Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ZAMORA, F.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 23


Títol Analyse des proteines du vin blanc par FPLC
Autor CANALS, J.M.   AROLA, LL.   ZAMORA, F.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369
Descriptors Proteines Vi blanc FPLC
Localització 663.254 IN V

Títol Apliccion de la nieve carbonica para mejorar la extraccion de la materia colorante, influencia de la madurez de la uva
Autor ZAMORA, F.   CANALS, R.   LLAUDY, C.   ROZES, N.   AROLA, L.   CANALS, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 123-124
Descriptors Neu carbonica Colorants Maduresa del raim
Localització 663.2 JOR

Títol Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.7. Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 93-96
Descriptors Elaboracio de vi Canvi climatic Produccio de vi Verema Composicio fenolica Estrategies de vinificacio Maduracio Temps de maceracio Clima
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol Caracterizacion de diferentes variedades espa?olas de vitis vinifera L. mediante la tecnica de los microsatelites (SSR)
Autor BAIG, C.   PUIG, T.BARBERA, N.   CANALS, J.   ZAMORA, F.   FORT, F.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 443-445
Descriptors Vitis vinifera SSR ADN Homonimia Sinonimia
Localització 663.2 (063) Con

Títol Caracterizacion y mejora de microorganismos: aplicacion de tecnicas de biologia molecular a la enologia
Autor CONSTANTI, M.   POBLET, M.   ZAMORA, F.   GUILLAMON, J. M.   MAS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 49-55
Descriptors ADN Fermentacio Llevats Bacteris lactics Biologia molecular Enologia Vinicultura

Títol Efecte de la presencia de diferents pesticides sobre la cinetica fermentativa
Autor FORT, F.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1997 - V: - N: 40, Pg: 3-10
Descriptors Pesticides Cinetica fermentativa

Títol Efecto de la presencia de diferentes pesticidas sobre la cinetica fermentativa
Autor FORT, F.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - desembre 1997 - V: - N: 53 (Nutri-Fitos'97), Pg: 45-51
Descriptors Pesticides Fermentacio Llevats Saccharomyces cerevisiae

Títol El nuevo vino espa?ol
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font La Vanguardia - Diciembre 2005 - V: - N: 25-26 Diciembre, Pg: 24-25
Descriptors Vi Espanya Vi d'autor Mercat Sector vitivinicola
Localització C 24/5

Títol El roure; origen botanic i geografic. Fabricacio de les botes; tipus de botes. Substancies alliberades al vi pel roure durant la criansa; influencia organoleptica. Mecanica de la criansa en botes de roure
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 16-26
Descriptors Botes de roure Roure Fabricacio Tipus Crian?a Influencia organoleptica
Localització C 29/12

Títol Els compostos fenolics del vi negre en relacio amb la seva capacitat per a la criansa. Analisi i interpretacio. La vinificacio en negre. Influencia sobre la composicio en compostos fenolics
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 1-15
Descriptors Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio en negre
Localització C 13/98

Títol Evolucio del cava i del champagne segons diferents tipus de tapada
Autor MAS, A.   PUIG, J.   LLADO, N.   ZAMORA, F.  
Dades Font ACE: Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2001 - V: - N: 54, Pg: 12-15
Descriptors Cava Evolucio Champagne Xampany Tap

Títol Evolucion de vinos tranquilos (blanco y tinto) y de vinos espumosos (cava y champagne) segun diferentes tipos de taponado
Autor MAS, A.   PUIG,J.   LLADO, N.   ZAMORA, F.  
Dades Font Aecork News - 2? trimestre 2001 - V: - N: 26, Pg: 2-9
Descriptors Assaig comparatiu Vi tranquil Vi blanc Vi negre Vi escumos Cava Champagne Tap Tap de suro Tap de plastic Capsula

Títol Identificacio de varietats de Vitis vinifera L. de diverses regions del mon mitjancant tecniques de biologia molecular
Autor FORT, M.F.   BAIG, C.   ZAMORA, F.  
Dades Font Dossiers Agraris. La varietat picapoll ISSN: 1135-2108 - Marc 2006 - V: - N: 9, Pg: 61-73
Descriptors Vitis vinifera L. Biologia molecular

Títol Influencia de la microoxigenacion en el color y las caracteristicas organolepticas de los vinos tintos
Autor CABANILLAS, P.   CANALS, J.M.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 51-55
Descriptors Microoxigenacio Color Organolepsi Vi negre Caracteristiques organoleptiques

Títol Influencia de la microoxigenacion sobre la estabilizacion de la materia colorante del vino y sobre su astringencia
Autor ZAMORA, F.   CANALS, R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 65-76
Descriptors Produccio del vi Vi Microoxigenacio Estabilitzacio del color Astringencia Crian?a en barrica Etanal

Títol Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno
Autor FERRER, N.   FUGUET, J.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961
Descriptors Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre

Títol Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 93-96
Descriptors Canvi climatic Elaboracio de vi Compostos fenolics Priorat
Localització 663.2 For

Títol Los compuestos fenolicos del vino tinto y su capacidad para la crianza
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font XIII Cursos Rioja 97 - 1997 - V: - N: , Pg: 33-59
Descriptors Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio
Localització 634.814.2 Cur

Títol Los problemas de fermentacion
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 49-79
Descriptors Vi Vinificacio Fermentacio
Localització 663.1:663.252 Cur

Títol Metabolisme lipidic de Saccharomyces cerevisiae en condicions reals de vinificacio. Influencia sobre les aturades de fermentacio
Autor FERRER, N.   FUGUET, J.   ZAMORA, F.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 47-56
Descriptors Metabolisme lipidic Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Fermentacio llevats
Localització 663.2 ENO

Títol New method for evaluating astringency in red wine
Autor LLAUDY, M.C.   CANALS, R.   CANALS, J.M.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746
Descriptors Astringencia Vi negre Tanins
Localització C 18/78

Títol Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso
Autor ZAMORA, F.   VANRELL, G.   GERLAND, C.   POINSAUT, P.   LEBOEUF, D.   CANALS, R.   ESTERUELAS, M.   AROLA, LL.   CANALS, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59
Descriptors Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos
Localització 663.2 JOR

Títol analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC
Autor CANALS, J. M.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11
Descriptors Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio