Registres trobats: 66
Títol | Aplicacion de la espectroscopia del infrarrojo medio en quimica analitica de procesos |
Autor | FUENTES NAVARTA, M. de BOSCH OJEDA, C. SANCHEZ ROJAS, F. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2009-2010 - V: - N: 409, Pg: 82-94 |
Descriptors | Espectroscopia d'infraroig mig Quimica analitica Medi ambient Seguretat alimentaria Contaminants Espectroscopia d'infrarojos |
Títol | Caracterizacion fisico-quimica de los vinos de la D.O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001 (y II) Sustancias minerales y parametros del color |
Autor | RODRIGUEZ, V. FRANCO, I. CARBALLO, J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 73-76 |
Descriptors | Caracteritzacio fisicoquimica Monterrei DO Collita 2001 Substancies minerals Parametres del color |
Títol | Caracterizacion fisico-quimica de los vinos de la D.O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001. (I) Parametros clasicos y compuestos fenolicos |
Autor | RODRIGUEZ, V. FRANCO, I. CARBALLO, J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 65-70 |
Descriptors | Caracteritzacio fisicoquimica Monterrei DO Collita 2001 Compostos fenolics Parametres classics |
Títol | Caracterizacion fisico-quimica de mostos de la denominacion de origen "Vinos de Madrid": influencia del origen geografico |
Autor | GIL DIAZ, M. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2005 - V: - N: 0, Pg: 65-71 |
Descriptors | Most Vinos de Madrid DO Caracteritzacio fisicoquimica |
Títol | Caracterizacion quimica de la horchata de chufa natural en las comarcas de l?Alcoia y el Comtat (Alicante) |
Autor | BENEYTO, H. VARO, P. GUILLEM, C. MURILLO, A.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 99-101 |
Descriptors | Caracteritzacio quimica Orxata Alacant Comunitat Valenciana |
Títol | Caracterizacion quimica y sensorial de la pasa moscatel de Malaga |
Autor | CANALEJO, J.E. SANCHEZ, M.T. LOPEZ, M.J. LOPEZ INFANTE, M.I. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 143-147 |
Descriptors | Panses Moscatell Malaga Caracteritzacio quimica Caracteritzacio sensorial |
Títol | Changes in Methods: 29. Pesticide residues |
Autor | Desconegut |
Dades Font | Journal of The Association of Official Analytical Chemists ISSN: 0004-5756 - 1985 - V: 68- N: 2, Pg: 385-389 |
Descriptors | Pesticides Quimica |
Títol | Chemistry of Hop Aroma in Beer |
Autor | PEACOCK, V.E. DEINZER, M.L. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists Journal ISSN: 0361-0470 VOL 39 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 136-141 |
Descriptors | Aroma Quimica Cervesa |
Localització | C 3/65 |
Títol | Chimie et technologie du bouchage a vis en aluminium |
Autor | CHAMBON, H. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 49-52 |
Descriptors | Quimica Tecnologia Tapada |
Títol | Chimie et viticulture-vinification. Quelles sources de toxicite? |
Autor | THEISSEN, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 22-24 |
Descriptors | Viticultura Quimica Pesticides Residus Vi Toxicitat Vinificacio Ocratoxina A OTA Aspergillus Bones practiques Riscos |
Títol | Ciencia i gastronomia: aven?os recents en gastronomia molecular |
Autor | THIS, H |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 53-58 |
Descriptors | Gastronomia molecular Quimica |
Títol | Complementos dieteticos antioxidantes: evaluacion quimica y funcional |
Autor | GARRIDO, I. GOMEZ-CORDOVES, C. BARTOLOME, B. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2006 - V: - N: 373, Pg: 114-115 |
Descriptors | Complements dietetics Antioxidant Avaluacio quimica Avaluacio funcional |
Títol | Composicio quimica dels vins tarragonins i metodes quimiometrics d?analisi: una interaccio fructifera |
Autor | LARRECHI, M.S. et al. |
Dades Font | Butlleti de la Societat Catalana de Ciencia - 1987 - V: IX- N: 2, Pg: 123-141 |
Descriptors | Composicio quimica Vi Tarragona Metode quimiometric |
Localització | C 21/35 |
Títol | Composicion quimica del subproducto de tomate |
Autor | DEL VALLE, M. CAMARA, M. TORIJA, M?.E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 67-70 |
Descriptors | Composicio quimica Tomaquet Subproductes Conserves |
