Registres trobats: 8
Títol | Communication on the sensory quality of wine: questions about sensory training and expertise |
Autor | HAUTEVILLE, F. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 18pp |
Descriptors | Percepcio sensorial Analisi sensorial Tast Marqueting Qualitat del vi |
Localització | C 16/76 |
Títol | De la perception sensorielle a la consommation du vin. Les consommateurs de vins |
Autor | MEILLON, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 48-50 |
Descriptors | Percepcio sensorial Consumidor Consum de vi |
Títol | De la perception sensorielle a la consommation du vin. Partie 1/2: Mecanisme de la perception sensorielle: reflet de la realite |
Autor | MEILLON, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 51-57 |
Descriptors | Percepcio sensorial Vins Aroma del vi Sabor Psicologia vinicola |
Títol | Incidence de la standardisation de l'effervescence sur le profil sensoriel des vins. Aspects visuels |
Autor | MARCHAL, R. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 29-34 |
Descriptors | Vi Fran?a Vi de Fran?a Propietats sensorials Efervescencia Vi efervescent Percepcio sensorial |
Títol | Influence du gaz carbonique et des conditions de service sur la perception sensorielle d'un vin effervescent |
Autor | MARCHAL, R. RONDOT, S. THUILLIER, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 27-31 |
Descriptors | Gas carbonic Servir el cava Percepcio sensorial Cava Copa |
Títol | Interets qualitatifs de l'utilisation des Bois Frais en fermentation |
Autor | BOMPAS, C. GUERCHE, S. MOINE, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 19-21 |
Descriptors | Fermentacio Percepcio sensorial Fusta |
Títol | Natural astringency in foodstuffs - a molecular interpretation |
Autor | HASLAM, E. LILLEY, T.H. |
Dades Font | CRC Critical reviews in food science & nutrition VOL 27 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-40 |
Descriptors | Tanins Aliments Astringencia Percepcio sensorial |
Localització | C 14/8 |
Títol | Perception du defaut phenole: le probleme du consensus |
Autor | TEMPRERE, S. SICARD, G. CUZANGE, E. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2013 - V: - N: 261, Pg: 13-16 |
Descriptors | Estudi viticola Marcadors Fenols Percepcio sensorial |