Registres trobats: 8
Títol | Brettanomyces et phenols volatils. Prevenir et limiter les alterations |
Autor | |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d'ITV France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-26 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils Fenols Fermentacio malolactica Punts critics Llevats Alteracions |
Localització | C 24/104 |
Títol | Determination des points critiques de controle (CCP) et actions preventives ou curatives a mettre en ouvre |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 24-25 |
Descriptors | Brettanomyces Elaboracio de vi Punts critics Control de punts critics |
Localització | C 24/321 |
Títol | Guia de aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (HACCP) en las centrales fruticolas |
Autor | FONS, E. RULL, F. SANCHIS, V. TEIXIDO, N. USALL, J. VI?AS, I. |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2002 - V: XVI- N: 129, Pg: 5-13 |
Descriptors | Fruticultura Central hortifruiticola Fruita d'os Guia Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Punts critics |
Títol | Mise en place de la methode HACCP a la production primaire |
Autor | HALLOPEAU, M. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 43-45 |
Descriptors | HACCP Contaminacio Reglament europeu Raim Punts critics |
Títol | Plan de mantenimiento de instalaciones, locales y equipos. Pre-requisito APPCC en la industria alimentaria |
Autor | FERNANDEZ BAZ, A. VEIGA GONZALEZ, M.J. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2009 - V: - N: 241, Pg: 46-51 |
Descriptors | Industria alimentaria Seguretat alimentaria APPCC Analisi del perill Punts critics Prerequisits Manteniment |
Títol | Puntos criticos de control para una exitosa logistica de vendimia (I) |
Autor | MENDOZA, A.A. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3217, Pg: 854-860 |
Descriptors | Verema Punts critics Control Logistica Vitivinicultura Qualitat del raim |
Títol | Puntos criticos de control para una exitosa logistica de vendimia (y II) |
Autor | MENDOZA, A.A. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3218, Pg: 918-923 |
Descriptors | Verema Punts critics Vi negre Maduracio del raim Sobremaduracio |
Títol | Sistemas de aseguramiento de la inocuidad de los alimentos: documento orientativo de especificaciones de su sistema de autocontrol (D.O.E.S.A.) VS ISO 22000 |
Autor | JIMENEZ MARTINEZ, B. JIMENEZ MARTINEZ, S. CARACUEL GARCIA, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 395, Pg: 52-65 |
Descriptors | Seguretat alimentaria ISO 9001:2000 Punts critics ISO 22000:2005 Legislacio comunitaria Sistema de gestio de la qualitat Estudi comparatiu |