Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Caracteristiques fisicoquimiques

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Caracteristicas fisicas y quimicas de la madera de roble en la fabricacion de barricas
Autor FERNANDEZ-GOLFIN SECO, J.I.   CADAHIA FERNANDEZ, E  
Dades Font Congresos y jornadas: La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 13-66
Descriptors Caracteristiques fisicoquimiques Vi negre Envelliment Congressos Botes de roure Propietats de la fusta Fusta de roure Fabricacio
Localització 663.256.23 BAR

Títol Comparative study on calciocavallo campano cheese
Autor MAROTTA, M.   DE ROSA, M.   KILCAWLEY, K.N.   [et al.]  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 263-277
Descriptors Formatge Aliments Italia Qualitat Analisi Analisi qualitatitiva Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials

Títol Efecto de distintos ambientes sobre las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales del Montepulciano d'Abruzzo DOC.
Autor DI LENA, B.et al  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo III- N: , Pg: 19pp
Descriptors Ambient Efecte Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials Montepulciano d'Abruzzo DOC
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques
Localització C 14/66

Títol Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor SOMERS, T.C.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188
Descriptors Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi
Localització C 20/63

Títol Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso
Autor TEJADA, L.   GOMEZ, R.   VIOQUE, M.   SANCHEZ, E.   FERNANDEZ-SALGUERO, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66
Descriptors Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica

Títol Membrane comparison for wine clarification by microfiltration
Autor URKIAGA, A.   DE LAS FUENTES, L   ACILU, M.   URIARTE, J.  
Dades Font Desalination ISSN: 0011-9164 - 2002 - V: - N: 148, Pg: 115-120
Descriptors Absorcio Microfiltracio Membrana polimerica Vi negre Caracteristiques fisicoquimiques Clarificacio
Localització C 16/95

Títol Resultados del estudio de las caracteristicas fisicoquimicas y sensoriales del queso de Ibores (DOP): efecto de la epoca, tiempo maduracion, queseria y catador
Autor GONZALEZ, J.   TABLA, R.   DELGADO, F.J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 99-101
Descriptors Formatge Caracteristiques fisicoquimiques Ibores DOP Maduracio del formatge Atributs sensorials Analisi discriminant