Registres trobats: 33
Títol | Carbonic Maceration for the Amateur |
Autor | YIENGST, M. J. WALTER, C. E. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - tardor 1992 - V: - N: 3, Pg: 91-93 |
Descriptors | Maceracio carbonica Vi |
Títol | Carbonic maceration for the amateur |
Autor | WALTER C. E. YIENGST, M. J. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 91-93 |
Descriptors | Vinificacio Vi Maceracio carbonica Varietats Raim Fermentacio Anyada |
Títol | Constituyentes volatiles de un vino de maceracion carbonica y de vinificacion tradicional |
Autor | SALINAS FERNANDEZ, M.R... [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 46-51 |
Descriptors | Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Aroma Monastrell Esters |
Títol | Effet de l'addition de lysozyme sur la production d'acidite volatile par une population mixte de levure et de bateries lactiques dans les conditions ecologiques d'une maceration carbonique |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 303-306 |
Descriptors | Lisozim Acidesa volatil Llevats Bacteris lactics Maceracio carbonica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El color durante la conservacion de vinos de la D.O. Jumilla, elaborados por maceracion carbonica |
Autor | JIMENO, J. NAVARRO, S. BARBA, A. NAVARRO, G. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 47-56 |
Descriptors | Maceracio carbonica Color Conservacio Vi Jumilla DO Envelliment Crian?a Polifenols |
Títol | Elaboracion de vino de la variedad Monastrell por maceracion carbonica, Bullas (Murcia) |
Autor | GOMEZ INIGUEZ, V. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2002 - V: XIII- N: 79, Pg: 49-52 |
Descriptors | Analisi sensorial Maceracio carbonica Metodologia analitica Aroma Color Gust Fermentacio intracel?lular |
Títol | Estudio comparativo de la aptitud para maceracion carbonica de las viniferas de Rioja |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 41 - 1986 - V: - N: 2067, Pg: 981-983 |
Descriptors | Rioja Maceracio carbonica Vi |
Localització | C 4/139 |
Títol | Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha |
Localització | C 4/105 |
Títol | Estudio de la vinifiacion en Beaujolais. Diferencias analiticas entre un vino de prensa y un vino de yema procedente de una vinifiacion por el metodo de Semimaceracion Carbonica con "pigeage" |
Autor | GALARRETA, J. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Beaujolais Vi Maceracio carbonica Gamay Chateau des Tours Vinya Verema Premsa pneumatica Trepig |
Localització | (043) GALARRETA GONZALO |
Títol | Estudio sobre maceracion carbonica : ensayos con levaduras S.C.71.B |
Autor | ANOCIBAR, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 51-56 |
Descriptors | Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Compostos fenolics Color Tanins Aroma |
Títol | Evaluacion fisico-quimica y analisis sensorial en vinos tinto y blanco producidos a traves de diferentes tecnicas de vivnificacion |
Autor | MICHELIN BERTAGNOLI, S.M. BERTAZZO ROSSATO, S. LOPES DA SILVA, V. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 99-106 |
Descriptors | Maceracio Maceracio carbonica Vi negre Vi blanc Vinificacio Irradiacio Cabernet sauvignon Trebbiano |
Títol | Evolucion de los acidos L-Malico y L-Lactico durante la vinificacion por maceracion carbonica de uvas Monastrell |
Autor | NAVARRO, G... [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 51-55 |
Descriptors | Monastrell Acid L-malic Vinificacio Temperatura Maceracio carbonica |
Títol | Evolucion de los parametros cromaticos durante la crianza de vinos elaborados con maceracion carbonica de las uvas |
Autor | NAVARRO, G. et al. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 26-29 |
Descriptors | Parametres cromatics Crian?a Maceracio carbonica |
Títol | Gli aromi dei vini elaborati per macerazione carbonica in funzione delle condizione operative |
Autor | CARNACINI, A. BONAGA, G. AMATI, A. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 43-49 |
Descriptors | Aroma Vi Maceracio carbonica |
Localització | C 21/60 |
Títol | Influencia de distintos tratamientos vitivinicolas en la evolucion de levaduras durante la vinificacion (2?parte y ultima). |
Autor | QUESADA, M. P. MARTINEZ, A. LOPEZ, J. M. MARIN, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1994 - V: - N: 35 extraordinario, Pg: 77-86 |
Descriptors | Llevats Maceracio carbonica Taxonomia Vinificacio Tractament fitosanitari |
Títol | Influencia de la maceracion carbonica en la elaboracion de vinos tintos jovenes |
Autor | RODRIGUEZ VILLA, Juan Carlos |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 25-32 |
Descriptors | Vi negre Vinificacio Maceracio carbonica |
Títol | La cryo-falsh: un nouvel outil d'aide a l'obtention de vins fruites |
Autor | BESSIERE, A. PUJOL, F. CRESPY, A. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 30-35 |
