Registres trobats: 6
Títol | El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22 |
Descriptors | Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava |
Títol | Enzymes en oenologie, Les. 1er volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rose |
Autor | CAYLA, L. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2009 - V: - N: 234, Pg: 2-9 |
Descriptors | Preparat enzimatic Activitat enzimatica Vinificacio en rosat Premsat Extraccio del color Clarificacio Aroma Vi |
Títol | Estudi del premsat pneumatic en el proces general de vinificacio. Vinificacio: estada en practiques a la cooperativa de Vila-Rodona. |
Autor | FERRE, M. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Vila-rodona Analisi sensorial Vi Celler |
Localització | (043) FERRE MALLOFRE |
Títol | Influencia del nivel de prensado y del estado de conservacion del bagazo en el contenido en metanol, acetato de etilo, 2-butanol y alcohol alilico de aguardientes de orujo |
Autor | CORTES, S.M GIL DE LA PENYA, M.L FERNANDEZ, E |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 133-138 |
Descriptors | Premsat Metanol Alcohol Pectina Acetat d'etil |
Títol | Roles des enzymes au pressurage et en phase prefermentaire |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 29-33 |
Descriptors | Premsat Premsatge Enzims Catalisi enzimatica |
Títol | Tecnicas de prensado y automatizacion de los ciclos de las prensas |
Autor | GRENIER,P |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - abril 2001 - V: - N: 2852, Pg: 1049-1054 |
Descriptors | Premsat Automatitzacio Enologia |