Registres trobats: 71
Títol | Acehuche, el queso que huele |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38 |
Descriptors | Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal |
Títol | Actividad coagulante de extractos acuosos de cardos de las especies Cynara cardunculus y Cinara humilis empleados en la elaboracion de quesos tradicionales. Estudio de los factores que la modifican |
Autor | VIOQUE, M GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2005 - V: - N: 366, Pg: 91-97 |
Descriptors | Coagulants Cardo Cynara cardunculus Cynara humilis Formatge Elaboracio |
Títol | Alteraciones y defectos de los quesos. |
Autor | TORNADIJO, M.E. MARRA, A.I. CARBALLO, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 67-77 |
Descriptors | Alteracions del formatge Defectes del formatge Formatge |
Títol | Altiplano murciano, El |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Enero-Febrero 2009 - V: VI- N: 39, Pg: 28-31 |
Descriptors | Murcia Jumilla DO Ruta turistica Vi Gastronomia Yecla Formatge Oli d'oliva |
Títol | Analisis sensorial del queso Idiazabal |
Autor | ETAIO, I. OJEDA, M. FERNANDEZ GIL, P. ALBISU, M. SALMERON, J. PEREZ ELORTONDO, F.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 261, Pg: 50-55 |
Descriptors | Analisi sensorial Formatge Idiazabal DO |
Títol | Analisis sensorial y calidad de los quesos |
Autor | VIOQUE, M. GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 70-73 |
Descriptors | Analisi sensorial Formatge Qualitat |
Títol | Aplicaciones de los enterococos en los quesos |
Autor | RODRIGUEZ, J.M. ARROYO, R. RODRIGUES, E. ET.AL. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2007 - V: - N: 384, Pg: 67-75 |
Descriptors | Formatge Bacteris Enterococcus |
Títol | Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36 |
Descriptors | Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal |
Títol | Cameros y el valle del Iregua |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 30-34 |
Descriptors | Formatge Formatge de cabra Cameros DOP Rioja Rioja DO Bodegues |
Títol | Caracterizacion de hongos filamentosos de interes en la industria quesera |
Autor | GODINEZ, S. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2005 - V: - N: 0, Pg: 54-57 |
Descriptors | Fongs Formatge Fongs filamentosos |
Títol | Castuo, El. Pionero del queso "atortao" |
Autor | ACOSTA, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 38-40 |
Descriptors | Formatge Formatge artesa Denominacio d'origen DO Extremadura Consells reguladors de denominacions d'origen Madrid Produccio |
Títol | Coagulantes vegetales empleados en la fabricacion de quesos tradicionales. Caracterizacion de algunas variedades |
Autor | VIOQUE, M. GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 48-55 |
Descriptors | Coagulants vegetals Fabricacio Formatge Varietats |
Títol | Comparacion de varios metodos de determinacion del valor calorico en queso (Murcia al vino). Efecto del tama?o del queso |
Autor | ABELLAN, A. et al. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 97-99 |
Descriptors | Formatge Murcia Valor nutritiu Valor caloric Maduracio Cabra |
Títol | Comparative study on calciocavallo campano cheese |
Autor | MAROTTA, M. DE ROSA, M. KILCAWLEY, K.N. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 263-277 |
Descriptors | Formatge Aliments Italia Qualitat Analisi Analisi qualitatitiva Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Control de aminas biog?nicas en queso mediante altas presiones hidrostaticas |
Autor | GAYA, P. CALZADA, J. OLMO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 72-76 |
Descriptors | Formatge Elaboracio de formatge Produccio de formatge Amines biogenes Control |
Títol | Control del proceso en una industria procesadora de queso crema |
Autor | OROZCO, J.L. AGUILA, G.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 34-37 |
Descriptors | Formatge Crema Proces productiu Normativa Control de processos Control de punts critics Estudi |
Títol | Control practico de bacteriofagos en produccion de queso |
Autor | ELSBORG, K. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 107-109 |
Descriptors | Bacteriofags Produccio de formatge Formatge Control |
Títol | Cualidades nutricionales del queso |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2010 - V: 20- N: 111, Pg: 86-90 |
Descriptors | Formatge Propietats nutritives Qualitat nutricional |
Títol | D.O.P. Queso Ibores, tradicion y calidad |
