Registres trobats: 28
Títol | Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC |
Autor | ANTOLIN, M. LUGAS, L |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31 |
Descriptors | Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC |
Localització | C 2/31 |
Títol | Aspectos reologicos de zumos y pures de frutas |
Autor | IBARZ, A PAGAN, J. GARZA, S. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2006 - V: - N: 370, Pg: 81-91 |
Descriptors | Suc de fruita Pure de fruita Aspectes reologics Comportament reologic Metode reologic Temperatura Comportament tixotropic |
Títol | Compte-rendu de la reunion du groupe mixte CEE/CODEX Alimentarius d'experts de la normalisation des jus de fruits 17eme session, Rome, 26-30 Mai 1986. |
Autor | MANDROU, B. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 817, Pg: 4 p. |
Descriptors | Normes Reglament Metode Analisi Suc de fruita Most |
Localització | FV 817 |
Títol | Determination du cuivre (Methode Photometrique) |
Autor | Federation Internationale des Producteurs de Jus de Fruits |
Dades Font | FV - febrer 1966 - V: - N: 190, Pg: 3 p. |
Descriptors | Fotometria Coure Determinacio Suc de fruita Most |
Localització | FV 190 |
Títol | Determination of benzene and toluene in fruit juice by solid phase microextraction (SPME) and HPLC |
Autor | CLASADONTE, M.T. GIUFFRIDE, R. ZERBO, A. CIRAOLO, L. |
Dades Font | Rassegna Chimica - Settembre-Ottobre - V: - N: 5, Pg: 345-352 |
Descriptors | Suc de fruita Benze Tolue Microextraccio en fase solida Determinacio |
Localització | C 14/20 |
Títol | Dosage de l'hydroxymethylfurfural (HMF) dans les vins, alcools et jus de fruits. |
Autor | CHARPENTIER, C. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 362, Pg: 3 p. |
Descriptors | Hidroximetilfurfural Vi Suc de fruita Most Determinacio Espectrometria |
Localització | FV 362 |
Títol | El Envase de vidrio en Alemania |
Autor | |
Dades Font | Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 42-43 |
Descriptors | Consumidor Vidre Produccio Industria Envasatge Alemanya Consum Mercat Suc de fruita Begudes alcoholiques Reciclatge Estadistiques Ampolla Alemania |
Localització | C 4/44 |
Títol | El metanol del vino. |
Autor | CORDONNIER, R. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 42 - 1987 - V: - N: 2135, Pg: 2827 |
Descriptors | Vi Metanol Composicio Pectina Enzims Suc de fruita |
Localització | C 4/119 |
Títol | Evaporadores en la industria de zumos de frutas |
Autor | GARZA, S. ARANTEGUI, J. IBARZ, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 97-104 |
Descriptors | Evaporador Suc de fruita |
Títol | Extraction et identification des colorants synthetiques dans les vins et juds de fruits. |
Autor | ROUEN, J. BONNET, G. LEMAIRE, J-L. ABENSOUR, A. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 458, Pg: 8 p. |
Descriptors | Extraccio Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Vi Cromatografia en capa fina CCF Constituents |
Localització | FV 458 |
Títol | Investigaciones en el sector de los zumos buscan preservar sus nutrientes beneficiosos durante mas tiempo, Las |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 42-47 |
Descriptors | Industria de begudes i d'aliments liquids Conservacio d'aliments Nutrients Suc de fruita Nectar Tecnologia alimentaria |
Títol | Ion exchange treatments |
Autor | |
Dades Font | Food Technology in New Zeland ISSN: 0015 - 6655 - octubre 1993 - V: - N: , Pg: 1 p. |
Descriptors | Ions Descoloracio Aliments Suc de fruita Vi Most Estabilitzacio Desacidificacio Nova Zelanda |
Localització | C 6/36 |
Títol | Juice yearbook?98 |
Autor | |
Dades Font | Foodnews Juice yearbook ISSN: 0951-130X - October 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Importacio Exportacio Suc de pinya Suc de taronja Suc de raim concentrat Suc de taronja concentrat Estats Units d'America Mon Estadistiques 1994-1997 Brasil Japo Noruega Xile Xina Suc de fruita |
Localització | C 12/85 |
Títol | La matiere colorante du raisin. Son extraction, sa purification en vue de son utilisation dans diverses industries. |
Autor | SALGUES, M. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1980 - V: - N: 590, Pg: 286-301 |
Descriptors | Raim Colorants Color Extraccio Suc de fruita Composicio Antocians |
Localització | C 4/132 |
Títol | Mas que una simple bebida, los zumos son fruta l?quida y como tal, una fuente importante de vitaminas y minerales |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 48-53 |
Descriptors | Suc de fruita Nectar Industria de begudes i d'aliments liquids Tecnologia alimentaria Innovacio |
