Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
AROLA, LL.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Analyse des proteines du vin blanc par FPLC
Autor CANALS, J.M.   AROLA, LL.   ZAMORA, F.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369
Descriptors Proteines Vi blanc FPLC
Localització 663.254 IN V

Títol Antioxidants del vi i salut
Autor SALVADO, J.   BLADE, C.   AROLA, LL.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14
Descriptors Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides
Localització 663.2 Eno

Títol Nuevo metodo para la obtencion de ARN de alta calidad a partir de bayas de uva
Autor FORT, F.   RABASCALL, G.   MORENO, S.   VALLS, J.   BAIGES, I.   CARRETE, R.   AROLA, LL.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 180-182
Descriptors ARN Raim Baia
Localització 663.2 JOR

Títol Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso
Autor ZAMORA, F.   VANRELL, G.   GERLAND, C.   POINSAUT, P.   LEBOEUF, D.   CANALS, R.   ESTERUELAS, M.   AROLA, LL.   CANALS, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59
Descriptors Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos
Localització 663.2 JOR