Registres trobats: 25
Títol | Analisis de acidos organicos en zumos de frutas y vinos por CCF y HPLC |
Autor | ANTOLIN, M. LUGAS, L |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia VOL 155 - 1984 - V: - N: , Pg: 27-31 |
Descriptors | Vi Suc de fruita Acid organic Cromatografia en capa fina Cromatografia de liquids CCF HPLC |
Localització | C 2/31 |
Títol | Analyses comparatives pour la determination de l'acide ascorbique total dans le vin. |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - 1969 - V: - N: 318, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Acid sorbic Vi Fotometria Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 318 |
Títol | Caracterisation des acides organiques dans les vins par chromatographie en couches minces sur feuilles souples chromagram kodak |
Autor | BRUN, S. GRAU, C |
Dades Font | FV - febrer 1967 - V: - N: 230, Pg: 2 p. |
Descriptors | Acid organic Vi Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 230 |
Títol | Determination chromatograqhique en couche mince de l?acide ascorbique total dans le vin |
Autor | GIEGER, U. THALER, H |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 258, Pg: 3 p. |
Descriptors | Determinacio Cromatografia en capa fina CCF Vi Acid ascorbic |
Localització | FV 258 |
Títol | Determination de l'acide 5-nitrofurylacrylique dans les vins par chromatographie en couche mince |
Autor | VLADIMIROVA, L.G. KOLOBRODOVA, E.M. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 712, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Analisi CCF 5 NFA Cromatografia en capa fina Decoloracio Acid 5-nitrofurilacrilic |
Localització | FV 712 |
Títol | Determination des amines non volatiles dans le vin. |
Autor | MAYER, K. PAUSE, G. |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 449, Pg: 4 p. |
Descriptors | Amines no volatils Vi Aroma Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Butanol Extraccio Amines biogenes |
Localització | FV 449 |
Títol | Determination specifique par chromatographie en couche mince des acides monochloracetique et monobromacetique et leurs derives dans les vins (1). |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 398, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Cromatografia en capa fina CCF Acid monocloracetic Acid monobromacetic Derivats Separacio Vi |
Localització | FV 398 |
Títol | Dosage des composes phenoliques etranges aux vins dans les boissons sucrees et fermentees |
Autor | TANNER, H. SANDOZ, Michele |
Dades Font | FV - gener 1974 - V: - N: 472, Pg: 3 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Compostos fenolics Vi Most |
Localització | FV 472 |
Títol | Extraction et identification des colorants synthetiques dans les vins et juds de fruits. |
Autor | ROUEN, J. BONNET, G. LEMAIRE, J-L. ABENSOUR, A. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 458, Pg: 8 p. |
Descriptors | Extraccio Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Vi Cromatografia en capa fina CCF Constituents |
Localització | FV 458 |
Títol | Identification du saccharose dans les mouts et dans les vins par chromatographie sur couche mince |
Autor | NICCOLAI, L. STELLA, C |
Dades Font | FV - abril 1966 - V: - N: 202, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Most Vi Cromatografia en capa fina CCF Determinacio |
Localització | FV 202 |
Títol | Isolement et dosage des petites quantites d?anthocyanes duglucosides dans les vins rouges |
Autor | BOURZEIX, M |
Dades Font | FV - febrer 1967 - V: - N: 227, Pg: 5 p. |
Descriptors | Antocians Diglucosid malvi Vi negre Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 227 |
Títol | Preuve de la presence, par chromatographie en coche mince, de saccharine, cyclamate et dulcine dans le vin. |
Autor | Commission de l'analyse des vins du service federal de la Sante |
Dades Font | FV - mar? 1969 - V: - N: 316, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Sacarina Ciclamat Dulcina Vi Edulcorant |
Localització | FV 316 |
Títol | Recherche d'edulcorants (saccharine, cyclamate et dulcine) dans le vin par chromatographie en couche mince. |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 351, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sacarina Edulcorant Dulcina Ciclamat Vi Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 351 |
Títol | Recherche de conservateurs chimiques par chromatographie en couche mince. |
Autor | Experts d'Allemagne Federale |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 296, Pg: 4 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Vi Conservacio |
Localització | FV 296 |
Títol | Recherche de l'acide 5-nitrofurylacrylique dans les vins blancs et rouges par chromatographie en couche mince |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 724, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina Vi blanc Vi negre Analisi Acid 5-nitrofurilacrilic 5-NFA Identificacio Dosificacio Dosatge Determinacio Composicio CCF |
Localització | FV 724 |
Títol | Recherche de l'acide dehydracetique dans les vins (1). |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 397, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Determinacio Acid dehidracetic Conservant Conservacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 397 |
Títol | Recherche de la saccharine, de la dulcine et du cyclamate dans le vin par chromatographie en couche mince. |
Autor | Experts d'Allemagne Federale |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 300, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sacarina Cromatografia en capa fina CCF Ciclamat Dulcina Edulcorant Vi Artificial |
Localització | FV 300 |
Títol | Recherche de produits conservateurs dans les jus de fruits. |
Autor | RENTSCHLER, M. |
Dades Font | FV - juny 1970 - V: - N: 375, Pg: 5 p. |
Descriptors | Suc de fruita Conservant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 375 |
Títol | Recherche de produits conservateurs par chromatographie en couche mince. Combinaison des methodes F.V. NQ 303 & 296. |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 350, Pg: 2 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Vi Determinacio Conservacio |
Localització | FV 350 |
Títol | Recherche de quelques antiseptiques dans les vins par chromatographie sur couche mince. |
Autor | LAMBION, R. JACQMAIN, E. BESSEMANS, J. |
Dades Font | FV - octubre 1968 - V: - N: 303, Pg: 7 p. |
Descriptors | Antiseptic Vi Cromatografia en capa fina CCF Esters |
Localització | FV 303 |
Títol | Recherche du saccharose d'origine exogene dans les mouts et les vins. |
Autor | TERCERO, Carlos |
Dades Font | FV - juliol 1972 - V: - N: 421, Pg: 3 p. |
Descriptors | Raim Sacarosa Most Vi Sucre Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 421 |
Títol | Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince. |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 821 |
Títol | Recherche du sorbitol et du mannitol par chromatographie en couche mince. Methode de l'Union International des Jus de fruits |
Autor | Union International des Jus de fruits |
Dades Font | FV - maig 1970 - V: - N: 371, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sorbitol Mannitol Cromatografia en capa fina CCF Vi Determinacio Suc de fruita Most |
Localització | FV 371 |
Títol | Separation et recherche du P-4000 (1-N-PROPOXY-2-AMINO-4NITROBENZENE), de la saccharine, de la dulcine (P- ETHOXYPHENYLUREA) et du Cyclamate dans les vins. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 352, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi P 4000 Ciclamat Sacarina Dulcina Edulcorant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 352 |
Títol | Separation et recherche du succharyl (cyclohexylsulfamates) et de la saccharine dans les vins et autres boissons par chromatographie en couche mince. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1968 - V: - N: 277, Pg: 5 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Vi Sacarina Edulcorant Sucaril Determinacio |
Localització | FV 277 |