Registres trobats: 192
Títol | 1, 1, 6-Trimethyl- 1, 2-Dihidronaphthalene: an important contributor to the botte aged bouquet of wine |
Autor | ROBERT, F. SIMPSON |
Dades Font | Chemistry and Industry ISSN: 0009-3068 VOL 7 - gener 1978 - V: - N: , Pg: 37 |
Descriptors | Vi de taula Vi blanc Buquet Aroma Color Emmagatzematge Envelliment Ampolla Riesling Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 4/24 |
Títol | A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants |
Autor | HOVART, R. J. SENTER, S. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria |
Localització | C 3/127 |
Títol | A Method for detecting volatile amines in grapes and wines |
Autor | OUGH, C. S. DAUDT, C. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359 |
Descriptors | Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/129 |
Títol | A case of cognac adulteration. |
Autor | SCHEE, H. A. van der KENNEDY, W. B.H. BOUWKNEGT, J. P. HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15 |
Descriptors | Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos |
Localització | C 4/84 |
Títol | A gas chromatographic method for the accurate determination of low concentrations of volatile sulphur compounds in alcoholic beverages |
Autor | RONKAINEN, P. DENSLOW, J. LEPP |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - novembre-desembre 1979 - V: - N: , Pg: 350-353 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Analisi Composicio Cervesa Vi Components volatils Compostos sulfurosos Sulfur |
Localització | C 4/48 |
Títol | Acetate d'ethyle |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 737, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acetat d'etil Vi Identificacio Determinacio Dosificacio Dosatge Destil.lacio Analisi Cromatografia de gasos |
Localització | FV 737 |
Títol | Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet) |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim |
Localització | FV 632 |
Títol | Algunos compuestos aromaticos en el mosto de moscatel y de otras variedades de la vid |
Autor | MUNYOZ-ORGANERO, G. ORTIZ, J. M. CABELLOS, J. M. ARROYO, T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional - maig-juny 1998 - V: - N: 56, Pg: 48-55 |
Descriptors | Compostos aromatics Most Moscatell Varietats Vi Cromatografia de gasos Aroma |
Títol | Analisis de formulaciones de plaguicidas por cromatografia gaseosa en fases mixtas |
Autor | DOMECQ, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1989 - V: - N: 5 (Nutri-Fitos'89), Pg: 137-138 |
Descriptors | Pesticides Analisi Cromatografia de gasos |
Títol | Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 880 |
Títol | Analyse du carbonate d?ethyle dans le vin par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | GARSCHAGEN, H |
Dades Font | FV - febrer 1967 - V: - N: 231, Pg: 3 p. |
Descriptors | Carbonat d'etil Cromatografia de gasos Determinacio Vi |
Localització | FV 231 |
Títol | Analyse du plomb organique dans le vin par chromatographie gazeuse capillaire couplee avec la spectrometrie d'emission atomique a plasma induit par micro-ondes |
Autor | LOBINSKI, R. TEISSEDRE, P. L. CABANIS, J. C. |
Dades Font | FV - desembre 1992 - V: - N: 933, Pg: 4 p. |
Descriptors | Plom Vi Cromatografia de gasos Determinacio Composicio Compostos organics Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 933 |
Títol | Analysis of 2,4,6-trichloroanisole in wines using solid-phase microextraction coupled to gas cromatography-mass spectometry |
Autor | EVANS, T. J. BUTZKE, C. E. EBELER, S. E. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 1997 - V: - N: 786, Pg: 293-298 |
Descriptors | Tricloroanisol Vi Microextraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 11/63 |
Títol | Analysis of pesticide residues in wine by solid-phase extraction and gas chromatography with electron capture and nitrogen-phosphorus detection |
Autor | JIMENEZ, J.J. BERNAL, J.L. DEL NOZAL, M?.J. TORIBIO, L. ARIAS, E. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2001 - V: - N: 919, Pg: 147-156 |
Descriptors | Analisi de residus de pesticides vi pesticides Extraccio en fase solida Cromatografia de gasos Deteccio de nitrogen-fosfor |
Localització | C 15/138 |
Títol | Analytical Procedure for a General Method for Gas Chromatography on Capillary Columns |
Autor | |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch ISSN: 0044-3026 - 1982 - V: - N: 174, Pg: 399-400 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Proces analitic |
Localització | C 19/65 |
Títol | Aplicacion de la cromatografia de gases a la caracterizacion de vinos |
Autor | GASSIOT, M. COMELLAS, L. AUGUET, A.C. |
Dades Font | Afinidad ISSN: 0001-9704 - Mayo-Junio 1981 - V: - N: , Pg: 189-196 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Caracteritzacio |
Localització | C 3/64 |
Títol | Aplicacion de una nariz electronica para la medida de aromas emitidos por manzanas cv. fuji conservadas con diferentes tecnologias |
Autor | CORREA HERNANDO, E.C. et al. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Marzo - Abril 2004 - V: XIX- N: 141, Pg: 5-12 |
Descriptors | Nas electronic Aroma Poma Fuji Cromatografia de gasos Sensor de quarz |
Títol | Application de la chromatographie en phase gazeuse au controle analytique des vins |
Autor | WEBB, A. D. |
Dades Font | Annales de Technologie Agricole VOL 27 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 411-419 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Analisi Control de qualitat Vinificacio Millora qualitativa Investigacio |
Localització | C 4/28 |
Títol | Applicazione della gascromatografia-spettrometria di massa all?analisis degli esteri metilici degli acidi fissi del vino |
Autor | STEFANO, R. Di BRUNO, C. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1983 - V: IX- N: , Pg: 43-45 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi |
Localització | C 20/69 |
Títol | Applied headspace gas chromatography. |
Autor | WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 241 - 1982 - V: - N: , Pg: 432-433 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Metode Rapp-Knipser Analisi Substancies volatils Espai de cap Vi |
Localització | C 1/28 |
Títol | Aromas varietales en uva. Analisis de las variedades Pedro Ximenez, Baladi, Airen y Montepila |
Autor | CANYETE, M. L. MORENO, J. J. PEREZ, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - juliol-agost 1994 - V: - N: 7-8, Pg: 54-56 |
Descriptors | Raim Varietats Aroma Components volatils Pedro Ximenez Baladi Airen Lairen Forcallat Montepila Cromatografia de gasos Montilla-Moriles DO Monoterpens |
Títol | Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi |
Autor | LOPEZ, R. CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi |
Títol | Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins |
Autor | CARON, D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35 |
Descriptors | Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Caracteristiques analitiques del most i vi malvasia de Mallorca |
Autor | FORCEN, M. BERNA, A. MULET, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1990 - V: - N: 18, Pg: 24-28 |
Descriptors | Malvasia Mallorca Vi Most Analisi Cromatografia de gasos Malvasia de Banyalbufar |
Títol | Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico |
Autor | SABIO, E. VIDAL-ARAGON, M.C. FALLOLA, A. SANABRIA, C. CARRASCOSA, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46 |