Descriptors | Cryo-flash Vi afruitat Fisiologia Anatomia Enzims Maceracio carbonica Maceracio sulfitica Termovinificacio |
Títol | Maceracion carbonica versus estrujado: dos estilos de elaboracion para dos estilos de vino |
Autor | BENITO, P. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 28-29 |
Descriptors | Elaboracio Maceracio carbonica Aixafada Trepig Vi Raim |
Títol | Maceracion carbonica. La explosion frutal del vino |
Autor | SANCHEZ, B. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Noviembre 2009 - V: - N: 73, Pg: 16-23 |
Descriptors | Rioja Vi Maceracio carbonica Samaniego Celler Espanya Marques comercials |
Títol | Maceration carbonique : pour des vins de garde aussi |
Autor | DUBOURG, T. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1990 - V: - N: 147, Pg: 45 |
Descriptors | Maceracio carbonica Vi Vinificacio Qualitat |
Títol | Maturation et hypoxie de la baie de raisin apres recolte |
Autor | FLANZY, C. |
Dades Font | Comptes rendus de l'Academie d'Agriculture de France ISSN: 0989-6988 VOL 79 - 1993 - V: - N: 2, Pg: 61-71 |
Descriptors | Fermentacio Raim Baia Metabolisme Maceracio carbonica Vinificacio Most Vi Fermentacio intracel.lular Anaerobi |
Localització | C 4/145 |
Títol | Memoria de estancia en practicas en: Companyia Vitivinicola Aragonesa y proyecto de fin de carrera basado en: Replantacion de vinya y remodelacion de bogedas Borruel para elaborar mediante maceracion pelicular y carbonica |
Autor | LAMORA, A. |
Dades Font | - octubre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Vinya Replantacio Maceracio pel.licular Maceracio carbonica Somontano DO Vinificacio Plagues Bodegas Borruel Tractament |
Localització | (043) LAMORA GIRAL |
Títol | Memoria de la estancia en practicas en la estacion de viticultura y enologia de Navarra (EVENA) |
Autor | RIPA ZUDAIRE, Raul |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Navarra DO Celler Verema Vinificacio Fermentacio alcoholica Fermentacio Maceracio carbonica Llevats Laboratori |
Localització | (043) RIPA ZUDAIRE |
Títol | Nuove acquisizioni sui componenti volatili dei vini ottenuti per macerazione carbonica |
Autor | CARNACINI, A |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 335-338 |
Descriptors | Components volatils Vi Maceracio carbonica |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Principis de la maceracio carbonica, Els |
Autor | FLANZY, C. SAMSON, A. ESCUDIER, J.-L. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 5-8 |
Descriptors | Maceracio carbonica Vinificacio Metabolisme anaerobic Raim Fermentacio |
Títol | Samaniego, tierra de grandes vinos |
Autor | |
Dades Font | La Prensa del Rioja - Noviembre 2010 - V: - N: 190, Pg: 4-20 |
Descriptors | Vitivinicultura Cellers Samaniego Rioja Alavesa Canvi climatic Maceracio carbonica Celler tradicional Enoturisme Trepig |
Títol | Sensory impact of volatile phenols on red wine aroma: influence of carbonic maceration and time of storage |
Autor | ETIEVANT, P.X ISSANCHOU, S.N MARIE, S DUCRUET, V FLANZY, C |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - november 1989 - V: 9- N: 1, Pg: 19-33 |
Descriptors | Vi negre Aroma Maceracio carbonica Fenols volatils |
Localització | C 15/86 |
Títol | Trabajo fin de carrera de graduado en enologia 1996 |
Autor | GARCIA, V. |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Rioja Alavesa DO Verema Vinificacio Envelliment Maceracio carbonica Elaboracio Vi negre novell |
Localització | (043) GARCIA CONESA-CAMPILLO |
Títol | Vallee du Rhone : Les paradoxes d'une grande region |
Autor | LAUGIER, A GRELIER, C. DESSEAUVE, T. BETTANE, M. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - maig 1991 - V: - N: 355, Pg: 17-27 |
Descriptors | Cotes-du-Rhone Vi Maceracio carbonica Cooperativa |
Títol | Villabuena. Fuerza de cosechero |
Autor | |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Octubre-Noviembre 2008 - V: - N: 178, Pg: 4-13 |
Descriptors | Rioja Alavesa Vinya Regio vinicola Regio vitivinicola Vi Bodegues Cultiu Crian?a Maceracio carbonica |
Títol | Vinificaciones comparadas en tinto tradicional y por maceracion carbonica, de Vitis Vinifera, variedad Monastrell : IV.Pectinas |
Autor | NAVARRO, G...[et al] |
Dades Font | Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 40 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 369-373 |
Descriptors | Monastrell Maceracio carbonica Most Fermentacio alcoholica Pectina Vinificacio Vi negre Clarificacio Filtracio |
Localització | C 4/96 |
Títol | Vinos de maceracion carbonica, adolescentes llenos de energia |
Autor | PITA, M. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 66-68 |
Descriptors | Vi Maceracio carbonica Vi jove |
Títol | Wine deacidification |
Autor | BEELMAN, R.B. GALLANDER, J.F. |
Dades Font | Advances in Food Research - 1979 - V: - N: , Pg: 1-53 |
Descriptors | Vi Acidesa Fermentacio malolactica Maceracio carbonica Acid Vinificacio |
Localització | C 8/1 |