Autor | Comercio Extremadura |
Dades Font | Vino de Espana ISSN: B-36588-1996 - 2007 - V: - N: 64, Pg: 44-45 |
Descriptors | Formatge DOP Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Extremadura |
Títol | Dehesa de Los Llanos |
Autor | BRUJAS, R.G. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviember-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 50-51 |
Descriptors | Formatge Enoturisme Formatges artesanals Dehesa de Extremadura DO |
Títol | Determination of aromatic biogenic amines and their precursors in chese by high-performance liquid chromatography |
Autor | VAN BOECKEL, M. A. J. S. ARENTSEN-STASSE, A. P. |
Dades Font | Journal of Chromatology ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 389, Pg: 267-272 |
Descriptors | Amines biogenes aromatiques Formatge Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 7/38 |
Títol | El queso en Andalucia |
Autor | ZURITA, C. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 31-38 |
Descriptors | Formatge Andalucia Historia Tradicio Formatgeria Llei de qualitat Degustacio |
Títol | El queso en la restauracion. El afinador, una figura todavia incipiente en Espa?a |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 24-27 |
Descriptors | Afinador Formatge Restauracio |
Títol | Elaboracion de queso del Cebreiro con leche ecologica. Controles fisicoquimicos, microbiologicos y sensoriales asociados |
Autor | FERNANDEZ, A. VEIGA, M.J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 38-41 |
Descriptors | Formatge Llet Elaboracio Analisi Analisi fisicoquimica |
Títol | Elaboracion de un queso fresco semidesnatado con inulina |
Autor | JUAN, F. QUINTANA, F. GUAMIS, B. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 46-48 |
Descriptors | Sector lactic Productes lactics llet Elaboracio de formatge Produccio de formatge Formatge Produccio |
Títol | En tablas. Armonias de quesos y vinos espa?oles |
Autor | VINO Y GASTRONOMIA |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - Noviembre 2002 - V: XIX- N: 192, Pg: 41-49 |
Descriptors | Formatge Vi Varietats Maridatge Gastronomia |
Títol | Enterococos en la industria alimentara: ?buenos, feos o malos? III. Enterococos y quesos |
Autor | FERNANDEZ, L. ARROYO, R. RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 40-43 |
Descriptors | Enterococcus Industria alimentaria Aliments Formatge Bacteris Lactics |
Títol | Estudio de la tecnologia quesera en la isla de Tenerife |
Autor | DARIAS, J. PELAEZ, P. FRESNO, M? DIAZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 78-81 |
Descriptors | Tecnologia Formatge Tenerife |
Títol | Estudio estadistico de los resultados de los quesos de la D.O.P de Ibores |
Autor | GONZALEZ, J. TABLA, R. DELGADO, F.J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 96-98 |
Descriptors | Ibores DOP Formatge Analisi estadistica Composicio fisicoquimica |
Títol | Fenomenos bioquimicos durante la maduracion del queso |
Autor | MENENDEZ, S. GODINEZ, R. RODRIGUEZ-OTERO, J.L. CENTENO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 97-105 |
Descriptors | Maduracio del formatge Formatge Fenomens bioquimics Lactosa Citrat Proteolisi Lipolisi |
Títol | Fonsagrada, A. La recuperacion del Porco Celta |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 18-21 |
Descriptors | Galicia Porc Pernil Extremadura Castanyes Gastronomia Formatge Lugo |
Títol | Fromages rares. Vache, chevre, brebis. Ils adorent le vin |
Autor | RICHEZ-LEROUGE, V. POUSSIER, O. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Octubre 2012 - V: - N: 565, Pg: 38-55 |
Descriptors | Formatge Vi Fran?a |
Títol | Idiazabal. Cuando el pastor es el Rey |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2008 - V: V- N: 34, Pg: 24-25 |
Descriptors | 2007 Formatge 2008 Productors Llet Tradicio Formatge d'ovella Comercialitzacio Premi |
Títol | Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso |
Autor | TEJADA, L. GOMEZ, R. VIOQUE, M. SANCHEZ, E. FERNANDEZ-SALGUERO, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66 |
Descriptors | Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica |
Títol | La Ribiera Sacra. Dos orillas unidas por el vino |
Autor | SANZ, A. MOSQUERA, L. |
Dades Font | Origen La Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2005 - V: II- N: 10, Pg: 22-27 |
Descriptors | Ribeira Sacra Vi Formatge Orujo Aiguardent Castanyes Produccio ecologica Desenvolupament rural |
Títol | La calidad de la leche destinada a la fabricacion de queso: calidad quimica |