Descriptors | Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones |
Localització | C 15/126 |
Títol | Caracterizacion del roble segun su origen y grado de tostado, mediante la utilizacion de GC y HPLC |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 61-72 |
Descriptors | Botes Roure Vinificacio Envelliment Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Maceracio Polifenols |
Títol | Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. SCHMID, M. |
Dades Font | Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736 |
Descriptors | Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi |
Localització | C 4/17 |
Títol | Characterization of the flame photometric detector in the sulphur mode |
Autor | QUINCOCES, C. E. GONZALEZ, M. G. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 20 - juny 1985 - V: - N: 6, Pg: 371-375 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Sulfur Compostos sulfurosos Composicio Determinacio Analisi Gas Fotometria de flama |
Localització | C 4/52 |
Títol | Classification of whiskies by Principal Component Analysis |
Autor | HEADLEY, L. M. HARDY, J. K. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 54 - 1989 - V: - N: 5, Pg: 1351-1358 |
Descriptors | Whisky Cromatografia de gasos Composicio Control de qualitat Programa informatic Automatitzacio Adulteracio Contaminants Analisi |
Localització | C 4/117 |
Títol | Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc |
Localització | C 3/48 |
Títol | Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. MAZEROLLES, G |
Dades Font | FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p. |
Descriptors | Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac |
Localització | FV 869 |
Títol | Comparaison des performance de differentes colonnes de chromatographie en phase gazeuse pour le dosage des alcools superieurs dans les eaux-de-vie |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. MAZEROLLES, G. |
Dades Font | FV - maig 1990 - V: - N: 864, Pg: 16 p. |
Descriptors | Analisi Cromatografia de gasos Vi Cromatografia capil.lar Legislacio Fran?a Reglament Normes Cognac Conyac |
Localització | FV 864 |
Títol | Comparative composition of brandies from Thompson seedless and three white-wine grape varieties |
Autor | GUYMON, J. F. CROWELL, E. A. ONISHI, M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 54-59 |
Descriptors | Analisi Brandi Vi blanc Raim Varietats Esters Destil.lacio Alcohol California Begudes alcoholiques Colombar Composicio Aroma Sultanina Cromatografia de gasos |
Localització | C 4/18 |
Títol | Comparison of extracting solvents for typical volatile components of eastern wines in model aqueous-alcoholic systems |
Autor | BURSEY, M. M. COBB, C. S. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 197-199 |
Descriptors | Components volatils Most Cromatografia de gasos Vitis labrusca Concord Identificacio Analisi |
Localització | C 4/11 |
Títol | Composition and consumption of alcoholic beverages: a review |
Autor | SUOMALAINEN, H. NYKANEN, L. ERIKSSON, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187 |
Descriptors | Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum |
Localització | C 3/25 |
Títol | Conseguenze chimiche e sensoriali dell'aggiunta di etratti di fiori di sambuco nero e di coriandolo a vini moscato |
Autor | MAZZA, G. UBIGLI, M. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 2001 - V: LIV- N: 4, Pg: 25-35 |
Descriptors | Aroma Analisi Most Analisi sensorial Aroma Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Títol | Control de la crianza biologica con analisis gas-cromatografico |
Autor | RAPOSO, R.M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3364, Pg: 2070-2077 |
Descriptors | Crian?a biologica controlada Analisi cromatografica Cromatografia de gasos Metode de control |
Títol | Convenient Group Method for the Gas Chromatographic Determination of Aliphatic Diamines in the Four Official EC Food Simulants, A |
Autor | DEMERTZIS, P. G. SIMAL-GANDARA, J. FRANZ, R. |
Dades Font | Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 VOL 91 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 35-38 |
Descriptors | Diamina Cromatografia de gasos Amines |
Localització | C 7/102 |
Títol | Correlation of objective chemical measurements and subjective sensory evaluations : Wines of vitis vinifera variety "Pinot Noir" from France and the United States |
Autor | WING-ON KWAN KOWALSKI, B. R |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 215-222 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi Pinot noir Pinot negre Cromatografia de gasos Compostos organics Aroma Qualitat Fran?a America |
Localització | C 3/108 |
Títol | Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati |
Autor | REINER, L. SCHREIER, P. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470 |
Descriptors | Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio |
Localització | C 3/170 |
Títol | Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos blancos, tintos y rosados mediante microextraccion en fase solida del espacio de cabeza y cromatografia de gases con detector de captura electronica |
Autor | RIU, M. MESTRES, M. BUSTO, O. GUASCH, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 255-257 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol Vi blanc Vi rosat Vi negre Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Determinacion de esteres en vino |
Autor | GUTIERREZ, A. R.... [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 44-47 |
Descriptors | Esters Vi Analisi Cromatografia de gasos |
Títol | Determination automatisee des alcools superieurs totaux dans les vins, eaux-de-vie de vin et alcools |
Autor | ROUX, J. le |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 735, Pg: 4 p. |
Descriptors | Alcohol superior Vi Begudes alcoholiques Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Composicio |
Localització | FV 735 |
Títol | Determination de la teneur en diethylene glycol dans le vin. |
Autor | Laboratoire de la repression des fraudes et du controle de la qualite. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 807, Pg: 4 p. |
Descriptors | Control de qualitat Vi Analisi Constituents Dietile glicol Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos |
Localització | FV 807 |
Títol | Determination de la teneur en methanol dans les spiritueux par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | MEGOS, E. |
Dades Font | FV - agost 1970 - V: - N: 373, Pg: 1 p. |
Descriptors | Determinacio Metanol Begudes alcoholiques Licor Aiguardent Cromatografia de gasos |
Localització | FV 373 |
Títol | Determination de la teneur en methanol dans les vins et spiritueux |
Autor | NIKOVA, Z. GORANOV, N |
Dades Font | FV - setembre 1969 - V: - N: 339, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metanol Vi escumos Determinacio Cromatografia de gasos |
Localització | FV 339 |
Títol | Determination de la vanille par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | NALIMOVA, A.A. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 677, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vainilla Cromatografia de gasos Vi Begudes alcoholiques Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 677 |
Títol | Determination des acides volatiles aliphatiques (C2-C8) dans les vins |
Autor | PAVLENKO, N. M. KOLOBRODOVA, E. M. |
Dades Font | FV - octubre 1975 - V: - N: 579, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid volatil Vi Cromatografia de gasos |
