Registres trobats: 92
Títol | Monovarietales de Syrah. Catas de vinos de Espa?a. |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 67, Pg: 58-62 |
Descriptors | Sirah Vi Cata Degustacio |
Títol | 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.5. Tendencias y estilos en las catas de vinos |
Autor | ROCA, J. |
Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 207-219 |
Descriptors | Cata Tendencies Tendencies de consum SumillerGastronomia Estrategies comercials Restaurant |
Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
Títol | 300 mejores vinos del a?o |
Autor | CIRUJANO, A. [et al.] |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2010 - V: - N: 235, Pg: 73-136 |
Descriptors | Vi 2010 Espanya Cata |
Títol | A "Mouth-feel Wheel": terminology for communicating the mouth-feel characteristics of red wine |
Autor | GAWEL, R. OBERHOLSTER, A. LEIGH FRANCIS, I. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 2000 - V: 6- N: , Pg: 203-207 |
Descriptors | Vi negre Astringencia Cata Analisi sensorial Terminologia |
Localització | C 12/47 |
Títol | Aceite de oliva. La excelencia del oro liquido |
Autor | MARQUES DE AVILA, A. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2013 - V: 5- N: , Pg: 38-47 |
Descriptors | Oli d'oliva Oli d'oliva verge Oli d'oliva verge extra Cata Produccio Espa?a Posicionament Mercat Varietats d'olivera |
Títol | Aguas minerales |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 20-24 |
Descriptors | Aigua Agua mineral Aigua envasada Cata Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Analisis sensorial y medida de la calidad de los vinos en una cata |
Autor | ALVAREZ, P. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 51-56 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi Control de qualitat |
Títol | Analisis sensorial. Guia para la instalacion de una sala de cata. UNE 87-004-79 |
Autor | UNE |
Dades Font | - Diciembre 1979 - V: - N: UNE 87-004-79, Pg: 6pp |
Descriptors | Analisi sensorial Normes espanyoles UNE 87-004-79 Sala de tast Instal?lacions Norma une |
Localització | C 6/117 |
Títol | Ara vins (03) |
Autor | GUTIERREZ, T. |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - 6 Desembre 2011 - V: - N: , Pg: 33 |
Descriptors | Guia de vi Guia Parker, Robert Enoleg-ologa Vi catala Cata |
Localització | C 25/27 |
Títol | Calidad y D. de O. Calificacion de los vinos. Composicion y funcionamiento de los comites de cata. Fichas de cata |
Autor | SERRANO CUADRILLO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - febrer 1991 - V: - N: 2, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi Qualitat Denominacio d'origen Analisi sensorial |
Títol | Cata EGON MULLER |
Autor | |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 44-52 |
Descriptors | Cata Alemanya Alemania Bodegues Egon Muller Botritis Varietats comercials Varietats de vi |
Títol | Cata de diferentes vinos envejecidos en barrica |
Autor | |
Dades Font | La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 141 |
Descriptors | Vi negre Congressos Tast |
Localització | 663.256.23 Bar |
Títol | Cata de vinos de mesa de Espa?a |
Autor | PEREZ HERNANDO, P. RODRIGUEZ CRUZ, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 2-8 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi Espanya |
Títol | Cata del enologo, La. Cooperativa Jesus del perdon: Jorge Martinez, el epilogo de un gran Yuntero |
Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 90-93 |
Descriptors | Enoleg-ologa Cata Castilla la Mancha Vi Castella - la Manxa Vi ecologic |
Títol | Cata del enologo, La. Jose Alberto Casas, el enologo que embotella el sol de Andalucia |
Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 74-77 |
Descriptors | Cata Enoleg-ologa Andalusia |
Títol | Cata del enologo: Manuel Lozano, el mas generoso |
Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: , Pg: 58-61 |
