Registres trobats: 23
Títol | Analyse des proteines du vin blanc par FPLC |
Autor | CANALS, J.M. AROLA, LL. ZAMORA, F. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 366-369 |
Descriptors | Proteines Vi blanc FPLC |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Apliccion de la nieve carbonica para mejorar la extraccion de la materia colorante, influencia de la madurez de la uva |
Autor | ZAMORA, F. CANALS, R. LLAUDY, C. ROZES, N. AROLA, L. CANALS, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 123-124 |
Descriptors | Neu carbonica Colorants Maduresa del raim |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Area de viticultura y enologia. Efectos del cambio climatico: 1.7. Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 93-96 |
Descriptors | Elaboracio de vi Canvi climatic Produccio de vi Verema Composicio fenolica Estrategies de vinificacio Maduracio Temps de maceracio Clima |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | Caracterizacion de diferentes variedades espa?olas de vitis vinifera L. mediante la tecnica de los microsatelites (SSR) |
Autor | BAIG, C. PUIG, T.BARBERA, N. CANALS, J. ZAMORA, F. FORT, F. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 443-445 |
Descriptors | Vitis vinifera SSR ADN Homonimia Sinonimia |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Caracterizacion y mejora de microorganismos: aplicacion de tecnicas de biologia molecular a la enologia |
Autor | CONSTANTI, M. POBLET, M. ZAMORA, F. GUILLAMON, J. M. MAS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 49-55 |
Descriptors | ADN Fermentacio Llevats Bacteris lactics Biologia molecular Enologia Vinicultura |
Títol | Efecte de la presencia de diferents pesticides sobre la cinetica fermentativa |
Autor | FORT, F. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1997 - V: - N: 40, Pg: 3-10 |
Descriptors | Pesticides Cinetica fermentativa |
Títol | Efecto de la presencia de diferentes pesticidas sobre la cinetica fermentativa |
Autor | FORT, F. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - desembre 1997 - V: - N: 53 (Nutri-Fitos'97), Pg: 45-51 |
Descriptors | Pesticides Fermentacio Llevats Saccharomyces cerevisiae |
Títol | El nuevo vino espa?ol |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | La Vanguardia - Diciembre 2005 - V: - N: 25-26 Diciembre, Pg: 24-25 |
Descriptors | Vi Espanya Vi d'autor Mercat Sector vitivinicola |
Localització | C 24/5 |
Títol | El roure; origen botanic i geografic. Fabricacio de les botes; tipus de botes. Substancies alliberades al vi pel roure durant la criansa; influencia organoleptica. Mecanica de la criansa en botes de roure |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 16-26 |
Descriptors | Botes de roure Roure Fabricacio Tipus Crian?a Influencia organoleptica |
Localització | C 29/12 |
Títol | Els compostos fenolics del vi negre en relacio amb la seva capacitat per a la criansa. Analisi i interpretacio. La vinificacio en negre. Influencia sobre la composicio en compostos fenolics |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 1-15 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio en negre |
Localització | C 13/98 |
Títol | Evolucio del cava i del champagne segons diferents tipus de tapada |
Autor | MAS, A. PUIG, J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE: Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2001 - V: - N: 54, Pg: 12-15 |
Descriptors | Cava Evolucio Champagne Xampany Tap |
Títol | Evolucion de vinos tranquilos (blanco y tinto) y de vinos espumosos (cava y champagne) segun diferentes tipos de taponado |
Autor | MAS, A. PUIG,J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | Aecork News - 2? trimestre 2001 - V: - N: 26, Pg: 2-9 |
Descriptors | Assaig comparatiu Vi tranquil Vi blanc Vi negre Vi escumos Cava Champagne Tap Tap de suro Tap de plastic Capsula |
Títol | Identificacio de varietats de Vitis vinifera L. de diverses regions del mon mitjancant tecniques de biologia molecular |
Autor | FORT, M.F. BAIG, C. ZAMORA, F. |
Dades Font | Dossiers Agraris. La varietat picapoll ISSN: 1135-2108 - Marc 2006 - V: - N: 9, Pg: 61-73 |
Descriptors | Vitis vinifera L. Biologia molecular |
Títol | Influencia de la microoxigenacion en el color y las caracteristicas organolepticas de los vinos tintos |
Autor | CABANILLAS, P. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 51-55 |
Descriptors | Microoxigenacio Color Organolepsi Vi negre Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Influencia de la microoxigenacion sobre la estabilizacion de la materia colorante del vino y sobre su astringencia |
Autor | ZAMORA, F. CANALS, R. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 65-76 |
Descriptors | Produccio del vi Vi Microoxigenacio Estabilitzacio del color Astringencia Crian?a en barrica Etanal |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961 |
Descriptors | Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre |
Títol | Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 93-96 |
Descriptors | Canvi climatic Elaboracio de vi Compostos fenolics Priorat |
Localització | 663.2 For |
Títol | Los compuestos fenolicos del vino tinto y su capacidad para la crianza |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | XIII Cursos Rioja 97 - 1997 - V: - N: , Pg: 33-59 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio |
Localització | 634.814.2 Cur |
Títol | Los problemas de fermentacion |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 49-79 |
Descriptors | Vi Vinificacio Fermentacio |
Localització | 663.1:663.252 Cur |
Títol | Metabolisme lipidic de Saccharomyces cerevisiae en condicions reals de vinificacio. Influencia sobre les aturades de fermentacio |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ZAMORA, F. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 47-56 |
Descriptors | Metabolisme lipidic Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Fermentacio llevats |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | New method for evaluating astringency in red wine |
Autor | LLAUDY, M.C. CANALS, R. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746 |
Descriptors | Astringencia Vi negre Tanins |
Localització | C 18/78 |
Títol | Recuperacion de coloides procedentes de los hollejos de la uva para su utilizacion com adyuvante tecnologico para mejorar la calidad dela espuma de los vinos espumoso |
Autor | ZAMORA, F. VANRELL, G. GERLAND, C. POINSAUT, P. LEBOEUF, D. CANALS, R. ESTERUELAS, M. AROLA, LL. CANALS, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 57-59 |
Descriptors | Col?loide Raim Adjuvant Qualitat de l'escuma Vi escumos |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC |
Autor | CANALS, J. M. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11 |
Descriptors | Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio |