Registres trobats: 4
Títol | Analyse des proteines du vin blanc par FPLC |
Autor | CANALS, J.M. AROLA, LL. ZAMORA, F. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369 |
Descriptors | Proteines Vi blanc FPLC |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Antioxidants del vi i salut |
Autor | SALVADO, J. BLADE, C. AROLA, LL. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14 |
Descriptors | Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Nuevo metodo para la obtencion de ARN de alta calidad a partir de bayas de uva |
Autor | FORT, F. RABASCALL, G. MORENO, S. VALLS, J. BAIGES, I. CARRETE, R. AROLA, LL. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 180-182 |
Descriptors | ARN Raim Baia |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso |
Autor | ZAMORA, F. VANRELL, G. GERLAND, C. POINSAUT, P. LEBOEUF, D. CANALS, R. ESTERUELAS, M. AROLA, LL. CANALS, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59 |
Descriptors | Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos |
Localització | 663.2 JOR |