Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Pectina

Resultat de la cerca

Registres trobats: 21


Títol An Introduction to Pectins: Structure and Properties
Autor BEMILLER, J.N.  
Dades Font Chemistry and function of pectins - 1986 - V: - N: , Pg: 2-12
Descriptors Pectina Estructura Propietats
Localització C 24/9

Títol Analytical Methods for Determining Pectin Composition
Autor DONER, L.W.  
Dades Font Chemistry and function of pectins - 1986 - V: - N: , Pg: 13-21
Descriptors Pectina Composicio Determinacio Metodes analitics
Localització C 24/10

Títol Azucares en mostos y vinos, descripciones teoricas y aspectos practicos
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 44-52
Descriptors Sacarosa Sucre reductor Fehling Most Vi Monosacarids Cerbonil Pectina

Títol Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. (y II) Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su batido
Autor HERNANDO, I.   PEREZ-MUNUERA, I.   LLUCH, M.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 59-63
Descriptors Coagulacio enzimatica Llet Pectina Quall Productes lactics

Títol Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. I. Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su trituracion
Autor HERNANDO, I.   PEREZ-MUNNUERA, I.   LLUCH, M.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 59-64
Descriptors Productes lactics Coagulacio enzimatica Llet Caseum Quall Llet presa Pectina Trituracio Quallada

Títol Determination de la pectine
Autor Federation Internationale des Producteurs de Jus de Fruits  
Dades Font FV - febrer 1966 - V: - N: 194, Pg: 5 p.
Descriptors Determinacio Vi Pectina Fotometria Colorimetria
Localització FV 194

Títol Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas.
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37
Descriptors Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica

Títol Efecto de una filtracion en profundidad por placas : sobre las materias coloidales de un vino
Autor BONMATI, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 48-51
Descriptors Col.loide Colorimetria Control de qualitat Pectina Composicio Sals minerals Proteines Fenols Vi Filtracio per plaques

Títol El metanol del vino.
Autor CORDONNIER, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 42 - 1987 - V: - N: 2135, Pg: 2827
Descriptors Vi Metanol Composicio Pectina Enzims Suc de fruita
Localització C 4/119

Títol El proceso de desamarizado de la aceituna
Autor MALDONADO, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: Suplemento Mensual del Sector Olivicola- N: 6, Pg: 168-172
Descriptors Proces d'elaboracio Oliva Pectina Calci

Títol Evaluacion de dos metodos para la extraccion de pectina a partir de residuos del procesamiento de la lima persa
Autor PINYERA, R. M.   VICENTE, I.   NUNYEZ, M.   FIGUEROA, C.  
Dades Font Alimentaria - novembre 1996 - V: - N: , Pg: 33-35
Descriptors Extraccio de pectina Llima persa Citrics Gelificacio
Localització C 11/64

Títol Influencia del nivel de prensado y del estado de conservacion del bagazo en el contenido en metanol, acetato de etilo, 2-butanol y alcohol alilico de aguardientes de orujo
Autor CORTES, S.M   GIL DE LA PENYA, M.L   FERNANDEZ, E  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 133-138
Descriptors Premsat Metanol Alcohol Pectina Acetat d'etil

Títol Interet economique d'une pectinase purifiee pour l'extraction et le debourdage. Synthese d'essais industriels en blanc et rose
Autor CANAL LLAUBERES, R.M.   REYNOU-GRAVIER, G.   EMBEITA, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 12-14
Descriptors Pectina Depuracio Extraccio de pectina Enzims exogens

Títol Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge
Autor GUERIN, L.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique)
Descriptors Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio

Títol Los geles de pectina y su aplicacion en la industria alimentaria
Autor YUSTE, J.   GARZA, S.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 93-98
Descriptors Gel de pectina Industria alimentaria Definicio Propietats Pectina

Títol Pectins tachnical document
Autor
Dades Font Sanofi Bio-Industries - 1990 - V: - N: , Pg:
Descriptors Pectina
Localització C 12/83

Títol Production and characterization of pectin from orange peel
Autor KHAN, A. A.   SIDDIQUE, I. M.   SIDDIQUE, M.   PARVEEN, N.  
Dades Font Journal of Agricultural Research VOL 23 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 151-154
Descriptors Taronja pH Extraccio de pectina Pectina
Localització C 11/84

Títol Structural studies of pectic substances from the pulp of grape berries
Autor BRILLOUET, J.M.   SAULNIER, Luc  
Dades Font Carbohydrate Reserch ISSN: 0008-6215 VOL 182 - 1988 - V: - N: , Pg: 63-78
Descriptors Pinyol Raim Most Pectina Espectroscopia Pell Analisi quimica
Localització C 6/29

Títol Ultimas novedades en pectinas, almidones, etc. en las Jornadas "Agentes texturizantes en la industria agroalimentaria"
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 91-94
Descriptors Novetats Pectina Mido Jornades Agents texturitzants Industria agroalimentaria

Títol Utilizacion de productos enologicos en las operaciones prefermentativas y en la fermentacion
Autor CASP, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 27-35
Descriptors Fermentacio Vinificacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Prefermentacio Bentonita Enzims pectolitics Pectina

Títol Vinificaciones comparadas en tinto tradicional y por maceracion carbonica, de Vitis Vinifera, variedad Monastrell : IV.Pectinas
Autor NAVARRO, G...[et al]  
Dades Font Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 40 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 369-373
Descriptors Monastrell Maceracio carbonica Most Fermentacio alcoholica Pectina Vinificacio Vi negre Clarificacio Filtracio
Localització C 4/96