Descriptors | Enoleg-ologa Cata |
Títol | Cata y viticultura |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | VIII Cursos Rioja 93 - 1993 - V: - N: , Pg: 7-19 |
Descriptors | Tast Viticultura Vi Varietats |
Localització | 663.251 Cur |
Títol | Catas. Quien teme al anticliclon? |
Autor | CASADO, A. LLANOS, M. MORENO, G. MORUEGO, M.J. |
Dades Font | Vinos + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: - N: 219, Pg: 81-94 |
Descriptors | Cata Vi Rias Baixas Bordeus |
Títol | Catas. Tinto y temperatura |
Autor | CASADO, A. |
Dades Font | Vinos + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: - N: 220, Pg: 65-71 |
Descriptors | Cata Vi negre Vi Temperatura |
Títol | Catas |
Autor | VI?OLO, V. CIRUJANO, A. JIMENEZ, G. [et al.] |
Dades Font | Vino y gastonomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 225, Pg: 81-96 |
Descriptors | Cata Tast de vins Vins Anyada Marques comercials Zones viticoles |
Títol | Catas |
Autor | CIRUJANO, A. JIMENEZ, G. HERRERO, A. [et al.] |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 227, Pg: 81-94 |
Descriptors | Cata Tast Tast de vins Caracteristiques sensorials Vins Preu |
Títol | Champagne 141 cuvees de prestige 1000 |
Autor | REVUE DU VIN DE FRANCE, LA |
Dades Font | Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Decembre -Janvier 2007-2008 - V: - N: 517, Pg: 100-112 |
Descriptors | Champagne Cata Degustacio Champa?a DO 2007 Cellers cooperatius Bodegues Vinaters Fran?a |
Títol | Cinq exercices pour s'initier a la degustation |
Autor | RAISIN, V. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 62-74 |
Descriptors | Tast de vins Degustacio Vi Temperatura Cata Tecnica |
Títol | Composicion antocianica y color de vinos de Vitis Vinifera L.cv. Merlot en funcion de distintas fechas de vendimia |
Autor | SUAREZ, R. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 55-59 |
Descriptors | Composicio antocianica Color Vi Vitis vinifera L Merlot Verema Cata |
Títol | Conocer los defectos de los aceites de oliva |
Autor | SALAZAR GARCIA, D.C. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola. Suplemento Mensual del Sector Olivicola ISSN: 0037-184X - Junio 2013 - V: - N: 30, Pg: 176-179 |
Descriptors | Oli d'oliva Defectes Cata Qualitat de l'oli Qualitat Oli d'oliva verge extra AOVE |
Títol | D'Ulpien a Pasteur ou du gouteur a l'oenologue |
Autor | GAUTIER, J.-F. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 35-36 |
Descriptors | Degustacio Historia Cata Enologia |
Títol | Datos de cata de variedades blancas : metodologia de analisis |
Autor | MARTINEZ, J AMOROS, J. A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 48-55 |
Descriptors | Vi blanc Analisi sensorial Vi Qualitat Vinya Conduccio |
Títol | Decouvrez singapour, la nouvelle megalopole du vin |
Autor | RIEWER, E. |
Dades Font | Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Decembre -Janvier 2007-2008 - V: - N: 517, Pg: 60-64 |
Descriptors | Exportacio Exportadors Asia Vi de Fran?a Comer? internacional Maridatge Cata Singapour |
Títol | El Fondillon: Historia, elaboracion y cata (II) |
Autor | MARTINEZ SANCHEZ, F. et al. |
Dades Font | En Origen - Noviembre-Diciembre 2004 - V: - N: 4, Pg: 18-21 |
Descriptors | Fondillon Historia Elaboracio Tast |
Títol | El Fondillon: historia, elaboracion y cata (I) |
Autor | MORA, C. CARBONELL-BARRACHINA, A.A. MARTINEZ-SANCHEZ, F. |
Dades Font | Enorigen - Septiembre - Octubre 2004 - V: - N: 3, Pg: 26-29 |
Descriptors | Fondillon Vi ranci Alacant Historia Vinificacio Cata |
Títol | El caracter vegetal del vino a nivel sensorial |
Autor | PALACIOS, A.T. McKAY, M. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo/Junio 2011 - V: 13- N: 71, Pg: 26-33 |
Descriptors | Caracter vegetal Pirazina Vinificacio Cata Analisi sensorial Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Series aromatiques Compostos quimics |
