Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Quimica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 66


Títol Aplicacion de la espectroscopia del infrarrojo medio en quimica analitica de procesos
Autor FUENTES NAVARTA, M. de   BOSCH OJEDA, C.   SANCHEZ ROJAS, F.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2009-2010 - V: - N: 409, Pg: 82-94
Descriptors Espectroscopia d'infraroig mig Quimica analitica Medi ambient Seguretat alimentaria Contaminants Espectroscopia d'infrarojos

Títol Caracterizacion fisico-quimica de los vinos de la D.O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001 (y II) Sustancias minerales y parametros del color
Autor RODRIGUEZ, V.   FRANCO, I.   CARBALLO, J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 73-76
Descriptors Caracteritzacio fisicoquimica Monterrei DO Collita 2001 Substancies minerals Parametres del color

Títol Caracterizacion fisico-quimica de los vinos de la D.O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001. (I) Parametros clasicos y compuestos fenolicos
Autor RODRIGUEZ, V.   FRANCO, I.   CARBALLO, J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 65-70
Descriptors Caracteritzacio fisicoquimica Monterrei DO Collita 2001 Compostos fenolics Parametres classics

Títol Caracterizacion fisico-quimica de mostos de la denominacion de origen "Vinos de Madrid": influencia del origen geografico
Autor GIL DIAZ, M. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2005 - V: - N: 0, Pg: 65-71
Descriptors Most Vinos de Madrid DO Caracteritzacio fisicoquimica

Títol Caracterizacion quimica de la horchata de chufa natural en las comarcas de l?Alcoia y el Comtat (Alicante)
Autor BENEYTO, H.   VARO, P.   GUILLEM, C.   MURILLO, A.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 99-101
Descriptors Caracteritzacio quimica Orxata Alacant Comunitat Valenciana

Títol Caracterizacion quimica y sensorial de la pasa moscatel de Malaga
Autor CANALEJO, J.E.   SANCHEZ, M.T.   LOPEZ, M.J.   LOPEZ INFANTE, M.I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 143-147
Descriptors Panses Moscatell Malaga Caracteritzacio quimica Caracteritzacio sensorial

Títol Changes in Methods: 29. Pesticide residues
Autor Desconegut  
Dades Font Journal of The Association of Official Analytical Chemists ISSN: 0004-5756 - 1985 - V: 68- N: 2, Pg: 385-389
Descriptors Pesticides Quimica

Títol Chemistry of Hop Aroma in Beer
Autor PEACOCK, V.E.   DEINZER, M.L.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists Journal ISSN: 0361-0470 VOL 39 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 136-141
Descriptors Aroma Quimica Cervesa
Localització C 3/65

Títol Chimie et technologie du bouchage a vis en aluminium
Autor CHAMBON, H.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 49-52
Descriptors Quimica Tecnologia Tapada

Títol Chimie et viticulture-vinification. Quelles sources de toxicite?
Autor THEISSEN, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 22-24
Descriptors Viticultura Quimica Pesticides Residus Vi Toxicitat Vinificacio Ocratoxina A OTA Aspergillus Bones practiques Riscos

Títol Ciencia i gastronomia: aven?os recents en gastronomia molecular
Autor THIS, H  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 53-58
Descriptors Gastronomia molecular Quimica

Títol Complementos dieteticos antioxidantes: evaluacion quimica y funcional
Autor GARRIDO, I.   GOMEZ-CORDOVES, C.   BARTOLOME, B.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2006 - V: - N: 373, Pg: 114-115
Descriptors Complements dietetics Antioxidant Avaluacio quimica Avaluacio funcional

Títol Composicio quimica dels vins tarragonins i metodes quimiometrics d?analisi: una interaccio fructifera
Autor LARRECHI, M.S. et al.  
Dades Font Butlleti de la Societat Catalana de Ciencia - 1987 - V: IX- N: 2, Pg: 123-141
Descriptors Composicio quimica Vi Tarragona Metode quimiometric
Localització C 21/35

