Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Formatge

Resultat de la cerca

Registres trobats: 71


Títol Acehuche, el queso que huele
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38
Descriptors Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal

Títol Actividad coagulante de extractos acuosos de cardos de las especies Cynara cardunculus y Cinara humilis empleados en la elaboracion de quesos tradicionales. Estudio de los factores que la modifican
Autor VIOQUE, M   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2005 - V: - N: 366, Pg: 91-97
Descriptors Coagulants Cardo Cynara cardunculus Cynara humilis Formatge Elaboracio

Títol Alteraciones y defectos de los quesos.
Autor TORNADIJO, M.E.   MARRA, A.I.   CARBALLO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 67-77
Descriptors Alteracions del formatge Defectes del formatge Formatge

Títol Altiplano murciano, El
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Enero-Febrero 2009 - V: VI- N: 39, Pg: 28-31
Descriptors Murcia Jumilla DO Ruta turistica Vi Gastronomia Yecla Formatge Oli d'oliva

Títol Analisis sensorial del queso Idiazabal
Autor ETAIO, I.   OJEDA, M.   FERNANDEZ GIL, P.   ALBISU, M.   SALMERON, J.   PEREZ ELORTONDO, F.J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 261, Pg: 50-55
Descriptors Analisi sensorial Formatge Idiazabal DO

Títol Analisis sensorial y calidad de los quesos
Autor VIOQUE, M.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 70-73
Descriptors Analisi sensorial Formatge Qualitat

Títol Aplicaciones de los enterococos en los quesos
Autor RODRIGUEZ, J.M.   ARROYO, R.   RODRIGUES, E.   ET.AL.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2007 - V: - N: 384, Pg: 67-75
Descriptors Formatge Bacteris Enterococcus

Títol Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36
Descriptors Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal

Títol Cameros y el valle del Iregua
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 30-34
Descriptors Formatge Formatge de cabra Cameros DOP Rioja Rioja DO Bodegues

Títol Caracterizacion de hongos filamentosos de interes en la industria quesera
Autor GODINEZ, S. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2005 - V: - N: 0, Pg: 54-57
Descriptors Fongs Formatge Fongs filamentosos

Títol Castuo, El. Pionero del queso "atortao"
Autor ACOSTA, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 38-40
Descriptors Formatge Formatge artesa Denominacio d'origen DO Extremadura Consells reguladors de denominacions d'origen Madrid Produccio

Títol Coagulantes vegetales empleados en la fabricacion de quesos tradicionales. Caracterizacion de algunas variedades
Autor VIOQUE, M.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 48-55
Descriptors Coagulants vegetals Fabricacio Formatge Varietats

Títol Comparacion de varios metodos de determinacion del valor calorico en queso (Murcia al vino). Efecto del tama?o del queso
Autor ABELLAN, A. et al.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 97-99
Descriptors Formatge Murcia Valor nutritiu Valor caloric Maduracio Cabra

Títol Comparative study on calciocavallo campano cheese
Autor MAROTTA, M.   DE ROSA, M.   KILCAWLEY, K.N.   [et al.]  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 263-277
Descriptors Formatge Aliments Italia Qualitat Analisi Analisi qualitatitiva Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials

Títol Control de aminas biog?nicas en queso mediante altas presiones hidrostaticas
Autor GAYA, P.   CALZADA, J.   OLMO, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 72-76
Descriptors Formatge Elaboracio de formatge Produccio de formatge Amines biogenes Control

Títol Control del proceso en una industria procesadora de queso crema
Autor OROZCO, J.L.   AGUILA, G.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 34-37
Descriptors Formatge Crema Proces productiu Normativa Control de processos Control de punts critics Estudi

Títol Control practico de bacteriofagos en produccion de queso
Autor ELSBORG, K.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 107-109
Descriptors Bacteriofags Produccio de formatge Formatge Control

Títol Cualidades nutricionales del queso
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2010 - V: 20- N: 111, Pg: 86-90
Descriptors Formatge Propietats nutritives Qualitat nutricional

Títol D.O.P. Queso Ibores, tradicion y calidad
Autor Comercio Extremadura  
Dades Font Vino de Espana ISSN: B-36588-1996 - 2007 - V: - N: 64, Pg: 44-45
Descriptors Formatge DOP Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Extremadura

Títol Dehesa de Los Llanos
Autor BRUJAS, R.G.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviember-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 50-51
Descriptors Formatge Enoturisme Formatges artesanals Dehesa de Extremadura DO

