Registres trobats: 99
Títol | Agent de collage des mouts et des vins |
Autor | ITURMENDI, N. MOINE, V. RENOUF, V. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 25-28 |
Descriptors | Elaboracio de vi Patata Extracte Proteines vegetals Termovinificacio Clarificacio Colament |
Títol | Clarificacion de vinagres mediante filtracion tangencial |
Autor | LOPEZ, F. TESFAYE, W. GUELL, C. GARCIA PARRILLA, M.C. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 66-68 |
Descriptors | Clarificacio Vinagre Filtracio tangencial |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Clarificacion de vinos tintos: Efectos sobre el color y los contenidos polifenolico y metalico |
Autor | GONZALEZ, V. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 375-387 |
Descriptors | Clarificacio Color Compostos polifenolics Compostos metal?lics Vi negre |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Clarificacion del vino con la microfiltracion crossflow (MFC) |
Autor | DIETER SAIER, H. LYKO, M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 69-71 |
Descriptors | Clarificacio Microfiltracio tangencial Crossflow Vi |
Títol | Clarificantes enologicos de origen vegetal |
Autor | BONI, G. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4489-4494 |
Descriptors | Clarificant enologic Proteines vegetals Gelatina animal Clarificacio Most Vi Polifenols Analisi sensorial |
Títol | Clarification of glucose syrups using mineral membranes |
Autor | AMAR-REKIK, R.B. BEJAR, S. ELLOUZ, R. |
Dades Font | International Sugar Journal ISSN: 0020-8841 VOL 96 - 1994 - V: - N: 1151, Pg: 434-436; 467-471 |
Descriptors | Clarificacio Glucosa Membrana |
Localització | C 13/109 |
Títol | Coadiuvanti enologici: Bentonite |
Autor | MANFREDINI, M. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 16 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 43-46 |
Descriptors | Coadjuvant Bentonita Clarificacio Vinificacio Elaboracio de vi |
Localització | C 10/16 |
Títol | Collage remplacer les gelatines animales. Mettez du ble dans votre vin. |
Autor | CARON, S. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juin 2000 - V: - N: 253, Pg: 50-51 |
Descriptors | Clarificacio Vi Gelatina animal Color Proteines |
Títol | Comparacion de la accion clarificante entre las proteinas vegetales frente a las proteinas de origen animal |
Autor | MOLINA UBEDA, R. MINGOT MARCILLA, J. GARCIA-MU?OZ, M?.P. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 34-43 |
Descriptors | Clarificacio Proteines vegetals Proteines d'origen animal Enologia Vinificacio |
Títol | Composicion y filtrabilidad. Incidencia de diferentes clarificantes enologicos en el vino |
Autor | CASTRO, J. .J. de ROVIRA, J. M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - juliol-agost 1994 - V: - N: 7-8, Pg: 48-53 |
Descriptors | Vi Clarificant Filtracio Penedes DO Limpidesa Clarificacio Catio Ferro Coure Magnesi Potassi Sodi Ferro Calci Terbolesa Analisi sensorial |
Títol | Composition and sensory qualites prepared from white grapes by fermentation with and without grape solids |
Autor | SINGLETON, V. L... [et al.] |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 62-69 |
Descriptors | Vi Qualitat Aroma Analisi sensorial Most Clarificacio Compostos fenolics Vi blanc Astringencia Amargor Analisi |
Localització | C 1/54 |
Títol | Crianza y envejecimiento a pH alto |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | VII Cursos de la Rioja 92 - 1992 - V: - N: , Pg: 23-49 |
Descriptors | Crian?a Envelliment pH Vi Vinificacio Clarificacio Tast |
Localització | 663.258.42 Cur |
Títol | Cross-flow filtration of biological fluids on inorganic membranes: a first state of the art |
Autor | BENNASAR, M. GUIZARD, C. RIOS, G.M. TARODO DE LA FUENTE, B |
Dades Font | Developments in food presentation ISSN: 1-85166-259-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 131-175 |
Descriptors | Membrana Filtracio Produccio Composicio Vi Industria alimentaria Clarificacio Estabilitzacio |
Localització | C 6/28 |
