Registres trobats: 23
Títol | 13168 |
Autor | VITI DE LA VIGNE E DU VIN |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 2007 - V: - N: Hors serie, Pg: 56-59 |
Descriptors | Plantes Test Xiphinema index Nematodes Maridatge Cultiu horticola Cultiu de la vinya |
Títol | A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126 |
Descriptors | Calci Etanol Floculacio Llevats |
Localització | C 13/123 |
Títol | Browing of white wines and an accelerated test for browning capacity |
Autor | SINGLETON, V. L KRAMLING, T.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - october 1976 - V: 27- N: 4, Pg: 157-160 |
Descriptors | Vi blanc Coloracio Color |
Localització | C 15/83 |
Títol | Cloning and functional expression of a second new aquaporin abundantly expressed in testis |
Autor | ISHIBASHI, K. KUWARA, M. KAGEYAMA, Y. TOHSAKA, A. MARUMO, F. SASAKI, S. |
Dades Font | Biochemical and Biophysical Research Communications ISSN: 0006-291X - 1997 - V: - N: 237, Pg: 714-718 |
Descriptors | Clonatge Aquaporin Test |
Localització | C 11/74 |
Títol | Comparaison de methodes d'analyses microbiologiques des vins |
Autor | MASSINI, L. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 44-47 |
Descriptors | Metode d'analisi Produccio de vi Microbiologia del vi Test de laboratori Test Dades estadistiques Comparacio morfologica Llevats Bacteries lactiques |
Títol | D-sorbitol/xylitol. Methode colorimetrique pour la determination du D-sorbitol et du xylitol dans les aliments. Ref 670 057 de Boehringer test-combination pour 3 x 10 determinations |
Autor | |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 893, Pg: 4 p. |
Descriptors | Colorimetria Aliments Analisi Determinacio Xylitol Sorbitol Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 893 |
Títol | Determination enzymatique de l'acide acetique dans le vin. (Test UV) |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 635, Pg: 7 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Acid carboxilic Vi Components volatils Destil.lacio |
Localització | FV 635 |
Títol | Estabilizacion tartrica de los vinos por membranas: Resultados y Desarrollos Tecnologicos |
Autor | ESCUDIER, J.L. MOUTOUNET, M. SAINT-PIERRE, B. BATLLE, J.L. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 4/11-Diciembre-1999 1999 - V: - N: 2782-2783, Pg: 4253-4263 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Vi Estabilitzacio tartrica per membranes Electrodialisi Test |
Localització | C 14/49 |
Títol | Gouts moisi-terreux dans les vins: premiers resultats pratiques d'un partenariat filiere |
Autor | DROUILLARD, J.B. et al. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octubre 2005 - V: - N: 214, Pg: 18-23 |
Descriptors | Fongs Gust Vi Molecules Analisi sensorial Degustacio Test Fungicides |
Títol | Gouts terreux: observations au vignoble et mise au point d'un test predictif |
Autor | LEMPEREUR, V. et al. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre- Octubre 2005 - V: - N: 214, Pg: 7-11 |
Descriptors | Terrer Vinya Test predictiu Botritis Factors viticoles |
Títol | ISO 8589 International Standard. Sensory analysis- General guidance for the design of test rooms |
Autor | INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARIZATION |
Dades Font | International Standard - 1988 - V: - N: , Pg: 9pp |
Descriptors | Analisi sensorial Norma ISO 8589 Sala de tast Disseny ISO 8589 Tast |
Localització | C 6/114 |
Títol | Instabilite proteique des vins blancs et roses. Partie 2/2: Comparaison des tests de stabilite proteique dans les vins blancs et roses et mise au point d'un nouveau test: l'ImmunoTest |
Autor | MANTEAU, S. POINSAUT, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 23-27 |
Descriptors | Inestabilitat proteica Vi blanc Vi rosat Test de laboratori Estabilitat proteica |
Títol | Methodes sensorielles au service de la differenciation des vins, Les |
Autor | MARCHAL, R. JEANDET, P. THUILLIER, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 44-48 |
Descriptors | Caracteritzacio sensorial Vi Diferenciacio Test Degustacio |
Títol | Posicionamiento de un vino por test del consumidor y analisis sensorial descriptivo cuantificado. El ejemplo de la cartografia de las preferencias |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | XI Congreso anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 8pp |
Descriptors | Posicionament d'un vi Test del consumidor Vi Analisi sensorial descriptiva quantificada Estudi de mercat Cartografia de les preferencies |
Localització | 663.251 ASS |
Títol | Standard Test Methods for Sulfite Ion in Water |
Autor | AMERICAN SOCIETY FOR TESTING MATERIALS |
Dades Font | Annual Book of ASTM Standards. - 1978 - V: - N: D 1339, Pg: 606-612 |
Descriptors | Ions Aigua Determinacio Sulfit Analisi Normes Reglament |
Localització | C 6/20 |
Títol | Tecnicas de deteccion rapida para alergenos en alimentacion |
Autor | BERGES, S. |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 67-68 |
Descriptors | Aliments Etiquetat Test ATP PCR Assaig Elisa Test Elisa Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Test predictiu Kit d'assaig |
Títol | Test certificates for bottle corcs: What lies behind? |
Autor | BLECKMANN, R. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 403-408 |
Descriptors | Tap de suro Tap Ampolles de vi |
Títol | Test colorimetrique pour deceler rapidement le saccharose dans les mouts de raisin et dans les vins . |
Autor | SCHNEYDER, J. VALENTA, M. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 747, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorimetria Vi Sucre Sacarosa Most Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 747 |
Títol | Test de stabilite structurale. Apprecier son sol tres simplement |
Autor | WALIGORA, C. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2013 - V: - N: 391, Pg: 34-35 |
Descriptors | Analisi del sol Conservacio del sol Sol viticola Analisi Tecniques viticoles Estabilitat Composicio mineral Composicio nutricional |
Títol | Test elementaires pour l?analyse de resultats de mesures |
Autor | GOTTSCHALK, G. KAISER, R.E. |
Dades Font | Office International de la Vigne et du Vin - Octobre 1979 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Test Analisi |
Localització | C 19/1 |
Títol | Test pour ecarter les valeurs aberrantes dans une serie de mesures. |
Autor | NALIMOV |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 598, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metodologia Metode Estadistiques |
Localització | FV 598 |
Títol | The effect of applied nitrogen on results of diagnostic soil and tissue test for Concord grapes |
Autor | ROBERTS, S. AHGMEDULLAH, M. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 303-305 |
Descriptors | Nitrogen Diagnostic del sol Concord Raim Test Sol |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Votre cave est-elle bonne pour le service? |
Autor | BAUDOUIN, J. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 16-24 |
Descriptors | Test Caves Temperatura Qualitat de produccio Conservacio Aillament |