Títol | El paisaje como valor |
Autor | BASELGA, J.M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 3 de Setembre 2012 - V: - N: , Pg: 12 |
Descriptors | Enoturisme Turisme Enoleg-ologa Cata |
Localització | C25/141 |
Títol | El panel de cata de aceites virgenes de oliva de Catalunya |
Autor | ROMERO, A. GUERRERO, L. TOUS, J. PINYOL, M. |
Dades Font | Agricultura ISSN: 0002-1334 VOL LXVII - mar? 1998 - V: - N: 788, Pg: 244-246 |
Descriptors | Panel de degustacio Oli verge Oli d'oliva Catalunya |
Títol | El suelo y la cata de vinos |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Los suelos y su trabajo en relacion con la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 85-101 |
Descriptors | Sol Vi Cata |
Localització | 631.4:634.8 CUR |
Títol | El vino del Priorat comparte la misma mesa. Ocho cooperativas de la comarca celebran la primera feria conjunta para potenciar el sector vitivinicola del territorio |
Autor | GRAS, F. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 31 Mar? 2013 - V: - N: , Pg: 17 |
Descriptors | Fires Sector vitivinicola Cata Priorat Cooperatives Priorat DOQ Montsant DO Siurana DOP |
Localització | C 24/352 |
Títol | Elementos indispensables en la cata: las fichas de cata II |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 17-20 |
Descriptors | Fitxa de tast Tast Degustacio Vi Analisi sensorial |
Títol | Elementos indispensables en la cata |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 15-18 |
Descriptors | Tast Degustacio Analisi sensorial Vi |
Títol | Enoturismo, fuente inagotable cuando se inyecta de imaginacion, El |
Autor | PEREZ, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 891-893 |
Descriptors | Castella i Lleo Castilla y Leon Enoturisme Turisme enologic Ribera del Duero Tast de vins Cata Gastronomia |
Títol | Entrainement en analyse sensorielle d'un anel specialise |
Autor | LORENZINI, F. PFISTER, R. VIRET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 40-42 |
Descriptors | Formacio Cata Entrenament Degustacio Analisi sensorial Avaluacio sensorial Metodologia analitica Metodologia |
Títol | Entre vides y olivos |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | Vinos de Espa?a ISSN: B-36588-1996 - 2007 - V: - N: 66, Pg: 44-53 |
Descriptors | Oli Olivera Vinya Espanya Cata |
Títol | Especial vino (los catadores, el record, la cata) |
Autor | |
Dades Font | El Pais Semanal - 31 Octubre 2010 - V: - N: , Pg: 62-76 |
Descriptors | Tastador-a Sumiller Vins |
Localització | C 24/266 |
Títol | Estudio de la sensibilidad olfativa, como entrenamiento previo a la cata, de un grupo de alumnos del centro superior de hosteleria de Galicia |
Autor | VILANOVA DE LA TORRE, M. VILARINYO PAJARO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 1999 - V: - N: 61, Pg: 14-22 |
Descriptors | Sensibilitat olfactiva Tast de vins Entrenament |
Títol | Estudio de los terminos descriptivos empleados por catadores del mundo de la industria. Para describir vinos tintos jovenes |
Autor | LOPEZ, R. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4532-4534 |
Descriptors | Vi negre Analisi descriptiva Cata Aroma |
Títol | Estudio de los terminos descriptivos empleados por catadores para descripcion de vinos de crianza |
Autor | AZNAR, M. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3107, Pg: 566-569 |
Descriptors | Descripcio Termes descriptius Cata Vi Crian?a |
Títol | Exito de participacion en la primera cata biblica de vinos "Kosher" del Priorato |
Autor | DT |
Dades Font | Diari de Tarragona - 17 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 10 |
Descriptors | Cata Priorat Priorat DO Vi catala Vi Kosher |
Localització | C 25/37 |
Títol | Fases de la cata |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 18-19 |
Descriptors | Tast Degustacio Vi Analisi sensorial |
Títol | Florencio Sanchidrian. Campeon mundial de cortadores de jamon y el embajador del Iberico |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 4-6 |
Descriptors | Pernil Pernil salat Pernil iberic Gust Temperatura controlada Acid oleic Cata Pernil de gla Normes de qualitat |
Títol | Francia cata el Priorat. Dos bodegas galas, una de ellas vinculada a Gerard Depardieu, se instalan en Porrera y Torroja |
Autor | BOSCH, R.M. |
Dades Font | Vanguardia, La (Vivir en Tarragona) - Septiembre 2003 - V: - N: , Pg: 1 |
Descriptors | Bodegues Priorat Expansio Explotacio viticola Viticultor-a Empreses vitivinicoles Fran?a |
Localització | C 24/55 |
Títol | Identificacion y seleccion de descriptores para la caracterizacion sensorial de vinos de la D.O. Rueda |
Autor | FERNANDEZ FERNANDEZ, E. RODRIGUEZ NOGALES, J.M. VILA CRESPO, J. ARIAS BOCOS, C. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 350-351 |
Descriptors | Rueda DO Vi Analisi sensorial Cata |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia del pH y la acidez en las cualidades organolepticas del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 69-74 |
Descriptors | pH Acidesa Qualitat organoleptica Vi Gust Cata |
Títol | Influencia del pH, acidez del vino y defectos organolepticos de origen microbiano en la cata del vino |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 35-46 |
Descriptors | pH Acidesa Vi Defectes organoleptics Origen microbia Cata Microorganismes contaminants |
Títol | Interesante programa cientifico como valor a?adido, Un |
Autor | GONZALEZ MONROY, S. |
Dades Font | Enologos : Revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 36-39 |
Descriptors | Congressos Maduracio del raim Sucre de raim Precursors Vi Jornades d'actualitzacio en viticultura i enologia Novetats Cata |
Títol | Introduccion a La Cata del Vino. Tacoronte Acentejo Denominacion de Origen |
Autor | Consejo Regulador D.O. Tacoronte-Acentejo |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Cata Tacoronte-Acentejo DO |
Localització | DO 6 Tacoronte Acentejo 1 |
Títol | Investigaciones sobre cata de aromas en vinos. Relaciones entre olfacion, retroolfacion y destilaciones |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3234, Pg: 2310-2313 |
Descriptors | Vi Aroma Destil?lacio Olfaccio |
Títol | La Cata: un arte y una ciencia |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 2-3 |
Descriptors | Degustacio Tast Analisi sensorial |
Títol | La Fira del Vi de la DO Tarragona cierra sus puertas con mas de 22.000 tastets |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 4 de Juny 2013 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cata Tattagona DO Fires |
Localització | C25/171 |
Títol | La cata de Cava |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 40-42 |
Descriptors | Cava Cata Fase Condicions Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Fitxa de cata |
Títol | La cata de aceite de oliva virgen |
Autor | ALBA MENDOZA, J. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2011 - V: 8- N: 64, Pg: 33-36 |
Descriptors | Tast Oli d'oliva verge Analisi sensorial |
Títol | La cata de aceite |
Autor | LOBILLO, C. |
Dades Font | Origen ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2006 - V: II- N: 15, Pg: 50-52 |
Descriptors | Oli Cata Valoracio sensorial Atributs negatius Atributs positius Oli d'oliva verge |
Títol | La cata de jamon |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51 |
Descriptors | Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura |
Títol | La cata de mieles |
Autor | BENTABOL, A. |
Dades Font | Orgen: la revista de sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33 |
Descriptors | Mel Cata Edulcorant natural Edulcorant Control de qualitat Analisi sensorial Olor Aroma |
Títol | La cata de vino. Principios generales |
Autor | CASAL DEL REY, J. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 54-57 |
Descriptors | Vi Cata Sala de cata Aroma primaria Aroma secundaria Aroma terciaria Temperatura Color Sabor Aroma |
Títol | La cata de vinos del Priorato |
Autor | |
Dades Font | Guia de los Sibaritas. Suplemento de la revista Futuro 127 - octubre 1997 - V: - N: XIV, Pg: 27 |
Descriptors | Priorat Nota de tast Tast |
Localització | C 10/90 |
Títol | La cata del aceite de oliva virgen |
Autor | RAMON IZQUIERDO, J. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2003 - V: LXXII- N: 851, Pg: 368-370 |
Descriptors | Cata Tast Oli d'oliva verge Caracteristiques organoleptiques Analisi sensorial |
Títol | La cata del enologo. Marcos Eguren, grande entre los grandes |
Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 82-85 |
Descriptors | Entrevista Enoleg-ologa URV |
Títol | La cata del enologo: Raul Bobet. Compromiso con la sostenibilidad. |
Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 68-71 |
Descriptors | Cata Enoleg/ologa Sostenibilitat |
Títol | La cata en la interaccion tapon/vino como control de calidad. Otros metodos de control |
Autor | VILAVELLA ARAUJO, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 47-53 |
Descriptors | Cata Conservacio Suro Organolepsi Tap de suro Vi |
Títol | La cerveza y su cata. Espejo de vida, salud y cultura popular |
Autor | DESANTES, A. |
Dades Font | Origen, la revista del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 24, Pg: 36-39 |
Descriptors | Cervesa Degustacio Cata |
Títol | La degustation au coeur du metier d'oenologue |
Autor | CASAMAYOR, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 34 |
Descriptors | Degustacio Cata Vi Enoleg-ologa |
Títol | La degustation du champagne |
Autor | LIGER, G. CILINDRE, C. POLIDORI, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 43-46 |
Descriptors | Champagne Cata Degustacio Impacte Disseny Envas Ampolla Gas carbonic Bombolles |
Títol | La edad dorada de las sumilleres. Otra mujer, Montse Velasco, gano por tercer a?o consecutivo la Nariz de Oro |
Autor | RIVAS, R. |
Dades Font | El Pais (vida & artes) - 21 Junio 2011 - V: - N: , Pg: 43 |
Descriptors | Sommelier Dones Premi Cata Premi Nas d'Or 2011 |
Localització | C 25/91 |
Títol | La nariz y boca de Parker cata en Catalunya |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 17 Enero 2011 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Vi catala Cata |
Localització | C 24/285 |
Títol | Los defectos del vino |
Autor | GARCIA TORRENS, L. |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Abril - Mayo 2004 - V: - N: 46, Pg: 18-23 |
Descriptors | Defectes del vi Cata Aroma Olor a suro Vi Vi terbol |
Títol | Manual para la degustacion del vino de Rioja. Denominacion de Origen calificada Rioja |
Autor | CONSEJO REGULADOR DE LA DOC RIOJA |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 16pp |
Descriptors | Rioja DOQ Degustacio Cata Manual |
Localització | DO 1/1/3 sobre C |
Títol | Monografic: Alimentarse |
Autor | LA VANGUARDIA |
Dades Font | La Vanguardia - 25 Maig 2011 - V: Monografic especial- N: , Pg: 1-8 |
Descriptors | Dieta Entrevista Vi Cultura del vi Cata Promocio Penedes |
Localització | C 25/52 |
Títol | Premios Zarcillo XIII Cata Nacional/ V Internacional. Castilla y Leon |
Autor | Instituto Tecnologico Agrario Junta de Castilla y Leon |
Dades Font | Suplemento de Origen ISSN: 1697-5561 - Julio/Agosto 2007 - V: A?o IV- N: 24, Pg: 3-15 |
Descriptors | Vi Denominacio origen Castella i Lleo Castilla y Leon Cata |
Localització | C 24/114 |
Títol | Priorat toma nota de sus vinos, El |
Autor | GIRALT, E. |
Dades Font | Vanguardia, La - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Regions vitivinicoles Priorat Priorat DOQ Cata 2006 Valoracio sensorial Valoracio Vi catala |
Localització | C 24/107 |
