Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Suc de fruita

Resultat de la cerca

Registres trobats: 28


Títol Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC
Autor ANTOLIN, M.   LUGAS, L  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31
Descriptors Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC
Localització C 2/31

Títol Aspectos reologicos de zumos y pures de frutas
Autor IBARZ, A   PAGAN, J.   GARZA, S.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2006 - V: - N: 370, Pg: 81-91
Descriptors Suc de fruita Pure de fruita Aspectes reologics Comportament reologic Metode reologic Temperatura Comportament tixotropic

Títol Compte-rendu de la reunion du groupe mixte CEE/CODEX Alimentarius d'experts de la normalisation des jus de fruits 17eme session, Rome, 26-30 Mai 1986.
Autor MANDROU, B.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 817, Pg: 4 p.
Descriptors Normes Reglament Metode Analisi Suc de fruita Most
Localització FV 817

Títol Determination du cuivre (Methode Photometrique)
Autor Federation Internationale des Producteurs de Jus de Fruits  
Dades Font FV - febrer 1966 - V: - N: 190, Pg: 3 p.
Descriptors Fotometria Coure Determinacio Suc de fruita Most
Localització FV 190

Títol Determination of benzene and toluene in fruit juice by solid phase microextraction (SPME) and HPLC
Autor CLASADONTE, M.T.   GIUFFRIDE, R.   ZERBO, A.   CIRAOLO, L.  
Dades Font Rassegna Chimica - Settembre-Ottobre - V: - N: 5, Pg: 345-352
Descriptors Suc de fruita Benze Tolue Microextraccio en fase solida Determinacio
Localització C 14/20

Títol Dosage de l'hydroxymethylfurfural (HMF) dans les vins, alcools et jus de fruits.
Autor CHARPENTIER, C.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 362, Pg: 3 p.
Descriptors Hidroximetilfurfural Vi Suc de fruita Most Determinacio Espectrometria
Localització FV 362

Títol El Envase de vidrio en Alemania
Autor
Dades Font Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 42-43
Descriptors Consumidor Vidre Produccio Industria Envasatge Alemanya Consum Mercat Suc de fruita Begudes alcoholiques Reciclatge Estadistiques Ampolla Alemania
Localització C 4/44

Títol El metanol del vino.
Autor CORDONNIER, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 42 - 1987 - V: - N: 2135, Pg: 2827
Descriptors Vi Metanol Composicio Pectina Enzims Suc de fruita
Localització C 4/119

Títol Evaporadores en la industria de zumos de frutas
Autor GARZA, S.   ARANTEGUI, J.   IBARZ, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 97-104
Descriptors Evaporador Suc de fruita

Títol Extraction et identification des colorants synthetiques dans les vins et juds de fruits.
Autor ROUEN, J.   BONNET, G.   LEMAIRE, J-L.   ABENSOUR, A.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 458, Pg: 8 p.
Descriptors Extraccio Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Vi Cromatografia en capa fina CCF Constituents
Localització FV 458

Títol Investigaciones en el sector de los zumos buscan preservar sus nutrientes beneficiosos durante mas tiempo, Las
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 42-47
Descriptors Industria de begudes i d'aliments liquids Conservacio d'aliments Nutrients Suc de fruita Nectar Tecnologia alimentaria

Títol Ion exchange treatments
Autor
Dades Font Food Technology in New Zeland ISSN: 0015 - 6655 - octubre 1993 - V: - N: , Pg: 1 p.
Descriptors Ions Descoloracio Aliments Suc de fruita Vi Most Estabilitzacio Desacidificacio Nova Zelanda
Localització C 6/36

Títol Juice yearbook?98
Autor
Dades Font Foodnews Juice yearbook ISSN: 0951-130X - October 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Importacio Exportacio Suc de pinya Suc de taronja Suc de raim concentrat Suc de taronja concentrat Estats Units d'America Mon Estadistiques 1994-1997 Brasil Japo Noruega Xile Xina Suc de fruita
Localització C 12/85

Títol La matiere colorante du raisin. Son extraction, sa purification en vue de son utilisation dans diverses industries.
Autor SALGUES, M.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1980 - V: - N: 590, Pg: 286-301
Descriptors Raim Colorants Color Extraccio Suc de fruita Composicio Antocians
Localització C 4/132

Títol Mas que una simple bebida, los zumos son fruta l?quida y como tal, una fuente importante de vitaminas y minerales
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 48-53
Descriptors Suc de fruita Nectar Industria de begudes i d'aliments liquids Tecnologia alimentaria Innovacio

