Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
HERNANDEZ, T.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Characterization of the proteic and the phenolic fraction in tartaric sediments from wines
Autor CORREA-GOROSPE, J.   POLO, M. C.   HERNANDEZ, T.  
Dades Font Food chemistry ISSN: 0308-8146 - 1991 - V: - N: 41, Pg: 135-146
Descriptors Vi Fraccio fenolica Fraccio proteica
Localització C 9/29

Títol Contribucion de la frmentacion malolactica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composicion fenolica no antocianica de vinos tintos
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   HERNANDEZ, T.   ESTRELLA, I.   RUIZ LARREA, F.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 67-69
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Bacteris lactics Polifenols
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de los tratamientos de lavado en la composicion fenolica de tapones de corcho para uso enologico
Autor HERNANDEZ, T.   ESTRELLA, I.   GONZALEZ, J.R.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 381-383
Descriptors Tap de suro Compostos fenolics Suro
Localització 663.2 (063) Con

Títol Relacion entre la capacidad antioxidante y el contenido fenolico en hollejos de uva
Autor DOMINGUEZ, J.A.   BLAZQUEZ, I.   PRODANOV, M.   HERNANDEZ, T.   ESTRELLA, I.   ALONSO, G.L.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 467-477
Descriptors Capacitat antioxidant Contingut fenolic Raim
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Variacion de la composicion polifenolica en vinos obtenidos con distinto tipo de fermentacion
Autor HERNANDEZ, T.   GOMEZ, M. C.   BENGOECHEA, M. L.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 74, Pg: 1-9
Descriptors Vi Compostos fenolics Color Fermentacio
Localització C 2/7