Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Percepcio sensorial

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Communication on the sensory quality of wine: questions about sensory training and expertise
Autor HAUTEVILLE, F.  
Dades Font Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 18pp
Descriptors Percepcio sensorial Analisi sensorial Tast Marqueting Qualitat del vi
Localització C 16/76

Títol De la perception sensorielle a la consommation du vin. Les consommateurs de vins
Autor MEILLON, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 48-50
Descriptors Percepcio sensorial Consumidor Consum de vi

Títol De la perception sensorielle a la consommation du vin. Partie 1/2: Mecanisme de la perception sensorielle: reflet de la realite
Autor MEILLON, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 51-57
Descriptors Percepcio sensorial Vins Aroma del vi Sabor Psicologia vinicola

Títol Incidence de la standardisation de l'effervescence sur le profil sensoriel des vins. Aspects visuels
Autor MARCHAL, R.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 29-34
Descriptors Vi Fran?a Vi de Fran?a Propietats sensorials Efervescencia Vi efervescent Percepcio sensorial

Títol Influence du gaz carbonique et des conditions de service sur la perception sensorielle d'un vin effervescent
Autor MARCHAL, R.   RONDOT, S.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 27-31
Descriptors Gas carbonic Servir el cava Percepcio sensorial Cava Copa

Títol Interets qualitatifs de l'utilisation des Bois Frais en fermentation
Autor BOMPAS, C.   GUERCHE, S.   MOINE, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 19-21
Descriptors Fermentacio Percepcio sensorial Fusta

Títol Natural astringency in foodstuffs - a molecular interpretation
Autor HASLAM, E.   LILLEY, T.H.  
Dades Font CRC Critical reviews in food science & nutrition VOL 27 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-40
Descriptors Tanins Aliments Astringencia Percepcio sensorial
Localització C 14/8

Títol Perception du defaut phenole: le probleme du consensus
Autor TEMPRERE, S.   SICARD, G.   CUZANGE, E.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2013 - V: - N: 261, Pg: 13-16
Descriptors Estudi viticola Marcadors Fenols Percepcio sensorial