Títol Methode rapide de dosage de l'alcool, des sucres et de l'anhydride sulfureux total (par distillation) dans les vins et les jus de fruits.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 445, Pg: 10 p.
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Determinacio Graduacio Suc de fruita Alcohol Grau alcoholic
Localització FV 445

Títol Pectinlyase immobilization on epoxy supports for application in the food processing industry.
Autor SPAGNA, G.   PIFFERI, P.G.   MARTINO, A.  
Dades Font Journal of Chemical Technology and Biotechnology. ISSN: 0268 - 2575 VOL 57 - 1993 - V: - N: , Pg: 379-385
Descriptors Resines Epoxi Pectinliasa Industria alimentaria Aliments Enzims pectolitics Suc de fruita
Localització C 6/33

Títol Permeate flux enhancement by pressure and flow pulsations in microfiltration with mineral membranes
Autor GUPTA, B. B.   BLANPAIN, P.   JAFFRIN, M. Y.  
Dades Font Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 70 - 1992 - V: - N: 2-3, Pg: 257-266
Descriptors Microfiltracio Membrana Flux Suc de fruita Poma Analisi Mineral Permeabilitat
Localització C 6/13

Títol Preliminary evaluation of flow cytometry for detection of yeasts in soft drinks.
Autor PETTIPHER, G.L.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology. ISSN: 0266-8254 VOL 12 - 1991 - V: - N: , Pg: 109-112
Descriptors Llevats Begudes alcoholiques Analisi Determinacio Suc de fruita
Localització C 4/128

Títol Rapport relatif a la 8eme reunion inter-organisations et a la 17eme session de la commission du codex alimentarius sur les methodes d'analyse et d'echantillonnage
Autor MANDROU, B.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 909, Pg: 2 p.
Descriptors Normes Reglament Analisi Aliments Vi Vinagre Suc de fruita OIV
Localització FV 909

Títol Recherche de produits conservateurs dans les jus de fruits.
Autor RENTSCHLER, M.  
Dades Font FV - juny 1970 - V: - N: 375, Pg: 5 p.
Descriptors Suc de fruita Conservant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 375

Títol Recherche du sorbitol et du mannitol par chromatographie en couche mince. Methode de l'Union International des Jus de fruits
Autor Union International des Jus de fruits  
Dades Font FV - maig 1970 - V: - N: 371, Pg: 4 p.
Descriptors Sorbitol Mannitol Cromatografia en capa fina CCF Vi Determinacio Suc de fruita Most
Localització FV 371

Títol Recherche et dosage d?une addition de pyrocarbonate d?ethyle (P K E) dans le vins et les jus de fruits
Autor WURDIG, G  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 220, Pg: 5 p.
Descriptors Pirocarbonat d'etil Vi Most Suc de fruita Addicio Cromatografia de gasos Determinacio
Localització FV 220

Títol Recherche et identification de colorants synthetiques dans les vins et les jus de fruits (a l'exception des jus d'agrumes) par chromatographie sur papier. (Iere communication: Les colorants acides).
Autor NEY, M.  
Dades Font FV - abril 1972 - V: - N: 405, Pg: 3 p.
Descriptors Antocians Cromatografia Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Color
Localització FV 405

Títol Recuperacion de aromas de zumos de fruta por pervaporacion. Parametros que determinan sus posibilidades de aplicacion
Autor BODALO, A.   GOMEZ, E.   LEON, G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 1999 - V: - N: 4, Pg: 119-126
Descriptors Aroma Recuperacio Suc de fruita Pervaporacio Separacio per membranes

Títol Reglamento (CEE) n? 3461/85 de la Comision, de 9 de diciembre de 1985, relativo a la organizacion de campanyas de promocion en favor del consumo de zumos de uva.
Autor
Dades Font Diario Oficial de las Comunidades Europeas ISSN: 0257-7763 - desembre 1985 - V: - N: 332, Pg: 6 pp.
Descriptors Campanya Promocio Consum Suc de raim Suc de fruita
Localització Legislacio 2

Títol Sur la destruction enzymatique et les changements de constitution des produits de transformation du pyrocarbonate d?ethyle avec les constituants des aliments
Autor FINGERHUT, M.   LANG, K   KRUG, E.   REIMOLD, W.   PAULI, O.  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 218, Pg: 1 p.
Descriptors Pirocarbonat d'etil Enzims Constituents Aliments Toxicitat Salut Vi Most Suc de fruita
Localització FV 218

Títol Volatile compounds of blackcurrant juice and wine.
Autor LEINO, M.   KALLIO, H.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414
Descriptors Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens
Localització C 4/97