Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Punts critics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Brettanomyces et phenols volatils. Prevenir et limiter les alterations
Autor
Dades Font Les Cahiers itineraires d'ITV France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-26
Descriptors Brettanomyces Fenols volatils Fenols Fermentacio malolactica Punts critics Llevats Alteracions
Localització C 24/104

Títol Determination des points critiques de controle (CCP) et actions preventives ou curatives a mettre en ouvre
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 24-25
Descriptors Brettanomyces Elaboracio de vi Punts critics Control de punts critics
Localització C 24/321

Títol Guia de aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (HACCP) en las centrales fruticolas
Autor FONS, E.   RULL, F.   SANCHIS, V.   TEIXIDO, N.   USALL, J.   VI?AS, I.  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2002 - V: XVI- N: 129, Pg: 5-13
Descriptors Fruticultura Central hortifruiticola Fruita d'os Guia Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Punts critics

Títol Mise en place de la methode HACCP a la production primaire
Autor HALLOPEAU, M.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 43-45
Descriptors HACCP Contaminacio Reglament europeu Raim Punts critics

Títol Plan de mantenimiento de instalaciones, locales y equipos. Pre-requisito APPCC en la industria alimentaria
Autor FERNANDEZ BAZ, A.   VEIGA GONZALEZ, M.J.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2009 - V: - N: 241, Pg: 46-51
Descriptors Industria alimentaria Seguretat alimentaria APPCC Analisi del perill Punts critics Prerequisits Manteniment

Títol Puntos criticos de control para una exitosa logistica de vendimia (I)
Autor MENDOZA, A.A.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3217, Pg: 854-860
Descriptors Verema Punts critics Control Logistica Vitivinicultura Qualitat del raim

Títol Puntos criticos de control para una exitosa logistica de vendimia (y II)
Autor MENDOZA, A.A.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3218, Pg: 918-923
Descriptors Verema Punts critics Vi negre Maduracio del raim Sobremaduracio

Títol Sistemas de aseguramiento de la inocuidad de los alimentos: documento orientativo de especificaciones de su sistema de autocontrol (D.O.E.S.A.) VS ISO 22000
Autor JIMENEZ MARTINEZ, B.   JIMENEZ MARTINEZ, S.   CARACUEL GARCIA, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 395, Pg: 52-65
Descriptors Seguretat alimentaria ISO 9001:2000 Punts critics ISO 22000:2005 Legislacio comunitaria Sistema de gestio de la qualitat Estudi comparatiu