Registres trobats: 98
Títol | ACI Rioja Corcho presenta el innovador sistema DrasRed |
Autor | |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 28 |
Descriptors | Rioja Suro Taps Desodoritzacio Celler Bodegues Vi de qualitat Contaminants |
Títol | Absorption of 2,4,6-trichloroanisole by wine corks via the vapour phase in an enclosed environment |
Autor | BARKER, D.A. CAPONE, D.L. POLLNITZ, A.P. McLEAN, H.J. FRANCIS, I.L. OAKEY, H. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2001 - V: - N: 7, Pg: 40-46 |
Descriptors | Suro Vi Tricloroanisol Absorcio Contaminacio |
Localització | C 16/14 |
Títol | Absorption of chloroanisoles from wine by corks and by other materials |
Autor | CAPONE, D.L. SKOUROUMOUNIS, G.K. BARKER, D.A. McLEAN, H.J. POLLNITZ, A.P. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1999 - V: 5- N: 3, Pg: 91-98 |
Descriptors | Humitat Cloroanisols Suro Absorcio Vi |
Localització | C 16/5 |
Títol | Aislamiento e identificacion de hongos asociados a la mancha amarilla en corcho |
Autor | BERBEGAL, M. et al. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 64-67 |
Descriptors | Fongs Aillament Idetificacio Taca groga Suro |
Títol | Analysis of off-flavors in cork and polyethylene bottles through direct thermal desorption |
Autor | HOFFMANN, A. SPONHOLZ, W. |
Dades Font | American Laboratory VOL 29 - 1997 - V: - N: 7, Pg: 22-24 |
Descriptors | Polietile Suro |
Localització | C 14/73 |
Títol | Bouchage liege des grands vins: bouteilles couleuses et gouts de bouchon |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. LEFEBVRE, A. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 240-248 |
Descriptors | Suro Tap Vi |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 1/2 |
Autor | GEOFFREY, O. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 47-50 |
Descriptors | Tap de suro Vi efervescent Suro Composicio quimica Propietats fisiques |
Títol | Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins |
Autor | CARON, D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35 |
Descriptors | Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Capacidad de hongos aislados del corcho y de Botrytis cinerea para transformar 2,4,6-triclorofenol en 2,4,6-tricloroanisol |
Autor | MAGGI, L. MAZZOLENI, V. FUMIL, M. D. ET AL. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 38-41 |
Descriptors | Botrytis cinerea Fongs Enologia Suro TCA TCP |
Títol | Caracterizacion productiva de los alcornocales catalanes |
Autor | GONZALEZ ADRADOS, J.R. MONTERO GONZALEZ, G. ORTEGA MUELA, C. |
Dades Font | Aecork News - 1999 - V: - N: 23, Pg: 24-35 |
Descriptors | Quercus suber Suro Tipificacio forestal Catalunya Qualitat |
Títol | Chosir ses bouchons. |
Autor | BONINO, S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1996 - V: - N: 207, Pg: 24-35 |
Descriptors | Tap Suro |
Títol | Comment verifier la qualite du bouchage |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juny 1995 - V: - N: 199, Pg: 48-50 |
Descriptors | Tap Suro Qualitat |
Títol | Comparacion de metodos de extraccion de clorofenoles y cloroanisoles. Aplicacion a su determinacion en corchos utilizados en el embotellado del vino |
Autor | MARTINEZ SORIA, M.T. ECHEVARRIA EGUIGUREN, G. FERNANDEZ ZURBANO, P. LOPEZ ALONSO, M. DIAZ YUBERO, F. SANZ ASENSIO, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 108-110 |
Descriptors | Extraccio Clorofenols Cloroanisols Suro Embotellament |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Comportamiento de los tapones de corcho en el cava segun su posicion durante el almacenamiento |
Autor | CANTOS, A. NOGUERA, M. VILAVELLA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 69-76 |
Descriptors | Cava Suro Tap Embotellament Analisi Analisi sensorial |
Títol | Comportamiento de los tapones de corcho en el cava |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 50-54 |
Descriptors | Tap Tapar Suro Cava Analisi sensorial Humitat Embotellament |
Títol | Compunds responsible for cork taint in wine |
