Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CANALS, J.M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Analyse des proteines du vin blanc par FPLC
Autor CANALS, J.M.   AROLA, LL.   ZAMORA, F.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369
Descriptors Proteines Vi blanc FPLC
Localització 663.254 IN V

Títol Apliccion de la nieve carbonica para mejorar la extraccion de la materia colorante, influencia de la madurez de la uva
Autor ZAMORA, F.   CANALS, R.   LLAUDY, C.   ROZES, N.   AROLA, L.   CANALS, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 123-124
Descriptors Neu carbonica Colorants Maduresa del raim
Localització 663.2 JOR

Títol Controls de qualitat del tap de suro: assaigs fisics, sensorials, ...
Autor CANALS, J.M.   CARRERES, N.   PALLAROLS, E.  
Dades Font - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: 9 pp
Descriptors Control de qualitat Tap de suro Suro Assaig fisic Assaig sensorial
Localització C 24/1

Títol Evolucio de les proteines durant la vinificacio
Autor CANALS, J.M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 13-24
Descriptors Proteines Vinificacio Evolucio Bentonita
Localització 663.2 ENO

Títol Influencia de la microoxigenacion en el color y las caracteristicas organolepticas de los vinos tintos
Autor CABANILLAS, P.   CANALS, J.M.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 51-55
Descriptors Microoxigenacio Color Organolepsi Vi negre Caracteristiques organoleptiques

Títol New method for evaluating astringency in red wine
Autor LLAUDY, M.C.   CANALS, R.   CANALS, J.M.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746
Descriptors Astringencia Vi negre Tanins
Localització C 18/78

Títol Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso
Autor ZAMORA, F.   VANRELL, G.   GERLAND, C.   POINSAUT, P.   LEBOEUF, D.   CANALS, R.   ESTERUELAS, M.   AROLA, LL.   CANALS, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59
Descriptors Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos
Localització 663.2 JOR