Registres trobats: 2
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La maceration finale a chaud dans la vinification en rouge (experimentation 1980) |
Autor | GLORIES, Y. RIBEREAU-GAYON, P. RIBEREAU-GAYON, J. |
Dades Font | Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Maceracio Vinificacio en negre Maceracio en calent |
Localització | C 19/43 |