Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ARCPC

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa
Autor SELMA, M.V.   VALERO, M.   FERNDANDEZ, P.S.   SALMERON, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89
Descriptors ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Analisis de peligros y control de puntos criticos en un proceso de balacao curado (I)
Autor SERRA, J.A.   ESCRICHE, I.   DOMENECH, E.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 57-60
Descriptors Analisis del perill Control de punts critics Bacalla curat Proces ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Analisis de riesgos y control de puntos criticos (A.R.C.P.C.) del proceso de fabricacion de chocolate
Autor RUBIO, E.   GOMEZ, M.   CABALLERO, P.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 137-143
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Fabricacio Xocolata

Títol Analisis, regulacion y aplicacion de sistemas de gestion de calidad
Autor MANTECA VALDELANDE, V.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2005 - V: 15- N: 60, Pg: 108-115
Descriptors Sistema de gestio de la qualitat Analisi Regulacio Aplicacio ARCPC Legislacio Qualitat Gestio Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Application de la methode HACCP a la filiere viti-vinicole
Autor ENJABAL, L.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 121-123
Descriptors Metode HACCP Enologia HACCP Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC

Títol Determinacion de ARICPC en industrias carnicas: identificacion bacteriologica
Autor BENEZET, A.   DE LA OSA, J.M.   BOTAS, M.   OLMO, N.   PEDREGAL, E.   PEREZ FLOREZ, F.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 157-160
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Carn Indusria carnica Identificacio bacteriologica

Títol El sistema ARCPC como medida de aseguramiento de la calidad alimentaria
Autor DE GUIA CORDOBA, M.   JORDANO, R.   CORDOBA,. J.J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 127-139
Descriptors ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics Industria alimentaria Qualitat Control de qualitat

Títol Estudi i implantacio del sistema ARCPC al celler Concavins & Hugh Ryman
Autor VADRI, J.  
Dades Font - Setembre 1998 - V: - N: , Pg: 2 dossiers
Descriptors TFC Treball final de carrera Implantacio Celler Concavins & Hugh Ryman Estudi Sistema ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC
Localització TFC - VADRI FORTUNY

Títol Guia de aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (HACCP) en las centrales fruticolas
Autor FONS, E.   RULL, F.   SANCHIS, V.   TEIXIDO, N.   USALL, J.   VI?AS, I.  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2002 - V: XVI- N: 129, Pg: 5-13
Descriptors Fruticultura Central hortifruiticola Fruita d'os Guia Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Punts critics

Títol HACCP (Analisis de Peligros y Control de Puntos Criticos) en un proceso de jamon cocido
Autor ESCRICHE, I.   DOMENECH, E.   BERTO   E.   SERRA, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 91-96
Descriptors HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Elaboracio Pernil cuit ARCPC

Títol Helados artesanos: niveles microbiologicos tras la implantacion de un sistema APPCC
Autor GALLARDO, C.S   GONZALEZ, J.A   BENGOCHEA, M.DIZ   CASTRO, M.G   RODRIGUEZ, L.A  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 19-24
Descriptors APPCC Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC Gelats Nivell microbiologic Congelacio Patogens

Títol Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Autor ALONSO, E.   RAVENOS, M.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43
Descriptors Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces

Títol La trasabilite et l' assurance-qualite dans l'embouteillage
Autor DELAVEAU, F  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 115-123
Descriptors Embotellament Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC

Títol Seguridad alimentaria: importancia del manipulador de alimentos en la salud publica
Autor SERRANO, S.   JODRAL, M.  
Dades Font Alimentacion, nutricion y salud - octubre-desembre 1997 - V: - N: 4, Pg: 106-109
Descriptors Dieta Manipulador d'aliments Seguretat HACCP Salut publica ARCPC APPCC Analisi de riscos i control de punts critics