Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
THUILLIER, B.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Influence du gaz carbonique et des conditions de service sur la perception sensorielle d'un vin effervescent
Autor MARCHAL, R.   RONDOT, S.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 27-31
Descriptors Gas carbonic Servir el cava Percepcio sensorial Cava Copa

Títol Methodes sensorielles au service de la differenciation des vins, Les
Autor MARCHAL, R.   JEANDET, P.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 44-48
Descriptors Caracteritzacio sensorial Vi Diferenciacio Test Degustacio

Títol Methodes sensorielles pour cerner l'appreciation des vins, Les
Autor MARCHAL, R.   JEANDET, P.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 49-52
Descriptors Metodes sensorials Vi Preferencies Analisi estadistica

Títol Mise au point d?un verre pour la standardisation de l?effervescence.
Autor MARCHAL, R.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 61-64
Descriptors Vi Caracteristiques sensorials Efervescencia