Registres trobats: 12
Títol | ?Como influyen los esbabilizantes en las sensaciones que percibimos mientras degustamos un helado? |
Autor | FISZMAN, S. VARELA. P |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 78-80 |
Descriptors | Influencia Estabilitzant Sensacions Degustacio Gelats |
Títol | Caracterizacion sensorial de aromas para helados |
Autor | DUARTE GARCIA, C. ORTEGA LUIS, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2001 - V: XXXVIII- N: 328, Pg: 39-43 |
Descriptors | Caracteritzacio sensorial Aroma Gelats Analisi sensorial |
Títol | El nitrogeno liquido en la industria del helado |
Autor | GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 39-43 |
Descriptors | Nitrogen liquid Industria Gelats Fabricacio de gelats Congelacio Congelacio criogenica Cadena del fred |
Títol | El sector de los helados en 1998 |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 93-96 |
Descriptors | Gelats 1997 Consum Exportacio |
Títol | Helados artesanos: niveles microbiologicos tras la implantacion de un sistema APPCC |
Autor | GALLARDO, C.S GONZALEZ, J.A BENGOCHEA, M.DIZ CASTRO, M.G RODRIGUEZ, L.A |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 19-24 |
Descriptors | APPCC Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC Gelats Nivell microbiologic Congelacio Patogens |
Títol | Higiene en plantas de helados |
Autor | PUZO CREUS, J.M?. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 81-83 |
Descriptors | Higiene Planta de fabricacio de gelats Gelats Higienitzacio |
Títol | La calidad en la industria del helado. El analisis sensorial como herramienta del control |
Autor | VAZQUEZ-ARAUJO, L. ALLES PINZON, A. CARBONELL-BARRICHINA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 44-48 |
Descriptors | Industria alimentaria Qualitat alimentaria Gelats Analisi sensorial Control de qualitat |
Títol | La homogeneizacion en la fabricacion del helado: calidad y seguridad para el consumidor |
Autor | FERRER TOMAS, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 74-78 |
Descriptors | Homogeneitzacio Fabricacio de gelats Qualitat Seguretat del consumidor Gelats Industria lactica Emulsio Homogeneitzador |
Títol | La reglamentacion tecnico-sanitaria de helados |
Autor | JIMENEZ AYCIDE, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 87-90 |
Descriptors | Gelats Reglamentacio tecnicosanitaria Normativa |
Títol | Leche y productos lacteos |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133 |
Descriptors | Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec |
Títol | Listeria monocytogenes en alimentos. Implantacion de un plan de control en una industria de helados |
Autor | GARRIDO MARTIN, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 75-78 |
Descriptors | Listeria monocytogenes Microorganismes Aliments Gelats |
Títol | Programa para la limpieza y el saneamiento de una linea de helados |
Autor | PAZ, M.T. PEREZ, IRMA PEREZ, J. ALFONSO, M. LOPEZ, E. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 87-89 |
Descriptors | Gelats Sanejament Neteja |