Autor | AMON, J.M. VANDEPEER, J.M. SIMPSON, R.F. |
Dades Font | Australian and New Zealand Wine Industry Journal - 1989 - V: - N: , Pg: 62-69 |
Descriptors | Tap de suro Vi Suro |
Localització | C 15/10 |
Títol | Contaminacion medioambiental de ansioles clorados y bromados. Ejemplo de un caso practico real |
Autor | PALACIOS, A. [et.al] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: - N: LXV, Pg: 70-76 |
Descriptors | Contaminacio mediambiental Anisols clorats Anisols bromats Anisols 2,4,6-tricloroanisol Vi contaminat Suro 2,4,6-tribromoanisol |
Títol | Control de calidad del corcho |
Autor | ARMENDARIZ, J. |
Dades Font | V V VITIVINICULTURA ISSN: 0214-9605 VOL Anyo 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: Pag. 74-75, Pg: 50-51 |
Descriptors | Suro Tap Qualitat |
Títol | Controls de qualitat del tap de suro: assaigs fisics, sensorials, ... |
Autor | CANALS, J.M. CARRERES, N. PALLAROLS, E. |
Dades Font | - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: 9 pp |
Descriptors | Control de qualitat Tap de suro Suro Assaig fisic Assaig sensorial |
Localització | C 24/1 |
Títol | Corcho et vino: el mejor matrimonio |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2006 - V: - N: 62, Pg: 24-30 |
Descriptors | Suro Tap de suro Industria surera |
Títol | Corcho, El |
Autor | VI?OLO, V. |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 34-41 |
Descriptors | Suro Tricloroanisol Vi Olor a suro Tap de rosca Clor Tap de plastic |
Títol | Corcho, el guardian del vino |
Autor | PROENSA, A. |
Dades Font | Vinos de Espanya - desembre-gener 1997-1998 - V: - N: 8, Pg: 6-12 |
Descriptors | Suro Tap |
Títol | Corcho: Por el medio ambiente y la longevidad del vino |
Autor | MURCIA, J.L. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3237, Pg: 2521-2522 |
Descriptors | Suro Vi Tap sintetic Tap de rosca Medi ambient |
Títol | Cork taint: causes and prevention |
Autor | |
Dades Font | Food Review - June 1997 - V: - N: , Pg: 21-27 |
Descriptors | Tap Suro Tap de suro |
Localització | C 13/90 |
Títol | Cork taints in wine |
Autor | BERTRAND, A BARRIOS, M.L. GAZEAU, O |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 94-97 |
Descriptors | Suro Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Del corcho al tapon |
Autor | GRUART, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 72-74 |
Descriptors | Suro Tap |
Títol | Diam: el tapon mas natural de todos los sistemas de tapados |
Autor | |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 40 |
Descriptors | Tap Seguretat Suro Medi ambient Proces productiu Estudi comparatiu |
Títol | El "Falso gusto" del corcho |
Autor | SUAREZ, J. A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar? 1992 - V: - N: 3, Pg: 24-26 |
Descriptors | Suro Tap Gust Vi Aroma |
Títol | El Corcho y el arte de guardar bien los vinos |
Autor | PASCUAL, Javier |
Dades Font | La Prensa del Rioja - desembre 1992 - V: - N: 66, Pg: 13-16 |
Descriptors | Suro Vi Tap |
Títol | El Tapon de corcho : Problematica de su empleo en enologia |
Autor | ALEIXANDRE, J. L. GARCIA, M. J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 52-65 |
Descriptors | Tap Suro Reglament Embotellament Tapar |
Títol | El corcho: calidad y naturaleza para la mejor conservaci?n del vino |
Autor | |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 161, Pg: 26-28 |
Descriptors | Suro Qualitat Vi Tap de suro |
Títol | El metabolisme microbia en el binomi suro-vi |
Autor | NAVASCUES,E. CALDERON,F. SUAREZ,J.A. |
Dades Font | ACE:Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2001 - V: - N: 54, Pg: 8-11 |
Descriptors | Suro Vi Metabolisme microbia Tap de suro |
Títol | El suro, guardia natural dels vins: ecologia, economia, cultura i tradicio |
Autor | FOS MARTIN, SIMON |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 41-46 |
Descriptors | Suro Tap de suro Economia Ecologia |
Títol | El tapon de corcho: complemento imprescindible. Produccion, propiedades y su utilizacion en el embotellado. |
