Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso
Autor ZAMORA, F.   VANRELL, G.   GERLAND, C.   POINSAUT, P.   LEBOEUF, D.   CANALS, R.   ESTERUELAS, M.   AROLA, LL.   CANALS, J.M.  
Revista VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica
Numero 15
Mes Mayo
Any 2003
Pàgina 57-59
Lloc Logro?o
Descriptors Col?loide   Raim   Adjuvant   Qualitat de l'escuma   Vi escumos  
Localització 663.2 JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.