Localització | FV 579 |
Títol | Determination des residus d'un antimousse constitue de mono et diglycerides utilise dans les vins aux USA |
Autor | CAPUTI, A. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 912, Pg: 6 p. |
Descriptors | Estats Units d'America Vi Escuma Residus Determinacio Analisi Ionitzacio Cromatografia de gasos Analisi bromatologica |
Localització | FV 912 |
Títol | Determination du sorbitol sous forme d'ethers trimethysilyliques par chromatographie en phase gazeuse dans des sirops sucres. |
Autor | ARTAUD, J. ESTIENNE, J. CAS, M. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 517, Pg: 6 p. |
Descriptors | Sorbitol Eter Cromatografia de gasos Xarop de raim Sacarosa Sucre |
Localització | FV 517 |
Títol | Determination of 2 -methoxy- 3 -alkylpyrazines in wine by gas chromatography/mass spectrometry. |
Autor | HARRIS, R.L.N. LACEY, M.J. BROWN, W.V. ALLEN, M.S. |
Dades Font | Vitis. Berichte uber Rebenforschung mit Dokumentation der weinbauforschung. ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 201-207 |
Descriptors | Vi Gust Constituents Analisi Australia Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 3/83 |
Títol | Determination of Major Aroma Impact Compounds in Fermented Cucumbers by solid-phase microextraction- gas chromatography- mass spectrometry - olfactometry detection |
Autor | MARSILI, R.T. MILLER, N. |
Dades Font | Journal of Chromatographic Science ISSN: 0096-2686 - July 2000 - V: 38- N: , Pg: 307-314 |
Descriptors | Compostos aromatics Aroma Cogombre Fermentacio Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Olfactometria |
Localització | C 16/16 |
Títol | Determination of Methyl Alcohol in Wine by Gas Chromatography |
Autor | LEE, C.Y. ACREE, T.E. BUTTS, R.M. |
Dades Font | Analytical Chemistry - April 1975 - V: 47- N: 4, Pg: 747-748 |
Descriptors | Metil Alcohol Vi Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | C 18/150 |
Títol | Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection |
Autor | GASSIOT, M. FERRER, M. BARCELO, C. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469 |
Descriptors | Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil |
Localització | C 4/8 |
Títol | Determination of free and total fatty acids of wine |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 169-177 |
Descriptors | Vi Acid Esters Cromatografia de gasos |
Localització | C 1/65 |
Títol | Determination of non-volatile organic acids of wine via gas chromatography |
Autor | SKORBANOVA, E. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 447 |
Descriptors | Acid organic Compostos no volatils Cromatografia de gasos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Determination par chromatographie en phase gazeuse du methanol de l'acetate d'ethyle et des alcools superieurs dans les vins, dans les vins destines a la distillation et dans les eaux-de-vie de vin. |
Autor | REINHARD, C. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 447, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos Alcohol superior Vi Destil.lacio Aiguardent Licor Acetat d'etil Metanol |
Localització | FV 447 |
Títol | Determination quantitative des esters individuels, de l'hexanol et du B-phenylethanol dans le vin et les spiritueux. |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. ROUX, J. le |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 613, Pg: 6 p. |
Descriptors | Determinacio Esters Hexanol Feniletanol Vi Begudes alcoholiques Vi escumos Cromatografia de gasos Licor |
Localització | FV 613 |
Títol | Determination quantitative des ethers ethyliques des acides aliphatiques superieurs et du B-phenylethylacetate dans les vins et les alcools de vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | NALIMOVA, A.A. MASSALOVA, A.P. |
Dades Font | FV - setembre 1977 - V: - N: 644, Pg: 3 p. |
Descriptors | Determinacio Acid alifatic Alifatic Eter etilic B-feniletilacetal Alcohol Begudes alcoholiques Vi Cromatografia de gasos |
Localització | FV 644 |
Títol | Determination quantitative du propanol-1 du methyle-2 propanol-1, du N-hexanol et des pentanols totaux dans les vins et les eaux-de-vie. |
Autor | ROUX, J. le MARAIS, J. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 612, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Begudes alcoholiques Licor Pentanol Hexanol Metil Propanol Cromatografia de gasos Vi escumos |
Localització | FV 612 |
Títol | Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23 |
Descriptors | Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques |
Localització | C 3/49 |
Títol | Differentiation des vins. Etude de l'evolution des acides amines en fonction de la duree de la maceration. |
Autor | BERTRAND, M. A. CHEVALLIER, J. P. MEDINA, B. |
Dades Font | FV - setembre 1982 - V: - N: 757, Pg: 8 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Identificacio Acid aminat |
Localització | FV 757 |
Títol | Distribucion de los compuestos volatiles mayoritarios durante la destilacion de orujo de uva en equipo industrial de arrastre por vapor |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. GIL, M. L. FERNANDEZ GOMEZ, E. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 78-83 |
Descriptors | Compostos volatils Cromatografia de gasos Destil?lacio Orujo Galicia Equip industrial Raim Grau alcoholic |
Títol | Dosage de l'acide salycilique dans les vins par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. SARRE, C. |
Dades Font | FV - febrer 1978 - V: - N: 655, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid salicilic Vi Cromatografia de gasos Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 655 |
Títol | Dosage de l'acide sorbique dans les vins par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. SARRE, C. |
Dades Font | FV - febrer 1978 - V: - N: 654, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid sorbic Dosificacio Dosatge Determinacio Vi Cromatografia de gasos |
Localització | FV 654 |
Títol | Dosage de l'ocratoxine A dans le vin par chromatographie liquide a haute performance- detection a reseau de photodiodes (CLHP-DRP) et chromatographie en phase gazeuse- discriminateur de masse (CG-DM) |
Autor | SOLEAS, G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 203-214 |
Descriptors | Ocratoxina A Cromatografia liquida Cromatografia de gasos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Dosage de methanol dans les spiritueux par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 451, Pg: 2 p. |
Descriptors | Metanol Begudes alcoholiques Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 451 |
Títol | Dosage des acides organiques fixes dans les mouts et les vins par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | TRIQUET-PISSARD, R. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 727, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Analisi Cromatografia de gasos Acid organic Composicio Dosificacio Dosatge Identificacio Determinacio Most |
Localització | FV 727 |
Títol | Dosage des alcools superieurs dans les alcools de vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | NALIMOVA, A.A. MASSALOVA, A.P. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 608, Pg: 2 p. |
Descriptors | Alcohol superior Vi Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 608 |
Títol | Dosage des sucres residuels dans les vins secs par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. DUBERNET, M. O. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 526, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sucre Residus Vi sec Cromatografia de gasos |
