Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Industria lactica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Aplicacion de los ultrasonidos en las industrias de productos lacteos y derivados
Autor CARCEL, J.A.   BENEDITO, J.   SANJUAN, N.   SANCHEZ, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 135-141
Descriptors Ultrasons d'alta intensitat Industria lactica Productes lactics

Títol Depuracion de aguas residuales lacteas en su propio canal de evacuacion
Autor CARTA, F.   ALVAREZ, P.   DURAN   M.M.   ROMERO, F.   PEREDA, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 157-162
Descriptors Depuracio d'aigues lactiques Industria lactica Tractament d'aigues

Títol Elaboracion y aplicacion del programa higienico-sanitario de una planta piloto de leche y productos lacteos
Autor PAZ,M.T.   TOIRAC,A.   PEREZ,J.I.   ALFONSO,M.  
Dades Font Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 25-28
Descriptors Higiene Productes lactics Industria alimentaria Industria lactica

Títol European food art: un programa europeo de informacion sobre el sistema comunitario de las DOP, IGP, DOCG y ETG
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 42-45
Descriptors Elaboracio de formatge Formatge Formatge de cabra Formatge de bufala DOP Denominacio d'origen protegida IGP Indicacio geografica protegida DOCG Denominacio d'origen controlada garantida Especialitat tradicional garantida ETG European Food Art Comunitat economica europea Industria lactica Industria alimentaria

Títol Gestion integral de flotantes separados durante el tratamiento de aguas residuales de la industria lactea
Autor GARCIA-SANDA, E.   OMIL, J.M.   OMIL, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 70-75
Descriptors Industria lactica Tractament d'aigues residuals

Títol Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso
Autor TEJADA, L.   GOMEZ, R.   VIOQUE, M.   SANCHEZ, E.   FERNANDEZ-SALGUERO, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66
Descriptors Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica

Títol La cadena de produccion del sector lacteo
Autor
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-diciembre 2006 - V: 16- N: 90, Pg: 115-125
Descriptors Cadena de produccio Produccio Industria lactica Productes lactics Lactics Llet

Títol La higiene en las industrias lacteas
Autor ANDUEZA, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 87-93
Descriptors Higiene Industria lactica Salut Desinfeccio

Títol La homogeneizacion en la fabricacion del helado: calidad y seguridad para el consumidor
Autor FERRER TOMAS, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 74-78
Descriptors Homogeneitzacio Fabricacio de gelats Qualitat Seguretat del consumidor Gelats Industria lactica Emulsio Homogeneitzador

Títol Mohos y levaduras en productos lacteos. Funciones e interaccion con otros microorganismos
Autor MAYO, B.   ALVAREZ, P.   FLOREZ, A.B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 51-55
Descriptors Llevats Productes lactics Fongs Industria lactica Lactics Interaccio amb microorganismes

Títol Propiedades funcionales de proteinas lacteas
Autor RIERA RODRIGUEZ, F.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 43-43
Descriptors Propietats funcionals Proteines lactiques Emulsio Escumacio Gelificacio Aliments Industria lactica industria lletera

Títol Quesos salidos de la Universidad
Autor VARELA, P.  
Dades Font El Pais ISSN: 1576-3765 - 30 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 38
Descriptors Innovacio Industria lactica Formatge Universitat Produccio de formatge
Localització C 25/34