Registres trobats: 21
Títol | An Introduction to Pectins: Structure and Properties |
Autor | BEMILLER, J.N. |
Dades Font | Chemistry and function of pectins - 1986 - V: - N: , Pg: 2-12 |
Descriptors | Pectina Estructura Propietats |
Localització | C 24/9 |
Títol | Analytical Methods for Determining Pectin Composition |
Autor | DONER, L.W. |
Dades Font | Chemistry and function of pectins - 1986 - V: - N: , Pg: 13-21 |
Descriptors | Pectina Composicio Determinacio Metodes analitics |
Localització | C 24/10 |
Títol | Azucares en mostos y vinos, descripciones teoricas y aspectos practicos |
Autor | ESPINOSA, L. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 44-52 |
Descriptors | Sacarosa Sucre reductor Fehling Most Vi Monosacarids Cerbonil Pectina |
Títol | Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. (y II) Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su batido |
Autor | HERNANDO, I. PEREZ-MUNUERA, I. LLUCH, M.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 59-63 |
Descriptors | Coagulacio enzimatica Llet Pectina Quall Productes lactics |
Títol | Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. I. Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su trituracion |
Autor | HERNANDO, I. PEREZ-MUNNUERA, I. LLUCH, M.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 59-64 |
Descriptors | Productes lactics Coagulacio enzimatica Llet Caseum Quall Llet presa Pectina Trituracio Quallada |
Títol | Determination de la pectine |
Autor | Federation Internationale des Producteurs de Jus de Fruits |
Dades Font | FV - febrer 1966 - V: - N: 194, Pg: 5 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Pectina Fotometria Colorimetria |
Localització | FV 194 |
Títol | Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas. |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37 |
Descriptors | Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica |
Títol | Efecto de una filtracion en profundidad por placas : sobre las materias coloidales de un vino |
Autor | BONMATI, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 48-51 |
Descriptors | Col.loide Colorimetria Control de qualitat Pectina Composicio Sals minerals Proteines Fenols Vi Filtracio per plaques |
Títol | El metanol del vino. |
Autor | CORDONNIER, R. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 42 - 1987 - V: - N: 2135, Pg: 2827 |
Descriptors | Vi Metanol Composicio Pectina Enzims Suc de fruita |
Localització | C 4/119 |
Títol | El proceso de desamarizado de la aceituna |
Autor | MALDONADO, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: Suplemento Mensual del Sector Olivicola- N: 6, Pg: 168-172 |
Descriptors | Proces d'elaboracio Oliva Pectina Calci |
Títol | Evaluacion de dos metodos para la extraccion de pectina a partir de residuos del procesamiento de la lima persa |
Autor | PINYERA, R. M. VICENTE, I. NUNYEZ, M. FIGUEROA, C. |
Dades Font | Alimentaria - novembre 1996 - V: - N: , Pg: 33-35 |
Descriptors | Extraccio de pectina Llima persa Citrics Gelificacio |
Localització | C 11/64 |
Títol | Influencia del nivel de prensado y del estado de conservacion del bagazo en el contenido en metanol, acetato de etilo, 2-butanol y alcohol alilico de aguardientes de orujo |
Autor | CORTES, S.M GIL DE LA PENYA, M.L FERNANDEZ, E |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 133-138 |
Descriptors | Premsat Metanol Alcohol Pectina Acetat d'etil |
Títol | Interet economique d'une pectinase purifiee pour l'extraction et le debourdage. Synthese d'essais industriels en blanc et rose |
Autor | CANAL LLAUBERES, R.M. REYNOU-GRAVIER, G. EMBEITA, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 12-14 |
Descriptors | Pectina Depuracio Extraccio de pectina Enzims exogens |
Títol | Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge |
Autor | GUERIN, L. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique) |
Descriptors | Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio |
Títol | Los geles de pectina y su aplicacion en la industria alimentaria |
Autor | YUSTE, J. GARZA, S. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 93-98 |
Descriptors | Gel de pectina Industria alimentaria Definicio Propietats Pectina |
Títol | Pectins tachnical document |
Autor | |
Dades Font | Sanofi Bio-Industries - 1990 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Pectina |
Localització | C 12/83 |
Títol | Production and characterization of pectin from orange peel |
Autor | KHAN, A. A. SIDDIQUE, I. M. SIDDIQUE, M. PARVEEN, N. |
Dades Font | Journal of Agricultural Research VOL 23 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 151-154 |
Descriptors | Taronja pH Extraccio de pectina Pectina |
Localització | C 11/84 |
Títol | Structural studies of pectic substances from the pulp of grape berries |
Autor | BRILLOUET, J.M. SAULNIER, Luc |
Dades Font | Carbohydrate Reserch ISSN: 0008-6215 VOL 182 - 1988 - V: - N: , Pg: 63-78 |
Descriptors | Pinyol Raim Most Pectina Espectroscopia Pell Analisi quimica |
Localització | C 6/29 |
Títol | Ultimas novedades en pectinas, almidones, etc. en las Jornadas "Agentes texturizantes en la industria agroalimentaria" |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 91-94 |
Descriptors | Novetats Pectina Mido Jornades Agents texturitzants Industria agroalimentaria |
Títol | Utilizacion de productos enologicos en las operaciones prefermentativas y en la fermentacion |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 27-35 |
Descriptors | Fermentacio Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Prefermentacio Bentonita Enzims pectolitics Pectina |
Títol | Vinificaciones comparadas en tinto tradicional y por maceracion carbonica, de Vitis Vinifera, variedad Monastrell : IV.Pectinas |
Autor | NAVARRO, G...[et al] |
Dades Font | Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 40 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 369-373 |
Descriptors | Monastrell Maceracio carbonica Most Fermentacio alcoholica Pectina Vinificacio Vi negre Clarificacio Filtracio |
Localització | C 4/96 |