Títol Composicion quimica del subproducto de tomate
Autor DEL VALLE, M.   CAMARA, M.   TORIJA, M?.E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 67-70
Descriptors Composicio quimica Tomaquet Subproductes Conserves

Títol Composicion quimica y caracteristicas sensoriales de vinos tintos monovarietales de Brancellao y Albarello
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   REGO MARTINEZ, F.   DIAZ LOSADA, E.  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 32-36
Descriptors Galicia Vi negre Composicio quimica Caracteristiques sensorials Potencial enologic Varietats de raim Vi monovarietal Clons

Títol De la URV a California
Autor
Dades Font Diari de Tarragona. Perspectives 3 - Octubre 2008 - V: - N: , Pg: 1-11
Descriptors URV Universitat Rovira i Virgili Quimica Medi ambient Recerca Nanotecnologia
Localització C 25/198

Títol Desarrollo de las bases sensoriales, quimica y microbiologicas de los olores a raton en el vino
Autor GRBIN, P.R.   COSTELLO, P.J.   HERDERICH, M. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 11-17
Descriptors Investigacio Aroma Congressos Microbiologia del vi Olor a ratoli Ratoli
Localització 663.252.4 ASP

Títol Dioxines versus acids omega-3 en el salmo. Un exemple de les complexitats del triangle salut.-alimentaco-quimica i d'intoxicacions mediatiques tan letals com els contaminants
Autor CANICIO, J.A.  
Dades Font TECA. Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 36-40
Descriptors Dioxines Salmo Quimica Alimentacio Salut Acid omega-3

Títol Efecto de las condiciones de secado sobre la composicion quimica de la madera de roble
Autor MARTINEZ, J.   OJEDA, S.   RUBIO, P.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 283-285
Descriptors Polifenols Fusta de roure Crian?a en fusta Assecatge
Localització 663.2(063) Con

Títol Efecto del aclareo de racimos en la composicion fisico-quimica, cromatica y sensorial de vinos de la variedad tempranillo
Autor MARIN, M?.J.   DE MIGUEL, C.   ARGUETA, M?.S.   RODRIGUEZ, A.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 22-24
Descriptors Aclarida de raim Composicio fisicoquimica Tempranillo Color Analisi sensorial Ull de llebre
Localització 663.2 JOR

Títol Energia de la quimica protegeix l'entorn, L'
Autor
Dades Font Punt, El - Novembre 2008 - V: - N: , Pg: 2-15
Descriptors Medi ambient Quimica Energia Investigacio Investigacio i desenvolupament Tarragona CO2
Localització C 24/178

Títol Envejecimiento de vinos tintos en sistemas alternativos a las barricas de roble. Parametros basicos y edad quimica
Autor ALAMO SANZA, M. del et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 27-33
Descriptors Barrica Cigales Sistema d'envelliment Vi negre

Títol Estudio analitico de los vinos de la DO "Vinos de Madrid" (3a. y ultima parte). III. Estudio del color y evaluacion de la estabilidad fisico-quimica y microbiologica
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VILA, J.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5697 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 56-64
Descriptors Color Estabilitzacio Precipitacio Vi

Títol Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" I. Caracterizacion quimica y microbiologica de mostos (1?parte)
Autor CALDERON, F.   VILA, J.   NAVASCUES, E.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J. M.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 56-66
Descriptors Analisi quimica Fermentacio Llevats Vi

Títol Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" (2? parte). Caracterizacion quimica y microbilogica de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VILA, J.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 53-65
Descriptors Fermentacio Analisi quimica Llevats Vi Polifenols

Títol Estudio comparativo de los avances de diferentes tipos de enchorchado. Influencia de la utilizacion de tapones sinteticos o compositos en la composicion quimica y la calidad organoleptica del vino durante su conservacion en botella
Autor CHATONNET, P.   LABADIE, D.   GUBIOTTI, M.-C.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 15 Enero 2000 - V: - N: 2788, Pg: 167-173
Descriptors Tap sintetic Vi Qualitat organoleptica

