 - V: - N: 1, Pg: 1-19
Descriptors Compostos sulfurosos Cromatografia de gasos Sulfur Components volatils
Localització C 13/14

Títol Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis
Autor MOIO,L.   CHAMBELLANT, E.   LESSCHAEVE, I.   ISSANCHOU, S.   SCHLICH, P.   ETIEVANT, P.X.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378
Descriptors Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma
Localització C 15/133

Títol Profilo aromatico del moscato bianco del Piemonte
Autor STEFANO, R. di   USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font Annali dell'Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 VOL 33 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 58-69
Descriptors Aroma Moscato bianco Piemonte Cromatografia de gasos Most Terpens Calor Moscatell Analisi
Localització C 3/146

Títol Quantitative simultaneous gas chromatographic determination of specific higher alcohols and esters in wine
Autor SNYMAN, J.P.  
Dades Font Vitis - 1977 - V: - N: 16, Pg: 295-299
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Alcohol Esters Vi
Localització C 19/7

Títol Recherche des residus de pesticides dans les vins et les jus de raisin
Autor
Dades Font FV - - V: - N: 15 bis, Pg: 8 p.
Descriptors Pesticides Vi Residus Cromatografia de gasos Most Productes fitosanitaris
Localització FV 15 bis

Títol Recherche et dosage d?une addition de pyrocarbonate d?ethyle (P K E) dans le vins et les jus de fruits
Autor WURDIG, G  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 220, Pg: 5 p.
Descriptors Pirocarbonat d'etil Vi Most Suc de fruita Addicio Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 220

Títol Recherche et dosage de la dichlozoline dans les raisins, le jus de raisins et le vin
Autor BOUCO, L.   ESPINOZA, Cl.   MESTRES, R  
Dades Font FV - juny 1972 - V: - N: 18, Pg: 4 p.
Descriptors Cromatografia de gasos
Localització FV 18

Títol Recherche et dosage du pyrocarbonate d'ethyle ou "Baycovin"
Autor
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 216, Pg: 3 p.
Descriptors Baycovin Pirocarbonat d'etil Cromatografia de gasos Vi Determinacio Colorimetria
Localització FV 216

Títol Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79"
Autor MARGHERI, G... [et al.]  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282
Descriptors Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino
Localització C 3/55

Títol Research note identification of 1,1' -diethoxypropan- 2-one inspirits aged in wood
Autor SMEDT, P.   LIDDLE, P. A. P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 286-288
Descriptors Espectrometria Envelliment Fusta Cromatografia de gasos Brandi Composicio Lactones Components volatils Botes
Localització C 4/22

Títol Research note quantitative gas chromatographic determination of specific esters and higher alcohols in wine using ffeon extraction
Autor MARAIS, J.   HOUTMAN, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 3, Pg: 250-252
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Esters Vi Freon Extraccio
Localització C 18/138

Títol Response correlation of low molecular weight sulfur compounds using a novel flame photometric detector
Autor GANGWAL, S.K.   WAGONER, D.E.  
Dades Font Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 17 - abril 1979 - V: - N: , Pg: 196-201
Descriptors Determinacio Fotometria de flama Analisi Compostos sulfurosos Sulfur Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Cromatografia de gasos Composicio
Localització C 4/60

Títol Screening de compuestos volatiles presentes en vinos blancos por HS-SPME-CG-MS empleando una fase estacionaria con un alto porcentaje de microporos
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 40-44
Descriptors Vi blanc Compostos volatils Cromatografia Cromatografia de gasos HS-SPME

Títol Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine
Autor ROSANNE, W. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363
Descriptors Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen
Localització C 3/130

Títol Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico
Autor ADDEO, F.   MALORNI, A.  
Dades Font Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245
Descriptors Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio
Localització C 4/52

Títol Synthese des substances acetoiniques par leuconostoc oenos. : reduction du diac?tyle
Autor REVEL, G. de   LONVAND-FUNEL, A.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 23 - 1989 - V: - N: 1, Pg: 39-45
Descriptors Acid carboxilic Leuconostoc oenos Bacteris acetics Bacteris lactics Vinificacio Acetil Esters acetils Diacetil Cromatografia de gasos
Localització C 2/13

Títol The Chemestry of Serry maturation II. An investigation of the volatile components present in "Standard" sherry base wine
Autor CRIDDLE, W.J.   GOSWELL, R.W.   WILLIAMS, M.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 2, Pg: 61-71
Descriptors Sherry Jerez Xeres Components volatils Aroma Analisi Composicio Cromatografia de gasos
Localització C 5/41