Títol Determination of aromatic biogenic amines and their precursors in chese by high-performance liquid chromatography
Autor VAN BOECKEL, M. A. J. S.   ARENTSEN-STASSE, A. P.  
Dades Font Journal of Chromatology ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 389, Pg: 267-272
Descriptors Amines biogenes aromatiques Formatge Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 7/38

Títol El queso en Andalucia
Autor ZURITA, C.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 31-38
Descriptors Formatge Andalucia Historia Tradicio Formatgeria Llei de qualitat Degustacio

Títol El queso en la restauracion. El afinador, una figura todavia incipiente en Espa?a
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 24-27
Descriptors Afinador Formatge Restauracio

Títol Elaboracion de queso del Cebreiro con leche ecologica. Controles fisicoquimicos, microbiologicos y sensoriales asociados
Autor FERNANDEZ, A.   VEIGA, M.J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 38-41
Descriptors Formatge Llet Elaboracio Analisi Analisi fisicoquimica

Títol Elaboracion de un queso fresco semidesnatado con inulina
Autor JUAN, F.   QUINTANA, F.   GUAMIS, B.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 46-48
Descriptors Sector lactic Productes lactics llet Elaboracio de formatge Produccio de formatge Formatge Produccio

Títol En tablas. Armonias de quesos y vinos espa?oles
Autor VINO Y GASTRONOMIA  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - Noviembre 2002 - V: XIX- N: 192, Pg: 41-49
Descriptors Formatge Vi Varietats Maridatge Gastronomia

Títol Enterococos en la industria alimentara: ?buenos, feos o malos? III. Enterococos y quesos
Autor FERNANDEZ, L.   ARROYO, R.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 40-43
Descriptors Enterococcus Industria alimentaria Aliments Formatge Bacteris Lactics

Títol Estudio de la tecnologia quesera en la isla de Tenerife
Autor DARIAS, J.   PELAEZ, P.   FRESNO, M?   DIAZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 78-81
Descriptors Tecnologia Formatge Tenerife

Títol Estudio estadistico de los resultados de los quesos de la D.O.P de Ibores
Autor GONZALEZ, J.   TABLA, R.   DELGADO, F.J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 96-98
Descriptors Ibores DOP Formatge Analisi estadistica Composicio fisicoquimica

Títol European food art: un programa europeo de informacion sobre el sistema comunitario de las DOP, IGP, DOCG y ETG
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 42-45
Descriptors Elaboracio de formatge Formatge Formatge de cabra Formatge de bufala DOP Denominacio d'origen protegida IGP Indicacio geografica protegida DOCG Denominacio d'origen controlada garantida Especialitat tradicional garantida ETG European Food Art Comunitat economica europea Industria lactica Industria alimentaria

Títol Fenomenos bioquimicos durante la maduracion del queso
Autor MENENDEZ, S.   GODINEZ, R.   RODRIGUEZ-OTERO, J.L.   CENTENO, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 97-105
Descriptors Maduracio del formatge Formatge Fenomens bioquimics Lactosa Citrat Proteolisi Lipolisi

Títol Fonsagrada, A. La recuperacion del Porco Celta
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 18-21
Descriptors Galicia Porc Pernil Extremadura Castanyes Gastronomia Formatge Lugo

Títol Fromages rares. Vache, chevre, brebis. Ils adorent le vin
Autor RICHEZ-LEROUGE, V.   POUSSIER, O.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Octubre 2012 - V: - N: 565, Pg: 38-55
Descriptors Formatge Vi Fran?a

Títol Idiazabal. Cuando el pastor es el Rey
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2008 - V: V- N: 34, Pg: 24-25
Descriptors 2007 Formatge 2008 Productors Llet Tradicio Formatge d'ovella Comercialitzacio Premi

Títol Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso
Autor TEJADA, L.   GOMEZ, R.   VIOQUE, M.   SANCHEZ, E.   FERNANDEZ-SALGUERO, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66
Descriptors Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica

Títol La Ribiera Sacra. Dos orillas unidas por el vino
Autor SANZ, A.   MOSQUERA, L.  
Dades Font Origen La Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2005 - V: II- N: 10, Pg: 22-27
Descriptors Ribeira Sacra Vi Formatge Orujo Aiguardent Castanyes Produccio ecologica Desenvolupament rural