Títol Estudio de diferentes tratamientos de clarificacion en la composicion quimica y sensorial de mostos Moscatel
Autor SANCHEZ-PALOMO, E. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 60-64
Descriptors Clarificacio Composicio quimica Most Moscatell

Títol Estudio de un metodo de aceleracion de la oxidacion quimica para la obtencion de vinos tipo oloroso
Autor ORTEGA, A.F.   BONILLA, F.   LOPEZ TOLEDANO, A.   MAYEN, M.   MERIDA, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 307-318
Descriptors Acceleracio de l'oxidacio quimica Oxidacio quimica Vi oloros
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evaluacion fisico-quimica y analisis sensorial en vinos tinto y blanco producidos a traves de diferentes tecnicas de vivnificacion
Autor MICHELIN BERTAGNOLI, S.M.   BERTAZZO ROSSATO, S.   LOPES DA SILVA, V.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 99-106
Descriptors Maceracio Maceracio carbonica Vi negre Vi blanc Vinificacio Irradiacio Cabernet sauvignon Trebbiano

Títol Evaluacion quimica y agronomica de quelatos de hierro sinteticos. Capacidad del quelato para aportar hierro a la planta en funcion del suelo, epoca y frecuencia del tratamiento
Autor ALVAREZ-FERNANDEZ, A.   ABADIA, J.   ABADIA, A.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Abril 2006 - V: XIII- N: 227, Pg: 20-22/44-45
Descriptors Avaluacio quimica Quelat de ferro sintetic Ferro sintetic Avaluacio agronomica

Títol Factores que afectan a la inercia quimica de los tapones de corcho
Autor GONZALEZ, J.R.   CACERES, M.J.   GONZALEZ, F.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 378-380
Descriptors Tap de suro Suro Tap Maduracio Ampolla
Localització 663.2 (063) Con

Títol Fisico quimica del cafe y la cafetera italiana
Autor MARTINEZ PONS, J.A.   ALVAREZ RABANAL, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 70-80
Descriptors Cafe Cafetera italiana Fisicoquimica Quimica Infusio Torrat Molturacio

Títol Grupo de investigacion de quimica analitica. Universidad rovira i virgili
Autor MONROY, S. G.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Noviembre-Diciembre 2008 - V: X- N: 56, Pg: 12
Descriptors Universitat Rovira i Virgili URV Investigacio Vi Sector agroalimentari Control de qualitat Celler Bodega Nas electronic Enologia

Títol Identificacion de compuestos de impacto odorante en vinos de la D.O.Montilla-Moriles elaborados mediante crianza biologica y quimica
Autor MORENO, J.A.   MU?OZ, D.   ZEA, L.   MOYANO, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 393-400
Descriptors Impacte odorant Vi Montilla-Moriles DO Crian?a biologica Crian?a quimica Olor Aroma
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Implantacion de cubiertas verdes en la calidad del suelo. Calidad fisica, quimica y biologica
Autor OCHOA, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3255, Pg: 454-458
Descriptors Sol CO2 Dioxid de carboni Cobertura vegetal Navarra 2008 Analisi estadistica Qualitat Materia organica Sol viticola

Títol Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceracion en la composicion quimica de vinos de Treixadura
Autor FALQUE, E.   FERNANDEZ, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 68-70
Descriptors Acid Alcohol Llevats Maceracio Treixadura

Títol Influencia del tipo de siembra en el desarrollo de las poblaciones de levaduras durante la vinificacion: Efecto en la composicion quimica y calidad de vinos albarinyo
Autor LEMA, C.   VICENTE, J. A.   LOPEZ, J. E.   ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 50-56
Descriptors Albarinyo Llevats Vinificacio Vi Qualitat Especies no-Saccharomyces Creixement Albari?o

Títol Initium: un innovador fungicida perteneciente a una nueva familia quimica para el control de mildiu
Autor PEREZ SANCHEZ, R.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Noviembre 2014 - V: - N: 263, Pg: 24-25
Descriptors Control de plagues Fongs Mildiu Fungicides Initium