Títol | Deep-bed filtration of wine : II Modelling and optimisation of filtration rate |
Autor | MALGARINI, G. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 VOL 3 - - V: - N: 2, Pg: 137-148 |
Descriptors | Vi Filtracio Ultrafiltracio Clarificacio |
Localització | C 2/67 |
Títol | Des enzymes pour extraire ou clarifier |
Autor | GABILLOT, P. MAILLIER, P. ROLAND, J.M. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 50-51 |
Descriptors | Vi rosat Vi blanc Enzims Clarificacio |
Títol | Developpment de methodes ELISA pour detecter la presence de proteines de lait et d'oeuf dans le vin soumis a la clarification |
Autor | RESTANI, P. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 31-33 |
Descriptors | Proteines Clarificacio Vi Al.lergies alimentaries Caseinats Etiquetatge Test Elisa |
Títol | Efecto de diferentes clarificantes enologicos sobre el color y la fraccion de polifenoles en vinos Airen y Cencibel |
Autor | SANCHEZ-PALOMO, E. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 44-49 |
Descriptors | Clarificant enologic Color Polifenols Airen Cencibel Filtracio Clarificacio |
Títol | Efecto de la adicion de taninos a vinos tintos de Monastrell previa a la clarificacion, sobre los parametros de color y polifenoles |
Autor | TORAL, G. ARTES, F. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 96, Pg: 4-8 |
Descriptors | Clarificacio Monastrell Polifenols Tanins Vi negre |
Títol | Efecto de la clarificacion sobre la constitucion de los vinos tintos |
Autor | |
Dades Font | Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 44-49 |
Descriptors | Clarificacio Composicio Vi negre Graduacio Monastrell Alacant DO Bentonita Albumina analisi Densitat Grau alcoholic Vi testimoni Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Acidesa Cendres |
Localització | C 4/44 |
Títol | Effect of fining treatments on the aromatic potential of white wines from Muscat Ottonel and Gewirztraminer cultivars |
Autor | CABAROGLU, T. RAZUNGLES, A. BAUMES, R. GUNATA, Z. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 2003 - V: 23- N: 3, Pg: 411-424 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Compostos volatils Potencial aromatic Clarificacio Glicosids Gewurztraminer |
Títol | Effect of prefermentative must clarification treatments on free and bound volatile compounds of white wine obtained from non-aromatic grapes |
Autor | MOIO, L. UGLIANO, M. PESSINA, R. GENOVESE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Most Prefermentacio Clarificacio Tractament Compostos volatils Raim no aromatic |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effects of insoluble solids added to clarified musts on fermentation rate, wine composition, and wine quality |
Autor | GROAT, M. OUTH, C. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 2, Pg: 112-118 |
Descriptors | Vi Fermentacio Clarificacio Most |
Localització | C 9/28 |
Títol | Efficaces, surtout en clarification |
Autor | GUERIN, L. |
Dades Font | Viti: de la vigne aun vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2007 - V: - N: 327, Pg: 41-43 |
Descriptors | Enzims Enzims pectolitics Vi Clarificacio |
Títol | En blanc, valoriser les bourbes |
Autor | SERRANO, M. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 54-56 |
Descriptors | Filtracio Clarificacio Vi blanc |
Títol | Enzymes en oenologie, Les. 1er volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rose |
Autor | CAYLA, L. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Fevrier-Mars 2009 - V: - N: 234, Pg: 2-9 |
Descriptors | Preparat enzimatic Activitat enzimatica Vinificacio en rosat Premsat Extraccio del color Clarificacio Aroma Vi |
Títol | Estimation of soluble protein concentration of white wines using coomassie brilliant blue G. 250 |
Autor | SPAYD, S. E. POWERS, R. MURPHEY, J. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 189-193 |
Descriptors | Proteines Vi blanc Fenols Clarificacio Color Colorants |
Localització | C 2/79 |
Títol | Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs |
Autor | MINGUEZ, S. GONZALO, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14 |
Descriptors | Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC |
Títol | Estudio comparativo del tratamiento de clarificacion de vinos blancos |
Autor | BONILLA, F. ORTEGA, A.F. LOPEZ TOLEDANO, A. MAYEN, M. MERIDA, J. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 295-306 |
Descriptors | Clarificacio Vi blanc Tractament |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estudio de diferentes tratamientos de clarificacion en la composicion quimica y sensorial de mostos Moscatel |
Autor | SANCHEZ-PALOMO, E. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 60-64 |
Descriptors | Clarificacio Composicio quimica Most Moscatell |
Títol | Estudio de la fase de floculacion en el proceso de clarificacion por encolado de vino tinto |
Autor | ITURMENDI, N. BELOKI, G. MARIN, R. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 402-404 |
Descriptors | Vi negre Clarificacio Floculacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio del color y composicion de flavanos en el tratamiento de clarificacions de vinos blancos mediante el uso de levaduras |
Autor | BONILLA, F. ORTEGA, A.F. LOPEZ TOLEDANO, A. MAYEN M. MERIDA, J. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 427-436 |
Descriptors | Color Composicio Flavans Clarificacio Vi blanc Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estudio preliminar de clarificacion de vinos blancos con levaduras en continuo |
Autor | LOPEZ TOLEDANO, A. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 267-276 |
Descriptors | Vi fino Clarificacio Llevats en continu Polifenols Vi blanc |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Etude de l'incidence de differents auxiliaires technologiques sur le profil des vins roses |
Autor | MORGE, C. GUILLOUMY, D. MASSON, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 31-34 |
Descriptors | Vi rosat Vinificacio en rosat 2003 Assaig Clarificacio Llevats Color Aroma 2005 |
Títol | Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia |
Autor | PUIG, M. I...[et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65 |
Descriptors | Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol |
Títol | Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. HOUTMAN, A. C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre |
Localització | C 3/149 |
Títol | Fenomenos coloidales en los vinos blancos |
Autor | ALEIXANDRE, J.L. VELEZ, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 38-45 |
Descriptors | Vi blanc Most Clarificacio Proteines Col.loide |
Títol | Filtre presse: la vendange mieux valorisee |
Autor | PAETZOLD, Michael |
Dades Font | VITI: Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1991 - V: - N: 151, Pg: 84-86 |
Descriptors | Vi Vinificacio Filtracio Clarificacio |
Títol | Flotacion : Clarificacion en continuo del mosto de uva |
Autor | LOVISETTO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 78-86 |
Descriptors | Flotacio Clarificacio Most Clarificant Coadjuvant Polifenols |
Títol | Flottation: premieres implantations |
Autor | HUGOU, L. |
Dades Font | Viti: De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1993 - V: - N: 177, Pg: 32-33 |
Descriptors | Most Filtracio Aclarida Flotacio Clarificacio |
Títol | Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia |
Autor | PUENTE, V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629 |
Descriptors | Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines |
Títol | Granncel : troubler les mouts pour faciliter la fermentation |
Autor | DARRIET, P. LAVIGNE, V. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1991 - V: - N: 155, Pg: 70-71 |
Descriptors | Vi blanc sec Clarificacio Most Fermentacio Desfangament |
Títol | Impact de l'environnement fermentaire sur les aptitudes d'une levure revelatrice de thiols fruites. Roles de la temperature, de la clarification et de la nutrition |
Autor | PILLET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 37-42 |
Descriptors | Fermentacio Llevats Temperatura Clarificacio Nutricio Tiols |