Localització | FV 526 |
Títol | Dosage du carbamate d'ethyle dans le vin par chromatographie en phase gazeuse, "selected ion monitoring" et spectrometrie de masse apres extraction continue a l'ether diethylique |
Autor | FAUHL, C. WITTKOWSKI, R. |
Dades Font | FV - febrer 1993 - V: - N: 940, Pg: 10 p. |
Descriptors | Vi blanc Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Analisi Dosificacio Dosatge Carbamat d'etil Composicio Determinacio |
Localització | FV 940 |
Títol | Dosage du carbamate d'ethyle dans les boissons alcoolisees par chromatographie en phase gazeuse et spectrometrie de masse. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - agost 1987 - V: - N: 819, Pg: 4 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Begudes alcoholiques Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 819 |
Títol | Dosage du carbonate diethylique dans le vin. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 376, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Carbonat dietilic Determinacio Cromatografia de gasos Sulfur Carboni |
Localització | FV 376 |
Títol | Dosage du carbonate diethylique |
Autor | REINHARD, C. |
Dades Font | FV - juliol 1969 - V: - N: 324, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Determinacio Sulfur Esters |
Localització | FV 324 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Dosage du glycerol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. DUBERNET, M. O. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 527, Pg: 3 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos |
Localització | FV 527 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | CANTAGREL, R. SYMONDS, P. CARLES, J. |
Dades Font | FV - - V: - N: 680, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos Inoculacio directa Addicio |
Localització | FV 680 |
Títol | Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide |
Autor | GOIFFRON, J. P. PORTAL, E. |
Dades Font | FV - novembre 1979 - V: - N: 708, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi HPLC Analisi Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Identificacio |
Localització | FV 708 |
Títol | Dosage du glycerol et du butanediol par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | VIALATTE |
Dades Font | FV - gener 1976 - V: - N: 588, Pg: 3 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Butanodiol Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 588 |
Títol | Dosage du methanol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | LEE, C.Y. ACREE, T.E. BUTTS, R.M. |
Dades Font | FV - febrer 1978 - V: - N: 657, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Metanol Vi Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 657 |
Títol | Dosage du methanol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - abril 1972 - V: - N: 408, Pg: 2 p. |
Descriptors | Metanol Determinacio Cromatografia de gasos Vi |
Localització | FV 408 |
Títol | Dosage du methanol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | NIKOVA, Z. GORANOV, N. |
Dades Font | FV - novembre 1972 - V: - N: 432, Pg: 1 p. |
Descriptors | Metanol Cromatografia de gasos Vi Determinacio |
Localització | FV 432 |
Títol | Dosage du sorbitol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | OLSCHIMKE, D. |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 595, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sorbitol Vi Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 595 |
Títol | Dosage du sorbitol par CPG |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 895, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sorbitol Dosificacio Dosatge Determinacio Analisi Identificacio Cromatografia de gasos |
Localització | FV 895 |
Títol | Dosage du sorbitol par chrmatographie en phase gazeuse dans les vins. |
Autor | BERTRAND, M. A. PISSARD, R. |
Dades Font | FV - desembre 1975 - V: - N: 585, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sorbitol Cromatografia de gasos Vi Determinacio |
Localització | FV 585 |
Títol | Dosage du styrene dans les vins. |
Autor | Station Oenologique de Montpellier. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 443 (bis), Pg: 2 p. |
Descriptors | Estire Vi Determinacio Cromatografia de gasos |
Localització | FV 443 (bis) |
Títol | Dosage simultane des acides sorbiques dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | URETA, F |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597x VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 287-291 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Cromatografia Acid benzoic Acid sorbic Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Dosificacio Dosatge |
Localització | C 3/23 |
Títol | Dosage simultane, dans le vin, par chromatographie en phase gazeuse, de l'acetate d'ethyle, du methanol, du methyl-2 propanol 1, du propanol-1, du butanol-2, du butanol-1 et du melange methyl-2 butanol-1 et methyl-3 butanol-1. |
Autor | BERTRAND, M. A. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - abril 1972 - V: - N: 409 Bis. Annule et remplace le precedent FV 409., Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Determinacio Cromatografia de gasos Acetat d'etil Metanol Butanol Propanol Metil |
Localització | FV 409 |
Títol | Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 8- N: , Pg: 479-488 |
Descriptors | Fenols volatils Compostos volatils Vi Cromatografia de gasos |
Localització | C 16/29 |
Títol | Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines |
Autor | POOL, H. J. MARAIS, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164 |
Descriptors | Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial |
Localització | C 3/122 |
Títol | Effects of crop level on chemical composition and headspace volatiles of Lodi Zinfandel grapes and wines |
Autor | CORDNER, C. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 247-253 |
Descriptors | Vi Analisi discriminant Raim Verema Components volatils Estadistiques Espai de cap Cromatografia de gasos Most Collita Zinfandel Varietats California |
Localització | C 4/10 |
Títol | Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories |
Autor | PIGGOTT, J.R. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318 |
Descriptors | Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos |
Localització | C 17/52 |
Títol | El analisis integro de los vinos. III. La cromatrografia de gases en enologia |
Autor | GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 1985 - V: - N: , Pg: 65-72 |
Descriptors | Analisi Vi Cromatografia de gasos Enologia |
Localització | C 19/88 |
Títol | El vinagre de vino: compuestos volatiles |
Autor | MORALES, M.L. TRONCOSO, A.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 73-78 |
Descriptors | Vinagre de vi Compostos volatils Cromatografia de gasos |
Títol | Ensayos de determinacion de volatiles mayoritarios y olioles del vino por cromatografia de gases en columna capilar e inyeccion directa |
Autor | MU?OZ, D. PEINADO, R.A. MORENO, J. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 369-380 |
Descriptors | Volatils majoritaris Oliols Cromatografia de gasos Columna capil?lar Injeccio directa Vi |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Espacio cabeza dinamico de sistemas modelo formados por aromas de humo y componentes mayoritarios de alimentos |
Autor | GUILLEN, M.D. MANZANOS, M.J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - 2005 - V: - N: 367, Pg: 36-45 |
Descriptors | Sistema model Aroma de fum Components majoritaris de aliments Espai de cap dinamic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Títol | Estimate of gas chromatographic blanks. Application to detection limits evaluation as recommended by IUPAC |
Autor | GONZALEZ, A. CUADROS, L. ALONSO, E. VILCHEZ, J. L. |
Dades Font | Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1996 - V: - N: 726, Pg: 133-139 |
Descriptors | Metode de calibratge Acid lauric Cromatografia de gasos |
Localització | C 8/18 |
Títol | Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama |
Autor | TIMON, M.L. CAVA, R. VENTANAS, J. GARCIA, C. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140 |
Descriptors | Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama |
Localització | C 15/131 |
Títol | Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica |
Autor | MARECA, I. MAYNAR, J. I. MESIAS, J. L. |
Dades Font | Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio |
Localització | C 3/134 |
Títol | Estudio olfatimetrico del aroma del vinagre |
Autor | ACE?A, L. MARTI, M.P. MESTRES, M. GUASCH, J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 375-377 |
Descriptors | Vinagre Aroma Cromatografia de gasos Analisi de l'aroma Cromatografia de microextraccio capil?lar en fase solida |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Etude par chromatographie en phase gazeuse de substances volatiles issues du bois de chene |
Autor | SARRE, C. MARSAL, F. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 21 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 71-80 |
Descriptors | Components volatils Botes de roure Cromatografia de gasos Maceracio Analisi Fusta |
Localització | C 2/14 |
Títol | Etude sur la composition des eaux-de-vie de vin grecques. |
Autor | HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 558, Pg: 4 p. |
Descriptors | Licor Begudes alcoholiques Vi Grecia Alcohol superior Cromatografia de gasos |
Localització | FV 558 |
Títol | Evaluation objective de la qualite du vin pinotage |
Autor | MARAIS, J. VAN ROOYEN, P. C. PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | FV - octubre 1979 - V: - N: 705, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Analisi Cromatografia de gasos Pinot noir Varietats Buquet Regressio lineal multiple |
Localització | FV 705 |
Títol | Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes |
Autor | FRANQUET, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi |
Títol | Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine |
Autor | DUBOURDIEU, D. LLAUBERES, R. M. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge |
Localització | C 4/101 |
Títol | Extraccion de pesticidas utilizando fases solidas. |
Autor | GALBAN, J. ROMERO, E. SAENZ, C. SANZ, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1995 - V: - N: 41 (Nutri-Fitos'95), Pg: 28-32 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Pesticides Extraccio en fase solida |
Títol | Extraction of information on the chemical structure of monofunctional compounds from retention data in gas-liquid chromatography by pattern recognition methods |
Autor | HUBER, J. F. K. REICH, G. |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 139-149 |
Descriptors | Analisi multidimensional HPLC Cromatografia de gasos Identificacio Components volatils Informatica Automatitzacio Composicio Reconeixement de models Nombre atomic |
Localització | C 3/137 |
Títol | Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. HOUTMAN, A. C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre |
Localització | C 3/149 |
Títol | Gas Chromatographic Analysis of Volatile Esters in Wines |
Autor | SHINOHARA, T. WATANABE, M. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry - 1981 - V: 45- N: 12, Pg: 2903-2905 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Analisi Compostos volatils Esters Vi |
Localització | C 19/40 |
Títol | Gas Chromatographic Determination of Diols and Glycerol in Flavor Bases and Flavored Wines |
Autor | MARTIN, G.E. et al. |
Dades Font | American journal of public health - 1975 - V: 58- N: 6, Pg: 1147-1149 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Diols Glicerol Gust Sabor Vi |
Localització | C 19/2 |
Títol | Gas Chromatography Mass Spectrometry in Pesticide Monitoring Programme |
Autor | BLOMKVIST, G. |
Dades Font | Var Foda ISSN: 0042-2657 - 1986 - V: - N: , Pg: 125-131 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Pesticides |
Localització | C 19/126 |
Títol | Gas chromatographic determinations of amino acid differences in cabernet sauvignon grapes and wines as affected by rootstocks |
Autor | OUGH, C.S. TABACMAN, H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 4, Pg: 306-311 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Aminoacid Cabernet sauvignon Raim Vi Portaempelt |
Localització | C 18/140 |
Títol | Gas chromatographic spectrophotometric and electrochemical behaviour of subsititude s-triazines |
Autor | PACAKOVA, V. NEMEC, I. |
Dades Font | Journal of Chromatograpy - 1978 - V: - N: 148, Pg: 273-281 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria Comportament electroquimic s-triazina |
Localització | C 19/15 |
Títol | Gas chromatographic-mass spectrometric determination of ethyl carbamate in alcoholic beverages |
Autor | LAU, B.P.Y. WEBER, D. PAGE, B.D. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 402, Pg: 233-241 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Carbamat d'etil Begudes alcoholiques Determinacio |
Localització | C 21/43 |
Títol | Gas chromatography-olfactometry of the flavour compounds in a cognac spirit |
Autor | MAIGNIAL, L. ESTREGUIL, S. CANTAGREL, R. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 276-281 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Olfactometria Compostos del gust Conyac Cognac |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Gaschromatographisch-massenspektrometrische Untersuchung fluchtiger Inhaltsstoffe des Weines |
Autor | SCHREIR, P. DRAWERT, F. JUNKER, A. |
Dades Font | Zeitschrift f?r Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 279-284 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Vi |
Localització | C 19/27 |
Títol | Gaschromatographische Bestimmung von Urethan in Branntweinen und Brennereirohstoffen |
Autor | WASSERFALLEN, K. GEORGES, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1987 - V: - N: 184, Pg: 392-395 |
Descriptors | Cromatografia de gasos |
Localització | C 21/41 |
Títol | Gaschromatographische Untersuchungen uber die Aromastoffe von Weinbeeren |
Autor | RAPP, A. HASTRICH, H. ENGEL, L |
Dades Font | VITIS ISSN: 0042-7500 - 1976 - V: - N: 15, Pg: 29-36 |
Descriptors | Aroma Separacio Concentracio Baia Cromatografia de gasos |
Localització | C 8/80 |
Títol | Gaschromatographische untersuchungen uber die aromastoffe von weinbeeren. III. Die bedeutung des standortes fur die aromastoffzusammensetzung der rebsorte Riesling |
Autor | RAPP, A. HASTRICH, H. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 17 - 1978 - V: - N: , Pg: 288-298 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Aroma Varietats Raim Composicio Riesling Analisi discriminant Morio muscat Components volatils |
Localització | C 4/10 |
Títol | Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione |
Autor | DI STEFANO, R. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48 |
Descriptors | Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre |
Localització | C 3/133 |
Títol | Headspace Gas Chromatography of Carbon Disulphide in the Determination of Dithiocarbamate Fungicide Residues |
Autor | MCGHIE, T.K. HOLLAND, P.T. |
Dades Font | Analyst - July 1987 - V: 112- N: , Pg: 1075-1076 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Disulfida Ditiocarbamat Fungicides Residus |
Localització | C 21/55 |
Títol | Headspace gas chromatographic determination of distribution coefficients of selected organosulphur compounds and their dependence on some parameters |
Autor | PRZYJAZNY, A. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1983 - V: 280- N: , Pg: 249-260 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Compostos organosulfurics Parametres |
Localització | C 20/78 |
Títol | High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera |
Autor | NAGEL, C. W. WULF, L. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi |
Localització | C 4/14 |
Títol | Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines |
Autor | VERETTE, E. NOBLE, A. C. SOMERS, T. C. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272 |
Descriptors | Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust |
Localització | C 2/91 |
Títol | Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. ABRAHAM, K. O. |
Dades Font | Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321 |
Descriptors | Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne |
Localització | C 3/121 |
Títol | Identification and significance of several sulfur-containing compounds in wine |
Autor | RAPP, A. GUNTERT, M. ALMY, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 219-221 |
Descriptors | Vi Qualitat Components volatils Aroma Sulfur Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 3/7 |
Títol | Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir |
Autor | FREDRIC, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75 |
Descriptors | Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters |
Localització | C 3/124 |
Títol | Influence du bois sur certaines substances olorantes des vins |
Autor | PONS, M. CHATONNET, P. BOIDRON, J. N. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Vi Conservacio Botes de roure Fusta Aroma Components volatils Compostos fenolics Analisi Cromatografia de gasos Crian?a |
Localització | C 2/15 |
Títol | Influenza dell'anidride solforosa sui composti volatili ceduti dai lieviti |
Autor | STEFANO, R. D. DELFINI, C. CIOLFI, G. |
Dades Font | Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 519-527 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Components volatils Llevats Fermentacio Cromatografia Cromatografia de gasos Most |
Localització | C 3/9 |
Títol | Investigation of volatile components in wines from Koshu and Zenkoji grapes |
Autor | SHIMIZU, J. I. WATANABE, M. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 46 - 1982 - V: - N: 9, Pg: 2353-2355 |
Descriptors | Components volatils Analisi Vi Varietats Raim Composicio Japo Cromatografia de gasos Zenkoji Koshu |
Localització | C 4/58 |
Títol | Ionizacion para determinacion de compuestos volatiles minoritarios |
Autor | PEREZ, S.J. CONDE, J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2011 - V: - N: 3344, Pg: 390-395 |
Descriptors | Ionitzacio Compostos volatils minoritaris Cromatografia de gasos Analisi cromatografica |
Títol | Isolation and identification of volatiles from catwba wine |
Autor | NELSON, R. R. ACREE, T. E. BUTTS, R. M. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 5, Pg: 1188-1190 |
Descriptors | Vi Nova York Concord Vitis labrusca Raim Vinificacio Fermentacio Components volatils Analisi instrumental Analisi sensorial Cromatografia de gasos Espectrometria Aroma |
Localització | C 4/12 |
Títol | L?accoppiamento gascromatografia-spettrometria di massa nello studio dei coomposti volatili delle uve e dei vini |
Autor | STEFANO, R. DI |
Dades Font | Vini d?Italia - 1982 - V: XXIV- N: 521, Pg: 1-21 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria Compostos volatils Raim Vi |
Localització | C 19/48 |
Títol | La cromatografia de gases aplicada a los vinos . |
Autor | CASAJUS, J. J. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x VOL 42 - 1987 - V: - N: 2138, Pg: 3285-3292 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Analisi Aroma Composicio Components volatils |
Localització | C 4/75 |
Títol | Lipid and fatty acid compositions of different grape types |
Autor | GALLANDER, J. F. PENG, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27 |
Descriptors | Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca |
Localització | C 3/132 |
Títol | Los whiskies escoceses. Estudio analitico de sus componentes volatiles por cromatografia de gases |
Autor | RODRIGUEZ, I DE LA SERNA, P |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 139-146 |
Descriptors | Whisky escoces Cromatografia Cromatografia de gasos Components volatils |
Títol | Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization |
Autor | COBB, C. S. RICE, A. C. BURSEY, M. M. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825 |
Descriptors | Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma |
Localització | C 4/23 |
Títol | Manoproteinas en vino por cromatografia de gases. Saccharomyces cerevisiae |
Autor | MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J. NU?EZ, Y. CARRASCOSA, A.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3249, Pg: 70-72 |
Descriptors | Mannoproteines Vi Llevats Quantificacio Cromatografia de gasos Extraccio Metode d'analisi |
Títol | Measurement of volatile sulfur compounds in beer using gas chromatography with a sulfur chemiluminescence detector |
Autor | BURMEISTER, M.S. DRUMMOND, C.J. PFISTERER, E.A. HYSERT, D.W. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: 50, Pg: 53-58 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Sulfur Cervesa |
Localització | C 8/135 |
Títol | Mejora del aroma del vino mediante beta glucosidasas de levaduras vinicas |
Autor | AREVALO VILLENA, M? UBEDA IRANZO, J. BRIONES PEREZ, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 64-68 |
Descriptors | Aroma Vi Vinificacio Beta glucosidasa Llevats vinics Analisi sensorial Cromatografia de gasos Compostos volatils |
Títol | Methode de triage pour la differenciation des mistelles d'avec les vins de liqueur |
Autor | HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - desembre 1980 - V: - N: 728, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Licor Mistela Composicio Cromatografia de gasos Analisi Identificacio Fermentacio |
Localització | FV 728 |
Títol | Methode pour la determination de la conformite de la partie aromatique des boissons spiritueuses |
Autor | BRUNERIE, M. P. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 911, Pg: 18 p. |
Descriptors | Components volatils Aroma Composicio Begudes alcoholiques Extraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dissolvent |
Localització | FV 911 |
Títol | Methode pour le dosage des residus de la procymidone dans le vin de Porto par chromatographie en phase gazeuse avec detection par capture electronique |
Autor | TEIXEIRA, A. MADEIROS, M. A. PEREIRA, R. M. MARCELO-CURTO, M. J. BARROS, P. |
Dades Font | FV - febrer 1991 - V: - N: 885, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Porto Cromatografia de gasos Analisi Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Procimidona Composicio |