Títol | Composicion quimica y caracteristicas sensoriales de vinos tintos monovarietales de Brancellao y Albarello |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. REGO MARTINEZ, F. DIAZ LOSADA, E. |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 32-36 |
Descriptors | Galicia Vi negre Composicio quimica Caracteristiques sensorials Potencial enologic Varietats de raim Vi monovarietal Clons |
Títol | De la URV a California |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona. Perspectives 3 - Octubre 2008 - V: - N: , Pg: 1-11 |
Descriptors | URV Universitat Rovira i Virgili Quimica Medi ambient Recerca Nanotecnologia |
Localització | C 25/198 |
Títol | Desarrollo de las bases sensoriales, quimica y microbiologicas de los olores a raton en el vino |
Autor | GRBIN, P.R. COSTELLO, P.J. HERDERICH, M. et al. |
Dades Font | Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 11-17 |
Descriptors | Investigacio Aroma Congressos Microbiologia del vi Olor a ratoli Ratoli |
Localització | 663.252.4 ASP |
Títol | Dioxines versus acids omega-3 en el salmo. Un exemple de les complexitats del triangle salut.-alimentaco-quimica i d'intoxicacions mediatiques tan letals com els contaminants |
Autor | CANICIO, J.A. |
Dades Font | TECA. Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 36-40 |
Descriptors | Dioxines Salmo Quimica Alimentacio Salut Acid omega-3 |
Títol | Efecto de las condiciones de secado sobre la composicion quimica de la madera de roble |
Autor | MARTINEZ, J. OJEDA, S. RUBIO, P. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 283-285 |
Descriptors | Polifenols Fusta de roure Crian?a en fusta Assecatge |
Localització | 663.2(063) Con |
Títol | Efecto del aclareo de racimos en la composicion fisico-quimica, cromatica y sensorial de vinos de la variedad tempranillo |
Autor | MARIN, M?.J. DE MIGUEL, C. ARGUETA, M?.S. RODRIGUEZ, A.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 22-24 |
Descriptors | Aclarida de raim Composicio fisicoquimica Tempranillo Color Analisi sensorial Ull de llebre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Energia de la quimica protegeix l'entorn, L' |
Autor | |
Dades Font | Punt, El - Novembre 2008 - V: - N: , Pg: 2-15 |
Descriptors | Medi ambient Quimica Energia Investigacio Investigacio i desenvolupament Tarragona CO2 |
Localització | C 24/178 |
Títol | Envejecimiento de vinos tintos en sistemas alternativos a las barricas de roble. Parametros basicos y edad quimica |
Autor | ALAMO SANZA, M. del et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 27-33 |
Descriptors | Barrica Cigales Sistema d'envelliment Vi negre |
Títol | Estudio analitico de los vinos de la DO "Vinos de Madrid" (3a. y ultima parte). III. Estudio del color y evaluacion de la estabilidad fisico-quimica y microbiologica |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VILA, J. CALLEJO, M. J. COLOMO, B. SUAREZ, J. A. BARCENILLA, J. HERNANDEZ, M. T. GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5697 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 56-64 |
Descriptors | Color Estabilitzacio Precipitacio Vi |
Títol | Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" I. Caracterizacion quimica y microbiologica de mostos (1?parte) |
Autor | CALDERON, F. VILA, J. NAVASCUES, E. CALLEJO, M. J. COLOMO, B. SUAREZ, J. A. BARCENILLA, J. M. HERNANDEZ, M. T. GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 56-66 |
Descriptors | Analisi quimica Fermentacio Llevats Vi |
Títol | Estudio analitico de vinos de DO "vinos de Madrid" (2? parte). Caracterizacion quimica y microbilogica de vinos |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VILA, J. CALLEJO, M. J. COLOMO, B. SUAREZ, J. A. BARCENILLA, J. HERNANDEZ, M. T. GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1996 - V: - N: 45, Pg: 53-65 |
Descriptors | Fermentacio Analisi quimica Llevats Vi Polifenols |
Títol | Estudio comparativo de los avances de diferentes tipos de enchorchado. Influencia de la utilizacion de tapones sinteticos o compositos en la composicion quimica y la calidad organoleptica del vino durante su conservacion en botella |