Títol | Incidencia de diferentes clarificantes enologicos, en los compuestos fenolicos |
Autor | CASTRO, J. J. de ROVIRA, J. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 55-64 |
Descriptors | Vi Color Clarificant Clarificacio Penedes DO Analisi Polifenols Filtracio Antocians Espectrofotometria Catequines |
Títol | Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras |
Autor | BERTRAND, A. MIELE, A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297 |
Descriptors | Clarificacio Most de raim Acids grassos |
Localització | C 12/122 |
Títol | Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie |
Autor | MARLY-BRUGEROLLE, C. SARRE, C. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48 |
Descriptors | Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters |
Localització | C 4/19 |
Títol | Influence of skin contact and enzyme clarification on the polysaccharide composition of two monovarietal Bairrada white wines |
Autor | COIMBRA, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 229-236 |
Descriptors | Clarificacio Enzims Polisacarids Vi blanc Monovarietals |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia de la clarificacion con bentonita sobre ciertos metales pesados en el vino |
Autor | MOLINA, R. MINGOT, J. GINER, N. REVENGA, E. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 39-47 |
Descriptors | Bentonita Clarificacio Vi Metall |
Títol | Influencia de la clarificacion de mostos de vendimias blancas sobre la fermentacion alcoholica |
Autor | LARUE, F. FROUDIERE, I. |
Dades Font | IV Cursos de la Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 27-41 |
Descriptors | Clarificacio Most Raim blanc Fermentacio alcoholica Vi blanc Vinificacio |
Localització | 663.252.4 Fer |
Títol | Influencia de la filtracion a vacio en el contenido de cationes de un mosto de la variedad Viura y en su evolucion durante la fermentacion y conservacion del vino |
Autor | ZUFIA LOPEZ, L. GARCIA SOTRO, A. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 311-317 |
Descriptors | Vi Most Viura Viura Clarificacio Filtracio Cations |
Títol | Influencia de la ultrafiltracio tangencial en l'estabilitzacio tartrica dels vins |
Autor | CANTOS, A. MINGUEZ, S. BARTRA, E. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 9-12 |
Descriptors | Ultrafiltracio Ultrafiltracio tangencial Clarificacio Col.loide Vi blanc Estabilitzacio |
Títol | Influencia del aclareo en vinos procedentes de las variedades Tempranillo y Syrah |
Autor | GIL MU?OZ, R. GARCIA PERALTA, S. FERNANDEZ FERNANDEZ, J.L. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciancias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 474-476 |
Descriptors | Tempranillo Syrah Clarificacio Vi |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia del desfangado en la calidad del vino. Evolucion de la fermentacion alcoholica. |
Autor | LOPEZ, R. SANTAMARIA, M. P. GUTIERREZ, A. R. INYIGUEZ CRESPO, M. GONYI, M |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 50-56 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Vi Desfangament Qualitat Most Clarificacio |
Títol | Influencia del tipus de clarificacio del vi base i dels coadjuvants de tiratge sobre la qualitat de l'escuma dels vins efervescents |
Autor | VANRELL, G. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 10-14 |
Descriptors | Escuma Qualitat Coadjuvant Vi base Vi escumos |
Títol | Innovacion en los procesos de clarificacion y fermentacion de los mostos de uva. |
Autor | GIACOMINI, P. OSTINELLI, A. MARCHI, A. de ROVIRA, J. BURGUERA, J. L. SANCHO, M. ANDREU, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 40-55 |
Descriptors | Vi Most Clarificacio Fermentacio Llevats Desfangament Composicio Flotacio Enzims Analisi Maceracio Temperatura |
Títol | Isolation and characterization of soluble proteins in grapes, grape juice, and wine |
Autor | JUINN-CHIN H. HEATHERBELL, D. A |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 6-10 |
Descriptors | Proteines Vi Raim Suc de raim Fenols Clarificacio |
Localització | C 2/80 |
