Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Gas carbonic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Cremant, effervescent! Info ou intox...?
Autor TASTE, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 22-28
Descriptors Vi efervescent Fran?a Gas carbonic Vi escumos Vi escumos natural Cremant Regions viticoles Pressio Sucre Varietats comercials Varietats de raim Vendes Vi tranquil

Títol Fermentation vue comme un processus de mineralisation, La. Mineralite des vins
Autor LEFEBVRE, D.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2010 - V: 33- N: 359, Pg: 48-49
Descriptors Fermentacio Mineralitzacio Vi Gas carbonic Raim Salinitat

Títol Influence du gaz carbonique et des conditions de service sur la perception sensorielle d'un vin effervescent
Autor MARCHAL, R.   RONDOT, S.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 27-31
Descriptors Gas carbonic Servir el cava Percepcio sensorial Cava Copa

Títol L'odysee d'une bulle de champagne. Bilan de 15 annees de recherche scientifique
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 49-52
Descriptors Bombolles Cava CO2 Servir el cava Gas carbonic

Títol La degustation du champagne
Autor LIGER, G.   CILINDRE, C.   POLIDORI, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 43-46
Descriptors Champagne Cata Degustacio Impacte Disseny Envas Ampolla Gas carbonic Bombolles

Títol Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne
Autor VALADE, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10
Descriptors Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava

Títol Le petillement du champagne decrypte
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 15-18
Descriptors Efervescencia Cava Bombolles Gas carbonic Aroma

Títol Relation entre la pression et la quantite d'anhydre carbonique contenu dans les vins mousseux.
Autor JAULMES, P.  
Dades Font FV - agost 1972 - V: - N: 422, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Gas carbonic Vi escumos Pressio
Localització FV 422

Títol Utilisation des gaz en oenologie maitrise des teneurs en gaz carbonique conservation sous gaz neutre
Autor GIRARDON, P.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des Vins, Pg: 33-38
Descriptors Modificacio del gas dissolt Gas carbonic Vinificacio Caracteristiques fisiques

Títol Voyage au coeur d'une flute de champagne
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16
Descriptors Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic