Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alcohol

Resultat de la cerca

Registres trobats: 160


Títol ?Que es la deconstruccion?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2008 - V: - N: 6, Pg: 62
Descriptors Vi Alcohol Extraccio de components volatils Extraccio Proces fisic Destil?lacio Destil?lacio alcoholica Estats Units d'America California Unio Europea

Títol A new model for the regulation of ester synthesis by alcohol acethyltransferase in Saccharomyces cerevisiae during fermentation
Autor MALCORPS, P.   CHEVAL, J.M.   JAMIL, S.   DUFOUR, J.P.  
Dades Font Journal of the American Society of Brewing Chemists VOL 49 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 47-53
Descriptors Esters Sintesi Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Llevats Membrana plasmatica Acids grassos Alcohol acetiltransferasa Acetilcoenzim A Acid linoleic Oxigen Acetil-CoA
Localització C 13/92

Títol Acidite libre ou de titration (au lieu de totale).
Autor STELLA, C.   CAREMANI, L.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 448, Pg: 4 p.
Descriptors Acidesa Alcohol Graduacio Grau alcoholic Vi Most
Localització FV 448

Títol Acogida positiva a la estrategia de la CE sobre consumo de alcohol. Las propuestas de educacion en el consumo moderado se vislumbran como parte de la solucion
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2006 - V: LXI- N: 3144, Pg: 3803-3807
Descriptors Comunitat Europea Consum Alcohol

Títol Alcohol and extract: the small winemaker's lab
Autor JACKISCH, P. K.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 89-90
Descriptors Vi Alcohol Analisi Vinometre Graduacio Ebulliometre Hidrometre Grau alcoholic

Títol Alcohol dehydrogenase activities of wine yeasts in relation to higher alcohol formation
Autor SINGH, R.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 32 - novembre 1976 - V: - N: 5, Pg: 666-670
Descriptors Vi Llevats Alcohol Alcohol deshidrogenasa Enzims
Localització C 7/44

Títol Alcohol fermentation by yeasts - the effect of environmental and other variables
Autor JONES, R.P.   PAMMENT, N.   GREENFIELD, P.F.  
Dades Font Process Biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 16 - April/May 1981 - V: - N: , Pg: 42-49
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 13/83

Títol Alcohol, vino, morbilidad y mortalidad
Autor GRONBAEK, MORTEN  
Dades Font II Foro Internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 1pp.
Descriptors Consum Etanol Efectes Mortalitat Salut Vi
Localització 178.1 For

Títol Alcool and cardiovascular disease: an epidemiological analysis
Autor EPSTEIN, F.H.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 55-58
Descriptors Alcohol Malalties cardiovasculars Analisi epidemiologica Salut
Localització 663.2 Sim

Títol Alcool e malattie cardiovascolari
Autor AVOGARO, P.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 51-54
Descriptors Alcohol Malalties cardiovasculars Salut
Localització 663.2 Sim

Títol Alcools et aldehydes herbaces (C6) dans les raisins et les mouts en fermentation alcoolique
Autor MESIAS, J.L. et al.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - 1983 - V: - N: 90, Pg: 51-55
Descriptors Alcohol Aldehids Raim Most Fermentacio alcoholica
Localització C 20/76

Títol Alcools et spiritueux. Vin.
Autor
Dades Font Panorama de l?Industrie Communautaire 97 - 1997 - V: - N: , Pg: 118-137
Descriptors Vi Alcohol Estadistiques Comer? Begudes espirituoses
Localització C 14/62

Títol Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase
Autor TRIVIE, S   LESKOVA, V   WINSTON, G.W  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 041-5492 VOL 21 - January 1999 - V: - N: 3, Pg: 231- 234
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Alcohol deshidrogenasa Aldehids dismutasa
Localització C 15/39

Títol Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase
Autor TRIVIC,S   LESKOVA,V   WINSTON, G.W  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - january 1999 - V: - N: 21, Pg: 231-234
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Enzims Aldehids dismutasa Alcohol deshidrogenasa
Localització C 15/71

Títol Analyse comparative de vins et de "vins legers" americains
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 774, Pg: 2 p.
Descriptors Vi lleuger Grau alcoholic Acidesa Glicerol Alcohol Sucre Graduacio Reduccio
Localització FV 774

Títol Applications oenologiques de techniques membranaires. Nanofiltration et osmose inverse
Autor MIETTON-PEUCHOT, M.   MASSOT, A.   NOILET, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 51-54
Descriptors Sector vinicola Membrana Nanofiltracio Osmosi inversa Sucre Most Alcohol Tecnologia de membrana Aplicacions

Títol Balises. Afrique du Sud-3
Autor
Dades Font Decision Boissons ISSN: 1274-2733 - novembre 1997 - V: - N: 73, Pg: 6-7
Descriptors Africa del Sud Consum Vi Begudes espirituoses Alcohol
Localització C 12/15

Títol Balises. Afrique du Sud-2
Autor
Dades Font Decision Boissons ISSN: 1254-2733 - octobre 1997 - V: - N: 72, Pg: 6-7
Descriptors Africa del Sud Consum Vi Alcohol 1985-1996
Localització C 12/17

Títol Ca?ete asegura que la ley contra el alcohol no afectara al vino
Autor LOPEZ, C.  
Dades Font La Vaguardia - 25 de Maig 2002 - V: - N: , Pg: 1pp
Descriptors Legislacio Premsa Ministre d'agricultura Agricultura Vi Llei Alcohol
Localització C 18/81

Títol Cerveza sin alcohol y la garantia de la calidad, motores para seguir impulsando el sector de la cervezaLa
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 64-68
Descriptors Cervesa Begudes alcoholiques Industria de begudes i d'aliments liquids

Títol Cerveza sin alcohol. Sus propiedades
Autor MARTINEZ, J.R.   VILLARINO, A.L.   COBO, J.M?  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Cervesa sense alcohol Propietats
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Changes in socio-demographic factors underlying Wine and Alcohol consumption behaviour and beverage preferences: focusing on Australian wine and alcohol consumer and Generation X
Autor HOFFMAN, D.   RUNGIE, C.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2003 - V: Section 3: Vine and wine economy- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Canvis socio-demografics Comportament del consumidor Consumidor Begudes alcoholiques Consum Preferencies Vi Australia
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   SCHMID, M.  
Dades Font Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736
Descriptors Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi
Localització C 4/17

Títol Characterization by Plasmid Profile Analysis of Acetic Acid Bacteria from Wine, Spirit Cider Acetators for Industrial Vinegar Production
Autor MARIETTE, I.   SCHWARTZ, E.   VOGEL, R. F.   HAMMES, W. P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1991 - V: - N: 71, Pg: 134-138
Descriptors Sobreoxidacio Plasma Acid acetic Vi Alcohol DNA ADN Acid desoxiribonucleic Produccio de vinagre
Localització C 10/145

Títol Comment gerer l'exces d'alcool dans les vins. Un nouveau defi pour les levures
Autor DEQUIN, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 47-49
Descriptors Vi Alcohol Fermentacio Etanol Reaccio enzimatica Modificacio Estrategies Grau alcoholic Disminucio Innovacio

Títol Comparative composition of brandies from Thompson seedless and three white-wine grape varieties
Autor GUYMON, J. F.   CROWELL, E. A.   ONISHI, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 54-59
Descriptors Analisi Brandi Vi blanc Raim Varietats Esters Destil.lacio Alcohol California Begudes alcoholiques Colombar Composicio Aroma Sultanina Cromatografia de gasos
Localització C 4/18

Títol Componentes volatiles en uvas
Autor GOMEZ, E. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40
Descriptors Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens

Títol Comportamiento de la variedad de vid palomino fino con distintos sistemas de poda
Autor GARCIA, A.   PENYA, B.   MORALES, M.  
Dades Font Comunicaciones agrarias. Serie: produccion vegetal - 1989 - V: - N: 7, Pg: 18
Descriptors Palomino Poda Produccio Fusta Alcohol Acidesa Poda Guyot Poda xeresana

Títol Composicion analitica de destilados de orujo y lias
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   CASTRO GONZALEZ, M.   FERNANDEZ GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91
Descriptors Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol

Títol Desalcoholizacion de vinos mediante columna de cono rotatorio: caracteristicas del vino final
Autor RODRIGUEZ-BENCOMO, J.J.   ORTEGA-HERAS, M.   PEREZ MAGARI?O, S.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 58-62
Descriptors Vi Produccio de vi Elaboracio de vi Alcohol Graduacio alcoholica Graduacio Desalcoholitzacio

Títol Destilacion de alcohol de boca es un 'rotundo fracaso', La
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2010 - V: LXV- N: 3313, Pg: 1194-1196
Descriptors Destil?lacio Destil?lacio alcoholica Vins Dades economiques

Títol Detection of added alcohol in ciders by means of by-products formed in fermentation. Classification of products by principal component analysis
Autor LEHTONEN, P.   ALI-MATTILA, E.  
Dades Font FV - febrer 1998 - V: - N: 1062, Pg: 1-5
Descriptors Productes Sidra Fermentacio
Localització FV 1062

Títol Determinacion de etanol en cervezas sin alcohol por enzimoinmunoanalisis
Autor VARO GALVANY, P.   GUILLEM SEMPERE, C.  
Dades Font Tecnicas de Laboratorio ISSN: 0371-5728 - Mayo 2000 - V: - N: 251, Pg: 298-301
Descriptors Determinacio Etanol Cervesa sense alcohol Enzimoinmunoanalisi

Títol Determinacion simultanea de actividades alcohol acetiltransferasa y ester hidrolasa en extractos celulares de levaduras vinicas
Autor ROJAS, V. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 43-48
Descriptors Alcohol acetiltransferasa Esters hidrolasa Llevats vinics Vinificacio

Títol Determination automatisee du methanol dans les vins, eaux-de-vie de vin et les alcools
Autor ROUX, J. le  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 734, Pg: 4 p.
Descriptors Metanol Vi Determinacio Begudes alcoholiques Alcohol Analisi Composicio Identificacio
Localització FV 734

Títol Determination de la presence d'alcool de synthese dans un vin de liqueur.
Autor Union Nationale des Groupements de Distillateurs d'Alcool  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 536, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Alcohol Determinacio Licor Espectrometria
Localització FV 536

Títol Determination of Methyl Alcohol in Wine by Gas Chromatography
Autor LEE, C.Y.   ACREE, T.E.   BUTTS, R.M.  
Dades Font Analytical Chemistry - April 1975 - V: 47- N: 4, Pg: 747-748
Descriptors Metil Alcohol Vi Cromatografia de gasos Determinacio
Localització C 18/150

Títol Determination quantitative des ethers ethyliques des acides aliphatiques superieurs et du B-phenylethylacetate dans les vins et les alcools de vin par chromatographie en phase gazeuse.
Autor NALIMOVA, A.A.   MASSALOVA, A.P.  
Dades Font FV - setembre 1977 - V: - N: 644, Pg: 3 p.
Descriptors Determinacio Acid alifatic Alifatic Eter etilic B-feniletilacetal Alcohol Begudes alcoholiques Vi Cromatografia de gasos
Localització FV 644

Títol Determination quantitative des sucres et des alcools derives de sucres dans le vin par chromatographie liquide haute pression.
Autor FLAK, W.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 748, Pg: 4 p.
Descriptors Sucre Alcohol Vi Cromatografia de liquids HPLC
Localització FV 748

Títol Determination rapide dels teneurs en alcool et en extrait des vins
Autor PETRO-TURZA, M.   KOVACS-KLEMENT, M.  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 401, Pg: 16 p.
Descriptors Alcohol Determinacio Graduacio Vi Extracte Grau alcoholic
Localització FV 401

Títol Determination rapide par refractometrie de l'alcool et de l'extrait des vins.
Autor MINARIK, Erich  
Dades Font FV - octubre 1972 - V: - N: 426, Pg: 5 p.
Descriptors Determinacio Graduacio Refractometria Alcohol Grau alcoholic Extracte Vi
Localització FV 426

Títol Differenciation de l'alcool de fermentation de l'alcool de synthese par spectrometrie a scintillation liquide.
Autor GEGIOU, D.   BOTSIVALI, M.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 572, Pg: 4 p.
Descriptors Espectrofotometria Alcohol Fermentacio Destil.lacio Vi
Localització FV 572

Títol Differenciation de l'alcool synthese et de l'alcool de fermentation
Autor SIMON, H.   RAUSCHENBACH, P.   TUMUNCHEN  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 541, Pg: 8 p.
Descriptors Alcohol Fermentacio Espectrometria
Localització FV 541

Títol Differentes strategies microbiologiques et technologiques de production de vin a teneur reduite en alcool, Les
Autor BES, M.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 9-11
Descriptors Microbiologia del vi Produccio de vi Alcohol Sucre Desalcoholitzacio

Títol Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography
Autor FRAYNE, R.F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287
Descriptors Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio
Localització C 4/137

Títol Donnant la teneur en sucres des mistelles d?apres la densite et le titre en alcool
Autor JAULMES, P  
Dades Font FV - febrer 1970 - V: - N: 344, Pg: 6 p.
Descriptors Graduacio Mistela Sucre Grau alcoholic Alcohol
Localització FV 344

Títol Dosage automatique de l'alcool dans les vins par voie enzymatique.
Autor BOUVIER, J.C.   BATLLE, J.L.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 795, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Metode enzimatic Graduacio Alcohol Grau alcoholic
Localització FV 795

Títol Dosage de l?alcool dans les vins aromatises
Autor SCHNEYDER, J  
Dades Font FV - gener 1966 - V: - N: 187, Pg: 2 p.
Descriptors Alcohol Vi aromatitzat Grau alcoholic Graduacio Determinacio Densitat Densimetre Components volatils Aroma
Localització FV 187

Títol Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole
Autor TAVARES, M.J.   LOURO, M.D.   PERDIGAO, M.H.   MOREIRA, M.S.   MENDES, M.T.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p.
Descriptors Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia
Localització FV 892

Títol Dosage du sorbitol dans le vin. Remarques et complements pour la methode feuillet vert nQ 348.
Autor GUTMANN   GRUBER  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 446, Pg: 2 p.
Descriptors Sorbitol Vi Determinacio Alcohol Sucre
Localització FV 446

Títol Dossier consommation: Pourquoi un francais sur deux boude le vin?.
Autor
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - juny 1994 - V: - N: 188, Pg: 21-37
Descriptors Vi Consum Fran?a Consumidor Mercat Estadistiques Alcohol Demanda Qualitat

Títol Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines
Autor VILANOVA, M.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o

Títol Effects of Alcohols on Micro-Organisms.
Autor O'NEAL INGRAM, Lonnie  
Dades Font Advances in Microbial Physiology ISSN: ISBN 0-12-027725-4 VOL 25 - 1984 - V: - N: , Pg: 254-300
Descriptors Alcohol Microorganismes Efectes
Localització C 8/2

Títol Effects of nitrogen fertilization of grapevines on amino acid metabolism and higher-alcohol formation during grape juice fermentation
Autor OUGH, C.S.   BELL, A.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 122-123
Descriptors Fertilitzacio Nitrogen Fermentacio Aminoacid Vinya
Localització C 7/25

Títol Effets physiologiques du vin : sa part dans l'alcoolisme
Autor MASQUELIER, Jack  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1988 - V: - N: 689-690, Pg: 554-578
Descriptors Vi Salut Alcoholisme Virus Alcohol Efectes Radicals lliures Fisiologia Fran?a Toxicitat Procianidines Radioactivitat
Localització C 5/15

Títol El Coeficiente no alcohol en la evaluacion de la calidad : aguardientes de vino y brandies
Autor ARNEDO, J.   ALVAREZ, M. A.   TRILLO, L M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 44-48
Descriptors Brandi Aiguardent de vi Destil.lacio Qualitat Analisi Envelliment

Títol El grado alcoholico minimo en la comercializacion del vino de mesa.
Autor RODRIGUEZ, Mario Domingo.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1994 - V: - N: 30, Pg: 4-8
Descriptors Vi de taula Argentina Grau alcoholic Normalitzacio Reglament Legislacio Graduacio Alcohol Dosificacio Dosatge Control de qualitat

Títol En defensa del alcohol vinico para el brandy
Autor VILLENA, F.   FRESNEDA, J.M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2013 - V: - N: 3397, Pg: 469
Descriptors Brandi Alcohol vinic Begudes espirituoses Elaboracio

Títol Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins du Sud de la France.
Autor DURAND, T.   CASSANAS, G.   BRUN, S.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 605, Pg: 10 p.
Descriptors Alcohol Extracte Vi negre Vi rosat Graduacio Fran?a Grau alcoholic
Localització FV 605

Títol Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins grecs
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 601, Pg: 15 p.
Descriptors Vi blanc Graduacio Vi negre Grecia Determinacio Alcohol Grau alcoholic
Localització FV 601

Títol Envejecimiento de los alcoholes en barricas de roble
Autor
Dades Font El Sommelier Espanyol - IX 1998 - V: - N: 42, Pg: 26-28
Descriptors Alcohol Envelliment Botes

Títol Estudio de la incidencia sobre la calidad de los vinos de la aplicacion de tecnicas para reducir el alcohol de los vinos cuando su contenido en azucar supere 15 (v/v) de alcohol en potencia
Autor FRANCO ALADREN, E.   [et. al]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2010 - V: XII- N: 64, Pg: 52-57
Descriptors Sucre Most Desalcoholitzacio Vi Qualitat del vi Grau alcoholic Compostos volatils Alcohol Fermentacio

Títol Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6
Autor CORDONNIER, R.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286
Descriptors Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio
Localització C 4/83

Títol Evaluacion de cepas de levadura cervecera de la coleccion para la produccion de alcohol en mostos concertados
Autor ABREU, J.   MATEU, Y.   CARRILLO,R.   JAQUEMAN, F.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - julio/agosto 2004 - V: - N: 355, Pg: 91-96
Descriptors Llevats de cervesa Most Alcohol Llevats Cervesa

Títol Evolucion de los alcoholes y aldehidos de seis atomos de carbono durante las primeras horas de la vinificacion
Autor GOMEZ, E.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 58-63
Descriptors Vi Alcohol Aldehids Carboni Vinificacio Fermentacio Aroma Compostos CO2 Prefermentacio

Títol Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73
Descriptors Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs

Títol Generation X: evolution of alcohol consumption behaviour and alcohol beverages preferences
Autor HOFFMAN, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Market analysis, Pg: 125-133
Descriptors Generacio X Consum d'alcohol Begudes alcoholiques
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione
Autor DI STEFANO, R.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48
Descriptors Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre
Localització C 3/133

Títol Gli alcoli superiori, il metanolo, l?acetato e il lattato di etile, l?acetaldeide e altri composti minori nei vini pugliesi
Autor TAMBORRA, P.   STEFANO, R. di  
Dades Font Annali dell?Instituto Sperimentale per l?Enologia Asti - 1985 - V: XVI- N: 649, Pg: 501-510
Descriptors Metanol Alcohol Acetat Etil Acetaldehid Vi
Localització C 19/72

Títol Gout et acceptabilite des vins a teneur reduite en alcool
Autor MEILLON, S.   URBANO, C.   SCHLICH, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 52-54
Descriptors Alcohol Vi Osmosi Analisi sensorial

Títol Grapevine (Vitis vinifera L.) alcohol dehydrogenase gene: An important marker of the physiological state during fruit repening
Autor LABAT, E.   CALAS, M.   SARNI-MANCHADO, P.   VERRIES, C.   TESNIERE, C.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 303-310
Descriptors Adh cDNAs Desenvolupament Filogenesi Raim
Localització 634.814 SYM

Títol Hochleistungsflussigchromatographische Bestimmung von organischen Sauren, Zuckern, Glycerin und Alkohol im Wein an einer Kationenaustauschersaule
Autor PFEIFFER, P.   RADLER, F.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 24-27
Descriptors Glicerina Alcohol Cromatografia Vi
Localització C 19/78

Títol Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir
Autor FREDRIC, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75
Descriptors Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters
Localització C 3/124

Títol Impacto ambiental de la industria vinicola (III). Destilerias de alcohol vinicola III
Autor PRODANOV, M. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 67-78
Descriptors Industria vinicola Impacte ambiental Impacte mediambiental

Títol Impacto ambiental del a industria vinicola. Destilerias de alcohol vinico
Autor PRODANOV, M. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 91-102
Descriptors Impacte ambiental Industria vinicola Destil?leria Alcohol vinic

Títol Importance of the structural zinc atom for the stability of yeast alcohol dehydrogenase
Autor MAGONET, E.   HAYEN, P.   DELFORGE, D.   DELAIVE, E.   REMACLE, J.  
Dades Font Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 287 - 1992 - V: - N: , Pg: 361-365
Descriptors Atom Zinc Llevats Alcohol deshidrogenasa Enzims
Localització C 6/41

Títol Influencia de la utilizacion de levaduras seleccionadas y enzimas en el contenido de alcoholes superiores y esteres en vino blanco seco de la variedad Moscatel
Autor ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 271-276
Descriptors Llevats Enzims Alcohol Vi blanc Moscatell
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia del nivel de prensado y del estado de conservacion del bagazo en el contenido en metanol, acetato de etilo, 2-butanol y alcohol alilico de aguardientes de orujo
Autor CORTES, S.M   GIL DE LA PENYA, M.L   FERNANDEZ, E  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 133-138
Descriptors Premsat Metanol Alcohol Pectina Acetat d'etil

Títol Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceracion en la composicion quimica de vinos de Treixadura
Autor FALQUE, E.   FERNANDEZ, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 68-70
Descriptors Acid Alcohol Llevats Maceracio Treixadura

Títol International comparison of units in wine and alcohol measurement Moderate Consumption and the Standard Drink
Autor HOFFMAN, D.   LOCKSHIN,L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi Mesures d'alcohol Consum moderat Alcohol
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Interpretation des resultats d'analyse des vins rapports alcool/extrait, alcool/cendres et extrait/cendres.
Autor MANSO-LEFEVRE, P.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 501, Pg: 2 p.
Descriptors Alcohol Grau alcoholic Vi blanc Graduacio Vi negre Extracte
Localització FV 501

Títol Interpretation des resultats de l'analyse des vins. Rapport alcool/extrait des vins de yougoslavie.
Autor RADOVANOVIC, V.  
Dades Font FV - mar? 1974 - V: - N: 484, Pg: 2 p.
Descriptors Iugoslavia Graduacio Vi blanc Vi negre Grau alcoholic Alcohol
Localització FV 484