Títol | La Calidad de los vinos en las practicas enologicas post-vendimia |
Autor | GIACONINI, E. GIACOMINI, P. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 69-75 |
Descriptors | Vi Qualitat Vinificacio Clarificacio Clarificant Estabilitzacio Filtracio Coadjuvant Conservacio |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La Flotacion en los procesos de clarificacion y limpidez de los mostos de uva. Primeras experiencias de aplicacion |
Autor | FERRARINI, R. ZIRONI, R. BUIATTI, S. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 4, Pg: 54-57 |
Descriptors | Vi Clarificacio Desfangament Clarificant Refrigeracio Filtracio Most Neteja Coadjuvant Flotacio |
Títol | La Flotacion, une nouvelle technique de debourbage des mouts? |
Autor | GAILLARD, M |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 55-56 |
Descriptors | Flotacio Most Vinificacio Clarificacio Desfangament |
Títol | La clarificacion de los vinos. Caracterizacion de los clarificantes. Nuevas aproximaciones. |
Autor | LAMADON, F. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2721, Pg: 3502-3507 |
Descriptors | Clarificacio Vi Clarificant |
Localització | C 10/42 |
Títol | La clarification des vins en bouteilles en methode champenoise. Utilisation des adjuvants de remuage |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 85-88 |
Descriptors | Clarificacio Vi embotellat Metode xampanyes Adjuvant Remoguda |
Títol | La filtration ameliore-t-elle les vins? |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 43-48 |
Descriptors | Filtracio Filtracio per plaques Vi Vi blanc Clarificacio Microfiltracio tangencial |
Títol | La flotacion, alternativa en la clarificacion de mostos |
Autor | LAGUNA, B. |
Dades Font | - mar? 1993 - V: - N: , Pg: [9] p. |
Descriptors | Most Clarificacio Flotacio Desfangament Vi Vinificacio Filtracio Equipament |
Localització | C 4/31 |
Títol | La prevencion de la oxidacion por polifenoles en el vino mediante el uso de Polycar Ultra K-100, nuevo producto a base de polivinilpolipirrolidona (PVPP) |
Autor | GOPAL, CHANDRA REHMANJI, MUSTAFA MARTI, JOAN MOLA, ANDREW LONG, DENIS KONSTA, ALEXIA |
Dades Font | Enologos - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 26-30 |
Descriptors | Clarificacio Vi Reduccio Polifenols Color Aroma |
Títol | La tecnica de separacion por membranas semipermeables y su empleo en la industria vinicola |
Autor | PRODANOR, M. et al |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2004 - V: IV- N: 16, Pg: 35-47 |
Descriptors | Separacio per membrana Membrana semipermeable Industria vinicola Filtracio tangencial Clarificacio Filtracio |
Títol | La valorisation des vins de presse par un collage precoce et approprie |
Autor | RENOUF, V. MURAT, M.L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 32-35 |
Descriptors | Clarificacio Most premsat Bacteris lactics Brettanomyces bruxellensis Analisi microbiologica |
Títol | Las proteinas vegetales: una nueva tecnica para mejorar las clarificacion de mostos y vinos |
Autor | MARTIN, A. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 43-45 |
Descriptors | Proteines vegetals Clarificacio Most Vi |
Títol | Le collage |
Autor | MANDROUX, Ch. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 VOL 237 - Janvier 1999 - V: - N: , Pg: 61-62 |
Descriptors | Clarificacio Vi |
Títol | Le point sur le collage des vins rouges |
Autor | LAGUNE-AMMIRATI, L GLORIES, Y. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 67-73 |
Descriptors | Colatge Vi negre Clarificacio Estabilitzacio Vinificacio |
Títol | Les bonnes pratiques de l'enzymage. Impact sur les procedes d'extraction et de clarification |
Autor | CANAL LLAUBERES, R.M. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 9-11 |
Descriptors | Enzimatge Extraccio Clarificacio |
Títol | Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge |
Autor | GUERIN, L. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique) |
Descriptors | Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio |
Títol | Les produits de levure. Application au collage du vin rouge |
Autor | ITURMENDI, N. MOINE, V. TEISSEDRE, P.L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 11-14 |
Descriptors | Llevats Vi rosat Proteines Clarificacio |
Títol | Les proteines vegetals, una nova tecnica per millorar la clarificacio de mostos i vins |
Autor | MARTIN, A. SIECZCKOWSKI, N. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2006 - V: 23- N: 75, Pg: 18-19 |
Descriptors | Proteines vegetals Clarificacio Vi Most |
Títol | Los Clarificantes y su incidencia sobre el contenido en cationes en vinos de Monastrell |
Autor | MENDEZ, C. ALEIXANDRE, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1990 - V: - N: 10 (Nutri-Fitos'90), Pg: 58-68 |
Descriptors | Clarificacio Clarificant Monastrell Catio |
Títol | Membrane comparison for wine clarification by microfiltration |
Autor | URKIAGA, A. DE LAS FUENTES, L ACILU, M. URIARTE, J. |
Dades Font | Desalination ISSN: 0011-9164 - 2002 - V: - N: 148, Pg: 115-120 |
Descriptors | Absorcio Microfiltracio Membrana polimerica Vi negre Caracteristiques fisicoquimiques Clarificacio |
Localització | C 16/95 |
Títol | Microvinificacions a l'INCAVI. Estudi de diferents clons de la varietat Cabernet Sauvignon. Influencia de la densitat de plantacio en la qualitat del vi. |
Autor | VENTURA, J. M. |
Dades Font | - mar? 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Microvinificacio Clons Estudi Cabernet sauvignon Qualitat Vi Plantacio Penedes Vinificacio Clarificacio |
Localització | (043) VENTURA SOLER |
Títol | Mise en oeuvre des techniques de chauffage de la vendange et des conditions de preparation des jus |
Autor | FAVAREL, J.L. FEILHES, C. DAVAUX, F. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 29-34 |
Descriptors | Collita Tecniques Escalfament Termotractament Clarificacio Termovinificacio |
Títol | Nocion de rheologie en oenologie. Application a l'influence de la temperature sur la viscosite et des consequences sur quelques pratiques oenologiques et sur la filtrabilite des vins |
Autor | ROMAT, H. JARNY, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 15-17 |
Descriptors | Reologia Temperatura Viscositat Filtracio Clarificacio Turbidimetria |
Títol | Oenologie : la flottation, pour clarifier vos mouts |
Autor | MONTIGAUD, Vincent |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1990 - V: - N: 145, Pg: 38-41 |
Descriptors | Most Clarificacio Flotacio |
Títol | Plus de couleur, de fruite et de structure. Traitements thermiques de la vendange |
Autor | SI. S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2009 - V: 33- N: 350, Pg: 36-37 |
Descriptors | Tractament termic Verema Maceracio Vi Termovinificacio Fran?a Raim Tractament fisic Clarificacio |
Títol | Polysaccharide effects on cross-flow microfiltration of two red wines with a microporons alumina membrane |
Autor | BELLEVILLE, M. P. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1598-1602 |
Descriptors | Vi negre Microfiltracio Polisacarids Membrana Clarificacio Estabilitzacio continua |
Localització | C 2/10 |
Títol | Prevention des augmentations d'acidite volatile dans les mouts riches en sucre. De nouveaux outils de maitrise |
Autor | PILLET, O. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 17-21 |
Descriptors | Acidesa volatil Most Sucre Clarificacio Torulaspora delbrueckii Fermentacio |
Títol | Productos enologicos quimica del vino? |
Autor | ALDAYTURRIAGA, L. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - octubre 1991 - V: - N: 56, Pg: 18-19 |
Descriptors | Vi Enologia Vinicultura Productes enologics Higiene Tecnologia Vinificacio Filtracio Clarificacio |
Títol | Quali risultati dal diradamento delle uve? |
Autor | GRIGOLLI, V. |
Dades Font | L'Enotecnico - juliol-agost 1989 - V: - N: , Pg: 107-111 |
Descriptors | Elaboracio Polifenols Analisi sensorial Vinificacio Raim Produccio Vi negre Clarificacio Cabernet sauvignon Cultiu Composicio Qualitat |
Localització | C 4/109 |
Títol | Residual amounts of proteinaceous additives in table wine |