Autor | TORNADIJO, M.E. MARRA, A.I. GARCIA FONTAN, M.C. PRIETO, B. CARBALLO, J. |
Dades Font | Ciencia y Tecnologia Alimentaria ISSN: 1135-8122 VOL 2 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-91 |
Descriptors | Formatge Llet Qualitat quimica Composicio quimica de la llet Pesticides |
Localització | C 13/78 |
Títol | La despensa navarra |
Autor | |
Dades Font | Vino y Gastronomia - - V: - N: 138 (suplemento coleccionable Grandes Bodegas), Pg: 8 p. |
Descriptors | Esparrec Formatge Navarra Gastronomia Pebrot |
Títol | La revolucion del queso aresano |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 24-26 |
Descriptors | Formatge Formatge artesa |
Títol | Lactobacilos en queseria |
Autor | MENENDEZ, S. RODRIGUEZ-OTERO, J.L. CENTENO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 45-50 |
Descriptors | Lactobacil Formatgeria Activitat enzimatica Formatge |
Títol | Lasos, Lacteos Artesanos Sostenibles |
Autor | |
Dades Font | Origen : la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2010 - V: VII- N: 50, Pg: 40-41 |
Descriptors | Formatge |
Títol | Leche y productos lacteos |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Marzo 2014 - V: A?o 23- N: 126, Pg: 58-66 |
Descriptors | Llet Productes lactics Historia Formatge |
Títol | Leche y productos lacteos |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133 |
Descriptors | Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec |
Títol | Mallorquin: El otro queso balear |
Autor | URGELL, O. |
Dades Font | Origen: la revita del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Abril 2008 - V: V- N: 31, Pg: 38-40 |
Descriptors | Mallorca Formatge Produccio Formatge artesa Balears Formatge tendre Elaboracio de formatge Historia |
Títol | Mass transfer limitations during ultrafiltration of cheese whey with onorganic membranes |
Autor | AIMAR, P. LAFAILLE, J.P. SANCHEZ, V. TADDEI, Christine |
Dades Font | Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 38 - 1988 - V: - N: , Pg: 203-221 |
Descriptors | Membrana Transport Ultrafiltracio Formatge Serum Sucre |
Localització | C 6/19 |
Títol | Microbiology and biochemistry of Pecorino Umbro cheese during ripening |
Autor | GOBBETTI, M. SMACCHI, E. ANGELIS, M. de ROSSI, J. CORSETTI, A. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 111-126 |
Descriptors | Formatge Maduracio Microbiologia Quimica Precorino umbro |
Títol | Monta?a y Rioja alvesa. Donde el prestigio del vino no logra eclipsar la calidad de otros productos |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Julio-Agosto 2009 - V: VI- N: 44, Pg: 28-31 |
Descriptors | Rioja Alavesa Pais Basc Vi Ruta turistica Enoturisme Cellers Vitivinicultura Oli Trufa Formatge |
Títol | Nuevas tendencias en el queso. El futuro es ya! |
Autor | CANUT, E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 22-23 |
Descriptors | Futur Formatge Tendencies Consum Caracteristiques sensorials Materia prima Novetats |
Títol | Parejas perfectas. Vino & queso |
Autor | CANUT, E. |
Dades Font | Vanguardia, La - Octubre 2008 - V: Suplement. Estilos de vida- N: , Pg: 6-11 |
Descriptors | Formatge Vi Varietats de vi |
Localització | C 24/183 |
Títol | Premios agrocanarias 2005 |
Autor | Gobierno de Canarias. Consejeria de Agricultura, Ganaderia, Pesca y Alimentacion. Direccion General de Politica Agroalimentaria |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Premi agrocanaries Canaries Vi Formatge |
Localització | DO 6 Tacoronte Acentejo 1 |
Títol | Queso Payoyo. Tradici?n y calidad en la Sierra de Grazalema |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: 77, Pg: 16-18 |
Descriptors | Formatge Productes lactics Sierra de Grazalema Formatge de cabra Formatge curat Formatges artesanals |
Títol | Queso Zamorano. Fruto de una tradicion milenaria |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 20-23 |
Descriptors | Zamora Formatge Formatge de cabra Denominacio d'origen protegida DOP Productes lactics Elaboracio de formatge |
Títol | Queso crema con leche de soya y cultivos probioticos |
Autor | ORTEGA, O. et a. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 72-75 |
Descriptors | Formatge Llet de soja Llet de soia Soia Soja Cultiu probiotic Probiotics BAL Bacteris acidolactics L. Casei L. reuteri Bifidobacterium bifidum |
Títol | Queso zamorano. Una joya heredera de una tradicion milenaria |
Autor | |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 28-29 |