Localització | FV 885 |
Títol | Methode propose pour la determination par chromatographie en phase gazeuse du sorbitol et du saccharose dans les mouts et les vins. |
Autor | LERCKER, G. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 556, Pg: 8 p. |
Descriptors | Sacarosa Most Vi Sorbitol Cromatografia de gasos Sucre |
Localització | FV 556 |
Títol | Methods and Techniques of Gas Chromatography with Glass Capillary Columns |
Autor | SCHOMBURG, G. HUSMANN, H. |
Dades Font | Chromatographia - September 1975 - V: 8- N: 9, Pg: 517-530 |
Descriptors | Cromatografia de gasos |
Localització | C 18/148 |
Títol | Micro method for the identification of proanthocyanidin using thiolysis monitored by high-performance liquid chromatography. |
Autor | PEREZ-ILZARBE, J. RICARDO, J. M. RIGAUD, J. CHEYNIER, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 540 - 1991 - V: - N: , Pg: 401-405 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Identificacio Proantocianidina Hidrolisi Acid carboxilic Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 6/47 |
Títol | Mise au point sur les methodes nQ 1 a 13 de recherche de residus de pesticides dans le vin et le jus de raisin |
Autor | MESTRES, R |
Dades Font | FV - abril 1967 - V: - N: 14, Pg: 8 p. |
Descriptors | Pesticides Productes fitosanitaris Residus Determinacio Vi Most Insecticides Cromatografia de gasos Organoclorat |
Localització | FV 14 |
Títol | Mise en evidence d'acide sorbique dans le vin. (Augmentation de la sensibilite de la detection.) |
Autor | BANDION, F. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 683, Pg: 5 p. |
Descriptors | Acid sorbic Vi Determinacio Dosificacio Dosatge Determinacio Cromatografia de gasos |
Localització | FV 683 |
Títol | Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products |
Autor | CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 61-67 |
Descriptors | Fermentacio acetica Fermentacio alcoholica Cromatografia de gasos Programa informatic Informatica Components volatils Begudes alcoholiques Vi Cervesa Whisky Brandi Composicio Analisi |
Localització | C 4/2 |
Títol | Multiple Headspace Extraction -A procedure for Eliminating the influence of the Sample Matrix in Quantitative Headspace Gas Chromatography |
Autor | KOLB, B |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 15 - setembre 1982 - V: - N: 9, Pg: 587-594 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Hidrocarburs volatils Percloroetile Tetracloroetile |
Localització | C 3/86 |
Títol | Observations on the use of porons polymers for collecting volatiles from synthetic mixtures reminiscent of fermented ciclers |
Autor | WILLIAMS, A.A |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 1041-1054 |
Descriptors | Components volatils Polimers porosos Sidra Cromatografia de gasos Aroma Begudes alcoholiques |
Localització | C 3/144 |
Títol | Pattern recognition and Blinds assay techniques applied to forensic separation of Whiskies |
Autor | SAXBERG, E. H... [et al.] |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 103 - 1978 - V: - N: , Pg: 201-212 |
Descriptors | Whisky Begudes alcoholiques Reconeixement de models Analisi Control de qualitat Reglament Legislacio Normes Cromatografia de gasos Composicio |
Localització | C 4/16 |
Títol | Perfiles de seis vinos tintos de alta expresion conseguidos por cromatografia de gases olfatometria completado con el analisis cuantitativo |
Autor | CULLERE, L. LAPE?A, A.C. ASTRAIN, J. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 240-242 |
Descriptors | Vi negre Cromatografia de gasos Olfactometria Analisi quantitativa |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Por que analizar TCA extraible frente a TCA total en tapones?Control de calidad |
Autor | PALACIOS, A.T. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2010 - V: LXV- N: 3313, Pg: 1190-1193 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol TCA Tap de suro Cromatografia de gasos TCA extraible Riscos Defectes organoleptics Defectes del vi |
Títol | Pot l'aroma del vi explicar-se amb una equacio quimica? |
Autor | FERREIRA, V. |
Dades Font | ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842-X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 5-9 |
Descriptors | Vi Aroma Equacio quimica Cromatografia de gasos Olfactometria |
Títol | Problems with the determination of environmental sulphur compounds by gas chromatography |
Autor | WANDENCKI, W. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 VOL 793 - 1998 - V: - N: 1, Pg: 1-19 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Cromatografia de gasos Sulfur Components volatils |
Localització | C 13/14 |
Títol | Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis |
Autor | MOIO,L. CHAMBELLANT, E. LESSCHAEVE, I. ISSANCHOU, S. SCHLICH, P. ETIEVANT, P.X. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378 |
Descriptors | Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma |
Localització | C 15/133 |
Títol | Profilo aromatico del moscato bianco del Piemonte |
Autor | STEFANO, R. di USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | Annali dell'Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 VOL 33 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 58-69 |
Descriptors | Aroma Moscato bianco Piemonte Cromatografia de gasos Most Terpens Calor Moscatell Analisi |
Localització | C 3/146 |
Títol | Quantitative simultaneous gas chromatographic determination of specific higher alcohols and esters in wine |
Autor | SNYMAN, J.P. |
Dades Font | Vitis - 1977 - V: - N: 16, Pg: 295-299 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Alcohol Esters Vi |
Localització | C 19/7 |
Títol | Recherche des residus de pesticides dans les vins et les jus de raisin |
Autor | |
Dades Font | FV - - V: - N: 15 bis, Pg: 8 p. |
Descriptors | Pesticides Vi Residus Cromatografia de gasos Most Productes fitosanitaris |
Localització | FV 15 bis |
Títol | Recherche et dosage d?une addition de pyrocarbonate d?ethyle (P K E) dans le vins et les jus de fruits |
Autor | WURDIG, G |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 220, Pg: 5 p. |
Descriptors | Pirocarbonat d'etil Vi Most Suc de fruita Addicio Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 220 |
Títol | Recherche et dosage de la dichlozoline dans les raisins, le jus de raisins et le vin |
Autor | BOUCO, L. ESPINOZA, Cl. MESTRES, R |
Dades Font | FV - juny 1972 - V: - N: 18, Pg: 4 p. |
Descriptors | Cromatografia de gasos |
Localització | FV 18 |
Títol | Recherche et dosage du pyrocarbonate d'ethyle ou "Baycovin" |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 216, Pg: 3 p. |
Descriptors | Baycovin Pirocarbonat d'etil Cromatografia de gasos Vi Determinacio Colorimetria |
Localització | FV 216 |
Títol | Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79" |
Autor | MARGHERI, G... [et al.] |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282 |
Descriptors | Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino |
Localització | C 3/55 |
Títol | Research note identification of 1,1' -diethoxypropan- 2-one inspirits aged in wood |
Autor | SMEDT, P. LIDDLE, P. A. P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 286-288 |
Descriptors | Espectrometria Envelliment Fusta Cromatografia de gasos Brandi Composicio Lactones Components volatils Botes |
Localització | C 4/22 |
Títol | Research note quantitative gas chromatographic determination of specific esters and higher alcohols in wine using ffeon extraction |