Títol | Methode rapide de dosage de l'alcool, des sucres et de l'anhydride sulfureux total (par distillation) dans les vins et les jus de fruits. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 445, Pg: 10 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Determinacio Graduacio Suc de fruita Alcohol Grau alcoholic |
Localització | FV 445 |
Títol | Pectinlyase immobilization on epoxy supports for application in the food processing industry. |
Autor | SPAGNA, G. PIFFERI, P.G. MARTINO, A. |
Dades Font | Journal of Chemical Technology and Biotechnology. ISSN: 0268 - 2575 VOL 57 - 1993 - V: - N: , Pg: 379-385 |
Descriptors | Resines Epoxi Pectinliasa Industria alimentaria Aliments Enzims pectolitics Suc de fruita |
Localització | C 6/33 |
Títol | Permeate flux enhancement by pressure and flow pulsations in microfiltration with mineral membranes |
Autor | GUPTA, B. B. BLANPAIN, P. JAFFRIN, M. Y. |
Dades Font | Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 70 - 1992 - V: - N: 2-3, Pg: 257-266 |
Descriptors | Microfiltracio Membrana Flux Suc de fruita Poma Analisi Mineral Permeabilitat |
Localització | C 6/13 |
Títol | Preliminary evaluation of flow cytometry for detection of yeasts in soft drinks. |
Autor | PETTIPHER, G.L. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology. ISSN: 0266-8254 VOL 12 - 1991 - V: - N: , Pg: 109-112 |
Descriptors | Llevats Begudes alcoholiques Analisi Determinacio Suc de fruita |
Localització | C 4/128 |
Títol | Rapport relatif a la 8eme reunion inter-organisations et a la 17eme session de la commission du codex alimentarius sur les methodes d'analyse et d'echantillonnage |
Autor | MANDROU, B. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 909, Pg: 2 p. |
Descriptors | Normes Reglament Analisi Aliments Vi Vinagre Suc de fruita OIV |
Localització | FV 909 |
Títol | Recherche de produits conservateurs dans les jus de fruits. |
Autor | RENTSCHLER, M. |
Dades Font | FV - juny 1970 - V: - N: 375, Pg: 5 p. |
Descriptors | Suc de fruita Conservant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 375 |
Títol | Recherche du sorbitol et du mannitol par chromatographie en couche mince. Methode de l'Union International des Jus de fruits |
Autor | Union International des Jus de fruits |
Dades Font | FV - maig 1970 - V: - N: 371, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sorbitol Mannitol Cromatografia en capa fina CCF Vi Determinacio Suc de fruita Most |
Localització | FV 371 |
Títol | Recherche et dosage d?une addition de pyrocarbonate d?ethyle (P K E) dans le vins et les jus de fruits |
Autor | WURDIG, G |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 220, Pg: 5 p. |
Descriptors | Pirocarbonat d'etil Vi Most Suc de fruita Addicio Cromatografia de gasos Determinacio |
Localització | FV 220 |
Títol | Recherche et identification de colorants synthetiques dans les vins et les jus de fruits (a l'exception des jus d'agrumes) par chromatographie sur papier. (Iere communication: Les colorants acides). |
Autor | NEY, M. |
Dades Font | FV - abril 1972 - V: - N: 405, Pg: 3 p. |
Descriptors | Antocians Cromatografia Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Color |
Localització | FV 405 |
Títol | Recuperacion de aromas de zumos de fruta por pervaporacion. Parametros que determinan sus posibilidades de aplicacion |
Autor | BODALO, A. GOMEZ, E. LEON, G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 119-126 |
Descriptors | Aroma Recuperacio Suc de fruita Pervaporacio Separacio per membranes |
Títol | Reglamento (CEE) n? 3461/85 de la Comision, de 9 de diciembre de 1985, relativo a la organizacion de campanyas de promocion en favor del consumo de zumos de uva. |
Autor | |
Dades Font | Diario Oficial de las Comunidades Europeas ISSN: 0257-7763 - desembre 1985 - V: - N: 332, Pg: 6 pp. |
Descriptors | Campanya Promocio Consum Suc de raim Suc de fruita |
Localització | Legislacio 2 |
Títol | Sur la destruction enzymatique et les changements de constitution des produits de transformation du pyrocarbonate d?ethyle avec les constituants des aliments |
Autor | FINGERHUT, M. LANG, K KRUG, E. REIMOLD, W. PAULI, O. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 218, Pg: 1 p. |
Descriptors | Pirocarbonat d'etil Enzims Constituents Aliments Toxicitat Salut Vi Most Suc de fruita |
Localització | FV 218 |
Títol | Volatile compounds of blackcurrant juice and wine. |
Autor | LEINO, M. KALLIO, H. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414 |
Descriptors | Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens |
Localització | C 4/97 |