Registres trobats: 3
Títol | Evolution des colloides dans les vins de base et les vins mousseux elabores selon la methode champenoise |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - Agosto 1987 - V: 16- N: 4, Pg: 266-273 |
Descriptors | Col?loide Vi base Metode xampanyes |
Localització | C 21/32 |
Títol | Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso |
Autor | ZAMORA, F. VANRELL, G. GERLAND, C. POINSAUT, P. LEBOEUF, D. CANALS, R. ESTERUELAS, M. AROLA, LL. CANALS, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59 |
Descriptors | Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Tesis analiza la estabilidad del color de los vinos tintos, Una |
Autor | SEVI |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 990 |
Descriptors | Investigacio vitivinicola Tempranillo Extraccio del color Estabilitzacio del color Col?loide Investigacio Vi negre Mannoproteines |