Autor | MARAIS, J. HOUTMAN, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 3, Pg: 250-252 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Esters Vi Freon Extraccio |
Localització | C 18/138 |
Títol | Response correlation of low molecular weight sulfur compounds using a novel flame photometric detector |
Autor | GANGWAL, S.K. WAGONER, D.E. |
Dades Font | Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 17 - abril 1979 - V: - N: , Pg: 196-201 |
Descriptors | Determinacio Fotometria de flama Analisi Compostos sulfurosos Sulfur Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Cromatografia de gasos Composicio |
Localització | C 4/60 |
Títol | Screening de compuestos volatiles presentes en vinos blancos por HS-SPME-CG-MS empleando una fase estacionaria con un alto porcentaje de microporos |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 40-44 |
Descriptors | Vi blanc Compostos volatils Cromatografia Cromatografia de gasos HS-SPME |
Títol | Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine |
Autor | ROSANNE, W. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363 |
Descriptors | Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen |
Localització | C 3/130 |
Títol | Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico |
Autor | ADDEO, F. MALORNI, A. |
Dades Font | Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245 |
Descriptors | Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio |
Localització | C 4/52 |
Títol | Synthese des substances acetoiniques par leuconostoc oenos. : reduction du diac?tyle |
Autor | REVEL, G. de LONVAND-FUNEL, A. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 23 - 1989 - V: - N: 1, Pg: 39-45 |
Descriptors | Acid carboxilic Leuconostoc oenos Bacteris acetics Bacteris lactics Vinificacio Acetil Esters acetils Diacetil Cromatografia de gasos |
Localització | C 2/13 |
Títol | The Chemestry of Serry maturation II. An investigation of the volatile components present in "Standard" sherry base wine |
Autor | CRIDDLE, W.J. GOSWELL, R.W. WILLIAMS, M.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 2, Pg: 61-71 |
Descriptors | Sherry Jerez Xeres Components volatils Aroma Analisi Composicio Cromatografia de gasos |
Localització | C 5/41 |
Títol | The Collection and concentration of aroma components of soft fruit using porapak Q |
Autor | WILLIAMS, A. A. TUCKNOTT, O. G. ISMAIL, H. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 262-266 |
Descriptors | Aroma Components volatils Polimers Polimeritzacio Cromatografia de gasos Analisi Vi Raim |
Localització | C 2/100 |
Títol | The Contribution of some fermentation products to the odor of dry white wines |
Autor | VAN WYK, C. J. VAN de MERME, C. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 41-46 |
Descriptors | Fermentacio Esters Alcohol superior Buquet Vi blanc sec Aroma Cromatografia de gasos Qualitat |
Localització | C 3/53 |
Títol | The Evolution of champagne volatiles during ageing |
Autor | ADDA, J. ROGER, S. LOYAUX, D. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 32 - 1981 - V: - N: , Pg: 1254-1258 |
Descriptors | Aroma Components volatils Envelliment Cromatografia de gasos Xampany Cromatografia Analisi |
Localització | C 3/21 |
Títol | The analysis of 2,4,6-trichloroanisole and other choloranisoles in tainted wines and corks |
Autor | POLLINITZ, A.P. PARDON, K.H. LIACOPOULOS, D. SKOUROUMOUNIS, G.K. SEFTON, M.A.A |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 184-190 |
Descriptors | Tricloroanisol Analisi Cloroanisols Vi negre Suro Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 16/8 |
Títol | The determnation of pyridine and some carbonyl compounds in spirit by gas chromatography method |
Autor | MILEWSKI, J.A. ZBIEC, M.A. ZALEWSKA, T.H. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 306-307 |
Descriptors | Piridina Cromatografia de gasos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution |
Autor | WILLIAMS, A.A. HOLLANDS, T.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381 |
Descriptors | Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio |
Localització | C 3/68 |
Títol | Uber dic biogen amine der weine |
Autor | SUOMALAINEN, H. PUPUTTI, E. |
Dades Font | Mitteilungen : Rebe-Wein-Obstau und Fruechteverwertung VOL 19 - 1969 - V: - N: 3, Pg: 184-192 |
Descriptors | Vi blanc Amines biogenes Riesling Bordeus Borgonya Vi negre Cromatografia de gasos Amines volatils Analisi dimensional Bordeaux Bourgogne |
Localització | C 4/104 |
Títol | Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines |
Autor | WILL, Frank DIETRICH, Helmt |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128 |
Descriptors | Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/15 |
Títol | Validacion interna de un procedimiento analitico para la determinacion de aceite mineral en aceites comestibles de origen vegetal |
Autor | BURDASPAL, P.A. NOGUEIRAS, M.J. LEGARDA, M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2011 - V: - N: 420, Pg: 107-114 |
Descriptors | Oli mineral Oli vegetal Metode d'analisi Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama |
Títol | Valoracion simultanea de etanol, metanol, propanol y alcoholes amilicos en bebidas alcoholicas |
Autor | SIMAL, J. SALGADO, G. REY, J. M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 1985 - V: - N: , Pg: 4855-4866 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Etanol Analisi Acetaldehid Poropak Q Metanol Propanol Isobutanol Alcohol isoamilic Acetat d'etil |
Localització | C 1/56 |
Títol | Volatile aroma components of Australian port wines |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust |
Localització | C 6/12 |
Títol | Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction |
Autor | CAPELLA, P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218 |
Descriptors | Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 3/135 |
Títol | Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds |
Autor | BOREA, I. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226 |
Descriptors | Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones |
Localització | C 6/5 |
Títol | Volatile compounds of blackcurrant juice and wine. |
Autor | LEINO, M. KALLIO, H. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414 |
Descriptors | Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens |
Localització | C 4/97 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |
Títol | Volatile phenol determination in wine |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 65-67 |
Descriptors | Fenols Vi Compostos fenolics Vi negre Cromatografia de gasos Analisi espectral Fusta Identificacio Aroma |
Localització | C 3/26 |
Títol | Whiskey Composition: Identification of additional components by gas chromatography-mass spectrometry |
Autor | KAHN, J.H. SHIPLEY, P.A. LaROE, E.G. CONNER, H.A. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 - 1969 - V: 34- N: , Pg: 587-591 |
Descriptors | Whisky Composicio Components adicionals Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 17/4 |
Títol | Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi |
Localització | C 3/125 |
Títol | Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification |
Autor | FORREY, R. R. FLATH, R. A. NOBLE, A. C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353 |
Descriptors | Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling |
Localització | C 3/138 |