Títol Introduccion a la quimica polifenolica de mostos y vinos
Autor ESPINOSA, L.C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 28-34
Descriptors Vi Quimica polifenolica Tanins

Títol Introduccion al zumo de naranja: tipos de zumo y composicion quimica
Autor MELENDEZ, A.J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 49-31
Descriptors Suc de taronja Composicio quimica

Títol Kohlenwasserstoffe aus Gasstromen abtrennen. Membranen haben sich in der chemischen und petrochemischen Industrie bewahrt
Autor OHLROGGE, V.K.   PEINEMANN, K.V.   WIND, J.  
Dades Font Energie - Juny 1993 - V: 45- N: 6, Pg: 1-15
Descriptors Membrana Quimica Petroquimica Industria petroquimica
Localització C 17/9

Títol L'oli d'oliva. Proc?s tecnologic i analisi quimica
Autor SIRISI ESCODA, M.  
Dades Font Premi Agroalimentari 2004 - 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Premi agroalimentari 2004 Oli d'oliva Analisi quimica Proces tecnologic Elaboracio
Localització PREMI AGROALIMENTARI 2004

Títol La Universitat es fa forta al centre
Autor
Dades Font Diari de Tarragona. Perspectives 4 - Febrer 2009 - V: - N: , Pg: 1-4
Descriptors URV Universitat Rovira i Virgili Campus Catalunya Quimica
Localització C 25/199

Títol La calidad de la leche destinada a la fabricacion de queso: calidad quimica
Autor TORNADIJO, M.E.   MARRA, A.I.   GARCIA FONTAN, M.C.   PRIETO, B.   CARBALLO, J.  
Dades Font Ciencia y Tecnologia Alimentaria ISSN: 1135-8122 VOL 2 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-91
Descriptors Formatge Llet Qualitat quimica Composicio quimica de la llet Pesticides
Localització C 13/78

Títol La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad
Autor POLO, M.C.   POZO BAYON, M.A.   MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J.   MORENO ARRIBAS, M.V.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60
Descriptors Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma

Títol La formacion de polimeros coloreados en los vinos a partir de antocianinas y flavanos
Autor REVILLA GARCIA, E.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 63-71
Descriptors Polimers Antocianines Flavans Vi Quimica
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol La lucha quimica contra Prays oleae (Lep.,Yponomeutidae) y su influencia en los enemigos naturales de la plagas del olivar (y III)
Autor VRELA MARTINEZ, J.L.   GONZALEZ RUIZ, R.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Enero 2000 - V: - N: 115, Pg: 45-55
Descriptors Plagues Lluita quimica Prays oleae Olivera

Títol La quimica del vi
Autor MARTI LLURBA, N.   CAMPINEZ SALAS, P.  
Dades Font - 2000 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Premi enologic 2000 Quimica Vi
Localització PREMI VITIVIN?COLA 2000

Títol Los aromas del vino: origen y evolucion
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2003 - V: LVIII- N: 2984/2985, Pg: 3675-3686
Descriptors Vi Aroma Origen Quimica Transformacio malolactica Crian?a Roure Conservacio

Títol Malvasia de Canarias: caracterizacion fisico-quimica
Autor GUIRAO PEREZ, G. et al.  
Dades Font Vinoteq ISSN: 1887--2794 - Abri-Junio 2007 - V: - N: 36, Pg: 22-25
Descriptors Malvasia Canaries Fisicoquimica Varietats de vinya

Títol Microbiology and biochemistry of Pecorino Umbro cheese during ripening
Autor GOBBETTI, M.   SMACCHI, E.   ANGELIS, M. de   ROSSI, J.   CORSETTI, A.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 111-126
Descriptors Formatge Maduracio Microbiologia Quimica Precorino umbro

Títol Optimizacion de la lucha quimica frente a la polilla del racimo de la vid Lobesia botrana
Autor SAENZ DE CABEZON IRIGARAY, F-J.   PEREZ-MORENO, I.   MARCO, V.  
Dades Font Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2008 - V: LXXVIII- N: 907, Pg: 408-412
Descriptors Malalties de la vinya Cep Cuc del raim Lobesia botrana MIP Vinya Control de plagues Espanya Fitosanitaris Produccio Integrada Insecticides bioracionals Plagues Plagues de la vinya Insecticides

