Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CONSTANTI, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Caracterizacion y mejora de microorganismos: aplicacion de tecnicas de biologia molecular a la enologia
Autor CONSTANTI, M.   POBLET, M.   ZAMORA, F.   GUILLAMON, J. M.   MAS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 49-55
Descriptors ADN Fermentacio Llevats Bacteris lactics Biologia molecular Enologia Vinicultura

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas (13QC). Efectos de las cepas de levaduras y la adicion de nutrientes
Autor LLAURADO, J.   CONSTANTI, M.   ROZES, N.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 87-92
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats Nutrients Addicio

Títol Inhibitory effect of copper and dichlofluanid on oenococcus oeni and malolactic fermentation
Autor VIDAL, M.T.   POBLET, M.   CONSTANTI, M.   BORDONS, A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 2001 - V: 52- N: 3, Pg: 223-229
Descriptors Oenococcus oeni Fermentacio malolactica Pesticides Coure Metall Diclofluanid

Títol Seguimiento de poblaciones de microorganismos mediante tecnicas de Biologia Molecular
Autor CONSTANTI, M.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M. et al.  
Dades Font XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 65-78
Descriptors Biologia molecular Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Tecniques moleculars Microbiologia del vi Starters de bacteris Microorganismes
Localització 663.252.4 Cur