Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CCF

Resultat de la cerca

Registres trobats: 25


Títol Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC
Autor ANTOLIN, M.   LUGAS, L  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31
Descriptors Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC
Localització C 2/31

Títol Analyses comparatives pour la determination de l'acide ascorbique total dans le vin.
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - 1969 - V: - N: 318, Pg: 4 p.
Descriptors Determinacio Acid sorbic Vi Fotometria Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 318

Títol Caracterisation des acides organiques dans les vins par chromatographie en couches minces sur feuilles souples chromagram kodak
Autor BRUN, S.   GRAU, C  
Dades Font FV - febrer 1967 - V: - N: 230, Pg: 2 p.
Descriptors Acid organic Vi Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 230

Títol Determination chromatograqhique en couche mince de l?acide ascorbique total dans le vin
Autor GIEGER, U.   THALER, H  
Dades Font FV - novembre 1967 - V: - N: 258, Pg: 3 p.
Descriptors Determinacio Cromatografia en capa fina CCF Vi Acid ascorbic
Localització FV 258

Títol Determination de l'acide 5-nitrofurylacrylique dans les vins par chromatographie en couche mince
Autor VLADIMIROVA, L.G.   KOLOBRODOVA, E.M.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 712, Pg: 3 p.
Descriptors Vi blanc Vi negre Analisi CCF 5 NFA Cromatografia en capa fina Decoloracio Acid 5-nitrofurilacrilic
Localització FV 712

Títol Determination des amines non volatiles dans le vin.
Autor MAYER, K.   PAUSE, G.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 449, Pg: 4 p.
Descriptors Amines no volatils Vi Aroma Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Butanol Extraccio Amines biogenes
Localització FV 449

Títol Determination specifique par chromatographie en couche mince des acides monochloracetique et monobromacetique et leurs derives dans les vins (1).
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 398, Pg: 4 p.
Descriptors Determinacio Cromatografia en capa fina CCF Acid monocloracetic Acid monobromacetic Derivats Separacio Vi
Localització FV 398

Títol Dosage des composes phenoliques etranges aux vins dans les boissons sucrees et fermentees
Autor TANNER, H.   SANDOZ, Michele  
Dades Font FV - gener 1974 - V: - N: 472, Pg: 3 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Compostos fenolics Vi Most
Localització FV 472

Títol Extraction et identification des colorants synthetiques dans les vins et juds de fruits.
Autor ROUEN, J.   BONNET, G.   LEMAIRE, J-L.   ABENSOUR, A.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 458, Pg: 8 p.
Descriptors Extraccio Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Vi Cromatografia en capa fina CCF Constituents
Localització FV 458

Títol Identification du saccharose dans les mouts et dans les vins par chromatographie sur couche mince
Autor NICCOLAI, L.   STELLA, C  
Dades Font FV - abril 1966 - V: - N: 202, Pg: 3 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Most Vi Cromatografia en capa fina CCF Determinacio
Localització FV 202

Títol Isolement et dosage des petites quantites d?anthocyanes duglucosides dans les vins rouges
Autor BOURZEIX, M  
Dades Font FV - febrer 1967 - V: - N: 227, Pg: 5 p.
Descriptors Antocians Diglucosid malvi Vi negre Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 227

Títol Preuve de la presence, par chromatographie en coche mince, de saccharine, cyclamate et dulcine dans le vin.
Autor Commission de l'analyse des vins du service federal de la Sante  
Dades Font FV - mar? 1969 - V: - N: 316, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Sacarina Ciclamat Dulcina Vi Edulcorant
Localització FV 316

Títol Recherche d'edulcorants (saccharine, cyclamate et dulcine) dans le vin par chromatographie en couche mince.
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - mar? 1970 - V: - N: 351, Pg: 3 p.
Descriptors Sacarina Edulcorant Dulcina Ciclamat Vi Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 351

Títol Recherche de conservateurs chimiques par chromatographie en couche mince.
Autor Experts d'Allemagne Federale  
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 296, Pg: 4 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Vi Conservacio
Localització FV 296

Títol Recherche de l'acide 5-nitrofurylacrylique dans les vins blancs et rouges par chromatographie en couche mince
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 724, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina Vi blanc Vi negre Analisi Acid 5-nitrofurilacrilic 5-NFA Identificacio Dosificacio Dosatge Determinacio Composicio CCF
Localització FV 724

Títol Recherche de l'acide dehydracetique dans les vins (1).
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 397, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Determinacio Acid dehidracetic Conservant Conservacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 397

Títol Recherche de la saccharine, de la dulcine et du cyclamate dans le vin par chromatographie en couche mince.
Autor Experts d'Allemagne Federale  
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 300, Pg: 3 p.
Descriptors Sacarina Cromatografia en capa fina CCF Ciclamat Dulcina Edulcorant Vi Artificial
Localització FV 300

Títol Recherche de produits conservateurs dans les jus de fruits.
Autor RENTSCHLER, M.  
Dades Font FV - juny 1970 - V: - N: 375, Pg: 5 p.
Descriptors Suc de fruita Conservant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 375

Títol Recherche de produits conservateurs par chromatographie en couche mince. Combinaison des methodes F.V. NQ 303 & 296.
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - mar? 1970 - V: - N: 350, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Vi Determinacio Conservacio
Localització FV 350

Títol Recherche de quelques antiseptiques dans les vins par chromatographie sur couche mince.
Autor LAMBION, R.   JACQMAIN, E.   BESSEMANS, J.  
Dades Font FV - octubre 1968 - V: - N: 303, Pg: 7 p.
Descriptors Antiseptic Vi Cromatografia en capa fina CCF Esters
Localització FV 303

Títol Recherche du saccharose d'origine exogene dans les mouts et les vins.
Autor TERCERO, Carlos  
Dades Font FV - juliol 1972 - V: - N: 421, Pg: 3 p.
Descriptors Raim Sacarosa Most Vi Sucre Determinacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 421

Títol Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince.
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 821

Títol Recherche du sorbitol et du mannitol par chromatographie en couche mince. Methode de l'Union International des Jus de fruits
Autor Union International des Jus de fruits  
Dades Font FV - maig 1970 - V: - N: 371, Pg: 4 p.
Descriptors Sorbitol Mannitol Cromatografia en capa fina CCF Vi Determinacio Suc de fruita Most
Localització FV 371

Títol Separation et recherche du P-4000 (1-N-PROPOXY-2-AMINO-4NITROBENZENE), de la saccharine, de la dulcine (P- ETHOXYPHENYLUREA) et du Cyclamate dans les vins.
Autor TERCERO, C.  
Dades Font FV - mar? 1970 - V: - N: 352, Pg: 6 p.
Descriptors Vi P 4000 Ciclamat Sacarina Dulcina Edulcorant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 352

Títol Separation et recherche du succharyl (cyclohexylsulfamates) et de la saccharine dans les vins et autres boissons par chromatographie en couche mince.
Autor TERCERO, C.  
Dades Font FV - mar? 1968 - V: - N: 277, Pg: 5 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Vi Sacarina Edulcorant Sucaril Determinacio
Localització FV 277