Títol Pot l'aroma del vi explicar-se amb una equacio quimica?
Autor FERREIRA, V.  
Dades Font ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842-X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 5-9
Descriptors Vi Aroma Equacio quimica Cromatografia de gasos Olfactometria

Títol Productos enologicos quimica del vino?
Autor ALDAYTURRIAGA, L.  
Dades Font La Prensa del Rioja - octubre 1991 - V: - N: 56, Pg: 18-19
Descriptors Vi Enologia Vinicultura Productes enologics Higiene Tecnologia Vinificacio Filtracio Clarificacio

Títol Qui a peur des vins bios?
Autor PEYROULOU, J. P.  
Dades Font La Revue du Vin de France ISSN: 0750-358X - octubre 1993 - V: - N: 377, Pg: 89-96
Descriptors Viticultura Enologia Vinicultura Produccio Vi Ecologia Millora qualitativa Vi ecologic Tractament fitosanitari Quimica Proteccio dels vegetals Vi biologic

Títol Quimica del aceite de oliva: trazabilidad y desarrollo sostenible
Autor MARINAS, A.   [et.al]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 39-43
Descriptors Quimica Oli d'oliva Tra?abilitat Desenvolupament sostenible Espectrometria de masses d'isotops estables SIRMS

Títol Quimica verda: repte a la Universitat
Autor
Dades Font Diari de Tarragona. Perspectives 9 - Maig 2009 - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors URV Universitat Rovira i Virgili Quimica
Localització C 25/204

Títol Reflexiones sobre el analisis enologico. El proceso de la medida quimica
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 56-59
Descriptors Analisi enologica Mesures quimiques Metode d'analisi Calibracio

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava
Autor POLO, M. C.   PUEYO, E.   MORENO-ARRIBAS, M. V.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Escuma Composicio Caracteristiques Cava
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Siega quimica en cubiertas vegetales de gramineas en olivar. Uso de herbicidas
Autor CRUZ-HIPOLITO, H.   GONZALEZ-TORRALVA, F.   PRADO, R. de  
Dades Font Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2010 - V: LXXIX- N: 929, Pg: 368-370
Descriptors Cobertura vegetal Segar Graminies Olivera Control quimic Oliverar

Títol Situacion de la lucha quimica contra plagas en citricos
Autor COSCOLLA, R.  
Dades Font Vida rural: la revista del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2007 - V: - N: 247, Pg: 36-40
Descriptors Plagues Citrics Plaguicides Plaguicides permesos

Títol Sobre las posibilidades de acidificacion de mostos en zonas calidas. Acidificacion quimica y/o biologica
Autor SUAREZ, J. A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2903, Pg: 966-974
Descriptors Most Acidificacio Acidificacio biologica Saccharomyces Llevats Caracteristiques organoleptiques Acid organic

Títol Sustancias pecticas: quimica y aplicaciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Universidad de Murcia - 1985 - V: - N: , Pg:
Descriptors Substancies pectiques Quimica Aplicacions
Localització C 19/82

Títol The role of soil chemistry in wine grape quality and sustainable soil management in vineyards
Autor MACKENZIE, D.E.   CHRISTY, A.G.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 65-72
Descriptors Quimica Raim Sol Vi Vinya Terrer Influencia
Localització 504.05 GES

Títol Tratamiento de las aguas residuales de destilerias de vino mediante un proceso combinado de lodos activos y oxidacion quimica
Autor BELTRAN de HEREDIA ALONSO, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 55-59
Descriptors Aigues residuals Destil.leria Vi Fenton Aerobic Oxidacio quimica Llot actiu Fang

Títol Valoracion de algnos parametros de fertilidad quimica de los suelos de vinya del area de Cambados
Autor LEMA GESTO, M. J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 48-51
Descriptors Galicia Vinya Sol Fertilitzacio Acidesa