Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CANAL-LLAUBERES, R.M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas.
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37
Descriptors Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica

Títol Glucananses en oenologie, un point sur les connaisances, Les
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 39-41
Descriptors Vi Enzims Propietats quimiques Propietats fisiques Clarificacio de vi Filtracio Caracteristiques organoleptiques

Títol Roles des enzymes au pressurage et en phase prefermentaire
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 29-33
Descriptors Premsat Premsatge Enzims Catalisi enzimatica

Títol Temperature et mise en oeuvre des enzymes. Un parametre cle de leur efficacite
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 35-36
Descriptors Temperatura Enzims Activitat enzimatica Catalisi enzimatica

Títol Utilisation de preparations enzymatiques pour la clarification des vins. Aspects economiques et qualitatifs
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 10-12
Descriptors Clarificacio Aspectes economics Filtracio Col?loides Accio enzimatica Enzims