Autor | MANJAVACAS, M. NAVARRO, A. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 46-49 |
Descriptors | Tap Embotellament Produccio Suro Propietats Vi |
Títol | El tapon de corcho: sabores y olores en el vino |
Autor | NAVARRO, M. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1996 - V: - N: 82-83, Pg: 57-60 |
Descriptors | Tap Suro Gust de suro Olor Aroma Defectes del vi |
Títol | El tapon de corcho |
Autor | HIDALGO TOGORES, J. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 0131-5997 - 1999 - V: - N: 161, Pg: 16-26 |
Descriptors | Tap de suro Suro |
Títol | Elimination des composes phenoliques presents dans les bouchons de liege par une phenoloxydase: Suberase |
Autor | GARRIGUES, B. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 1999 - V: - N: 93, Pg: 20-22 |
Descriptors | Tap de suro Suro Tap Compostos fenolics Eliminacio Suberasa Tractament |
Títol | Etude de la migration du 2,4,6-TCA dans les vins tranquilles. Application aux bouchons technologiques en liege |
Autor | BOBE, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 44-46 |
Descriptors | Tricloroanisol 2,4,6-tricloroanisol Suro Migracio Cinetica Estudi cinetic Vi |
Títol | Evolucion de la calidad del corcho en el periodo |
Autor | ELENA ROSELLO, M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations:quality assurance and product stability, Pg: 136-146 |
Descriptors | Suro Qualitat |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Fabricacion y comercializacion del corcho : vision sectorial y perspectivas de futuro |
Autor | AECORK |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 57-62 |
Descriptors | Suro Comercialitzacio Fabricacio |
Títol | Factores que afectan a la inercia quimica de los tapones de corcho |
Autor | GONZALEZ, J.R. CACERES, M.J. GONZALEZ, F. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 378-380 |
Descriptors | Tap de suro Suro Tap Maduracio Ampolla |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Fungus infection in cork stoppers |
Autor | KRUGER, M. M. MARAIS, P. G. |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1975 - V: - N: 22, Pg: |
Descriptors | Tap Suro Fongs |
Títol | Gouts de Bouchon: le point sur les origines et les recherches |
Autor | RIBOULET, J.M. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 41-43 |
Descriptors | Suro Tap Gust |
Localització | C 21/88 |
Títol | Guia de la normalitzacio de los productos de corcho |
Autor | Institut Catala del Suro |
Dades Font | - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Suro Guia de normalitzacio Productes del suro |
Localització | C 24/1 |
Títol | Gusto a corcho. Fenoles y anisoles |
Autor | RIBOULET, J.M. BERTRAND, ALAIN |
Dades Font | I JORNADA TECNICA SOBRE CLOROFENOLES Y CLOROANISOLES - 1999 - V: - N: , Pg: 61-88 |
Descriptors | Suro Tap de suro Higiene Contaminacio Clorofenols Cloroanisols Tractament |
Localització | 663.258 JOR |
Títol | Gustos y olores a moho o a tapon. Analisis microbiologico de vinos y corchos |
Autor | NAVASCUES, E. CALDERON, F. VILA, F. CALLEJO, M.J. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 457-461 |
Descriptors | Gust de suro Analisi microbiologica Vi Suro Defectes del vi Olor a floridura Floridura |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Identification of 2,4,6-Trichloroanisole as a Potent compound Causing Cork Taint in Wine |
Autor | BUSER, H.R. ZANIER, C. TANNER, H. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1982 - V: - N: 30, Pg: 359-362 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol Suro Contaminacio Vi |
Localització | C 19/66 |
Títol | Incidence des composes volatils issus du liege sur le "gout de bouchon" des vins |
Autor | RIGAUD, J. ISSANCOU, S. SARRIS, J. ANGLOIS, D. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 81-93 |
Descriptors | Tap de suro Gust Vi Components volatils Suro |
Localització | C 13/91 |
Títol | Influencia de los tratamientos de lavado en la composicion fenolica de tapones de corcho para uso enologico |
Autor | HERNANDEZ, T. ESTRELLA, I. GONZALEZ, J.R. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 381-383 |
Descriptors | Tap de suro Compostos fenolics Suro |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Innovador proces de desinfeccio del suro de l'empresa Champcork |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 4-7 |
Descriptors | Suro Tap Desinfeccio |
Títol | Institut Catala del Suro |
Autor | INSTITUT CATALA DEL SURO |
Dades Font | - 2004 - V: - N: , Pg: 1 triptic |
Descriptors | Suro Institut catala del suro |
Localització | C 17/58 |
Títol | Instituto del Corcho, la Madera y el Carbon (IPROCOR) |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Instituto del Corcho, la Madera y el Carbon Suro Fusta Carbo |
Localització | C 6/124 |
Títol | Korken und andere Weinflaschenverschlusse- physikalische Eigenschaften und Verschlussverhalten |
Autor | JUNG, R. ZURN, f. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 141-152 |
Descriptors | Suro Embotellament Tap de suro Ampolles |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | L'industrie des bouchons en France et dans le monde |
Autor | ARACIL, J.M. SABATE, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 155-167 |
Descriptors | Industria Suro Industria surera Fran?a |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | La Guerre des Bouchons. Le plastique menace le liege |
Autor | |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 1999 - V: - N: 243, Pg: 26-35 |
Descriptors | Tap Vi Suro Tap de suro |
Títol | La Industria corchera de Catalunya |
Autor | |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 15-18 |
Descriptors | Suro Tap Emporda Mercat Comercialitzacio |
Títol | La URV revelara por primera vez el efecto del corcho en el vino |
Autor | CASANOVAS, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - setembre 1996 - V: - N: , Pg: 13 |
Descriptors | Suro Tap Vi |
Localització | Enologia Recull ENO 90 |
Títol | La cata en la interaccion tapon/vino como control de calidad. Otros metodos de control |
Autor | VILAVELLA ARAUJO, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 47-53 |
Descriptors | Cata Conservacio Suro Organolepsi Tap de suro Vi |
Títol | La guerre des lobbies est engagee |
Autor | HULOT, M. |
Dades Font | Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2006 - V: - N: 3840, Pg: 48-56 |
Descriptors | Suro Tap de suro Tap sintetic |
Títol | La interaccion corcho-vino y su relacion con la seguridad alimentaria |
Autor | GARCIA VALLEJO, M.C. GONZALEZ ADRADOS, J.R. GONZALEZ HERNADEZ, F. VEGA GARCIA, R. GARCIA DE CECA, J.L. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 288-290 |
Descriptors | Suro Vi Seguretat alimentaria |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | La microbiologia a la industria surera |
Autor | CALVO, M.A. |
Dades Font | - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: 6 pp |
Descriptors | Microbiologia Industria surera Suro |
Localització | C 24/1 |
Títol | La normalitzacio del producte suro. Normes catalanes (NCS), normes espanyoles (UNE), normes internacionals (ISO). |
Autor | LLADO, N. |
Dades Font | - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Normativa Normalitzacio Suro Normes catalanes Normes espanyoles Normes internacionals |
Localització | C 24/1 |
Títol | La revolucion de los tapones |
Autor | MONROY, S.G. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 52-56 |
Descriptors | Tap Suro Zork Tap de rosca |
Títol | Le Bouchage liege : respectons les usages |
Autor | RIBOULET, J. M. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1990 - V: - N: 145, Pg: 36-37 |
Descriptors | Tap Suro Legislacio Produccio Tapar Normes |
Títol | Le Bouchon de liege |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-14 |
Descriptors | Tap Suro |
Localització | C 2/62 |
Títol | Le bouchage fait sa revolution |
Autor | HULOT, M |
Dades Font | Revue Vinicole International ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2005 - V: - N: 3830, Pg: 60-70 |
Descriptors | Suro Tap Tap de suro Tap sintetic |
Títol | MaBnahmen gegen den Korkton. Ein Uberblick |
Autor | SPONHOLZ, W.R. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 119-138 |
Descriptors | Precaucio Suro Gust a suro Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Mario Saraiva Pinto director de marketing de la firma Champconk |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1992 - V: - N: 25, Pg: 34-37 |
Descriptors | Suro Tap Desinfeccio |
Títol | Metodo rosa para la reduccion de TCA en el tapon de corcho |
Autor | CABRAL, M. |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y Brettanomyces: causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 81-86 |
Descriptors | TCA Suro Tap de suro Vi Amorim Reduccio Proces ROSA ROSA |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | Microbiologia en tapones de corcho |
Autor | BEORLEGUI, J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2014 - V: 16- N: 89, Pg: 28-31 |
Descriptors | Suro Tap de suro Microbiologia |
Títol | Microbiological aspects of cork |
Autor | CALVO TORRAS, M.A. AGUT BONSFILLS, M. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 33-36 |
Descriptors | Microbiologia Suro |
Localització | C 24/1 |
Títol | Mycobiota in Portuguese "normal" and "green" cork throughout the manufacturing process of stoppers |
Autor | DANESH, P. VELEZ CALDAS, F.M. FIGUEIREDO MARQUES, J.J. SAN ROMAO, M.V. |
Dades Font | Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - 1997 - V: - N: 82, Pg: 689-694 |
Descriptors | Suro Portugal Suro verd Fabricacio Tap de suro |
Localització | C 15/105 |
Títol | Normes catalanes del suro |
Autor | Institut Catala del Suro |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 10 normes |
Descriptors | Institut catala del suro Suro Normes Catalunya Tap |
Localització | C 21/85 |
Títol | Nouvelles technologies dans le domaine du bouchage. Cibles: les chloroanisoles et leurs precurseus: la permeabilite des obturateurs |
Autor | ARACIL, J.M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 34-36 |
Descriptors | Cloroanisols Suro Tap de suro Obturadors |
Títol | Nueva tecnologia para la reduccion de compuestos volatiles en tapones. Procedimiento Innocork |
Autor | MESQUITA, A. MACKU, C. WOLTER, D. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 982-988 |
Descriptors | Suro Tap de suro Industria surera Extraccio Innocork Control de qualitat TCA Components volatils Qualitat del vi Gust de suro |
Títol | Origen y biosintesis de TCA en el corcho: mecanismos moleculares en el hongo Trichoderma longibrachiatum |
Autor | ALVAREZ RODRIGUEZ, M?.L. RUBIO COQUE, J.J. |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces: causas efectos y mecanismo de control- N: , Pg: 33-79 |
Descriptors | Suro Tap de suro TCA Fongs Trichoderma longibrachiatum Cloroanisols Anisols |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | Principis basics per a embotellar un vi |
Autor | CANYOS, A. |
Dades Font | Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 6, Pg: |
Descriptors | Vi Embotellament Classificacio Estabilitzacio Higiene Neteja Filtracio Tap Suro |
Títol | Problematica del corcho en la bodega |
Autor | PALACIOS, A. T. SUAREZ, J. A. JUDEL, L. GONZALEZ, J. R. |
Dades Font | V V VITIVINICULTURA ISSN: 0214-9605 VOL Anyo 7 - mar?-abril 1996 - V: - N: Pag. 74-75, Pg: 52-58 |
Descriptors | Suro Tap Celler |
Títol | Proces de fabricacio dels taps de suro per vins tranquils i vins escumosos |
Autor | SOLER, R. |
Dades Font | - juny-juliol 1999 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Fabricacio Tap de suro Vi tranquil Vi escumos |
Localització | C 24/1 |
Títol | Propietats del suro |
Autor | OLIVA ESTANYOL, M. |
Dades Font | - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: 4 pp |
Descriptors | Propietats Suro |
Localització | C 24/1 |
Títol | Quel est le role du liege sur la diminution de la teneur en SO2 dans les vins conserves en bouteille? |
Autor | LEQUIN, S. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 47-49 |
Descriptors | Dioxid de sofre Suro Vi Ampolles de vi Adsorcio Desorcio |
Títol | Quels souchons pour quels vins |
Autor | RABOT, N |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 53-54 |
Descriptors | Tap Vi Suro Gust Qualitat |
Títol | Recerques sobre contaminacio per policlorofenols. |
Autor | |
Dades Font | ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 25 |
Descriptors | Vi Contaminacio organoleptica Policlorofenols Suro |
Títol | SCEA Raymond (Gironde). Un bouchon en verre pour un "P?tit coin de paradis" |
Autor | Viti de la vigne au vin |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2006 - V: 30- N: 315, Pg: 38-40 |
Descriptors | Suro Tap de suro Gust de suro |
Títol | Sector corchero apuesta por la calidad, El |
Autor | JUANOLA, R. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 72-74 |
Descriptors | Tap de suro Suro Qualitat |
Títol | Sistemas de cierres de embotellado |
Autor | |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2010 - V: 12- N: 68, Pg: 44-57 |
Descriptors | Envasat Vi Sistema de tancament Suro Suro sintetic Disseny Suro natural |
Títol | Sistemas de cierres de embotellado |
Autor | |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 13- N: 74, Pg: 37-48 |
Descriptors | Sistema de tancament Ampolles de vi Suro Suro sintetic Tap |
Títol | Tapon de corcho, El |
Autor | RODRIGUEZ, V. |
Dades Font | Vino y Gastronomia - juliol-agost 1997 - V: - N: 140, Pg: 8-11 |
Descriptors | Tap Suro |
Títol | Tapones de vino: la alternativa al corcho |
Autor | PROENSA, A. |
Dades Font | Catavinos. Revista de la Union Espa?ola de Catadores (U.E.C.) - Enero-Marzo 2004 - V: - N: 13, Pg: 1-7 |
Descriptors | Tap de suro Alternatives Tap sintetic Suro Vi |
Localització | C 17/49 |
Títol | The analysis of 2,4,6-trichloroanisole and other choloranisoles in tainted wines and corks |
Autor | POLLINITZ, A.P. PARDON, K.H. LIACOPOULOS, D. SKOUROUMOUNIS, G.K. SEFTON, M.A.A |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 184-190 |
Descriptors | Tricloroanisol Analisi Cloroanisols Vi negre Suro Cromatografia de gasos Espectrometria de massa |
Localització | C 16/8 |
Títol | The location of 2,4,6-trichloroanisole in a batch of contaminated wine corks |
Autor | HOWLAND, P.R. POLLNITZ, A.P. LIACOPOULOS, D. MCLEAN. H.J. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 1997 - V: - N: 3, Pg: 141-145 |
Descriptors | Tricloroanisol Suro Contaminacio Vi |
Localització | C 15/56 |
Títol | Trinomio vino-vidrio-corcho : vision conceptual (1? parte) |
Autor | SAEZ ILLORBE, Jose Antonio |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 62-67 |
Descriptors | Vi Suro Tap Vidre Ampolla Tapar Reglament Legislacio Embotellament |
Títol | Trinomio vino-vidrio-corcho : vision conceptual (2? parte) |
Autor | SAEZ ILLORBE, Jose Antonio |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1990 - V: - N: 8, Pg: 62-67 |
Descriptors | Vi Vidre Suro Tap Ampolla Tapar Reglament Legislacio Embotellament |
Títol | Un 15 de los tapones de vino del mundo son sinteticos |
Autor | MURCIA, J.L. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3234, Pg: 2316-2318 |
Descriptors | Tap Tap sintetic Suro Tap alternatiu Suro sintetic Fabricacio |
Títol | Un Bon bouchon est difficile a reconnaitre |
Autor | TOURNIER, R. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 55-58 |
Descriptors | Vi Tap Suro Gust Qualitat Embotellament |
Títol | Vino-vidrio-corcho : trinomio indisoluble (I) |
Autor | SAEZ ILLOBRE, Jose Antonio |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 36-39 |
Descriptors | Vi Vidre Ampolla Suro Tap Tapar Reglament Legislacio Embotellament |
Títol | Vino-vidrio-corcho trinomio indiscutible (yII) |
Autor | SAEZ ILLOBRE, Jose Antonio |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 53-59 |
Descriptors | Vi Embotellament Vidre Suro Tap Tapar Reglament Legislacio |
Títol | Von Baum zur Flasche: Betrachtungen zur Entstehung des Korktons im Wein |
Autor | HESFORD, F. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 107-115 |
Descriptors | Suro Influencia Olor a suro |
Localització | 663.2 SYM |