Registres trobats: 12
Títol | Aplicacion de los ultrasonidos en las industrias de productos lacteos y derivados |
Autor | CARCEL, J.A. BENEDITO, J. SANJUAN, N. SANCHEZ, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 135-141 |
Descriptors | Ultrasons d'alta intensitat Industria lactica Productes lactics |
Títol | Depuracion de aguas residuales lacteas en su propio canal de evacuacion |
Autor | CARTA, F. ALVAREZ, P. DURAN M.M. ROMERO, F. PEREDA, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 157-162 |
Descriptors | Depuracio d'aigues lactiques Industria lactica Tractament d'aigues |
Títol | Elaboracion y aplicacion del programa higienico-sanitario de una planta piloto de leche y productos lacteos |
Autor | PAZ,M.T. TOIRAC,A. PEREZ,J.I. ALFONSO,M. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 25-28 |
Descriptors | Higiene Productes lactics Industria alimentaria Industria lactica |
Títol | Gestion integral de flotantes separados durante el tratamiento de aguas residuales de la industria lactea |
Autor | GARCIA-SANDA, E. OMIL, J.M. OMIL, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 70-75 |
Descriptors | Industria lactica Tractament d'aigues residuals |
Títol | Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso |
Autor | TEJADA, L. GOMEZ, R. VIOQUE, M. SANCHEZ, E. FERNANDEZ-SALGUERO, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66 |
Descriptors | Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica |
Títol | La cadena de produccion del sector lacteo |
Autor | |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-diciembre 2006 - V: 16- N: 90, Pg: 115-125 |
Descriptors | Cadena de produccio Produccio Industria lactica Productes lactics Lactics Llet |
Títol | La higiene en las industrias lacteas |
Autor | ANDUEZA, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 87-93 |
Descriptors | Higiene Industria lactica Salut Desinfeccio |
Títol | La homogeneizacion en la fabricacion del helado: calidad y seguridad para el consumidor |
Autor | FERRER TOMAS, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 74-78 |
Descriptors | Homogeneitzacio Fabricacio de gelats Qualitat Seguretat del consumidor Gelats Industria lactica Emulsio Homogeneitzador |
Títol | Mohos y levaduras en productos lacteos. Funciones e interaccion con otros microorganismos |
Autor | MAYO, B. ALVAREZ, P. FLOREZ, A.B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 51-55 |
Descriptors | Llevats Productes lactics Fongs Industria lactica Lactics Interaccio amb microorganismes |
Títol | Propiedades funcionales de proteinas lacteas |
Autor | RIERA RODRIGUEZ, F. |
Dades Font | Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 43-43 |
Descriptors | Propietats funcionals Proteines lactiques Emulsio Escumacio Gelificacio Aliments Industria lactica industria lletera |
Títol | Quesos salidos de la Universidad |
Autor | VARELA, P. |
Dades Font | El Pais ISSN: 1576-3765 - 30 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 38 |
Descriptors | Innovacio Industria lactica Formatge Universitat Produccio de formatge |
Localització | C 25/34 |