Títol La calidad de la leche destinada a la fabricacion de queso: calidad quimica
Autor TORNADIJO, M.E.   MARRA, A.I.   GARCIA FONTAN, M.C.   PRIETO, B.   CARBALLO, J.  
Dades Font Ciencia y Tecnologia Alimentaria ISSN: 1135-8122 VOL 2 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-91
Descriptors Formatge Llet Qualitat quimica Composicio quimica de la llet Pesticides
Localització C 13/78

Títol La despensa navarra
Autor
Dades Font Vino y Gastronomia - - V: - N: 138 (suplemento coleccionable Grandes Bodegas), Pg: 8 p.
Descriptors Esparrec Formatge Navarra Gastronomia Pebrot

Títol La revolucion del queso aresano
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 24-26
Descriptors Formatge Formatge artesa

Títol Lactobacilos en queseria
Autor MENENDEZ, S.   RODRIGUEZ-OTERO, J.L.   CENTENO, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 45-50
Descriptors Lactobacil Formatgeria Activitat enzimatica Formatge

Títol Lasos, Lacteos Artesanos Sostenibles
Autor
Dades Font Origen : la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2010 - V: VII- N: 50, Pg: 40-41
Descriptors Formatge

Títol Leche y productos lacteos
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Marzo 2014 - V: A?o 23- N: 126, Pg: 58-66
Descriptors Llet Productes lactics Historia Formatge

Títol Leche y productos lacteos
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133
Descriptors Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec

Títol Mallorquin: El otro queso balear
Autor URGELL, O.  
Dades Font Origen: la revita del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Abril 2008 - V: V- N: 31, Pg: 38-40
Descriptors Mallorca Formatge Produccio Formatge artesa Balears Formatge tendre Elaboracio de formatge Historia

Títol Mass transfer limitations during ultrafiltration of cheese whey with onorganic membranes
Autor AIMAR, P.   LAFAILLE, J.P.   SANCHEZ, V.   TADDEI, Christine  
Dades Font Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 38 - 1988 - V: - N: , Pg: 203-221
Descriptors Membrana Transport Ultrafiltracio Formatge Serum Sucre
Localització C 6/19

Títol Microbiology and biochemistry of Pecorino Umbro cheese during ripening
Autor GOBBETTI, M.   SMACCHI, E.   ANGELIS, M. de   ROSSI, J.   CORSETTI, A.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 111-126
Descriptors Formatge Maduracio Microbiologia Quimica Precorino umbro

Títol Monta?a y Rioja alvesa. Donde el prestigio del vino no logra eclipsar la calidad de otros productos
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Julio-Agosto 2009 - V: VI- N: 44, Pg: 28-31
Descriptors Rioja Alavesa Pais Basc Vi Ruta turistica Enoturisme Cellers Vitivinicultura Oli Trufa Formatge

Títol Nuevas tendencias en el queso. El futuro es ya!
Autor CANUT, E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 22-23
Descriptors Futur Formatge Tendencies Consum Caracteristiques sensorials Materia prima Novetats

Títol Parejas perfectas. Vino & queso
Autor CANUT, E.  
Dades Font Vanguardia, La - Octubre 2008 - V: Suplement. Estilos de vida- N: , Pg: 6-11
Descriptors Formatge Vi Varietats de vi
Localització C 24/183

Títol Premios agrocanarias 2005
Autor Gobierno de Canarias. Consejeria de Agricultura, Ganaderia, Pesca y Alimentacion. Direccion General de Politica Agroalimentaria  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Premi agrocanaries Canaries Vi Formatge
Localització DO 6 Tacoronte Acentejo 1

Títol Queso Payoyo. Tradici?n y calidad en la Sierra de Grazalema
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: 77, Pg: 16-18
Descriptors Formatge Productes lactics Sierra de Grazalema Formatge de cabra Formatge curat Formatges artesanals

Títol Queso Zamorano. Fruto de una tradicion milenaria
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 20-23
Descriptors Zamora Formatge Formatge de cabra Denominacio d'origen protegida DOP Productes lactics Elaboracio de formatge

Títol Queso crema con leche de soya y cultivos probioticos
Autor ORTEGA, O. et a.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 72-75
Descriptors Formatge Llet de soja Llet de soia Soia Soja Cultiu probiotic Probiotics BAL Bacteris acidolactics L. Casei L. reuteri Bifidobacterium bifidum

