Registres trobats: 3
Títol | Influencia de la microoxigenacion en el color y las caracteristicas organolepticas de los vinos tintos |
Autor | CABANILLAS, P. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 51-55 |
Descriptors | Microoxigenacio Color Organolepsi Vi negre Caracteristiques organoleptiques |
Títol | La cata en la interaccion tapon/vino como control de calidad. Otros metodos de control |
Autor | VILAVELLA ARAUJO, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 47-53 |
Descriptors | Cata Conservacio Suro Organolepsi Tap de suro Vi |
Títol | Principis incipients per a la ciencia del sabor |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d`enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 36-37 |
Descriptors | Gust Vi Organolepsi Bioquimica Analisi sensorial |