Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Caracteritzacio sensorial

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Analyse sensorielle: une ecole de complexite et d'humilite..., L'
Autor CARBONNEAU, A.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 26-33 [356-363]
Descriptors Analisi sensorial Percepcio sensoriali Caracteritzacio sensorial

Títol Approche methodologique concernant une caracterisation sensorielle de vins rouges d'Anjou
Autor ASSELIN, Ch. et al  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificiacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo VI y anexos- N: , Pg: 17pp
Descriptors Caracteritzacio sensorial Vi negre Anjou Fran?a
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Approche methodologique concernant une caracterisation sensorielle de vins rouges de l'Anjou
Autor ASSELIN, Ch., et al.  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1
Descriptors Caracteritzacio sensorial Vi negre Anjou
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Caracterizacion quimica y sensorial de la pasa moscatel de Malaga
Autor CANALEJO, J.E.   SANCHEZ, M.T.   LOPEZ, M.J.   LOPEZ INFANTE, M.I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 143-147
Descriptors Panses Moscatell Malaga Caracteritzacio quimica Caracteritzacio sensorial

Títol Caracterizacion sensorial de aromas para helados
Autor DUARTE GARCIA, C.   ORTEGA LUIS, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2001 - V: XXXVIII- N: 328, Pg: 39-43
Descriptors Caracteritzacio sensorial Aroma Gelats Analisi sensorial

Títol Control de calidad y caracterizacion sensorial del aceite de oliva virgen
Autor BARCENAS, P.   PEREZ-ELORTONDO, F. J.   SALMERON J.   ALBISU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 43-50
Descriptors Control de qualitat Oli d'oliva verge Caracteritzacio sensorial Salut

Títol Methodes sensorielles au service de la differenciation des vins, Les
Autor MARCHAL, R.   JEANDET, P.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 44-48
Descriptors Caracteritzacio sensorial Vi Diferenciacio Test Degustacio

Títol Sierra de Salamanca: en busca de la identidad de la Rufete Blanca
Autor ESCAMILLA, V.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 94
Descriptors Vinya Denominacio d'origen Cata Caracteritzacio sensorial Rufete Sierra de Salamanca DO