Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MORENO ARRIBAS, M.V.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Alteraciones del vino por el metabolismo de las bacerias lacticas
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 100-105
Descriptors Alteracions del vi Metabolisme Bacteris lactics Vi

Títol Contribucion de la frmentacion malolactica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composicion fenolica no antocianica de vinos tintos
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   HERNANDEZ, T.   ESTRELLA, I.   RUIZ LARREA, F.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 67-69
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Bacteris lactics Polifenols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Diferenciacion de las variedades blancas de la Comunidad de Madrid, Malvar, Airen y Albillo, mediante el analisis de isoenzimas en Sarmiento y de proteinas totales en mosto
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   PUEYO, E.   RODRIGUEZ TORRES, I.   SANCHEZ YELAMO, M.D.   CABELLO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2002 - V: XIII- N: 81, Pg: 23-30
Descriptors Vi blanc Varietats Madrid Proteines Malvar Airen Albillo Analisi de isoenzims Analisi de proteines Most

Títol Ecologia y diversidad de bacterias lacticas y presencia de aminas biogenas en vinos de crianza biologica
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   POLO, M.C.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 63-64
Descriptors Vins Vi de crian?a Bacteris lactics Amines biogenes Crian?a biologica
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estado actual de los conocimientos cientificos sobre los aspectos del vino relacionados conla salud del consumidor
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   POLO, M.C.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2005 - V: 12- N: 2, Pg: 71-81
Descriptors Vi Anhidrid sulfuros Ocratoxina A Carbamat d'etil Amines biogenes Compostos fenolics Peptid bioactiu

Títol La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad
Autor POLO, M.C.   POZO BAYON, M.A.   MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J.   MORENO ARRIBAS, M.V.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60
Descriptors Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma

Títol La fermentacion malolactica y su repercusion en la calidad del vino
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 17, Pg: 52-57
Descriptors Fermentacio malolactica Qualitat del vi Vi Qualitat