Títol Queso zamorano. Una joya heredera de una tradicion milenaria
Autor
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 28-29
Descriptors Formatge Formatge de Zamora

Títol Queso, El.?oveja, vaca o cabra?
Autor ALVAREZ, C.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47
Descriptors Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge

Títol Queso, lipidos y salud
Autor RENOBALES SCHEIFLER, M. de  
Dades Font ANS: Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2008 - V: 15- N: 3, Pg: 80-90
Descriptors Formatge Lipids Greix Acid linoleic Acid gras trans Alimentacio animal Terpens Efecte fisiologic

Títol Quesos buscan pareja, Los
Autor PALMA, M.  
Dades Font La Vanguardia - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 11
Descriptors Formatge Entrevista Fires Sector alimentari Sector lactic
Localització C 25/15

Títol Quesos catalanes
Autor URGELL, O.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 26-29
Descriptors Formatge Catalunya Denominacio d'origen

Títol Quesos de Galicia. Sin competencia
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 75, Pg: 44-47
Descriptors Formatge Galicia DOP Varietats Tradicio Tecnologia

Títol Quesos de Malaga
Autor ZURITA, C.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2013 - V: 10- N: 71, Pg: 64-66
Descriptors Formatge Malaga Historia Varietats autoctones Llet de cabra

Títol Quesos de nuestras ovejas, Los. El caracter de la tierra
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen:la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 38-41
Descriptors Formatge d'ovella Denominacio d'origen Formatge Espanya Marques comercials Varietats Historia

Títol Quesos salidos de la Universidad
Autor VARELA, P.  
Dades Font El Pais ISSN: 1576-3765 - 30 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 38
Descriptors Innovacio Industria lactica Formatge Universitat Produccio de formatge
Localització C 25/34

Títol Reinventons les accords vin et fromage!
Autor SAVEROT, D.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Octobre 2009 - V: - N: 535, Pg: 40-56
Descriptors Vi Formatge

Títol Requeson y otras formas de aprovechar el suero de los quesos
Autor MARTINEZ PONS, J.A.   ALVAREZ RABANAL, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 48-52
Descriptors Formatge Mato Serum Residus alimentaris Lactics

Títol Resultados del estudio de las caracteristicas fisicoquimicas y sensoriales del queso de Ibores (DOP): efecto de la epoca, tiempo maduracion, queseria y catador
Autor GONZALEZ, J.   TABLA, R.   DELGADO, F.J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 99-101
Descriptors Formatge Caracteristiques fisicoquimiques Ibores DOP Maduracio del formatge Atributs sensorials Analisi discriminant

Títol Survey on the presence of enterovirulent Escherichia coli, including E. coli O157, in cheese manufactured in the italian alpine region
Autor CIVERA, T.   DECASTELLI, L.   MARTORANA, M.   ET AL.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 229-238
Descriptors Formatge PCR Escherichia coli

Títol Tarragona, ciudad de vinos
Autor RIU, N.  
Dades Font Diari de Tarragona - 26 Setembre 2010 - V: - N: , Pg: 11
Descriptors Tarragona DO Tarragona Vermut Formatge

Títol Tratamiento estadistico de datos sensoriales. Algunas aplicaciones en el estudio de distintas variedades de queso
Autor BARCENAS, P.   PEREZ, F.J.   SALMERON, J.   ALBISU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2000 - V: - N: 6, Pg: 59-65
Descriptors Estadistiques Formatge Tecniques estadistiques Analisi sensorial

Títol Use of the polymerase chain reaction for direct detection of Listeria monocaitogenes in soft cheese
Autor WERNARS, K.   HEUVELMAN, C. J.   CHAKRABORTY, T.   NOTERMANS, S. H. W.  
Dades Font Journal of applied bacteriology VOL 70 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 121-126
Descriptors Listeria monocaitogenes Formatge Reaccio en cadena polimerasa
Localització C 10/27

Títol Valdepe?as. Una tierra con nombre de vino, donde el vi?edo es amo y se?or del paisaje
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 24-27
Descriptors Turisme enologic Enoturisme Vi Vinya Ruta vitivinicola Cellers Oli Embotit Formatge Tempranillo

Títol Valle de Los Pedroches. Las virtudes de la dehesa cordobesa
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 36-39
Descriptors Cordoba Cordova Porc Pernil iberic Ruta Gastronomia Embotit Formatge Oli