Títol L'Estatut de la vinya, del vi i dels alcohols. Modificacio de la llei 25/1970, estatut de la vinya, del vi i els alcohols
Autor PORTABELLA, C.  
Dades Font Catalunya Rural i Agraria ISSN: 1134-2390 - mar? 1996 - V: - N: 21, Pg: 5-6
Descriptors Estatut Modificacio Vinya Vi Alcohol Estatut del vi, vinya i alcohols Llei Legislacio

Títol L'escalfament global de la terra fa creixer la graduacio dels vins
Autor
Dades Font Diari de Tarragona - 24 Abril 2011 - V: - N: , Pg: 19
Descriptors Escalfament global Canvi climatic Graduacio Alcohol Vins Plagues de la vinya Conills
Localització C 24/313

Títol La bebida ?es beneficiosa para la salud?
Autor KLATSKY, A.  
Dades Font Investigacion y Ciencia ISSN: 0210-136X - Abril 2003 - V: - N: , Pg: 54-61
Descriptors Begudes Malalties cardiovasculars Alcohol Vi
Localització C 17/2

Títol La composition des alcools de vin.
Autor NALIMOVA, A.A.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 609, Pg: 2 p.
Descriptors Composicio Alcohol Vi
Localització FV 609

Títol La fabula del vino y el infarto
Autor BERDONCES, J. L.  
Dades Font Integral - gener 1997 - V: - N: 205, Pg: 72
Descriptors Alcohol Resveratrol Salut Vi
Localització C 10/93

Títol Le imprese produttrici di bevande alcoliche. Aspetti economici e finanziari
Autor FROVA, S.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 260-280
Descriptors Industria Alcohol Economia
Localització 663.2 Sim

Títol Le rapport alcool/extrait des vins du sud de la France
Autor
Dades Font FV - octubre 1979 - V: - N: 702, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Fran?a Graduacio Analisi Alcohol Grau alcoholic
Localització FV 702

Títol Ley del estatuto de la vinya, del vino y de los alcoholes. Perspectiva de renovacion
Autor MOSCOSO SANCHEZ, A.  
Dades Font Agricultura. Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 793, Pg: 620-622
Descriptors Estatut del vi, vinya i alcohols Llei Legislacio Alcohol Vi

Títol Maitrise de la teneur en alcool et de l'acidite des vins par de nouveaux micro-organismes: enjeux et perspectives
Autor DEQUIN, S.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 27-29
Descriptors Escalfament global Practiques viticoles Practiques enologiques Alcohol Vi Acidesa Llevats Soca

Títol Maniere de calculer l'alcool en puissance des vins d'apres leur teneur en matieres reductrices
Autor JAULMES, P  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 210, Pg: 2 p.
Descriptors Reduccio Vi dols Most Graduacio Fermentacio Alcohol Grau alcoholic Sucre
Localització FV 210

Títol Matarromera elabora el llamado vino sin alcohol
Autor CORTIJO, V.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 87-89
Descriptors Vi sense alcohol Metodologia Columna de cons rotatoris

Títol Mercado y Salud: El vino se defiende
Autor DUENYAS, L. M.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 19
Descriptors Salut Mercat Vi Organitzacio mundial de la salut Alcohol Consum

Títol Methode rapide de dosage de l'alcool, des sucres et de l'anhydride sulfureux total (par distillation) dans les vins et les jus de fruits.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 445, Pg: 10 p.
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Determinacio Graduacio Suc de fruita Alcohol Grau alcoholic
Localització FV 445

Títol Molecular characterization and expression analysis of alcohol deshydrogenase genes in berries of Vitis Vinifera L.
Autor TESNIERE, C.   LABAT, E.   CALAS, M.   VERRIES, C.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 241-246
Descriptors Alcohol dehidrogenasa Expressio Raim
Localització 634.804 INT

Títol Nota. Diferenciacion de vinos tintos varietales de la Comunidad Valenciana a partir del contenido de alcoholes y polioles
Autor ALIEXANDRE, J.L.   LIZAMA, V.   ALAVREZ, I.   GARCIA, M.J.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - 2000 - V: - N: 1, Pg: 39-45
Descriptors Vi Alcohol Analisi discriminant Diferenciacio

Títol Polialcoholes y azucares en vinos con distinto grado de prensada.
Autor GOMEZ, M. C.   HERNANDEZ, L.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - juny 1987 - V: - N: 183, Pg: 109-111
Descriptors Vi blanc Tierra de Barros Valdepenyas Valdepe?as Sucre Composicio Alcohol Polialcohol
Localització C 4/39

Títol Pongame una copa de vino 'light'. Ribera del Duero y Jumilla sacan al mercao un blanco y un tinto de calidad y baja graduacion alcoholica
Autor ALCALA, C.  
Dades Font Pais, El - Marzo 2008 - V: - N: , Pg: 60
Descriptors Vi blanc Vi negre Caracteritzacio del vi Elaboravio de vi Vi Graduacio alcoholica Graduacio Alcohol Ribera del Duero Jumilla
Localització C 24/92

Títol Potential artefacts from using porons polymers for collecting aroma components
Autor WILLIAMS, A. A.   LEWIS, M. J.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 1017-1026
Descriptors Aroma Components volatils Vi Analisi Polimers Polimeritzacio Hidrocarbons poliaromatics Alcohol Fenols
Localització C 3/115

Títol Preparation de l'echantillon d'alcool pour l'analyse R.M.N.
Autor ASTEGIANO, V.  
Dades Font FV - mar? 1988 - V: - N: 822, Pg: 3 p.
Descriptors Alcohol Grau alcoholic Graduacio Destil.lacio Analisi Determinacio Vi
Localització FV 822