Títol The Collection and concentration of aroma components of soft fruit using porapak Q
Autor WILLIAMS, A. A.   TUCKNOTT, O. G.   ISMAIL, H. H.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 262-266
Descriptors Aroma Components volatils Polimers Polimeritzacio Cromatografia de gasos Analisi Vi Raim
Localització C 2/100

Títol The Contribution of some fermentation products to the odor of dry white wines
Autor VAN WYK, C. J.   VAN de MERME, C. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 41-46
Descriptors Fermentacio Esters Alcohol superior Buquet Vi blanc sec Aroma Cromatografia de gasos Qualitat
Localització C 3/53

Títol The Evolution of champagne volatiles during ageing
Autor ADDA, J.   ROGER, S.   LOYAUX, D.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 32 - 1981 - V: - N: , Pg: 1254-1258
Descriptors Aroma Components volatils Envelliment Cromatografia de gasos Xampany Cromatografia Analisi
Localització C 3/21

Títol The analysis of 2,4,6-trichloroanisole and other choloranisoles in tainted wines and corks
Autor POLLINITZ, A.P.   PARDON, K.H.   LIACOPOULOS, D.   SKOUROUMOUNIS, G.K.   SEFTON, M.A.A  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 184-190
Descriptors Tricloroanisol Analisi Cloroanisols Vi negre Suro Cromatografia de gasos Espectrometria de massa
Localització C 16/8

Títol The determnation of pyridine and some carbonyl compounds in spirit by gas chromatography method
Autor MILEWSKI, J.A.   ZBIEC, M.A.   ZALEWSKA, T.H.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 306-307
Descriptors Piridina Cromatografia de gasos
Localització 663.254 IN V

Títol The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution
Autor WILLIAMS, A.A.   HOLLANDS, T.A.   TUCKNOTT, O.G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381
Descriptors Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio
Localització C 3/68

Títol Uber dic biogen amine der weine
Autor SUOMALAINEN, H.   PUPUTTI, E.  
Dades Font Mitteilungen : Rebe-Wein-Obstau und Fruechteverwertung VOL 19 - 1969 - V: - N: 3, Pg: 184-192
Descriptors Vi blanc Amines biogenes Riesling Bordeus Borgonya Vi negre Cromatografia de gasos Amines volatils Analisi dimensional Bordeaux Bourgogne
Localització C 4/104

Títol Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines
Autor WILL, Frank   DIETRICH, Helmt  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128
Descriptors Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos
Localització C 3/15

Títol Validacion interna de un procedimiento analitico para la determinacion de aceite mineral en aceites comestibles de origen vegetal
Autor BURDASPAL, P.A.   NOGUEIRAS, M.J.   LEGARDA, M.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2011 - V: - N: 420, Pg: 107-114
Descriptors Oli mineral Oli vegetal Metode d'analisi Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama

Títol Valoracion simultanea de etanol, metanol, propanol y alcoholes amilicos en bebidas alcoholicas
Autor SIMAL, J.   SALGADO, G.   REY, J. M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 1985 - V: - N: , Pg: 4855-4866
Descriptors Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Etanol Analisi Acetaldehid Poropak Q Metanol Propanol Isobutanol Alcohol isoamilic Acetat d'etil
Localització C 1/56

Títol Volatile aroma components of Australian port wines
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222
Descriptors Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust
Localització C 6/12

Títol Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction
Autor CAPELLA, P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218
Descriptors Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/135

Títol Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds
Autor BOREA, I. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226
Descriptors Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones
Localització C 6/5

Títol Volatile compounds of blackcurrant juice and wine.
Autor LEINO, M.   KALLIO, H.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414
Descriptors Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens
Localització C 4/97

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140

Títol Volatile phenol determination in wine
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 65-67
Descriptors Fenols Vi Compostos fenolics Vi negre Cromatografia de gasos Analisi espectral Fusta Identificacio Aroma
Localització C 3/26

Títol Whiskey Composition: Identification of additional components by gas chromatography-mass spectrometry
Autor KAHN, J.H.   SHIPLEY, P.A.   LaROE, E.G.   CONNER, H.A.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 - 1969 - V: 34- N: , Pg: 587-591
Descriptors Whisky Composicio Components adicionals Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 17/4

Títol Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928
Descriptors Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi
Localització C 3/125

Títol Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification
Autor FORREY, R. R.   FLATH, R. A.   NOBLE, A. C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353
Descriptors Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling
Localització C 3/138