Autor | CHATONNET, P. LABADIE, D. GUBIOTTI, M.-C. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 15 Enero 2000 - V: - N: 2788, Pg: 167-173 |
Descriptors | Tap sintetic Vi Qualitat organoleptica |
Títol | Estudio de diferentes tratamientos de clarificacion en la composicion quimica y sensorial de mostos Moscatel |
Autor | SANCHEZ-PALOMO, E. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 60-64 |
Descriptors | Clarificacio Composicio quimica Most Moscatell |
Títol | Estudio de un metodo de aceleracion de la oxidacion quimica para la obtencion de vinos tipo oloroso |
Autor | ORTEGA, A.F. BONILLA, F. LOPEZ TOLEDANO, A. MAYEN, M. MERIDA, J. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 307-318 |
Descriptors | Acceleracio de l'oxidacio quimica Oxidacio quimica Vi oloros |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evaluacion fisico-quimica y analisis sensorial en vinos tinto y blanco producidos a traves de diferentes tecnicas de vivnificacion |
Autor | MICHELIN BERTAGNOLI, S.M. BERTAZZO ROSSATO, S. LOPES DA SILVA, V. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 99-106 |
Descriptors | Maceracio Maceracio carbonica Vi negre Vi blanc Vinificacio Irradiacio Cabernet sauvignon Trebbiano |
Títol | Evaluacion quimica y agronomica de quelatos de hierro sinteticos. Capacidad del quelato para aportar hierro a la planta en funcion del suelo, epoca y frecuencia del tratamiento |
Autor | ALVAREZ-FERNANDEZ, A. ABADIA, J. ABADIA, A. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Abril 2006 - V: XIII- N: 227, Pg: 20-22/44-45 |
Descriptors | Avaluacio quimica Quelat de ferro sintetic Ferro sintetic Avaluacio agronomica |
Títol | Factores que afectan a la inercia quimica de los tapones de corcho |
Autor | GONZALEZ, J.R. CACERES, M.J. GONZALEZ, F. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 378-380 |
Descriptors | Tap de suro Suro Tap Maduracio Ampolla |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Fisico quimica del cafe y la cafetera italiana |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 70-80 |
Descriptors | Cafe Cafetera italiana Fisicoquimica Quimica Infusio Torrat Molturacio |
Títol | Grupo de investigacion de quimica analitica. Universidad rovira i virgili |
Autor | MONROY, S. G. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Noviembre-Diciembre 2008 - V: X- N: 56, Pg: 12 |
Descriptors | Universitat Rovira i Virgili URV Investigacio Vi Sector agroalimentari Control de qualitat Celler Bodega Nas electronic Enologia |
Títol | Identificacion de compuestos de impacto odorante en vinos de la D.O.Montilla-Moriles elaborados mediante crianza biologica y quimica |
Autor | MORENO, J.A. MU?OZ, D. ZEA, L. MOYANO, L. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 393-400 |
Descriptors | Impacte odorant Vi Montilla-Moriles DO Crian?a biologica Crian?a quimica Olor Aroma |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Implantacion de cubiertas verdes en la calidad del suelo. Calidad fisica, quimica y biologica |
Autor | OCHOA, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3255, Pg: 454-458 |
Descriptors | Sol CO2 Dioxid de carboni Cobertura vegetal Navarra 2008 Analisi estadistica Qualitat Materia organica Sol viticola |
Títol | Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceracion en la composicion quimica de vinos de Treixadura |
Autor | FALQUE, E. FERNANDEZ, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 68-70 |
Descriptors | Acid Alcohol Llevats Maceracio Treixadura |
Títol | Influencia del tipo de siembra en el desarrollo de las poblaciones de levaduras durante la vinificacion: Efecto en la composicion quimica y calidad de vinos albarinyo |
Autor | LEMA, C. VICENTE, J. A. LOPEZ, J. E. ANGULO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: 43, Pg: 50-56 |
Descriptors | Albarinyo Llevats Vinificacio Vi Qualitat Especies no-Saccharomyces Creixement Albari?o |
Títol | Initium: un innovador fungicida perteneciente a una nueva familia quimica para el control de mildiu |
Autor | PEREZ SANCHEZ, R. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Noviembre 2014 - V: - N: 263, Pg: 24-25 |
Descriptors | Control de plagues Fongs Mildiu Fungicides Initium |
Títol | Introduccion a la quimica polifenolica de mostos y vinos |
Autor | ESPINOSA, L.C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 28-34 |
Descriptors | Vi Quimica polifenolica Tanins |
Títol | Introduccion al zumo de naranja: tipos de zumo y composicion quimica |
Autor | MELENDEZ, A.J. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 49-31 |
Descriptors | Suc de taronja Composicio quimica |
Títol | Kohlenwasserstoffe aus Gasstromen abtrennen. Membranen haben sich in der chemischen und petrochemischen Industrie bewahrt |
Autor | OHLROGGE, V.K. PEINEMANN, K.V. WIND, J. |
Dades Font | Energie - Juny 1993 - V: 45- N: 6, Pg: 1-15 |
Descriptors | Membrana Quimica Petroquimica Industria petroquimica |
Localització | C 17/9 |
Títol | L'oli d'oliva. Proc?s tecnologic i analisi quimica |
Autor | SIRISI ESCODA, M. |
Dades Font | Premi Agroalimentari 2004 - 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Premi agroalimentari 2004 Oli d'oliva Analisi quimica Proces tecnologic Elaboracio |
Localització | PREMI AGROALIMENTARI 2004 |
Títol | La Universitat es fa forta al centre |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona. Perspectives 4 - Febrer 2009 - V: - N: , Pg: 1-4 |
Descriptors | URV Universitat Rovira i Virgili Campus Catalunya Quimica |
Localització | C 25/199 |
Títol | La calidad de la leche destinada a la fabricacion de queso: calidad quimica |
Autor | TORNADIJO, M.E. MARRA, A.I. GARCIA FONTAN, M.C. PRIETO, B. CARBALLO, J. |
Dades Font | Ciencia y Tecnologia Alimentaria ISSN: 1135-8122 VOL 2 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-91 |
Descriptors | Formatge Llet Qualitat quimica Composicio quimica de la llet Pesticides |
Localització | C 13/78 |
Títol | La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad |
Autor | POLO, M.C. POZO BAYON, M.A. MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J. MORENO ARRIBAS, M.V. PUEYO, E. MARTIN ALVAREZ, P.J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60 |
Descriptors | Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma |
Títol | La formacion de polimeros coloreados en los vinos a partir de antocianinas y flavanos |
Autor | REVILLA GARCIA, E. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 63-71 |
Descriptors | Polimers Antocianines Flavans Vi Quimica |
Localització | 634.8:663.2(061.3) GRU |
Títol | La lucha quimica contra Prays oleae (Lep.,Yponomeutidae) y su influencia en los enemigos naturales de la plagas del olivar (y III) |
Autor | VRELA MARTINEZ, J.L. GONZALEZ RUIZ, R. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Enero 2000 - V: - N: 115, Pg: 45-55 |
Descriptors | Plagues Lluita quimica Prays oleae Olivera |
Títol | La quimica del vi |
Autor | MARTI LLURBA, N. CAMPINEZ SALAS, P. |
Dades Font | - 2000 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Premi enologic 2000 Quimica Vi |
Localització | PREMI VITIVIN?COLA 2000 |
Títol | Los aromas del vino: origen y evolucion |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2003 - V: LVIII- N: 2984/2985, Pg: 3675-3686 |
Descriptors | Vi Aroma Origen Quimica Transformacio malolactica Crian?a Roure Conservacio |
Títol | Malvasia de Canarias: caracterizacion fisico-quimica |
Autor | GUIRAO PEREZ, G. et al. |
Dades Font | Vinoteq ISSN: 1887--2794 - Abri-Junio 2007 - V: - N: 36, Pg: 22-25 |
Descriptors | Malvasia Canaries Fisicoquimica Varietats de vinya |
Títol | Microbiology and biochemistry of Pecorino Umbro cheese during ripening |
Autor | GOBBETTI, M. SMACCHI, E. ANGELIS, M. de ROSSI, J. CORSETTI, A. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 111-126 |
Descriptors | Formatge Maduracio Microbiologia Quimica Precorino umbro |
Títol | Optimizacion de la lucha quimica frente a la polilla del racimo de la vid Lobesia botrana |
Autor | SAENZ DE CABEZON IRIGARAY, F-J. PEREZ-MORENO, I. MARCO, V. |
Dades Font | Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2008 - V: LXXVIII- N: 907, Pg: 408-412 |
Descriptors | Malalties de la vinya Cep Cuc del raim Lobesia botrana MIP Vinya Control de plagues Espanya Fitosanitaris Produccio Integrada Insecticides bioracionals Plagues Plagues de la vinya Insecticides |