Descriptors | Formatge Formatge de Zamora |
Títol | Queso, El.?oveja, vaca o cabra? |
Autor | ALVAREZ, C. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47 |
Descriptors | Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge |
Títol | Queso, lipidos y salud |
Autor | RENOBALES SCHEIFLER, M. de |
Dades Font | ANS: Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2008 - V: 15- N: 3, Pg: 80-90 |
Descriptors | Formatge Lipids Greix Acid linoleic Acid gras trans Alimentacio animal Terpens Efecte fisiologic |
Títol | Quesos buscan pareja, Los |
Autor | PALMA, M. |
Dades Font | La Vanguardia - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Formatge Entrevista Fires Sector alimentari Sector lactic |
Localització | C 25/15 |
Títol | Quesos catalanes |
Autor | URGELL, O. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 26-29 |
Descriptors | Formatge Catalunya Denominacio d'origen |
Títol | Quesos de Galicia. Sin competencia |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 75, Pg: 44-47 |
Descriptors | Formatge Galicia DOP Varietats Tradicio Tecnologia |
Títol | Quesos de Malaga |
Autor | ZURITA, C. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2013 - V: 10- N: 71, Pg: 64-66 |
Descriptors | Formatge Malaga Historia Varietats autoctones Llet de cabra |
Títol | Quesos de nuestras ovejas, Los. El caracter de la tierra |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen:la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 38-41 |
Descriptors | Formatge d'ovella Denominacio d'origen Formatge Espanya Marques comercials Varietats Historia |
Títol | Quesos salidos de la Universidad |
Autor | VARELA, P. |
Dades Font | El Pais ISSN: 1576-3765 - 30 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 38 |
Descriptors | Innovacio Industria lactica Formatge Universitat Produccio de formatge |
Localització | C 25/34 |
Títol | Reinventons les accords vin et fromage! |
Autor | SAVEROT, D. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Octobre 2009 - V: - N: 535, Pg: 40-56 |
Descriptors | Vi Formatge |
Títol | Requeson y otras formas de aprovechar el suero de los quesos |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 48-52 |
Descriptors | Formatge Mato Serum Residus alimentaris Lactics |
Títol | Resultados del estudio de las caracteristicas fisicoquimicas y sensoriales del queso de Ibores (DOP): efecto de la epoca, tiempo maduracion, queseria y catador |
Autor | GONZALEZ, J. TABLA, R. DELGADO, F.J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 99-101 |
Descriptors | Formatge Caracteristiques fisicoquimiques Ibores DOP Maduracio del formatge Atributs sensorials Analisi discriminant |
Títol | Survey on the presence of enterovirulent Escherichia coli, including E. coli O157, in cheese manufactured in the italian alpine region |
Autor | CIVERA, T. DECASTELLI, L. MARTORANA, M. ET AL. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 229-238 |
Descriptors | Formatge PCR Escherichia coli |
Títol | Tarragona, ciudad de vinos |
Autor | RIU, N. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 26 Setembre 2010 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Tarragona DO Tarragona Vermut Formatge |
Títol | Tratamiento estadistico de datos sensoriales. Algunas aplicaciones en el estudio de distintas variedades de queso |
Autor | BARCENAS, P. PEREZ, F.J. SALMERON, J. ALBISU, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2000 - V: - N: 6, Pg: 59-65 |
Descriptors | Estadistiques Formatge Tecniques estadistiques Analisi sensorial |
Títol | Use of the polymerase chain reaction for direct detection of Listeria monocaitogenes in soft cheese |
Autor | WERNARS, K. HEUVELMAN, C. J. CHAKRABORTY, T. NOTERMANS, S. H. W. |
Dades Font | Journal of applied bacteriology VOL 70 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 121-126 |
Descriptors | Listeria monocaitogenes Formatge Reaccio en cadena polimerasa |
Localització | C 10/27 |
Títol | Valdepe?as. Una tierra con nombre de vino, donde el vi?edo es amo y se?or del paisaje |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 24-27 |
Descriptors | Turisme enologic Enoturisme Vi Vinya Ruta vitivinicola Cellers Oli Embotit Formatge Tempranillo |
Títol | Valle de Los Pedroches. Las virtudes de la dehesa cordobesa |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 36-39 |
Descriptors | Cordoba Cordova Porc Pernil iberic Ruta Gastronomia Embotit Formatge Oli |