Autor | WATTS, D. A. OUGH, C. S. BROWN, W. D |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687 |
Descriptors | Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims |
Localització | C 4/118 |
Títol | Resum de l'estada en practiques al castell del Remei |
Autor | LLOVERA, E. |
Dades Font | - 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Costers del Segre DO Verema Clarificacio |
Localització | (043) LLOVERA VILASECA |
Títol | Rouges : adaptez la filtration a l'age du vin |
Autor | MALLIER, P. GABILLOT, P. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1992 - V: - N: 162, Pg: 56-57 |
Descriptors | Vi Vinificacio Vi negre Filtracio Clarificacio Color |
Títol | Stabilisation. Aromes et bentonite: sa peut coller |
Autor | NIONCEL, Claire |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1995 - V: - N: 204, Pg: 37-38 |
Descriptors | Aroma Bentonita Estabilitzacio Clarificacio Vi |
Títol | Tecnologia de la flotacio com alternativa de la clarificacio dels mostos. |
Autor | SOLER PLAYA, Joan |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 3-8 |
Descriptors | Flotacio Clarificacio Most |
Títol | The Clarification of juice |
Autor | PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1977 - V: - N: 49, Pg: |
Descriptors | Clarificacio Vi Terbolesa Posit Solatge Sediment |
Títol | The Role of fining agents in the wine industry |
Autor | ELLIS, L. P |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 195, Pg: |
Descriptors | Vi Elaboracio Clarificacio Clarificant |
Títol | Tratamientos postfermentativos en la elaboracion del vinagre |
Autor | LOPEZ BONILLO, F. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 45-50 |
Descriptors | Tractament postfermentatiu Vinagre Elaboracio Clarificacio Problemes Estabilitzacio |
Títol | Tres nuevas soluciones sin caseina para el tratamiento de la oxidacion de mostos y vinos |
Autor | POINSAUT, P. MARTIN, A. |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 37-39 |
Descriptors | Oxidacio Vi Etiqueta Seguretat alimentaria Clarificacio Oxidacio del most 2007 Estudi comparatiu Agents clarificants |
Títol | Trouver le bon equilibre. Debourbage des mouts blancs. |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - febrer 1995 - V: - N: 195, Pg: 49-50 |
Descriptors | Most blanc Clarificacio Col.loide Llevats Fermentacio alcoholica Llot Fermentacio |
Títol | Un Mot, plusieurs techniques |
Autor | NAVARRE, Colette |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 50-52 |
Descriptors | Filtracio Clarificacio Microfiltracio Filtracio tangencial Terbolesa |
Títol | Utilisation de preparations enzymatiques pour la clarification des vins. Aspects economiques et qualitatifs |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 10-12 |
Descriptors | Clarificacio Aspectes economics Filtracio Col?loides Accio enzimatica Enzims |
Títol | Vers une reduction de l'enrechissement |
Autor | DUPUY, P. |
Dades Font | VITI: Documentation Agricole ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 21-40 |
Descriptors | Unio Europea Vi Qualitat Rendiment Ajuts economics Reglament Reduccio Most Xaptalitzacio Ensucrament Osmosi inversa Evaporacio osmotica Evaporacio Tecniques substractives Evaporacio al buit Clarificacio Maduracio Raim Assecatge |
Títol | Vinificacio a Buena Vista Winery. Estudi d'una resina Quelant com a alternativa al proces de la clarificacio blava. |
Autor | CASABONA, A. |
Dades Font | - setembre 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio California Estats Units d'America Buena Vista Winery Vinya Vi negre |
Localització | (043) CASABONA PARIS |
Títol | Vinificaciones comparadas en tinto tradicional y por maceracion carbonica, de Vitis Vinifera, variedad Monastrell : IV.Pectinas |
Autor | NAVARRO, G...[et al] |
Dades Font | Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 40 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 369-373 |
Descriptors | Monastrell Maceracio carbonica Most Fermentacio alcoholica Pectina Vinificacio Vi negre Clarificacio Filtracio |
Localització | C 4/96 |