Títol | Priorato, en busca de la elegancia. catas. Vinos de espa?a |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 67, Pg: 65-69 |
Descriptors | Vi Priorat Priorat DO Historia Cata Degustacio |
Títol | Qu'est-ce qu'un degustateur professionnel? |
Autor | FRANJUS, N. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 10-13 |
Descriptors | Cata Degustador-a Degustacio Professio Analisi sensorial |
Títol | Queso de Acehuche: evaluacion sensorial (efecto de la muestra y del catador) |
Autor | GONZALEZ, J. TABLA, R. ROA, I. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 85-88 |
Descriptors | Formatge de cabra Extremadura Avaluacio sensorial Cata |
Títol | Rhone. Qui produit les meilleurs vins? |
Autor | POELS, O. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - Juliol-Agost 2005 - V: - N: 493, Pg: 32-40 |
Descriptors | Rhone Bodegues Cata Vallee du Rhone Clima Zones vitivinicoles |
Títol | Sarral es prepara per a la Fira amb una cata per coneixer i saber apreciar el vi |
Autor | MARSAL, A.M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 4 Desembre - V: - N: , Pg: 17 |
Descriptors | Sarral Fires Vi Cata 2012 Cooperativa agricola de Sarral |
Localització | C 25/10 |
Títol | Se?orios del roble. Crianzas de ribera |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Septiembre 2009 - V: - N: 78, Pg: 36-49 |
Descriptors | Ribera del Duero Crian?a Vi Roure Tempranillo Tast de vins Cata Caracteristiques sensorials Varietats comercials |
Títol | Seguimiento de la crianza por un panel de cata electronico. Discriminacion entre sistema tradicional de crianza y metodos alternativos (chips) |
Autor | RODRIGUEZ-MENDEZ, M.I. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: LXV- N: 3295, Pg: 118-123 |
Descriptors | Maduracio Vi Tanc Acer inoxidable Encenalls Chips Fusta Nas electronic Sensor Panel de degustacio Electronica Tempranillo Toro DO Analisi quimica Envelliment del vi |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Hacia la objetividad en la cata de color |
Autor | ORTEGA, A. P. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Analisi sensorial Degustacio Color Tast Vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Sierra de Salamanca: en busca de la identidad de la Rufete Blanca |
Autor | ESCAMILLA, V. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 94 |
Descriptors | Vinya Denominacio d'origen Cata Caracteritzacio sensorial Rufete Sierra de Salamanca DO |
Títol | Sobre la cata de vinos embotellados sometidos a efectos de magnetismo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2013 - V: - N: 3391, Pg: 70 |
Descriptors | Cata Vi embotellat Magnetisme |
Títol | Un gran vino debe decirme de donde viene |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 9 Diciembre 2013 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Cata Guia de vi Guia Parker, Robert Mercat internacional |
Localització | C25/186 |
Títol | Utiel-Requena. Denominacion de origen. Nociones basicas de cata |
Autor | Utiel-Requena. Denominacion de origen |
Dades Font | - 2007 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | |
Localització | DO 7 Utiel Requena 2 |
Títol | Vins suisses. Ils se hissent au sommet! |
Autor | POUSSIER, O. MARTRAY, C. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Fevrier 2008 - V: - N: 518, Pg: 62-73 |
Descriptors | Regions vitivinicoles Suissa Caracteristiques Mapa Caracteritzacio del vi Caracteristiques varietals Vi negre Vi blanc Vi rosat Cata |
Títol | Whiskies de malta. El sabor de Escocia |
Autor | GARCIA TORRENS, L. |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 68, Pg: 48-51 |
Descriptors | Whisky Whisky de malt Whisky de malta Escocia Cata Destil?lacio alcoholica Cereals |
Títol | Xarel.lo, la gran esperanza blanca |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre 2010 - V: - N: 85, Pg: 36-38 |
Descriptors | Xarel.lo Cata Vins Cava |