Títol Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase
Autor MILLAN, C.   ORTEGA, J. M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112
Descriptors Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol
Localització C 4/88

Títol Productos sin alcohol, nuevos sabores, la apuesta por el packaging o segmentos saludables, algunas de las tendencias que protagonizan el sector de bebidas
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 54-77
Descriptors Begudes analcoholiques Tendencies de consum

Títol Quantitative simultaneous gas chromatographic determination of specific higher alcohols and esters in wine
Autor SNYMAN, J.P.  
Dades Font Vitis - 1977 - V: - N: 16, Pg: 295-299
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Alcohol Esters Vi
Localització C 19/7

Títol Rapport Alcool/extrait et composes phenoliques de vins blancs et rouges issus de raisins et de mout ayant resu des traitements differents.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 553, Pg: 4 p.
Descriptors Compostos fenolics Vi blanc Vi negre Raim Most Extracte Alcohol
Localització FV 553

Títol Rapport alcool/extrait dans les vins Algeriens
Autor L'INSTITUT DE LA VIGNE ET DU VIN , Alger.  
Dades Font FV - mar? 1978 - V: - N: 658, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Algeria Alcohol Acidesa Glicerol Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Extracte sec Extracte reduit
Localització FV 658

Títol Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee
Autor OGORODNIK, S. T.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p.
Descriptors Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol
Localització FV 611

Títol Rapport alcool/extrait de vins importes de France et de vins authentiques autrichiens.
Autor SCHNEYDER, J.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 578, Pg: 7 p.
Descriptors Austria Vi blanc Vi negre Fran?a Exportacio Importacio Grau alcoholic Graduacio Alcohol
Localització FV 578

Títol Rapport alcool/extrait des vins Portigais.
Autor TEIXEIRA, A. M.   FONSECA, M. T.   GUEIFAO, M. T.  
Dades Font FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols
Localització FV 649

Títol Rapport alcool/extrait des vins edulcores (Q) du Portugal.
Autor MANSO-LEFEVRE, P.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 554, Pg: 1 p.
Descriptors Alcohol Vi Edulcorant Portugal Sucre
Localització FV 554

Títol Rapport alcool/extrait des vins hongrois (Recolte 1974)
Autor
Dades Font FV - mar? 1976 - V: - N: 589, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Hongria Alcohol Graduacio Grau alcoholic Glicerol Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Constituents
Localització FV 589

Títol Rapport alcool/extrait, alcool cendres, extrait/cendres, extrait/ cendres des vins blancs de Tchecoslovaquie.
Autor MINARIK, E.   NAVARA, A.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 504, Pg: 3 p.
Descriptors Grau alcoholic Alcohol Graduacio Txecoslovaquia Vi blanc Acidesa Sucre
Localització FV 504

Títol Rapports Alcool/Extrait des vins d'Union Sovietique.
Autor OGORODNIK, S. T.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 570, Pg: 1 p.
Descriptors Crimea Vi de taula Graduacio Porto Jerez Sherry Xeres Constituents Composicio Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques
Localització FV 570

Títol Rapports alcool/extrait, alcool-cendres, extrait-cendres des vins d'Hongrie
Autor VIDOR, G.  
Dades Font FV - mar? 1974 - V: - N: 485, Pg: 16 p.
Descriptors Grau alcoholic Alcohol Vi Graduacio Hongria Sucre Extracte
Localització FV 485

Títol Rapports alcool/extrait, alcool/cendres et extrait/cendres de vins d'Afrique du Sud.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 495, Pg: 1 p.
Descriptors Alcohol Graduacio Grau alcoholic Sud Africa Africa del sud Vi Extracte
Localització FV 495

Títol Research note higher-alcohol contents in New York wines
Autor LEE, C.Y.   COOLEY, H.J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 244-246
Descriptors Alcohol Vi Nova York
Localització C 3/63

Títol Revisio bibliografica dels llevats geneticament modificats per reduir l?alcohol en vins
Autor CORDERO, R.  
Dades Font ACE revista d?enologia ISSN: 0212-842X - 3 trimestre 2007 - V: - N: 80, Pg: 12-15
Descriptors Vi Llevats Variacio genetica Enginyeria genetica Reduccio Graduacio alcoholica

Títol Roles of sugar alcohols in Osmotic Stress Adaptation. Replacement of glycerol by mannitol and sorbitol in Yeast
Autor SHEN, BO   HOFMANN, STEFAN   JENSEN, RICHARD G.   BOHNERT, HANS  
Dades Font Plant Physiology - September 1999 - V: - N: 121, Pg: 45-52
Descriptors Sucre Alcohol Glicerol Mannitol Sorbitol Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/110

Títol Saccharomyces cerevisia no marca diferencias en el grado alcoholico
Autor PALACIOS, A.   AUGUSTIN, C.   SOTO, F.   ET AL.  
Dades Font La semana vitivinicola. Evista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2007 - V: - N: 3177, Pg: 2070-2075
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Alcohol Metabolisme Fermentacio

Títol Seleccion de levaduras para elaboracion de espumosos con bajo contenido en alcohol
Autor NOVELLA, M. A.   ORTIZ, R. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 60-63
Descriptors Vi escumos Elaboracio Llevats Grau alcoholic Graduacio Boval

Títol Significance of copper in alcohol production with fermentation of raisin extracts by the cell recycle process
Autor DRAINAS, C.   KOUTINAS, A. A.   AKRIDA, K.  
Dades Font Journal of Food Science VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1588-1590
Descriptors Coure Alcohol Produccio Fermentacio Most Glucosa Etanol Llevats Sucre Saccharomyces cerevisiae Raim Varietats Trechumena Psila Reciclatge
Localització C 4/99

Títol Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine
Autor ROSANNE, W. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363
Descriptors Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen
Localització C 3/130

Títol Studies on levels of isozymes of alcohol dehydrogenase during growth and sporulation of Saccharomyces Cerevisiae
Autor ELTAYEB, Y.   BERRY, D.R.  
Dades Font Transactions of the British Mycological Society - octubre 1982 - V: - N: 2, Pg: 247-251
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Isoenzims Alcohol deshidrogenasa
Localització C 9/34

Títol Sur les rapports alcool-extrait, alcool cendres extrait-cendres dans les vins Hongrois.
Autor ASVANY, A.  
Dades Font FV - febrer 1974 - V: - N: 483, Pg: 18 p.
Descriptors Hongria Alcohol Grau alcoholic Vi Graduacio Extracte Acidesa
Localització FV 483

Títol Sur les rapports alcool/extrait, alcool/cendres et extrait/cendres des vins d'Allemagne.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 510, Pg: 17 p.
Descriptors Alcohol Graduacio Grau alcoholic Vi Alemanya Extracte Cendres Alemania
Localització FV 510

Títol Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol
Autor MADRILLEY, C.   JIMENEZ, T.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97
Descriptors Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats

Títol Table de correspondance entre les graduations arbitraires du refractometre differentiel O.P.L 2312. Les indices de refraction a 20QC et les degres alcooliques a 15QC et a 20QC des melanges hydroalcooliques purs et des distillats.
Autor
Dades Font FV - - V: - N: 427. Complement., Pg: 5 p.
Descriptors Refractometria Graduacio Grau alcoholic Alcohol Determinacio
Localització FV 427. Complement

Títol Table des indices de refraction des melanges hydroalcooliques de degre alcoolique exprime a 20 QC d'apres la table alcoometrique internationale OIV en fonction de la temperature (10QC-30QC).
Autor BRUN, S.   JAULMES, P.   DUBOIS, M.J  
Dades Font FV - octubre 1972 - V: - N: 427, Pg: 5 p.
Descriptors Grau alcoholic Graduacio Refractometria Vi Alcohol
Localització FV 427

Títol Teneur en cobalt des mouts et des vins du midi de la France
Autor CABANIS, M. T.   CABANIS, J. C.   BRUN, S.  
Dades Font Travaux de la Societe de Pharmacie de Montpellier VOL 40 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 15-22
Descriptors Most Vi Cobalt Salut Toxicitat Dosificacio Dosatge Alcohol Control de qualitat Analisi
Localització C 3/136

Títol Teneur en methanol de l'alcool rectifie alimentaire.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 615, Pg: 3 p.
Descriptors Metanol Rectificacio Vi Begudes alcoholiques Dosificacio Dosatge Determinacio Alcohol
Localització FV 615

Títol Teneur en methanol des vins, alcools et spiritueux.
Autor FERNANDEZ, J.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 355, Pg: 6 p.
Descriptors Metanol Vi Begudes alcoholiques Alcohol Vi escumos
Localització FV 355

Títol Teneur en methanol, esters totaux, aldehydes totaux et acidite titrable dans l'alcool alimentaire rectifie de vin.
Autor ZEEMAN, W.   PLESSIS, C.S. du  
Dades Font FV - novembre 1976 - V: - N: 619, Pg: 7 p.
Descriptors Metanol Esters Aldehids Acidesa Alcohol Rectificacio Vi Dosificacio Dosatge
Localització FV 619

Títol Teneur en plomb de plusieurs vins Sud-africains.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 498, Pg: 1 p.
Descriptors Sud Africa Africa del sud Plom Vi blanc Vi negre Vi sec Graduacio Vi escumos Sucre Alcohol Grau alcoholic
Localització FV 498

Títol Teneurs en acide tartrique et potassium. Indice de tartre des vins du midi mediterraneen de la France
Autor NEGRE, E.   CORDONNIER, R  
Dades Font FV - - V: - N: 240, Pg: 8 p.
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Potassi Tartrat Graduacio Vi Determinacio Fran?a Fotometria Grau alcoholic Alcohol
Localització FV 240

Títol Teneurs en divers composants admises en Suisse dans les eaux-de-vie et les alcools.
Autor RENTSCHLER, H.  
Dades Font FV - desembre 1974 - V: - N: 523, Pg: 1 p.
Descriptors Suissa Vi Begudes alcoholiques Alcohol Licor Rom Whisky Vodka
Localització FV 523

Títol Teneurs en sulfates de divers types de vins grecs autres que les vins secs.
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 491, Pg: 7 p.
Descriptors Sulfat Sofre Vi licoros Vi escumos Vi dol? Grecia Sucre Graduacio Grau alcoholic Acidesa pH Alcohol
Localització FV 491

Títol The rapid and accurate determination of alcohol, total SO2 and total sugar contents in wines
Autor DU PLESSIS, C. S  
Dades Font Vori leaflet series - 1976 - V: - N: 33, Pg:
Descriptors Vi Alcohol Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Analisi

Títol The role of health research and the responsible communication of such research in developing polices and strategies to target alcohol abuse
Autor SUTTON, I  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Responsible communication of wine and health information, Pg: 342-353
Descriptors Consum d'alcohol Salut Politica preventiva
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Tolerancia al alcohol en las levaduras de vino
Autor GIUDICI, P.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 57-60
Descriptors Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Alcohol

Títol Uber den Zusammenhang zwischen Botrytisbefall von Trauben und den Glycerin-sowie Glucons§uregehalt von Wein
Autor HOLBACH, B.   WOLLER, R.  
Dades Font Die Wein Wissenschaft ISSN: 0375-8818 VOL 31 - 1976 - V: - N: 3, Pg: 202-214
Descriptors Botrytis cinerea Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya Glicerol Vi Composicio Analisi Acid gluconic Alcohol Botritis
Localització C 5/40

