Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
RIBEREAU-GAYON, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol La Clarificacion de los vinos
Autor PEYNAUD, E.   RIBEREAU-GAYON, J.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831
Descriptors Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio
Localització C 4/78

Títol La maceration finale a chaud dans la vinification en rouge (experimentation 1980)
Autor GLORIES, Y.   RIBEREAU-GAYON, P.   RIBEREAU-GAYON, J.  
Dades Font Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 623-627
Descriptors Maceracio Vinificacio en negre Maceracio en calent
Localització C 19/43