Registres trobats: 8
Títol | Caracteristicas fisicas y quimicas de la madera de roble en la fabricacion de barricas |
Autor | FERNANDEZ-GOLFIN SECO, J.I. CADAHIA FERNANDEZ, E |
Dades Font | Congresos y jornadas: La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 13-66 |
Descriptors | Caracteristiques fisicoquimiques Vi negre Envelliment Congressos Botes de roure Propietats de la fusta Fusta de roure Fabricacio |
Localització | 663.256.23 BAR |
Títol | Comparative study on calciocavallo campano cheese |
Autor | MAROTTA, M. DE ROSA, M. KILCAWLEY, K.N. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 263-277 |
Descriptors | Formatge Aliments Italia Qualitat Analisi Analisi qualitatitiva Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Efecto de distintos ambientes sobre las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales del Montepulciano d'Abruzzo DOC. |
Autor | DI LENA, B.et al |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo III- N: , Pg: 19pp |
Descriptors | Ambient Efecte Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials Montepulciano d'Abruzzo DOC |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 14/66 |
Títol | Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | SOMERS, T.C. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188 |
Descriptors | Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi |
Localització | C 20/63 |
Títol | Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso |
Autor | TEJADA, L. GOMEZ, R. VIOQUE, M. SANCHEZ, E. FERNANDEZ-SALGUERO, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66 |
Descriptors | Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica |
Títol | Membrane comparison for wine clarification by microfiltration |
Autor | URKIAGA, A. DE LAS FUENTES, L ACILU, M. URIARTE, J. |
Dades Font | Desalination ISSN: 0011-9164 - 2002 - V: - N: 148, Pg: 115-120 |
Descriptors | Absorcio Microfiltracio Membrana polimerica Vi negre Caracteristiques fisicoquimiques Clarificacio |
Localització | C 16/95 |
Títol | Resultados del estudio de las caracteristicas fisicoquimicas y sensoriales del queso de Ibores (DOP): efecto de la epoca, tiempo maduracion, queseria y catador |
Autor | GONZALEZ, J. TABLA, R. DELGADO, F.J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 99-101 |
Descriptors | Formatge Caracteristiques fisicoquimiques Ibores DOP Maduracio del formatge Atributs sensorials Analisi discriminant |