Títol Utilisation d'une nouvelle methode de densimetrie pour la determination de la densite des vins et de leur teneur en alcool.
Autor SCHNEYDER, Joseph  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 546, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Graduacio Alcohol Grau alcoholic Densitat
Localització FV 546

Títol Valeur du rapport alcool/extrait de quelques vins d'Algerie.
Autor KRASTANOVA   GARABEDIAN, M.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 577, Pg: 9 p.
Descriptors Algeria Graduacio Vi Grau alcoholic Alcohol
Localització FV 577

Títol Valeur du rapport alcool/extrait des vins de Moldavie (U.R.R.S.)
Autor OGORODNIK, S. T.   SEREBRIANSKAYA, G. V.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 674, Pg: 2 p.
Descriptors Extracte Alcohol Vi blanc Vi negre Glicerol Acid lactic Acid malic Moldavia
Localització FV 674

Títol Valeur du rapport alcool/extrait des vins du midi de la Frace.
Autor DURAND, T.   CABANIS, J.C.  
Dades Font FV - novembre 1974 - V: - N: 522, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Fran?a Alcohol
Localització FV 522

Títol Valeur du rapport alcool/extrait des vins du midi de la France.
Autor PORTAL, M.E.  
Dades Font FV - febrer 1974 - V: - N: 476, Pg: 8 p.
Descriptors Extracte Vi Alcohol Graduacio Grau alcoholic Fran?a Permanganat Densitat
Localització FV 476

Títol Valeur du rapport alcool/extrait non reducteur alcool/cendres extrait non reducteur /cendres dans certains vins de l'Algerie.
Autor NIKOVA, Z.   CERCHALI   RABHI, L.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 508, Pg: 4 p.
Descriptors Vi sec Grau alcoholic Extracte Graduacio Algeria Cendres Alcohol Sucre
Localització FV 508

Títol Valeurs limites et moyennes des rapports alcool/extrait, alcool/cendres, extrait/cendres de quelques vins italiens.
Autor STELLA, C.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 516, Pg: 6 p.
Descriptors Alcohol Grau alcoholic Cendres Extracte Graduacio Vi Italia
Localització FV 516

Títol Vers une chute du taux d'alcool de nos vins?
Autor RAISIN, V.  
Dades Font Revue du Vin de France, La ISSN: 1634-7625 - Mars 2007 - V: - N: 509, Pg: 28-35
Descriptors Vi Fran?a Vi de Fran?a Propietats Perfil volatil Alcohol Alcoholimetria Index quimics

Títol Vin, sante et alcool. Feu sur les arguments
Autor TASTE, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 14-17 (Reportages)
Descriptors Vi Salut Alcohol

Títol Vino lleva mal el calentamiento, El
Autor SAHUQUILLO, M. R.  
Dades Font Pais, El - Febrero 2008 - V: - N: , Pg: 39
Descriptors Vi Produccio de vi Clima Canvi climatic Clima arid Clima sec Alcohol Acidesa del most Acidesa
Localització C 24/79

Títol Vino sin alcohol y vino ligero
Autor GUTIERREZ, R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 83
Descriptors Vi lleuger Vi desalcoholitzat

Títol Vino sin miedo a los Mossos
Autor BASELGA, J.M.  
Dades Font Diari de Tarragona - maig 2008 - V: - N: , Pg: 1 pp (Contraportada)
Descriptors Vi Vi catala Produccio de vi Natureo Bodegas Torres Alcohol Productes sense alcohol Desalcoholitzacio
Localització C24/121

Títol Vino y corazon
Autor RAYO LLERENA, I.   MARIN HUERTA, E.  
Dades Font Revista Espa?ola de Cardiologia ISSN: 0300-8932 - Junio 1998 - V: 51- N: 6, Pg: 435-449
Descriptors Vi Alcohol Malalties coronaries Mortalitat cardiovascular Arteriosclerosi Salut
Localització C 16/30

Títol Vinos 'sin' ya se descorchan, Los
Autor DOMINGUEZ, M.  
Dades Font Economista, El - Diciembre 2008 - V: - N: , Pg: 33
Descriptors Vi Light Alcohol Espanya Dades de producci? Consum
Localització C 24/173

Títol Vinos sin alcohol: capacidad antioxidante y contribucion a la ingesta de antioxidantes de la dieta
Autor SAURA CALIXTO, F.   ZURITA, J.   DIAZ-RUBIO, M.E.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 93-97
Descriptors Vi desalcoholitzat Antioxidant Nutricio Capacitat antioxidant

Títol Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction
Autor CAPELLA, P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218
Descriptors Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/135

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140

Títol Wine and human nutrition
Autor McDONALD, Janet T.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 115-117
Descriptors Vi Nutricio Vitamina Mineral Analisi Alcohol Composicio Salut Toxicitat

Títol celler La Vinyeta i Inoxpa fan una prova per obtenir vi amb menys alcohol, El
Autor BOSH, I.  
Dades Font Punt, El - Maig 2008 - V: - N: , Pg: 28
Descriptors Cellers Vi experimental Elaboracio de vi Desalcoholitzacio Alcohol Vi desalcoholitzat
Localització C 24/134

Títol pH and trace-elements content in raisin exract industrial-scale alcoholic fermentation
Autor AKRIDA, K.   DEMERTZIS, P. G.   KOUTINAS, A. A.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering - maig 1988 - V: - N: , Pg: 666-669
Descriptors pH Raim Grecia Vinificacio Fermentacio alcoholica Coure Vi Constituents Metall Sucre Alcohol Llevats
Localització C 5/67