Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Gelats

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol ?Como influyen los esbabilizantes en las sensaciones que percibimos mientras degustamos un helado?
Autor FISZMAN, S.   VARELA. P  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 78-80
Descriptors Influencia Estabilitzant Sensacions Degustacio Gelats

Títol Caracterizacion sensorial de aromas para helados
Autor DUARTE GARCIA, C.   ORTEGA LUIS, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2001 - V: XXXVIII- N: 328, Pg: 39-43
Descriptors Caracteritzacio sensorial Aroma Gelats Analisi sensorial

Títol El nitrogeno liquido en la industria del helado
Autor GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 39-43
Descriptors Nitrogen liquid Industria Gelats Fabricacio de gelats Congelacio Congelacio criogenica Cadena del fred

Títol El sector de los helados en 1998
Autor
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 93-96
Descriptors Gelats 1997 Consum Exportacio

Títol Helados artesanos: niveles microbiologicos tras la implantacion de un sistema APPCC
Autor GALLARDO, C.S   GONZALEZ, J.A   BENGOCHEA, M.DIZ   CASTRO, M.G   RODRIGUEZ, L.A  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 19-24
Descriptors APPCC Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC Gelats Nivell microbiologic Congelacio Patogens

Títol Higiene en plantas de helados
Autor PUZO CREUS, J.M?.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 81-83
Descriptors Higiene Planta de fabricacio de gelats Gelats Higienitzacio

Títol La calidad en la industria del helado. El analisis sensorial como herramienta del control
Autor VAZQUEZ-ARAUJO, L.   ALLES PINZON, A.   CARBONELL-BARRICHINA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 44-48
Descriptors Industria alimentaria Qualitat alimentaria Gelats Analisi sensorial Control de qualitat

Títol La homogeneizacion en la fabricacion del helado: calidad y seguridad para el consumidor
Autor FERRER TOMAS, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 74-78
Descriptors Homogeneitzacio Fabricacio de gelats Qualitat Seguretat del consumidor Gelats Industria lactica Emulsio Homogeneitzador

Títol La reglamentacion tecnico-sanitaria de helados
Autor JIMENEZ AYCIDE, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 87-90
Descriptors Gelats Reglamentacio tecnicosanitaria Normativa

Títol Leche y productos lacteos
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133
Descriptors Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec

Títol Listeria monocytogenes en alimentos. Implantacion de un plan de control en una industria de helados
Autor GARRIDO MARTIN, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 75-78
Descriptors Listeria monocytogenes Microorganismes Aliments Gelats

Títol Programa para la limpieza y el saneamiento de una linea de helados
Autor PAZ, M.T.   PEREZ, IRMA PEREZ, J.   ALFONSO, M.   LOPEZ, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 87-89
Descriptors Gelats Sanejament Neteja