Títol | Pot l'aroma del vi explicar-se amb una equacio quimica? |
Autor | FERREIRA, V. |
Dades Font | ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842-X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 5-9 |
Descriptors | Vi Aroma Equacio quimica Cromatografia de gasos Olfactometria |
Títol | Productos enologicos quimica del vino? |
Autor | ALDAYTURRIAGA, L. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - octubre 1991 - V: - N: 56, Pg: 18-19 |
Descriptors | Vi Enologia Vinicultura Productes enologics Higiene Tecnologia Vinificacio Filtracio Clarificacio |
Títol | Qui a peur des vins bios? |
Autor | PEYROULOU, J. P. |
Dades Font | La Revue du Vin de France ISSN: 0750-358X - octubre 1993 - V: - N: 377, Pg: 89-96 |
Descriptors | Viticultura Enologia Vinicultura Produccio Vi Ecologia Millora qualitativa Vi ecologic Tractament fitosanitari Quimica Proteccio dels vegetals Vi biologic |
Títol | Quimica del aceite de oliva: trazabilidad y desarrollo sostenible |
Autor | MARINAS, A. [et.al] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 39-43 |
Descriptors | Quimica Oli d'oliva Tra?abilitat Desenvolupament sostenible Espectrometria de masses d'isotops estables SIRMS |
Títol | Quimica verda: repte a la Universitat |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona. Perspectives 9 - Maig 2009 - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | URV Universitat Rovira i Virgili Quimica |
Localització | C 25/204 |
Títol | Reflexiones sobre el analisis enologico. El proceso de la medida quimica |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2006 - V: VIII- N: 40, Pg: 56-59 |
Descriptors | Analisi enologica Mesures quimiques Metode d'analisi Calibracio |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava |
Autor | POLO, M. C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, M. V. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Escuma Composicio Caracteristiques Cava |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Siega quimica en cubiertas vegetales de gramineas en olivar. Uso de herbicidas |
Autor | CRUZ-HIPOLITO, H. GONZALEZ-TORRALVA, F. PRADO, R. de |
Dades Font | Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2010 - V: LXXIX- N: 929, Pg: 368-370 |
Descriptors | Cobertura vegetal Segar Graminies Olivera Control quimic Oliverar |
Títol | Situacion de la lucha quimica contra plagas en citricos |
Autor | COSCOLLA, R. |
Dades Font | Vida rural: la revista del campo ISSN: 1133-8938 - Abril 2007 - V: - N: 247, Pg: 36-40 |
Descriptors | Plagues Citrics Plaguicides Plaguicides permesos |
Títol | Sobre las posibilidades de acidificacion de mostos en zonas calidas. Acidificacion quimica y/o biologica |
Autor | SUAREZ, J. A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2903, Pg: 966-974 |
Descriptors | Most Acidificacio Acidificacio biologica Saccharomyces Llevats Caracteristiques organoleptiques Acid organic |
Títol | Sustancias pecticas: quimica y aplicaciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Universidad de Murcia - 1985 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Substancies pectiques Quimica Aplicacions |
Localització | C 19/82 |
Títol | The role of soil chemistry in wine grape quality and sustainable soil management in vineyards |
Autor | MACKENZIE, D.E. CHRISTY, A.G. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 65-72 |
Descriptors | Quimica Raim Sol Vi Vinya Terrer Influencia |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Tratamiento de las aguas residuales de destilerias de vino mediante un proceso combinado de lodos activos y oxidacion quimica |
Autor | BELTRAN de HEREDIA ALONSO, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 55-59 |
Descriptors | Aigues residuals Destil.leria Vi Fenton Aerobic Oxidacio quimica Llot actiu Fang |
Títol | Valoracion de algnos parametros de fertilidad quimica de los suelos de vinya del area de Cambados |
Autor | LEMA GESTO, M. J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 48-51 |
Descriptors | Galicia Vinya Sol Fertilitzacio Acidesa |